گروه فولاد لیدر بازار ..کسی در این شک داره ..لیدر لیدر های قدیم ..چه می کنه وتوکا ..فعلا مفت ترین سهم بازار هست ..بالای 300 بینم میرسی...
سرمایه گذاری توکا فولاد ( وتوکا )
Collapse
X
-
این مطلب رو دوستی در تالار بورس گفتن ..راست دروغ با ایشان ...حالا وتوکا چی میشه ...سهام خود رو مفت ندید ...وتوکا یعنی میتونه اینبار از 330 بگذره وبره برا 400 ....منتظر می ماینم..
حتوکا برای اعلام سود 185 تومانی متوقف شد ضمنا" این شرکت توان اعلام سود 250 تومانی برای سال مالی 91 را دارد حالا فروشنده ها همه منصرفند
نظر
-
بازم وتوکا ..بازم فولاد لیدر بازار ...کی گفته شبندر لیدر بازاره ..لیدر بازار باید یک سهم سفاف باشه مثل فولاد ...سهامی که ابهام در اونها زیاد هست ودر سود اونها هزار تا اما واگر وجود داره شایستگی لیدر بازار رو ندارن وبازار رو به دلیل این ابهام ها به گند میکشن مثل صدرا ..
منتظرم فولاد بشه ناجی این بازار ..لیدر هم لیدرها قدیم ..
نظر
-
فولاد ها رو در صف فروش فروختید ..وتوکا در صف فروش فروختید ..حالا راحت شدید فروشندگان محترم ..حالا اون ریالها رو برداردید برید دلار 4000 تومنی بخرید ...شاید بشه 8 هزرا تومن شما سود کنید ..دلار بشه 8 هزرا تومن فولاد میشه 1000 تومن یعنی بیش از 3 برابر باز ما برنده ایم ...فقط جنگ نیشه که نمیشه ...
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postاینطور به نظر من میاد که وتوکا تا حدود 24 مهر وارد فاز اصلاحی تا تثبیت روی 230 خواهد شد.
امروز تنها سهمی بود که بعد ریزش بازار تا 4 مثبت هم برگشت بالا ..کمترین رشد رو هم داشته تا اینجا...وتوکا وقتی میره به اصلاح که دوستان معتقد باشن فولاد میره برا اصلاح وفولاد بره صالاح یعنی کل بازار میره اصلاح....
نظر من همچنان صعود فولاد به عنوان لیدر بازار وپیروی بقیه بازار از فولاد به عنوان لیدر بازار هست ..همچنان منتظر وتوکای بالای 300 هستیم .
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postفاز اصلاحی...چرا؟؟؟؟
امروز تنها سهمی بود که بعد ریزش بازار تا 4 مثبت هم برگشت بالا ..کمترین رشد رو هم داشته تا اینجا...وتوکا وقتی میره به اصلاح که دوستان معتقد باشن فولاد میره برا اصلاح وفولاد بره صالاح یعنی کل بازار میره اصلاح....
نظر من همچنان صعود فولاد به عنوان لیدر بازار وپیروی بقیه بازار از فولاد به عنوان لیدر بازار هست ..همچنان منتظر وتوکای بالای 300 هستیم .
خب البته این نظر منه در ازای اینکه از همین شنبه صعود قدرتمندو ببینم. در نهایت همچنان به صعودی بودن بازار اعتقاد دارم فقط باید محدوده های اصلاحی را تشخیص بدم.
در مورد وتوکا من هم مثل قبل به اهداف 280 و بالاتر اعتقاد دارم ولی بعد از اصلاحی که فکر میکنم میخواد اتفاق بیافته.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postراستش به نظر من این احتمال که فاز اصلاحی برای کل بازار هم باشه و حدود یکماه طول بکشه تا خودشو به سطح 27800 برسونه هست. بازار نیروی زیادی برای شکستن مقاومتهای پی در پی مصرف کرده و نیاز شدیدی به جمع آوری پتانسیل داره. صعود قدرتمند بازار و سهمهای شاخص ساز را از آنجا میبینم ...
خب البته این نظر منه در ازای اینکه از همین شنبه صعود قدرتمندو ببینم. در نهایت همچنان به صعودی بودن بازار اعتقاد دارم فقط باید محدوده های اصلاحی را تشخیص بدم.
سهم امروز صف فروش هست فرداش صفخرید چون روند صعودی هست ..
با دلار 3500 تومنی من انتظار اصلاح ندارم از سهام فولادی دلاری ..شای در جا بزنن ولی افت اونم با این دلار دیگه کاملا بیمعنی خواهد بود ویک فرصت رویایی خرید ..باید صبر کرد ..ایمدوارم بازار روند صعود داشته باشه چون به قدر کافی از رالی دلار عقب افتاده ..روزی 8 درصد مثبت هم بخوره تا دوهفته بازم به پای رشد دلار نمیرسه ..
نظر
-
با یه حساب سر انگشتی متوجه میشویم که وتوکا بالای 350 تومان ارزندست تعدیل حتوکا حرکات سهم بیدردسر بودن سهم به دور از هیاهوی دلار و افزوده شدن حقوقی امروز هم به قول جعفر عزیز دیدین که در ریزش بازار شاید یکی از معدود سهمهایی بود که تا رنج کامل مثبت هم معامله شد تو این اشفته بازار باید سهم با بنیان خرید فولاد وتوکا کرماشا کگل کچینی و ...دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postبا یه حساب سر انگشتی متوجه میشویم که وتوکا بالای 350 تومان ارزندست تعدیل حتوکا حرکات سهم بیدردسر بودن سهم به دور از هیاهوی دلار و افزوده شدن حقوقی امروز هم به قول جعفر عزیز دیدین که در ریزش بازار شاید یکی از معدود سهمهایی بود که تا رنج کامل مثبت هم معامله شد تو این اشفته بازار باید سهم با بنیان خرید فولاد وتوکا کرماشا کگل کچینی و ...
هر چی سعی کردم سایت بازنکرد....ممنون[COLOR="darkgreen"][B]رفیق بی کلک مادر[/B][/COLOR]
نظر
-
-
وتوكا در اين قيمت ها بسيار ارزنده هستش پله اي اضافه ميكنيم و صبر ميكنيم
توي روند صعودي نبايد نگران منفي خوردن هاي جزيي شد
نهايت اصلاح اگه قصد اصلاح داشته باشه 237 تومانشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
نظر