سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

گروه فولاد لیدر بازار ..کسی در این شک داره ..لیدر لیدر های قدیم ..چه می کنه وتوکا ..فعلا مفت ترین سهم بازار هست ..بالای 300 بینم میرسی...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

حتوکا برا تعدیل متوقف شد ..احتمال زیاد تعدیل مثبت خواهد بود ...

خوب از فردا وتوکا دیدن داره ...ببینم وتوکا بالای 320 وبعد شاید 400 رو ببینم ...هنوز مجمع هم نرفتیم ..چه شود ...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

این مطلب رو دوستی در تالار بورس گفتن ..راست دروغ با ایشان ...حالا وتوکا چی میشه ...سهام خود رو مفت ندید ...وتوکا یعنی میتونه اینبار از 330 بگذره وبره برا 400 ....منتظر می ماینم..

حتوکا برای اعلام سود 185 تومانی متوقف شد ضمنا" این شرکت توان اعلام سود 250 تومانی برای سال مالی 91 را دارد حالا فروشنده ها همه منصرفند

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

طرف رو منفی می فروخت ..ای بابا اینها دیگه کی هستن ..چند روز قبل هم یکی رو 230 فروخت ....ای خدا ..

حتوکا بسته برا تعدیل بعد اینها وتوکا رو دم مجمع میان رو 247 میفرونش ..چی بگم والا ..اونم در این بازار ..حداقل میروشی در مثبت 4 بفروش ...

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

بازم وتوکا ..بازم فولاد لیدر بازار ...کی گفته شبندر لیدر بازاره ..لیدر بازار باید یک سهم سفاف باشه مثل فولاد ...سهامی که ابهام در اونها زیاد هست ودر سود اونها هزار تا اما واگر وجود داره شایستگی لیدر بازار رو ندارن وبازار رو به دلیل این ابهام ها به گند میکشن مثل صدرا ..

منتظرم فولاد بشه ناجی این بازار ..لیدر هم لیدرها قدیم ..

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

فولاد ها رو در صف فروش فروختید ..وتوکا در صف فروش فروختید ..حالا راحت شدید فروشندگان محترم ..حالا اون ریالها رو برداردید برید دلار 4000 تومنی بخرید ...شاید بشه 8 هزرا تومن شما سود کنید ..دلار بشه 8 هزرا تومن فولاد میشه 1000 تومن یعنی بیش از 3 برابر باز ما برنده ایم ...فقط جنگ نیشه که نمیشه ...

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

فولاد لیدر بازار ..شبندر کیلویی چنده .....

لیرد هم لیدرهای قدیم ..بازار رو در کل همش رو برگردوند ..این رو میگن لیدر ..فولاد 400 ارزوست ...

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

اینطور به نظر من میاد که وتوکا تا حدود 24 مهر وارد فاز اصلاحی تا تثبیت روی 230 خواهد شد.
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                    اینطور به نظر من میاد که وتوکا تا حدود 24 مهر وارد فاز اصلاحی تا تثبیت روی 230 خواهد شد.
                    فاز اصلاحی...چرا؟؟؟؟
                    امروز تنها سهمی بود که بعد ریزش بازار تا 4 مثبت هم برگشت بالا ..کمترین رشد رو هم داشته تا اینجا...وتوکا وقتی میره به اصلاح که دوستان معتقد باشن فولاد میره برا اصلاح وفولاد بره صالاح یعنی کل بازار میره اصلاح....

نظر من همچنان صعود فولاد به عنوان لیدر بازار وپیروی بقیه بازار از فولاد به عنوان لیدر بازار هست ..همچنان منتظر وتوکای بالای 300 هستیم .

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      فاز اصلاحی...چرا؟؟؟؟
                      امروز تنها سهمی بود که بعد ریزش بازار تا 4 مثبت هم برگشت بالا ..کمترین رشد رو هم داشته تا اینجا...وتوکا وقتی میره به اصلاح که دوستان معتقد باشن فولاد میره برا اصلاح وفولاد بره صالاح یعنی کل بازار میره اصلاح....

نظر من همچنان صعود فولاد به عنوان لیدر بازار وپیروی بقیه بازار از فولاد به عنوان لیدر بازار هست ..همچنان منتظر وتوکای بالای 300 هستیم .
                      راستش به نظر من این احتمال که فاز اصلاحی برای کل بازار هم باشه و حدود یکماه طول بکشه تا خودشو به سطح 27800 برسونه هست. بازار نیروی زیادی برای شکستن مقاومتهای پی در پی مصرف کرده و نیاز شدیدی به جمع آوری پتانسیل داره. صعود قدرتمند بازار و سهمهای شاخص ساز را از آنجا میبینم ...
                      خب البته این نظر منه در ازای اینکه از همین شنبه صعود قدرتمندو ببینم. در نهایت همچنان به صعودی بودن بازار اعتقاد دارم فقط باید محدوده های اصلاحی را تشخیص بدم.

در مورد وتوکا من هم مثل قبل به اهداف 280 و بالاتر اعتقاد دارم ولی بعد از اصلاحی که فکر میکنم میخواد اتفاق بیافته.
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                        راستش به نظر من این احتمال که فاز اصلاحی برای کل بازار هم باشه و حدود یکماه طول بکشه تا خودشو به سطح 27800 برسونه هست. بازار نیروی زیادی برای شکستن مقاومتهای پی در پی مصرف کرده و نیاز شدیدی به جمع آوری پتانسیل داره. صعود قدرتمند بازار و سهمهای شاخص ساز را از آنجا میبینم ...
                        خب البته این نظر منه در ازای اینکه از همین شنبه صعود قدرتمندو ببینم. در نهایت همچنان به صعودی بودن بازار اعتقاد دارم فقط باید محدوده های اصلاحی را تشخیص بدم.
                        بازار نوسان می کنه ولی فاز اصلاحی نیست ..مثال افت فولاد 5 درصد نشده سهم برمیگرده ..خوب اینجا فروش ورود اصلا کارمزد هم در نمیاد ..
                        سهم امروز صف فروش هست فرداش صفخرید چون روند صعودی هست ..

با دلار 3500 تومنی من انتظار اصلاح ندارم از سهام فولادی دلاری ..شای در جا بزنن ولی افت اونم با این دلار دیگه کاملا بیمعنی خواهد بود ویک فرصت رویایی خرید ..باید صبر کرد ..ایمدوارم بازار روند صعود داشته باشه چون به قدر کافی از رالی دلار عقب افتاده ..روزی 8 درصد مثبت هم بخوره تا دوهفته بازم به پای رشد دلار نمیرسه ..

نظر

• roohe-khashen
                          عضو فعال
                          • Apr 2011
                          • 2270

با یه حساب سر انگشتی متوجه میشویم که وتوکا بالای 350 تومان ارزندست تعدیل حتوکا حرکات سهم بیدردسر بودن سهم به دور از هیاهوی دلار و افزوده شدن حقوقی امروز هم به قول جعفر عزیز دیدین که در ریزش بازار شاید یکی از معدود سهمهایی بود که تا رنج کامل مثبت هم معامله شد تو این اشفته بازار باید سهم با بنیان خرید فولاد وتوکا کرماشا کگل کچینی و ...
                          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• یوگی
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 35

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                            با یه حساب سر انگشتی متوجه میشویم که وتوکا بالای 350 تومان ارزندست تعدیل حتوکا حرکات سهم بیدردسر بودن سهم به دور از هیاهوی دلار و افزوده شدن حقوقی امروز هم به قول جعفر عزیز دیدین که در ریزش بازار شاید یکی از معدود سهمهایی بود که تا رنج کامل مثبت هم معامله شد تو این اشفته بازار باید سهم با بنیان خرید فولاد وتوکا کرماشا کگل کچینی و ...
                            آقا حقوقی رو میشه نامشو بگین....

هر چی سعی کردم سایت بازنکرد....ممنون
                            [COLOR="darkgreen"][B]رفیق بی کلک مادر[/B][/COLOR]

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

در اصل توسط یوگی پست شده است View Post
                              آقا حقوقی رو میشه نامشو بگین....

هر چی سعی کردم سایت بازنکرد....ممنون
                              یوگی جان همان صنعتی معدنی حوض ماهی که سهم رو اورد بالا البته دیروز خرید نداشته اما پای حمایت خوبی هست و خوب زیر سهم رو گرفته
                              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• اسطوره
                                کاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 277

وتوكا در اين قيمت ها بسيار ارزنده هستش پله اي اضافه ميكنيم و صبر ميكنيم
                                توي روند صعودي نبايد نگران منفي خوردن هاي جزيي شد
                                نهايت اصلاح اگه قصد اصلاح داشته باشه 237 تومان
                                شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
                                رابرت مپل براون

نظر

در حال کار...
                                X