با توجه به بسته شدن واتی برای تعدیل مثبت خوب که 17 درصد ان مستقیما برای ولصنم میباشد . میتوان رشد قیمتی ولصنم بخصوص تقدمش را مشاهده کنیم. حال تعدیل مثبت واتی از 2 جهت برای ولصنم مثبت میباشد . 1. اعلام سود جدید و درصد قابل تقسیم ان در مجمع 2. در روز بازگشایی که بالای 300 تومان باز میشود میتواند ولصنم ذخیره ایی را که برای واتی در نظر گرفته است را ازاد کند . پس.....
لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)
Collapse
X
-
خیلی حالب شده بازی این صنعت و معدن!! شیران مثبته، واتی بره تعدیل تپل بسته شده، ولصنم صف فروش !!! جلل خالق:D
واتی ایــ که سودش تو گزارشای قبلیه ولصنم 15 تومن در نظر گرفته شده و الان حرف از سوده بالای 100 تومن براشه و معلوم نیست فقط از این نظر چقد تعدیل داره سهم!!
فروشنده های ولصنم تو 143 تومن واقعا کیاا میتونن باشن !!!؟؟؟:-/ واقعا رو چه تحلیلی تو این قیمت فروشنده ان!
این وسط بیشتر از خوده ولصنم حقش حقیر شده!! ولصنم که فروشنده انچنانی نداره که تو این قیمت و حجم که نمیخوره! فقط حقشه که هی داره میاد پایین ! من نمیدونم تا چن اینا میخوان بیارن پایین! اااَه چقد مسخرس این بازیه اینا با حق ها ....
ولی را بیفته خیلی بعید بدونم حجم زیادی بخوره تو مثبتش و نمیشه پر حجم خرید کرد، الان به نظرم تو این قیمتا بهترین فرصت خریدشه، تا ببینیم کی این شیران میره مجمعو واتی گرارششو میده و ولصنم از صف فروش در میاد !!:))
واقعا بازارمون فقط با تحلیل میره جلو!! اصن شک نکن!
اونورم که اکثره سرمایمون بلوکه تو ودی که یه مش تنبل جم شدنو زورشون میاد دوتا گزارشی که امادستو بفرسن! سازمانم که لج کرده ول نمیکنه، سه ماه از بازار عقب افتادیم! خدایی شانسم بضی موقعا خوبه:Dاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
در اصل توسط Fundamental پست شده است View Postولصنم از 235 یه کله ریخته !!!!
145 به بالا حجم خوبی بخوره روند صعودی میشه !!!
واقعا چرا فک میکنی ذوب اتیش میزنه همه ارو ؟ با این چنتا طرحشو وضعیتی که داره سال بعد سود خوبی باس بسازه، این جملت ادمو یاده صدرا میندازه ولی انصافا قیاست قیاس مع الفارغه ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postمیخوره به زودی ولی اول باس واتی برگرده! خدا کنه واتی خیلی رویایی باز نشه تا با هم دوباره دومینویی برن بالا این صنعتو معدنیا :)
واقعا چرا فک میکنی ذوب اتیش میزنه همه ارو ؟ با این چنتا طرحشو وضعیتی که داره سال بعد سود خوبی باس بسازه، این جملت ادمو یاده صدرا میندازه ولی انصافا قیاست قیاس مع الفارغه ...
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postتا 1389 ریال می ریزه بعد روند صعود آغاز می شه. البته برای خریدحق تقدم با توجه به نزدیک بودن بازه زمانی بسته شدن کمی باید احتیاط کرد.خود سهم بهتره.
در هر حال خرید در منفی فردا بسیار کم ریسک خواهد بود به نظرم...
کف محکم سهم حوالی 120 تومنه...تمام سال من بی تو...
نظر
-
-
-
از دوستان عزیز عذر خواهی میکنم،امروز متوجه اشتباه دیروزم شدم!!!من از روی چارتم قیمت پایانی رو به اشتباه 141 دیدم و فکر میکردم امروز قیمت خوالی 136 میشه که گفتم خرید در منفی امروز کم ریسکه!:D
بازم شرمنده...البته همچنان سر تحلیل خودم هستم...حمایت اول 1328ریال و بعدی 119 تومن...خرید پله اول در حوالی 135 خرید بدی نباید باشه....
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبه نظر من میتونه تا 1328 ریال هم بریزه و اگه از این قیمت برگرده انتظار دارم راحت سقف قبلی رد کنه...
در هر حال خرید در منفی فردا بسیار کم ریسک خواهد بود به نظرم...
کف محکم سهم حوالی 120 تومنه...در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postتمام سال من بی تو...
نظر
-
من فعلا تا گزارش واتی بیاد همون یه ذره ایم که داشتم دادم رفتش، واتی بیاد بازی دومینویی اینا باز شرو میشه :) ولی فک نکنم به حقش دیگه وخ برسه :( تو گزارش بعده مجمع که تا 5 اسفند وخ داده بودن بره حق و بعیده تو این مدت واتی بیاد چون سازمان گزارششو تایید نکرده! ینی این سازمانو وردارن بازار پی به ایــ بالای 20 میگیره به قرعان!!! ;))اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
نظر