با توجه به معاملات امروز روند كوتاه مدت و ميان مدت سهم رو چطور ميبينيد؟
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
یک صف فروش ساختگی برای بدست آوردن تعداد فروشنده ها! آخر بازارم کنسل کردن
دوباره به محدوده زیر180 بیاد نصف سرمایمو بهش اختصاص میدم.آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2012/02/18, 13:47.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postیک صف فروش ساختگی برای بدست آوردن تعداد فروشنده ها! آخر بازارم کنسل کردن
دوباره به محدوده زیر280 بیاد نصف سرمایمو بهش اختصاص میدم.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postکاملا منطقیه این حرف.
ولی از طرف افزایش نرخ محصولات، باید بیشتر از این تعدیل بده. یه مدت پشم شیشه وارداتی توان رقابت داشت ولی با این وضعیت دلار،داخلیا رو بهتر میخرن . الان قیمت همه محصولات به صورت وحشتناکی بالا رفته. باید دید چقدرش تو جیب کارخونه میره
مصطفی جان من فکر میکنم شرکت اومده فقط اولین پیش بینی ها رو کنار هم قرار داده
اصلا پیش بینی شرکت برای سال 90 همون 20 تومنی هست که آخرین بار تعدیل مثبت داده ...
اون جدول مقایسه ای برای اولین پیش بینی های شرکت در دو سال 90 و 91 هست
این نظر منه
حالا میتونید زنگ بزنید شرکت و سوال بپرسین
فکر کنم منم اشتباه کردم ...چرا اینجوری گزارش داده آخه!!ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمصطفی جان من فکر میکنم شرکت اومده فقط اولین پیش بینی ها رو کنار هم قرار داده
اصلا پیش بینی شرکت برای سال 90 همون 20 تومنی هست که آخرین بار تعدیل مثبت داده ...
اون جدول مقایسه ای برای اولین پیش بینی های شرکت در دو سال 90 و 91 هست
این نظر منه
حالا میتونید زنگ بزنید شرکت و سوال بپرسین
فکر کنم منم اشتباه کردم ...چرا اینجوری گزارش داده آخه!!
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
-
-
تا زماني كه دانايان بيرون نياد اين جون نميگيره امروز گروه كاشي سراميك خوب عمل كرد ولي اين جوني نداشت به نظرم خريدار مي خواد از دانايان مفت خري كنه نمي ذاره بالا بيادالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postتا زماني كه دانايان بيرون نياد اين جون نميگيره امروز گروه كاشي سراميك خوب عمل كرد ولي اين جوني نداشت به نظرم خريدار مي خواد از دانايان مفت خري كنه نمي ذاره بالا بياددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
هدف دانایان هماهنگ کردن حرکت کپشیر با استارت کاشی بود.
کپشیر یه هفته پیش استارت زد که زود بود دانایان با همین فروشا تاخیرش داد. اگر دانایان قصد فروش داشت اونوفتی که روی 208 صف سنگین داشت، میداد . از فردا این سهم نایاب میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر