قند لرستان ( قلرست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
    چند روزی بود که خود سهامداران عمده که همه میشناسیمش
    روی سهم فعال بودند! یکروز با خریدنش و یکروز با فروختنش میکشیدنش پایین
    دیروز این اتفاق نیفتاد حداقل اونچیزی که ما روی عملکرد سهامداران اصلی در tsetmc
    میبینیم این رو نشون نمیداد
    ولی آیا به نظر شما امکان پذیر نیست که همین سهامدار عمده دیگه نخواد بیشتر
    از این خودش رو تابلو کنه و بدنام و جلوی چشم بکشه پایین سهمو
    خوب میتونه بره با یک یا دو کد دیگه همین کار رو بکنه بدون اینکه تو چشم بیاد
    این یک سناریوست که میتونه درست باشه یا غلط
    اما سوال اصلی اینه که چرا میخواد قیمت رو پایین بیاره و تا کجا؟ من با اجازه تون از دیروز دارم این سهم رو
    پله ای برمیدارم ........هستیم با آقای دکتر روستا

به نظر شما چرا داره قیمت سهمو پایین میاره ؟؟؟

تحلیلتون از خرید سهم چیه ؟؟؟
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ققنوس14
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 1544

چند روزی بود که خود سهامداران عمده که همه میشناسیمش
      روی سهم فعال بودند! یکروز با خریدنش و یکروز با فروختنش میکشیدنش پایین
      دیروز این اتفاق نیفتاد حداقل اونچیزی که ما روی عملکرد سهامداران اصلی در tsetmc
      میبینیم این رو نشون نمیداد
      ولی آیا به نظر شما امکان پذیر نیست که همین سهامدار عمده دیگه نخواد بیشتر
      از این خودش رو تابلو کنه و بدنام و جلوی چشم بکشه پایین سهمو
      خوب میتونه بره با یک یا دو کد دیگه همین کار رو بکنه بدون اینکه تو چشم بیاد
      این یک سناریوست که میتونه درست باشه یا غلط
      اما سوال اصلی اینه که چرا میخواد قیمت رو پایین بیاره و تا کجا؟ من با اجازه تون از دیروز دارم این سهم رو
      پله ای برمیدارم ........هستیم با آقای دکتر روستا
      به نظر من از لحاظ روانشناسی اولا دکتر روستا یا هر مدیر کارخانه قندی دیگر در وهله اول یک مدیر تولیدی است و بیشتر ذهن و روان
      خودشان را روی کارخانه و مقدار تولید و فروش قرار می دهند و اینکه ما فکر کنیم دکتر روستا و بقیه مدیران مثل منو شما هر روز در
      بازار سهام مشغولند اینگونه نیست.
      دوما همه می دانیم که تمام شرکتها و کارخانه ها با درجات متنوع دارای مشکلات و گرفتاریهای خودشان هستند و حال این وسط سازمان بورس نامه بزند و بگوید شفاف سازی کنید و چرا این همه افزایش قیمت و ....اعصاب و روان کارخانه داران را به هم می زند
      (مثل اینکه وزارت اطلاعات همین الان ما را بگیرد و بگوید خودت را شفاف سازی کن .دست و پای ما به لرزه افتاده و تا مدتها بی خیال خیلی کارها می شویم)
      و همه آنها خیر سوددهی بورس و سهام دار را فراموش می کنند و یا کم رنگ تر می کند.
      لذا به نظر من کارخانه داران که گزارشات تعدیلهای مثبت را روانه بازار می کنند و کارخودشان را نیز می کنند.بعد با کاهش قیمت گیر p/e را نیز از بین می برند و همه این اتفاقات می شود موج 4 نزولی ولی برای من و شما می شود آب شدن سرمایه در کوتاه مدت.
      لذا بقول شما بهترین استراتژی خرید پله ای سهم همراه با دکتر روستا می باشد.
      آخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2012/05/16, 13:59.
      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• sourena
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 1080

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        به نظر شما چرا داره قیمت سهمو پایین میاره ؟؟؟

تحلیلتون از خرید سهم چیه ؟؟؟
        منهم دنبال پاسخ همین سوالم
        پرواضحه که داره با قیمت بازی میکنه
        در این خرید و فروش برآیندش مثبته اگر مثلاً 10 هزارتا امروز فروخته فرداش 12 هزارتا خریده جاش
        چیزی که مسلمه اینه که اینها بهتر از من و شما میشناسند این سهم رو فروشنده هم نیستند
        که قیمت امروز و یک ماه بعد براشون مهم باشه.بلندمدت روی این سهم فکر میکنند
        با یک تعدیل هم میدونند میتونند سقف قیمتهای قبلی رو براحتی بزنند
        مگر 1800 نبست 2900 بازشد؟
        مگر 3000 نبست 4500 بازشد؟
        این سهم با این تعداد سهم با کوچکترین تغییر قیمت شکر تعدیل بسیارعالی خواهد داد و افزایش قیمتی شگفت انگیز
        من باز هم از این سهم خواهم خرید کمترین فایده اش پایین آوردن میانگین خریدم خواهد بود :d
        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

منهم دنبال پاسخ همین سوالم
          پرواضحه که داره با قیمت بازی میکنه
          در این خرید و فروش برآیندش مثبته اگر مثلاً 10 هزارتا امروز فروخته فرداش 12 هزارتا خریده جاش
          چیزی که مسلمه اینه که اینها بهتر از من و شما میشناسند این سهم رو فروشنده هم نیستند
          که قیمت امروز و یک ماه بعد براشون مهم باشه.بلندمدت روی این سهم فکر میکنند
          با یک تعدیل هم میدونند میتونند سقف قیمتهای قبلی رو براحتی بزنند
          مگر 1800 نبست 2900 بازشد؟
          مگر 3000 نبست 4500 بازشد؟
          این سهم با این تعداد سهم با کوچکترین تغییر قیمت شکر تعدیل بسیارعالی خواهد داد و افزایش قیمتی شگفت انگیز
          من باز هم از این سهم خواهم خرید کمترین فایده اش پایین آوردن میانگین خریدم خواهد بود :d

قلرست با این شناور پایین .. و این سهامدارای خوب و با شناخت ...نمیدونم این کیه که داره این بلا رو سر سهم میاره !
          برام جای سوال بود ؟؟
          داره در حق سهامدارا نامردی میکنه ...

من فکر میکنم می خواد سهم به اندازه بقیه هم گروهی ها افت کنه ... اما هدفشو نمیدونم ...

نمیدونم
          به هر حال احساس میکنم
          فروشنده مجبور شده ..
          یا میخواد خارج بشه
          یا پول لازمه
          یا مجبوره که به هر دلیلی قیمت رو مثل همگروهی های خودش مثل قشکر و قمرو و... افت بده ...فارغ از اینکه بنیادی این سهم با بقیه فرق داره ...

دوستانی که رو سهم کار میکنن باید در بیارن ...

باید از کارگزارش بخواد ...

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

راستش بعد از ضربه بدی که قثابت بهم زد .. دیگه سراغ قندیا نرفتم
            هر چند الان قشیر دارم و بسته است ...

قنقش هم درگیر بازی شده که ؟؟!!!
            اینم سهم بدی نیست ... ولی نمیدونم چرا میخوان این بلا رو گروه قندی بیارن !!!

خیلی برام جالبه
            با اطرافیام که صحبت میکنم
            هر چی سود تو این گروه کرده بودن
            همه رو دارن پس میدن
            از سود های 2 تا 3 میلیونی
            تا سود های 50 تا 100 میلیونی !!
            انگار سود قندیا خیر نداشت ...

ببینیم ادامه بازی گروه چی میشه ....

نظر

• 13661366
              عضو عادی
              • Sep 2011
              • 243

دوستان عزیز همین الان از امور سهام میام. یک مقدار واسه خرید دست نگه دارید................
              دقیقا جمله بالا رو امور سهام شرکت که با بنده اشنا هست گفت..............................................
              همونطوری که حدس میزدم خود دکتر روستا میخواد قیمت سهم بیاد پایین. میگفت دیروز به مدیرعامل زنگ زدم و باهاش در مورد قیمت سهم صحبت کردم و میگفت میخوان یک تصمیمی واسه قیمت سهم بگیرن........................
              به منم شماره موبایلش رو داد و گفت حدود 2000 تومن شد زنگ بزنم تا........................................

نظر

• هامون
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 91

کلا فکر م یکنم تصور دوستان از خرید و فروش حقوقی این سهم غلطه. حقوقی وقتی صف خرید بود حجم مبنا می داد و وقتی صف فروش بود به اندازه بر می داشت . یعنی داشت جریان رو روان می کرد این فروشنده های چند ر.وز اخیر هم عموما حقیقی ها هستند. دیروز هم کل خرید توسط حقیقی ها بود. امروز هم یکی داشت صف فروش رو جمع می کرد اما انگار اراده ای هست که صف فروش بزرگ باشه. البته روند سهم که نشون می ده اگر تا یک شنبه صقهای فروش جمع نشه باید تا 1600 ÷ایین بریم. ولی فکر می کنم خریدار داره خوب جایی خرید می کنه. کل کسانی که تا 10 روز پیش این سهم رو خریده بودند در ضررند. کل سهامدارهای حقیقی بعد از بازگشایی سهم تغییر کردند اینهایی که دارند می فروشند یا سهامداران عجولند یا نوسانگیرانی که خنده داره حالا دارن نوسان می دن. خوبه بذار انقدر نوسان بدن که دیگه هوس نوسانگیری روی این سهم نکنن. بر اساس تحلیل زمانی فکر می کنم چهارشنبه دیگه باید منتظر ریورس باشیم.

نظر

• sourena
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 1080

ممنون از همه دوستانی که در این بحث شرکت کردند
                  خیلی مفید بود و من استفاده خوبی کردم

نظر

• astalla
                    عضو عادی
                    • Dec 2010
                    • 54

در اصل توسط alikadeh پست شده است View Post
                    کلا فکر م یکنم تصور دوستان از خرید و فروش حقوقی این سهم غلطه. حقوقی وقتی صف خرید بود حجم مبنا می داد و وقتی صف فروش بود به اندازه بر می داشت . یعنی داشت جریان رو روان می کرد این فروشنده های چند ر.وز اخیر هم عموما حقیقی ها هستند. دیروز هم کل خرید توسط حقیقی ها بود. امروز هم یکی داشت صف فروش رو جمع می کرد اما انگار اراده ای هست که صف فروش بزرگ باشه. البته روند سهم که نشون می ده اگر تا یک شنبه صقهای فروش جمع نشه باید تا 1600 ÷ایین بریم. ولی فکر می کنم خریدار داره خوب جایی خرید می کنه. کل کسانی که تا 10 روز پیش این سهم رو خریده بودند در ضررند. کل سهامدارهای حقیقی بعد از بازگشایی سهم تغییر کردند اینهایی که دارند می فروشند یا سهامداران عجولند یا نوسانگیرانی که خنده داره حالا دارن نوسان می دن. خوبه بذار انقدر نوسان بدن که دیگه هوس نوسانگیری روی این سهم نکنن. بر اساس تحلیل زمانی فکر می کنم چهارشنبه دیگه باید منتظر ریورس باشیم.
                    منهم از روز سه شنبه خرید پله ای این سهم رو شروع کردم
                    قند لرستان الان در گروه قندی کمترین p/e رو داره.... به نظر من میخوان کاری کنن که نوسانگیرا از این سهم بیرون برن تا حدی هم موفق بودن.. 2-3 باری که سهم متعادل شده باز صف فروشش کردن.. فکر کنم اتفاق چهارشنبه آخرین باری بود که این کارو کردن.. دیگه سهم داره جذاب میشه واسه خرید نمیشه بیشتر از این پایینش آورد. با این p/e نمیشه صف فروشو حفظ کرد. همچنین افت 2 ماهه سهم از 4500 تومن تا 2300 الان، باید یه اتفاقایی اینجا بیفته.
                    من که اگه باز هم پایینتر بیاد خرید پله ای خودم رو ادامه میدم

نظر

• موج 5
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 140

همچنان منتظر 19,057 برای قلرست.(:|

نظر

• astalla
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 54

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
                        همچنان منتظر 19,057 برای قلرست.(:|
                        بعید میدونم .... ;;)

نظر

• sourena
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 1080

منهم بعید میدونم بره زیر 2000 به هرحال 4 شنبه هم خریدم شنبه هم فرصت بده میخرم

نظر

• سیاح
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 70

قند لرستان هم صفش جمع شد

نظر

• NINA
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 70

<:-pرشد دوباره قندی ها - امروز که قند لرستان شاهکار بود - قند اصفهان - شکرشاهرود - قند پیرانشهر هم که خوب اومدن
                              منتظرم نماد قند شیروان هم باز بشه

نظر

• راشین
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 903

در اصل توسط موج 5 پست شده است View Post
                                بنظرم نباید سیگنال نزولی em4 نادیده گرفته بشود اونهم در شرایطی که قیمت سطح فیبوناچی سر سخت 61% رو درنوردیده است، خرید پله ای روی 1905 تومان و پایین تر رو مناسب می بینم.
                                قلرست تا نزدیکی قیمت مورد نظرتون کاهش پیدا کرد به نظرم کم کم میشه بهش نگاه کرد

نظر

در حال کار...
                                X