امروز حواسم بهش نبود وگرنه رو منفی کامل چه لقمه ای بود این کپشیر
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
-
همین الان شبکه تهران داشت کارخونه پشم شیشه ایران رو نشون میداد معاون بازرگانی شرکت مهندس شجیعی درمورد فعالیتهای کارخونه توضیح داد و از بهینه سازی مصرف در کاخونه خبر داد وانواع محصولات رو نام برد ونحوه تولید ان را هم نشون دادند.
در ضمن این نماد کف قیمتی خودش رو روی 170 محکم کرده وکسی کمتر از اون فروشنده نیست احتمالا از چهارشنبه تا یک شنبه باید +++ باشه .
موفق وپر سود باشیدخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط Renjer پست شده است View Postهمین الان شبکه تهران داشت کارخونه پشم شیشه ایران رو نشون میداد معاون بازرگانی شرکت مهندس شجیعی درمورد فعالیتهای کارخونه توضیح داد و از بهینه سازی مصرف در کاخونه خبر داد وانواع محصولات رو نام برد ونحوه تولید ان را هم نشون دادند.
در ضمن این نماد کف قیمتی خودش رو روی 170 محکم کرده وکسی کمتر از اون فروشنده نیست احتمالا از چهارشنبه تا یک شنبه باید +++ باشه .
موفق وپر سود باشید
گویا گفته یه محصول جدید برای مترو زدیم که مصرفش هم بالاست
نظر
-
-
در اصل توسط سعید راد پست شده است View Postدوستان این خط این هم نشون
دیدید گفتم وارد هر سهمی بشم آبادش می کنم. خودمون به جهنم نون مردم هم می بریمخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
سلام دوستان
کپشیر بالا داره اساسی شاید تا 500 یا 600 و بیشتر هم برود
شرکت هم بنیادیش عالیه هم برنامه جابجایی کارخانه و فروش زمینهاش رو دارند
کارخانه هم من دیدن کردم یه جای پر ترافیک هست که حتا اونجا برخی اوقات جای پارک ماشین هم پیدا نمیشود
128هزارمتر مربع!
زمین در منطقه ویژه اقتصادی هم خریده 18هکتار
این خبرها هم موثق هست
1- شرکت پشم و شیشه جهت انتقال کارخانه به شهرک صنعتی
از شرکت توسعه صادرات استان فارس زمین خریداری کرده و در حال انجام مذاکرات برای تحویل زمین مربوطه است
2- برای زمینهای فعلی که 128هزار متر مربع هست در حال رفت و امد به شهرداری شیراز و چانه زنی برای پروانه ساخت ان هست تا بتواند از کمسیون ماده 5 استان مجوز مربوطه را اخذ نماید
3- شرکت قصد دارد زمینها را با ایجاد ارزش افزوده بفروش برساند و پروانه ساخت 250 هزار متر تراکم مسکونی!!
و همچنین 40هزارمتر تراکم تجاری خدماتی از کمسیون اخذ نماید!
4-اجرای طرح توسعه الیاف شیشه در دست اقدام دارد با براورد 67میلیارد ریال
دوستان بلند مدت سهم عالیست یه چند در صد سبد بهش اختصاص بدهید با بررسی بیشتر بد نیست
پروسه هم ممکنه زمانبر باشه اما چیزی از ارزش سهم کم نمیکند و یک پتانسیل قوی محسوب میشود
قیمت سهم الان کمتر از نصف قیمت زمینهاش است
بجز ارزش کارخانه
حالا خودتان محاسبه کنید ارزش جایگزینی اون و پتانسیل رشد اینده قیمت سهمع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد
نظر
-
پایان نزول کپشیر.
به نظر میرسه در پایان موج 4 باشیم:
موجشماری زیر موجهای موج 4:
*. در صورتی که قیمت زیر 1621 ریال برسه موجشماری اجزای 4 بی اعتبار میشه
نظر
-
در (( کپشیر )) ظاهرا می خوان کف 1600 را برای سهم حفظ کنند[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
Renjer جان صبوری کن صبوری
[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
کی میخواد کف درست کنه منو شمایییم که روی این قیمت داریم میخریم تا پایین تر نیاد. من خودم از صبح کلی خریدم ولی این بی معرفتها دارن خالی میکنند.خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط renjer پست شده است View Postکی میخواد کف درست کنه منو شمایییم که روی این قیمت داریم میخریم تا پایین تر نیاد. من خودم از صبح کلی خریدم ولی این بی معرفتها دارن خالی میکنند.
البته این نگرانی که گفتم مال کوتاه مدتشه برای بعد اون همه را وادار به تحسین خواهد کرد .>:d<گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
من که امروز هرچی خریدم روی 160 بود
در ضمن امیدوارم از این تجربه ای که درال 90 بدست آوردید بتونید به نحو احسن در سال 91 از اون استفاده کنید واگر مثل من تو ضررید بزودی این ضرر در سال جدید به سود تبدیل بشه . این روز اخر سالی برای همه شما دوستان گلم آرزوی خوشبختی وسعادت وسر بلندی دارم ان شاء الله به لطف خدا ودعای امام رضا (ع) همه شاد شاد باشید .لطفا همه موقع تحویل سال جدید برای شادی دل امام رضا 5 تا صلوات برای فرج امام زمان بفرستید . ممنون
التماس دعاآخرین ویرایش توسط Renjer؛ 2012/03/18, 23:39.خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
سلام
امیدوارم با این خبرهای لغو تحریمها و..... امسال سال خوبی برا ی بازار باشهخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
اين لغو تحريمات سيگنال هست براي ايران تا توي مذاكرات كوتاه بياد ولي به نظر من با توجه به واردات سنگينه ايران توي غلات تو اين مدت. ايران كوتاه نمياد و داره خودشو اماده ميكنه براي سنگين ترين تحريمات پس تو اين فروردين ماهي استفاده را ببريد از اين بازار. كه از بعد مذاكرات بايد انتظار سنگين ترين تحريمات باشيد وقت رو به بيهودگي نگذرانيد ديديد سهمتون نمياد تو عيدي بالا سريع عوضش كنيدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر