پشم شيشه ايران ( كپشير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

امروز حواسم بهش نبود وگرنه رو منفی کامل چه لقمه ای بود این کپشیر
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• Renjer
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 539

همین الان شبکه تهران داشت کارخونه پشم شیشه ایران رو نشون میداد معاون بازرگانی شرکت مهندس شجیعی درمورد فعالیتهای کارخونه توضیح داد و از بهینه سازی مصرف در کاخونه خبر داد وانواع محصولات رو نام برد ونحوه تولید ان را هم نشون دادند.
      در ضمن این نماد کف قیمتی خودش رو روی 170 محکم کرده وکسی کمتر از اون فروشنده نیست احتمالا از چهارشنبه تا یک شنبه باید +++ باشه .
      موفق وپر سود باشید
      خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• علی ایرانی
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 82

در اصل توسط Renjer پست شده است View Post
        همین الان شبکه تهران داشت کارخونه پشم شیشه ایران رو نشون میداد معاون بازرگانی شرکت مهندس شجیعی درمورد فعالیتهای کارخونه توضیح داد و از بهینه سازی مصرف در کاخونه خبر داد وانواع محصولات رو نام برد ونحوه تولید ان را هم نشون دادند.
        در ضمن این نماد کف قیمتی خودش رو روی 170 محکم کرده وکسی کمتر از اون فروشنده نیست احتمالا از چهارشنبه تا یک شنبه باید +++ باشه .
        موفق وپر سود باشید
        آره
        گویا گفته یه محصول جدید برای مترو زدیم که مصرفش هم بالاست

نظر

• سعید راد
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 163

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
          سلام

من وارد هر سهمی میشم. منفی میشه روز اول هم اعلام کردم نمونه اش کاما- همین کپشیر- و... واقعا سود کردن به ما نیامده
          دوستان این خط این هم نشون

دیدید گفتم وارد هر سهمی بشم آبادش می کنم. خودمون به جهنم نون مردم هم می بریم

نظر

• Renjer
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 539

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
            دوستان این خط این هم نشون

دیدید گفتم وارد هر سهمی بشم آبادش می کنم. خودمون به جهنم نون مردم هم می بریم
            اگر واقعا به این حرفت مطمئنی جون داداش زود تر خارج شو کلی از پولمون بابت این سهم بلوکه شده =((=((=((:D:x
            خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• ع-خاکسار قیری
              عضو فعال
              • May 2011
              • 424

سلام دوستان
              کپشیر بالا داره اساسی شاید تا 500 یا 600 و بیشتر هم برود
              شرکت هم بنیادیش عالیه هم برنامه جابجایی کارخانه و فروش زمینهاش رو دارند
              کارخانه هم من دیدن کردم یه جای پر ترافیک هست که حتا اونجا برخی اوقات جای پارک ماشین هم پیدا نمیشود
              128هزارمتر مربع!
              زمین در منطقه ویژه اقتصادی هم خریده 18هکتار

این خبرها هم موثق هست
              1- شرکت پشم و شیشه جهت انتقال کارخانه به شهرک صنعتی
              از شرکت توسعه صادرات استان فارس زمین خریداری کرده و در حال انجام مذاکرات برای تحویل زمین مربوطه است

2- برای زمینهای فعلی که 128هزار متر مربع هست در حال رفت و امد به شهرداری شیراز و چانه زنی برای پروانه ساخت ان هست تا بتواند از کمسیون ماده 5 استان مجوز مربوطه را اخذ نماید

3- شرکت قصد دارد زمینها را با ایجاد ارزش افزوده بفروش برساند و پروانه ساخت 250 هزار متر تراکم مسکونی!!
              و همچنین 40هزارمتر تراکم تجاری خدماتی از کمسیون اخذ نماید!

4-اجرای طرح توسعه الیاف شیشه در دست اقدام دارد با براورد 67میلیارد ریال

دوستان بلند مدت سهم عالیست یه چند در صد سبد بهش اختصاص بدهید با بررسی بیشتر بد نیست
              پروسه هم ممکنه زمانبر باشه اما چیزی از ارزش سهم کم نمیکند و یک پتانسیل قوی محسوب میشود
              قیمت سهم الان کمتر از نصف قیمت زمینهاش است
              بجز ارزش کارخانه
              حالا خودتان محاسبه کنید ارزش جایگزینی اون و پتانسیل رشد اینده قیمت سهم
              ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
              تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• محسن مختاری
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 663

پایان نزول کپشیر.

به نظر میرسه در پایان موج 4 باشیم:

موجشماری زیر موجهای موج 4:

*. در صورتی که قیمت زیر 1621 ریال برسه موجشماری اجزای 4 بی اعتبار میشه

نظر

• Renjer
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 539

این که داره همینجور منفی میکنه معلوم نیست کی داره خالی میکنه؟

نظر

• shayan0711
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 234

در (( کپشیر )) ظاهرا می خوان کف 1600 را برای سهم حفظ کنند
                    [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• shayan0711
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 234

Renjer جان صبوری کن صبوری
                      [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• Renjer
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 539

کی میخواد کف درست کنه منو شمایییم که روی این قیمت داریم میخریم تا پایین تر نیاد. من خودم از صبح کلی خریدم ولی این بی معرفتها دارن خالی میکنند.

نظر

• farhad_p
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 1006

در اصل توسط renjer پست شده است View Post
                          کی میخواد کف درست کنه منو شمایییم که روی این قیمت داریم میخریم تا پایین تر نیاد. من خودم از صبح کلی خریدم ولی این بی معرفتها دارن خالی میکنند.
                          در قیمت 1603 ریال باز هم اضافه کردم واقعأ تو این قیمتها مفته . تنها نگرانیم زیر 1700 معامله شدنشه ، آخر بازار هم که میل به بالا اومدن داشت . امیدوارم از روزهای اول سال جدید برگرده بالای 1700 ریال و . . .
                          البته این نگرانی که گفتم مال کوتاه مدتشه برای بعد اون همه را وادار به تحسین خواهد کرد .>:d<
                          گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• Renjer
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 539

من که امروز هرچی خریدم روی 160 بود
                            در ضمن امیدوارم از این تجربه ای که درال 90 بدست آوردید بتونید به نحو احسن در سال 91 از اون استفاده کنید واگر مثل من تو ضررید بزودی این ضرر در سال جدید به سود تبدیل بشه . این روز اخر سالی برای همه شما دوستان گلم آرزوی خوشبختی وسعادت وسر بلندی دارم ان شاء الله به لطف خدا ودعای امام رضا (ع) همه شاد شاد باشید .لطفا همه موقع تحویل سال جدید برای شادی دل امام رضا 5 تا صلوات برای فرج امام زمان بفرستید . ممنون
                            التماس دعا
                            آخرین ویرایش توسط Renjer؛ 2012/03/18, 23:39.

نظر

• Renjer
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 539

سلام
                              امیدوارم با این خبرهای لغو تحریمها و..... امسال سال خوبی برا ی بازار باشه

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

اين لغو تحريمات سيگنال هست براي ايران تا توي مذاكرات كوتاه بياد ولي به نظر من با توجه به واردات سنگينه ايران توي غلات تو اين مدت. ايران كوتاه نمياد و داره خودشو اماده ميكنه براي سنگين ترين تحريمات پس تو اين فروردين ماهي استفاده را ببريد از اين بازار. كه از بعد مذاكرات بايد انتظار سنگين ترين تحريمات باشيد وقت رو به بيهودگي نگذرانيد ديديد سهمتون نمياد تو عيدي بالا سريع عوضش كنيد
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X