سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5100

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    فردا برگشت وتوکا از 230 و حتوکا از 430
    من دیگه نقدینگیم تموم شد !
    از اینکه وتوکا افت کرد و رو 230 حمایت شد تعجب نکردم! از حتوکا که قبل از رسیدن به 430 برگشت و صف خرید شد تعجب کردم! :))

ای کسانی که در این قیمت فروختید و من ته ته جیبم را هم در 230 وتوکا گرفتم! بدانید و آگاه باشید این مقدمه حرکت تیز و شتابی به 280 با عبور راحت از 260 میباشد! البته بعنوان هدف اول! B-)
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      از اینکه وتوکا افت کرد و رو 230 حمایت شد تعجب نکردم! از حتوکا که قبل از رسیدن به 430 برگشت و صف خرید شد تعجب کردم! :))

ای کسانی که در این قیمت فروختید و من ته ته جیبم را هم در 230 وتوکا گرفتم! بدانید و آگاه باشید این مقدمه حرکت تیز و شتابی به 280 با عبور راحت از 260 میباشد! البته بعنوان هدف اول! B-)
      چند لحظه تاپیک رو ول کردیم ببین چه بلایی سر سهم اوردن ...

اقا تا میتونید وتوکا رشد نکرده رو بفروشید برید سهام رشد کرده رو بخرید ....بهترین سهم رو مفت میفروشن ...اونم دم مجمع ...چند وقت دیگه بالای 300 تقدیم می کنیم به شما عزیزان ..در ضمن رو 220 ازتون میخریم بالا تر نمیخرم باید درست درمون ضرر کنید ...

نظر

• محمد صالحی
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 207

وتوکا مقاومت قوی خود را در محدوده 217 شکسته اگر یک برگشت بر روی 217 کند سرو شانه معکوس داریم با هدف 320

اما از شاخص 27500 کمی میترسم باید دید
        **عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

جناب صالحی شاید وتوکا برعکس شاخص حر کت خدا رو چه دیدی...

در ضمن وتوکا اگر هم بخواد با شاخص افت کنه زیاد پایین نداره در بدترین شرایط همون حمایت که بارها عمل کرده که اوم با تقسیم سود در مجمع شاید بره اونجا ..

در ضمن وتوکا بخواد بره اونجا بقیه بازار میخواد چی بشه ..؟؟؟جور در نمیاد ..من به همون 320 فکر می کنم این بهتره ..

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5100

هدف من چرا 20 تا بالاتره ؟! من 340 را نشون زدم! <):)

نظر

• ایمان صالح
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 71

در اصل توسط محمد صالحی پست شده است View Post

وتوکا مقاومت قوی خود را در محدوده 217 شکسته اگر یک برگشت بر روی 217 کند سرو شانه معکوس داریم با هدف 320

اما از شاخص 27500 کمی میترسم باید دید
              خرید رو 230 امروز خوب بود.با صف بودن توریلو حتوکا و ذوب و مثبت بودن فولاد احتمالا این هم صف بشه.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

اقا این سهم مفت رو بفروشید بالای 320 تقدیمتان می کنیم ..لیدر بازار فقط فقط فولاد هست وگروه فولاد ..

نظر

• محمدرضا 87
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1522

دیروز و امروز خریدمو کامل کردم به نظرم این سهم محکوم به بالا رفتن هست چون هنوز رشد نکرده.
                  بریم برا هدف 320 که پرریسک جان فرمودن.

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                    دیروز و امروز خریدمو کامل کردم به نظرم این سهم محکوم به بالا رفتن هست چون هنوز رشد نکرده.
                    بریم برا هدف 320 که پرریسک جان فرمودن.
                    خرید باید منطقی باشه ..

فعلا مفت ترین سهم بازار هست ..با دریافت 30 تومن در مجمع یعنی 210 خرید کردید ..با سود مجمع ..در بزارای که پی بریا اون رفته بالای 6 این سهم با بنیاید مطمئن با پی برای 4 نوبره ..

5 بدمی در میاد 250 با 30 تومن سود مجمع 280 ...بخوام 6 بدم 300 با 30 تومن سود مجمع 330 ..بدون سر سوزن حبابی..حالا بازاغر پی بریا بالاتر بگیره چه شود ..دلار توافق تحریم هیچ چی رو ش اثر نداره ..

نظر

• ایمان صالح
                      عضو عادی
                      • Feb 2012
                      • 71

دو روز گذشته یه فروشنده سمج داشت.سه شنبه رو 230 همش عرضه میکرد دیروز هم رو240 . عقلش رسیده بود که سهمو خراب نکنه رو مثبت بده بره..ولی بالاخره تموم کرد.

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

تایم هفتگی ..با قدرت تمام روند نوزلی ار اس ای شکسته شد .هدف همچنان بالای 300 ....

نظر

• eli77
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 263

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                          تایم هفتگی ..با قدرت تمام روند نوزلی ار اس ای شکسته شد .هدف همچنان بالای 300 ....
                          اقای پرریسک عزیز اگه شنبه فرصت بده میخوام از این سهم بخرم...اگه فرصت شد تو چه قیمتی خوبه وارد شد؟ ممنون میشم جوابمو بدین
                          [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                            اقای پرریسک عزیز اگه شنبه فرصت بده میخوام از این سهم بخرم...اگه فرصت شد تو چه قیمتی خوبه وارد شد؟ ممنون میشم جوابمو بدین
                            تا وقتی که زیر 230 تثبیت نشه روند صعود داره ..به نظر شما با این بازار مثبت اونم نزدیک مجمع این سهم زیر 230 میهر ..من که فکر نمی کنم پس مجبوره بره بالای 300 ...

نزدیک 240 بتونید سوار بشید خوبه ...

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

تعدیل مثبت توریل و حتوکا :
                              ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﺜﺒﺖ 15 ﺗﺎ 20 درﺻﺪی درآﻣﺪ ھﺮ ﺳهم ﺗﻮرﯾﻞ را در ﺳﺎﻟﺠﺎری.
                              آخرین سود اعلامی حتوکا 1108 ریال که تا 1200 ریال امکان افزایش دارد.
                              با عث بالا رفتن قیمت وتوکا میشه شاید امروز آخرین فرصت خرید برا کسایی باشه که می خواستن وارد شن هدف قیمت به قول دوست عزیزمون پرریسک بالای 300 تومن تا قبل از مجمع.
                              به به ببین چه میکنن این زیر مجموعه ها.

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5100

امروز در قیمت مد نظرم اول وقت فرصت خرید بود تا نقد جور کردم و اومدم اضافه کنم سریع قیمت رفت بالا و صف شد . با اینکه کلی دارم اما میخواستم رندش کنم تو خماری موندم!!

نظر

در حال کار...
                                X