در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
پشم شيشه ايران ( كپشير )
Collapse
X
-
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاگه منظورتون اون پيام خصوصيه.. اونو يكم تند رفتم و اعصابم از جاي ديگه خورد بود كه عذر خواهيم كردم اميدوارم عذر خواهي منو پذيرفته باشيد..... اما چند وقت پيش يه 4 خطي در موردش نوشتم اگه لازم باشه بالا ميارمش:d
نه بابا،صرفا خواستیم تجدید خاطره بشه:d
دیگه همه توی ارزندگی کپشیر متفق القول هستن...شما هم که باشی چه بهتر;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
گزارش 9 ماهه شركت روي سايت قرار گرفت 9 ماهه 174 ريال پر كرده نسبت به پارسال 11 درصد كمتر ساختهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postگزارش 9 ماهه شركت روي سايت قرار گرفت 9 ماهه 174 ريال پر كرده نسبت به پارسال 11 درصد كمتر ساخته
از سهام های قندی گرفته تا این کپشیر بیچاره شما فقط ایه یاس میخونی بسه دیگه .خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط Renjer پست شده است View Postشما ظاهرا خیلی دوست داری از همه سهمها خبر منفی رو اعلام کنی اینقدر منفی فکر نکن پیر میشی ها
از سهام های قندی گرفته تا این کپشیر بیچاره شما فقط ایه یاس میخونی بسه دیگه .الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postبابي جون شما چقد انرژي داريد تو همه تاپيكا رد پاي شما ديده ميشه....چي ميخوري ناقلا منم ميخام:x
از هر سهمي يه خورده کوچولو بر ميداريم :d:d، ساده جان الان دارم فقط حسرت مي خورم ، حسرت يه سبد سکه اي رو مي خورم ، من سکه مي خوام :((:((:((
فقط يک هفته زودتر جنبيده بودم ، کلي سود کرده بودم ، چه ميدونستم روزي 10-15 درصد مي خواد بره روي قيمت سکه :(
سال اقتدار اقتصادي مبارک بادا
همين جوري پيش بره ، بايد برم برا کار افغانستان (ميگن هر افغاني دور روبر 40 تومن هست :-& )
نظر
-
ولی قیمتش خیلی وسوسه کنندس دقیقا هم رو حمایتهشه..هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
-
ولی یه حس به من میگه برای کوتاه مدتشم خوبه..چارتش این حسو بهم القاء میکنه!!
خواهش میکنم قابلی نداره:dهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
داره خریدنی میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر