لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

با توجه به بسته شدن واتی برای تعدیل مثبت خوب که 17 درصد ان مستقیما برای ولصنم میباشد . میتوان رشد قیمتی ولصنم بخصوص تقدمش را مشاهده کنیم. حال تعدیل مثبت واتی از 2 جهت برای ولصنم مثبت میباشد . 1. اعلام سود جدید و درصد قابل تقسیم ان در مجمع 2. در روز بازگشایی که بالای 300 تومان باز میشود میتواند ولصنم ذخیره ایی را که برای واتی در نظر گرفته است را ازاد کند . پس.....

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

عجب بسسسسسسسسسسسسسساطی شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

خیلی حالب شده بازی این صنعت و معدن!! شیران مثبته، واتی بره تعدیل تپل بسته شده، ولصنم صف فروش !!! جلل خالق:D
        واتی ایــ که سودش تو گزارشای قبلیه ولصنم 15 تومن در نظر گرفته شده و الان حرف از سوده بالای 100 تومن براشه و معلوم نیست فقط از این نظر چقد تعدیل داره سهم!!
        فروشنده های ولصنم تو 143 تومن واقعا کیاا میتونن باشن !!!؟؟؟:-/ واقعا رو چه تحلیلی تو این قیمت فروشنده ان!
        این وسط بیشتر از خوده ولصنم حقش حقیر شده!! ولصنم که فروشنده انچنانی نداره که تو این قیمت و حجم که نمیخوره! فقط حقشه که هی داره میاد پایین ! من نمیدونم تا چن اینا میخوان بیارن پایین! اااَه چقد مسخرس این بازیه اینا با حق ها ....
        ولی را بیفته خیلی بعید بدونم حجم زیادی بخوره تو مثبتش و نمیشه پر حجم خرید کرد، الان به نظرم تو این قیمتا بهترین فرصت خریدشه، تا ببینیم کی این شیران میره مجمعو واتی گرارششو میده و ولصنم از صف فروش در میاد !!:))
        واقعا بازارمون فقط با تحلیل میره جلو!! اصن شک نکن!
        اونورم که اکثره سرمایمون بلوکه تو ودی که یه مش تنبل جم شدنو زورشون میاد دوتا گزارشی که امادستو بفرسن! سازمانم که لج کرده ول نمیکنه، سه ماه از بازار عقب افتادیم! خدایی شانسم بضی موقعا خوبه:D
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• Fundamental
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 697

ولصنم از 235 یه کله ریخته !!!!
          145 به بالا حجم خوبی بخوره روند صعودی میشه !!!

نظر

• هامد
            ستاره دار(7)
            • Aug 2012
            • 2611

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
            ولصنم از 235 یه کله ریخته !!!!
            145 به بالا حجم خوبی بخوره روند صعودی میشه !!!
            میخوره به زودی ولی اول باس واتی برگرده! خدا کنه واتی خیلی رویایی باز نشه تا با هم دوباره دومینویی برن بالا این صنعتو معدنیا :)

واقعا چرا فک میکنی ذوب اتیش میزنه همه ارو ؟ با این چنتا طرحشو وضعیتی که داره سال بعد سود خوبی باس بسازه، این جملت ادمو یاده صدرا میندازه ولی انصافا قیاست قیاس مع الفارغه ...
            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

تا 1389 ریال می ریزه بعد روند صعود آغاز می شه. البته برای خریدحق تقدم با توجه به نزدیک بودن بازه زمانی بسته شدن کمی باید احتیاط کرد.خود سهم بهتره.

نظر

• Fundamental
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 697

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                میخوره به زودی ولی اول باس واتی برگرده! خدا کنه واتی خیلی رویایی باز نشه تا با هم دوباره دومینویی برن بالا این صنعتو معدنیا :)

واقعا چرا فک میکنی ذوب اتیش میزنه همه ارو ؟ با این چنتا طرحشو وضعیتی که داره سال بعد سود خوبی باس بسازه، این جملت ادمو یاده صدرا میندازه ولی انصافا قیاست قیاس مع الفارغه ...
                ذوب سال ایینده 150 تومان سود دارد

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                  تا 1389 ریال می ریزه بعد روند صعود آغاز می شه. البته برای خریدحق تقدم با توجه به نزدیک بودن بازه زمانی بسته شدن کمی باید احتیاط کرد.خود سهم بهتره.
                  به نظر من میتونه تا 1328 ریال هم بریزه و اگه از این قیمت برگرده انتظار دارم راحت سقف قبلی رد کنه...

در هر حال خرید در منفی فردا بسیار کم ریسک خواهد بود به نظرم...

کف محکم سهم حوالی 120 تومنه...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2117

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                    سلام مهلت حق تا 12/09 است و سود واتی منتظر شیران است ولصنم منتظر هردو . پس باید انتظارداشت . !!!!!

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      به نظر من میتونه تا 1328 ریال هم بریزه و اگه از این قیمت برگرده انتظار دارم راحت سقف قبلی رد کنه...

تمام سال من بی تو...

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                        سلام مهلت حق تا 12/09 است و سود واتی منتظر شیران است ولصنم منتظر هردو . پس باید انتظارداشت . !!!!!
                        شاید مهلت حق تقدم را تمدید کردند.

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

عجب صف فروش خوشگلی برای ولصنم و تقدمش چیدند//////////////!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

از دوستان عزیز عذر خواهی میکنم،امروز متوجه اشتباه دیروزم شدم!!!من از روی چارتم قیمت پایانی رو به اشتباه 141 دیدم و فکر میکردم امروز قیمت خوالی 136 میشه که گفتم خرید در منفی امروز کم ریسکه!:D

بازم شرمنده...البته همچنان سر تحلیل خودم هستم...حمایت اول 1328ریال و بعدی 119 تومن...خرید پله اول در حوالی 135 خرید بدی نباید باشه....

تمام سال من بی تو...

نظر

• جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

خریدهای خوبی در تقدم ولصنم را شاهد هستیم . تا بحال اینچنین حجمی برای تقدم معامله نشده بود . شاید خبری داره میاد . گزارش واتی هم که فعلا نیامده !!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• هامد
                                ستاره دار(7)
                                • Aug 2012
                                • 2611

من فعلا تا گزارش واتی بیاد همون یه ذره ایم که داشتم دادم رفتش، واتی بیاد بازی دومینویی اینا باز شرو میشه :) ولی فک نکنم به حقش دیگه وخ برسه :( تو گزارش بعده مجمع که تا 5 اسفند وخ داده بودن بره حق و بعیده تو این مدت واتی بیاد چون سازمان گزارششو تایید نکرده! ینی این سازمانو وردارن بازار پی به ایــ بالای 20 میگیره به قرعان!!! ;))
                                اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

در حال کار...
                                X