قند لرستان ( قلرست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    میثم جون درد من هم همینه،من تا حالا ضررهای سنگینی هم تو این بازار کردم ولی همچنینشو ندیده بودم،انگار دست و پاتو ببندن بندازن جلوی یه عده گرگ از خدا بی خبر،اگه مرد هستند جلو سفارش های خرید رو نبندن،امروز یکی از دوستام می خواست 100000تا سفارش خرید قپیرا رو بده که 100000تا سهله 10000 تاشو گیر دادن که چرا میخری؟! بابا مگه خدای ناکرده شیشه و تریاک میخریم ؟؟؟؟
    یعنی چی چرا میخری؟؟؟

اقا اگه قراره نخرن نماد ها رو ببندن شرکت ها رو هم از بورس اخراج کنن که دیگه نخرن .

همین کارا رو میکنن که جوونا نا امید میشن میرن معتاد میشن دیگه :d

همین دکتر روستا اراده کنه 1 میلیون سهم قلرست رو میخره و این چند هزار تا دونه سهم رو گذاشته ملت حال کنن :D
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/27, 19:47.
    ///

نظر

• amin68
      عضو عادی
      • Oct 2011
      • 134

عزیزان شما مثل اینکه یادتون رفته تو ایران دارید زندگی میکنید نفسم میکشی باید باج بدی اینکه خرید سهامه خوب اگه قندی ها شروع کنن سرمایه هاشون منفی میشه پس بزارید اول باسود بیان بیرون بعد میرن سراغ قندی ها؟؟؟؟

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط amin68 پست شده است View Post
        عزیزان شما مثل اینکه یادتون رفته تو ایران دارید زندگی میکنید نفسم میکشی باید باج بدی اینکه خرید سهامه خوب اگه قندی ها شروع کنن سرمایه هاشون منفی میشه پس بزارید اول باسود بیان بیرون بعد میرن سراغ قندی ها؟؟؟؟
        امین جون
        اینم حرفه خوبیه :-?

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          یعنی چی چرا میخری؟؟؟

اقا اگه قراره نخرن نماد ها رو ببندن شرکت ها رو هم از بورس اخراج کنن که دیگه نخرن .

همین کارا رو میکنن که جوونا نا امید میشن میرن معتاد میشن دیگه :d

همین دکتر روستا اراده کنه 1 میلیون سهم قلرست رو میخره و این چند هزار تا دونه سهم رو گذاشته ملت حال کنن :D
          دکتر روستا رو خب اومدی =)) :))
          بورس کم عمق و دلخواهی همینه دیگه باید با ساز آقایون برقصی

نظر

• 13661366
            عضو عادی
            • Sep 2011
            • 243

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
            میثم جون درد من هم همینه،من تا حالا ضررهای سنگینی هم تو این بازار کردم ولی همچنینشو ندیده بودم،انگار دست و پاتو ببندن بندازن جلوی یه عده گرگ از خدا بی خبر،اگه مرد هستند جلو سفارش های خرید رو نبندن،امروز یکی از دوستام می خواست 100000تا سفارش خرید قپیرا رو بده که 100000تا سهله 10000 تاشو گیر دادن که چرا میخری؟! بابا مگه خدای ناکرده شیشه و تریاک میخریم ؟؟؟؟
            جناب عطا این دقیقا همون فشار سازمان رو میرسونه. ولی بنده امروز بر خلاف دوستان که میگفتند دستور خرید نمیگیره 10 تا قشرین خریدم و میتونستم حتی بیشتر بخرم.قبول بایدم بکنیم یکسری حقوقی با کدهای شخصی این حساسیت سازمان رو بیشتر کردند و گرنه فکر نکنم سازمان به این اندازه حساسیت نشون میداد. و همون افراد دیگه مطلب نمیزنن و مطمینن وقتی یک اصلاح اساسی این گروه بکنه با این فرض که سازمان باعث این جو شده با پررویی هر چه تمامتر منجی گروه قند باز میشن. و همون اش و .........................
            چون بنده چند باری به امور سهام قند ثابت رفتم و گفتم تعداد دارم یک مقدار از پشت پرده این سهم واسم گفت که نمیتونم بخاطر بعضی مسایل بیشتر بازگو کنم ولی اینو بدون که همون موقع که اون افراد تبلیغ این سهم رو میکردند داشتن کد های شخصیشون رو خالی میکردند و بنده فقط از قند ثابت خبر دارم و از سایر سهم های گروه که چه موقع خالی کردند یا....... خبر ندارم. ولی بنظرم نباید فقط سازمان بورس رو مقصر اصلی بدونیم و یک مقدار خودمون رو هم که تو این جو بودیم باید مورد بازخاست قرار بدیم که .........................

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

در اصل توسط 13661366 پست شده است View Post
              جناب عطا این دقیقا همون فشار سازمان رو میرسونه. ولی بنده امروز بر خلاف دوستان که میگفتند دستور خرید نمیگیره 10 تا قشرین خریدم و میتونستم حتی بیشتر بخرم.قبول بایدم بکنیم یکسری حقوقی با کدهای شخصی این حساسیت سازمان رو بیشتر کردند و گرنه فکر نکنم سازمان به این اندازه حساسیت نشون میداد. و همون افراد دیگه مطلب نمیزنن و مطمینن وقتی یک اصلاح اساسی این گروه بکنه با این فرض که سازمان باعث این جو شده با پررویی هر چه تمامتر منجی گروه قند باز میشن. و همون اش و .........................
              چون بنده چند باری به امور سهام قند ثابت رفتم و گفتم تعداد دارم یک مقدار از پشت پرده این سهم واسم گفت که نمیتونم بخاطر بعضی مسایل بیشتر بازگو کنم ولی اینو بدون که همون موقع که اون افراد تبلیغ این سهم رو میکردند داشتن کد های شخصیشون رو خالی میکردند و بنده فقط از قند ثابت خبر دارم و از سایر سهم های گروه که چه موقع خالی کردند یا....... خبر ندارم. ولی بنظرم نباید فقط سازمان بورس رو مقصر اصلی بدونیم و یک مقدار خودمون رو هم که تو این جو بودیم باید مورد بازخاست قرار بدیم که .........................
              منم هم با شما موافقم،به قول استاد جمالزاده که میگه از ماست که بر ماست،خود ما باعث شدیم که سازمان هم پر رو شده ;)

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

حالا از شنبه هر کی تونست قلرست بخره.....این سهم رو این قیمتا حقوقیش اون زمون قبل اینکه شفاف سازی بشه میخرید چه برسد به الان
                شنبه همه چی معلوم میشه

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

دوستان خودمونیم عجب ما ملت جو گیری هستیم،الحق که از ماست که بر ماست،دیروز توصف خرید از سرو کله هم داشتن بالا میرفتن امروز...
                  البته خوب شد از یه جنبه یه عده نوسانگیر از سهم ها خالی شدند،این گروه سهامدار می خواد نه نوسانگیر 4%

نظر

• komiser
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 44

قندلرستان

شنیده ها حاکی از آنست که شرکت قندلرستان طرح افزایش سرمایه را در دستور کار هیئت مدیره خود قرار داده و اخباری مبنی بر احتمال تعدیل مثبت عایدی نیز از سوی این شرکت در بازار سرمایه به گوش می رسد

نظر

• sourena
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 1080

دوستان به جمیع جهات قلرست رو توجه ویژه ای داشته باشید.اساتید به شدت روش مثبتند

به نقل از وليد هلالات (تحليلگر بازار سرمايه)
                      بنده نماد قپیرا ، را بررسی کردم . وضعیت این سهم مناسب بود . یک نکته قبل از بررسی سهم عنوان کنم و اینکه فعالان بازار می گویند قیمت شکر قرار است به 1430 تومان افزایش یابد یعنی چیزی حدود 25 تا 30 درصد بالا برود . عایدی سال مالی منتهی به 31 تیر 1391 شرکت 193 تومان فلذا توجه کنید که این شرکت با نرخ شکر قبلی هم چنین سود خوبی می سازد اما ازان طرف یک افزایش سرمایه هم در آینده از محل سود انباشته دارد ضمن اینکه سود انباشته شرکت بیش از سرمایه آن است بنابراین باید گفت در یک پروسه بلند مدت نیز قپیرا در سود بوده است . اگر فرض کنیم صحبت دوستان درست باشد و قیمت شکر از 1130 به 1430 برسد قپیرا عایدی خود را نه امسال بلکه برای سال مالی بعدی که از مرداد ماه آغاز می شود چیزی بین 450 تا 500 می تواند اعلام کند .

بنابراین قپیرا با قیمت 1600 تا 1700 تومان مناسب است اما به چه شرطی ؟ به شرطی که قیمت شکر به 1430 برسد و آن وقت هدف قیمت قپیرا محدوده 3000 تومان خواهد بود

در مورد قند لرستان نیز باید عرض کنم دو طرح توسعه دارد که تاثیر آن در سال بعدی خواهد بود و ازان طرف اگر قیمت شکر را 1430 در نظر بگیریم عایدی 320 تومان می تواند به 700 تومان برسد و به شکل خوشبینانه به 900 تومان با طرح های توسعه ... فراموش نکنیم شرکت حدودا 4 تا 5 برابر سرمایه خود سود انباشته دارد و 96 درصد سهام آن تحت تملک یک حقیقی است ...

در پایان عرض کنم برخی دیگر قندی ها مانند قشهد نیز وضعیت مناسبی دارند و حتی قشهد طبق بررسی ها با شکر 1430 تومان می تواند 300 تومانی بسازد اما قپیرا و قلرست وضعیت بهتری دارند و اگر افزایش سرمایه بدهند راه برای رشد قیمتشان باز می شود مخصوصا قلرست که ممکن است افزایش سرمایه از انباشته بدهد و رشد خوبی کند

در پایان خرید این دو سهم یا هر سهم دیگری ازین گروه که خودتان تحلیل کردید فقط و فقط برای افراد ریسک پذیر توصیه می شود که با دید کوتاه مدت امکان رشد قیمت دارند اما اگر مصوبه افزایش نرخ اتفاق نیوفتد اوضاع این گروه مناسب نخواهد بود و فقط با فرض رشد قیمت شکر ، به این گروه امیدواریم
                      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• احـد
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 503

قلرست در انتظار افزایش سود

شرکت قند لرستان با سرمایه 2 میلیارد و 400 میلیون تومان در آخرین اطلاعات ارسالی خود پیش بینی سود هر سهم را برای سال مالی منتهی به تیر ماه 91 بطور خالص مبلغ 320 تومان اعلام کرده است.

"قلرست" در پیش بینی درآمد هر سهم امسال خود قیمت شکر تولیدی از چغندر قند را مبلغ حدود 1162 تومان به ازای هر کیلو منظور نموده و این در حالی است که در بودجه سال مالی قبل این محصول حدود 987 تومان برای هر کیلو عنوان شده است.

با توجه به موجودی 23 هزار تنی قابل فروش در 6 ماهه دوم سال مالی جاری و نرخ اعلامی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان مبنی بر فروش هر کیلو 1175 تومان سود ناخالص هر سهم این شرکت احتمالا 11 تومان افزایش خواهد یافت.

گفتنی است در بورس کالا هر کیلو شکر بطور میانگین با قیمتی بالاتر از 1300 تومان معامله شد که با در نظر گرفتن این مبلغ، به نظر می رسد سود ناخالص هر سهم "قلرست" برای سال مالی 91 امکان افزایش حدود 131 تومانی خواهد داشت. البته این شرکت در سال مالی گذشته حدود 31 هزار تن شکر خام را تصفیه کرده بود که امسال این میزان به 2،500 تن کاهش یافته است. که با در نظر گرفتن 100 تومان سود به ازای تصفیه هر کیلو شکر، شرکت ظرفیت ایجاد 2 میلیارد و 850 میلیون تومان سود اضافی ، یعنی 118 تومان سود ناخالص به ازای هر سهم را دارا می باشد.

نظر

• 13661366
                          عضو عادی
                          • Sep 2011
                          • 243

این سهم خیلی مشکوک میزنه...........................
                          سهامدار عمده واسه کم کردن سهام و شناور بیشتر کردن سهم واسه افزایش سرمایه داره عمل میکنه. در ضمن باید تا برج 4 افزایش سرمایش انجام بشه..............................

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20669

تعدیل قلرست قطعیه بی برو برگرد :d البته تاثیرش رو تو رشد قیمتش نمیدونم:(
                            ///

نظر

• sourena
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 1080

سهامدار عمده عامدانه داره کمک میکنه سهم هرروز -4 رو نوش جان کنه
                              یک روز با خریدن سهم یک روز با فروختنش
                              براش قیمت الان هم مهم نیست اصلاً بشه 1500 تومن
                              چون واقعاً فروشنده نیست
                              اما خوب میدونه با یک تعدیل و باز و بسته شدن جند ماه دیگه
                              دوباره قیمتها سقف قبلی رو هم رد میکنن;)
                              سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

این سهامدار عمده ای که داره اضافه میکنه غیبتش نباشه خوب کارشو بلده خووووبببببببببببببببببببببب.

یه بار از 1800 تا 1400 مثل این روزا خرید می کرد. سهم داره هر روز 4 منفیشو میخوره...............
                                ما که فعلا نگاه میکنیم.

از 25 اسفند تا امروز 120 هزار سهم اضافه کرده این شخص حقیقی
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/12, 21:56.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X