قند لرستان ( قلرست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20668

این جناب اقای روستا انگار بی خیال این سهم بشو نیست ما گفتیم استراحت داره یه مدت ;) اما خبر هایی از افزایش سرمایه بالا در این شرکت به گوش میرسه لا اقل سایت ها رو که زیر و رو میکنی یه خبرایی خوشکلی پیدا میشه که اگه صحت داشته باشه ............................. سهم انفجاری میره بالا ;)
    ما تازه خارج شدیم نگید که باید دوباره برگردیم ;)
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/11, 20:44.
    ///

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

من که بعد از قشکر و قثابت ، دوباره میخوام بیام تو گروه...ولی نه فردا پسفردا ! گروه از فردا باید به یک استراحت کوچک نیاز داشته باشه! مگر اینکه خلافش اثبات بشه! و اگر بر خلاف رویه اش بره بالا صعودش هم کوتاه خواهد بود!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        این جناب اقای روستا انگار بی خیال این سهم بشو نیست ما گفتیم استراحت داره یه مدت ;) اما خبر هایی از افزایش سرمایه بالا در این شرکت به گوش میرسه لا اقل سایت ها رو که زیر و رو میکنی یه خبرایی خوشکلی پیدا میشه که راست و دروغش پای نویسشندشه ولی اگه صحت داشته باشه ............................. سهم انفجاری میره بالا ;)
        میثم جان راستش دیروز داشتم فکر میکردم ای دل غافل این میثم خودمون 2 ماه پیش چه سهم طلایی رو کشف کرده بود و ازش مطلب میزد حالا میبینم چه سهم با ارزشی بود قلرست البته الانم هست کاشکی یکمی اصلاح کنه بتونم بخرم(دوستان قلرستی ناراحت نشن هااااا یکمی هم به فکر جا ماندگان از این سهم هم باشند) ;)

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20668

فک کنم 2800 بشه وارد شد ولی خریدار های خوبی هم داره این سهم اگه بزارن پایین بیاد نمیدونم این همه سرمایه ازکجا وارد این سهم شده رو این قیمت که نمیزارن اصلاح بشه ;) وگرنه نیاز به اصلاح تا محدوده 2600 داشت که برعکس رفت بالا تر!!!!!!!!
          ///

نظر

• 13661366
            عضو عادی
            • Sep 2011
            • 243

این جناب اقای روستا انگار بی خیال این سهم بشو نیست ما گفتیم استراحت داره یه مدت ;) اما خبر هایی از افزایش سرمایه بالا در این شرکت به گوش میرسه لا اقل سایت ها رو که زیر و رو میکنی یه خبرایی خوشکلی پیدا میشه که اگه صحت داشته باشه ............................. سهم انفجاری میره بالا ;)
            مظمین باشید این افزایش سرمایه تا پایان سال مالی که میشه 30/4 انجام میشود. حتی امور سهامش که تو خیابون جردن رفتم میگفت اقای روستا بشدت دنبال این افزایش سرمایه هست و مکاتبات خودش رو با بورس شروع کرده.

نظر

• 13661366
              عضو عادی
              • Sep 2011
              • 243

فک کنم 2800 بشه وارد شد ولی خریدار های خوبی هم داره این سهم اگه بزارن پایین بیاد نمیدونم این همه سرمایه ازکجا وارد این سهم شده رو این قیمت که نمیزارن اصلاح بشه ;) وگرنه نیاز به اصلاح تا محدوده 2600 داشت که برعکس رفت بالا تر!!!!!!!!
              از زمانی که باز شده حدود 1 میلیون سهم معامله شده که این میزان اندازه سهام شناور سهم که تا الان دست به دست شده و شایدم بخاطر اینه که اصلاح انچنانی نمیکنه. چون اون کسایی که تو سود خوبی بودن پیاده شدن و جاشون رو به سهامدارای تازه نفس دادن.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20668

در اصل توسط 13661366 پست شده است View Post
                مظمین باشید این افزایش سرمایه تا پایان سال مالی که میشه 30/4 انجام میشود. حتی امور سهامش که تو خیابون جردن رفتم میگفت اقای روستا بشدت دنبال این افزایش سرمایه هست و مکاتبات خودش رو با بورس شروع کرده.
                منم برای همین گفتم این جناب اقای روستا بیخیال سهم نمیشه به این زودی تا قیمت سهم رو 5000 تومن نکنه دست بردار نیست ;) البته زمان نیاز داره ;)
                قبلا این سهم اینجوری نبود و به راحتی اصلاح میشد جدیدا فرصت اصلاح نمیده حتی سهامدار عمده اخرش بیش از 200 هزار سهم عرضه کرده ولی بازار نه نگفته =))
                شاید اصلاحی در کار نباشه. فردا و پس فردا هم صبر میکنیم ببینیم چی میشه این هفته به نظرم اصلاح داشته باشیم در این گروه البته اصلاح هم که در این گروه کمتر از 10 درصده
                ///

نظر

• 13661366
                  عضو عادی
                  • Sep 2011
                  • 243

اینم از بستن قند لرست.............................

نظر

• حامد24
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2532

تبریک به قلرستانی ها

توقف نماد معاملاتي قلرست
                    به اطلاع مي رساند ، نماد معاملاتي شركت قند لرستان با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم ،متوقف شد. مديريت بازار
                    یل یاتار ، طوفان یاتار
                    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• علیرضا
                      عضو عادی
                      • Aug 2011
                      • 34

باسلام . الان با شرکت تماس داشتم . مدیر مالی (آقای دالوند) گفت تعدیلمون بالای 20 درصد هست و سود سهام رو (مجمع برج 10 ) هم از 26 ام میتونین بگیرین .

نظر

• سیاح
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 70

ممنون از اطلاع رسانی شما از نحوه دریافت سود اگر اطلاعی دارید لطف بفرمایید[quote=علیرضا;93385]باسلام . الان با شرکت تماس داشتم . مدیر مالی (آقای دالوند) گفت تعدیلمون بالای 20 درصد هست و سود سهام رو (مجمع برج 10 ) هم از 26 ام میتونین بگیرین .[quot

نظر

• غلمان
                          عضو جدید
                          • Jan 2012
                          • 17

در اصل توسط غلمان پست شده است View Post
                          پيشنهاد من به قلري هاي عزيز سهامداريه
                          كي فكرشو ميكرد 1700 با صف ببنده بعد 25-20 روز 70% رشد داشته باشه ؟!
                          من خودم كل سهامم قنديه و از اين صنعت هم يكسومش قلر !
                          خوبيه قلر اينه شناوريش كمه اگرم منفي بشه كسي فروشنده نيست <:-p
                          خب قلرم كه بست

به نظرم ديگه معني قلر داري تبيين شد بطور كامل :d
                          خصوصآ دوست عزيز 13661366 كه نگران 3000 بودن

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط 13661366 پست شده است View Post
                            اینم از بستن قند لرست.............................
                            =d>=d>=d>>:d<

ندارمش ..فقط یه بار از 199 تا 1340 باهاش اومدم ..همیشه حس خوبی به این شرکت دارم
                            با مدیریتش
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علیرضا
                              عضو عادی
                              • Aug 2011
                              • 34

با سلام . سود سهام به ازای هر سهم 4000 ریال
                              باید کپی شناسنامه تونو که مشخصات حسابتون رو کنارش نوشتینو به شماره 88656553-4 فاکس کنید . یاحق

نظر

• سیاح
                                عضو عادی
                                • Aug 2011
                                • 70

ببخشید دوباره سوال میکنم" شماره حسابمون مربوط به چه بانکی باید باشه؟

نظر

در حال کار...
                                X