در اصل توسط jamall پست شده است
View Post
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط 664 پست شده است View Post=))=))=))در اصل توسط mehran پست شده است View Postانشا الله که پر میشه ...دوستان سهمیه هاشون رو الآن باید بدن....در اصل توسط jamall پست شده است View Postسینا جون فکر کنم که باید لحافدوزتو عوض کنی;):dدر اصل توسط 664 پست شده است View Postبا تشکر از تذکر بجای آقا مهران
به افتخارشون بزن اون کف قشنگه رو <:-p>:D<;)
نظر
-
در اصل توسط jamall پست شده است View Postسینا جان به نظرت این جابجایی درخواستها چه معنی میتونه داشته باشه؟؟
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...edi1q6lyjl.jpg
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postفعلا تا 260 تومان ذهنتو به این چیزا مشغول نکن دوست من.
وتشکر بابت معرفی سهمهای pm ناب
فقط میخواستم بدونم این 260 رو چگونه حساب کردین
باتشکر
:):):)حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
-
در اصل توسط راد پست شده است View Postدوستان خبر دارن با این عرضه ها چه خبره ؟آخرین ویرایش توسط تصمیم کبری؛ 2011/12/24, 09:20.
نظر
-
شاید کار صندوق بازنشستگی باشه...
البته در حد یک شنیده سوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postجناب راد من هم 50% کپشیر هامو فروختم و انشاالله 40% رو هم حوالیه 260 میفروشم و 10% رو نگه میدارم به امید 350 تومان/......
من به شخصه خیلی حال میکنم با اخلاق آقا مهران ، که همیشه کارهایی راه که انجام میده را میگه
امیدوارم همیشه سلامت و پرسود باشنحضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
نظر