گزارش واتی در کدال امده است . گویا تعدیل مثبت 17 درصدی داده است. حال چرا زیر 20 درصد شده و نماد سهم را بسته اند جای تفکر و تاسف دارد.
لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)
Collapse
X
-
-
:))))) ینی این استراتژی فروشنده ی ولصنم ح تو منفی 8 تو حلقم :)))) چه حجمیم داره طرف تا الان بالا 2 میل داده تو 26.5! انصافاا اشکم داره در میاد پول ندارم از این بضل و بخشش استفاده کنم ;)) بچه ها به نظرم بهترین فرصته هاا، طرف پرحجم داره میده سهمو تا 5 ام وخ دارین بره فروش واتی که تو ده درصد مثبته شیران صف خرید این یاروئم نبود سهم الان نزدیک صف خرید باس میبود،اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postحقوقی داره حق ولصنم رو میفروشه
هرچی خریدار میاد میده!اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
شیران تعدیل مثبت داد و قبل از ان واتی تعدیل مثبت داده بود که با این تعدیل مثبت جدید شیران - واتی میتواند دوباره تعدیل بده . حال با این گزارشات ایا ولصنم باز باید منفی معامله شود. ؟؟؟ چند روز دیگر مجمع و تقسیم سود هم دارد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X-( =;آخرین ویرایش توسط جعفرزاده؛ 2013/02/16, 12:56.
نظر
-
در اصل توسط ha_mi پست شده است View Postاصن ترکونده :))) وحید چیزی خریدی تو؟ فقط میترسم خیلی هنوز داشته باشه کلا زد معملاتو بهم ریخت رو 29 بود هی میگفتم الان دیگه صف میشه صف میشه که سرو کلش پیدا شد و صف فروشش کرد:)) تا شنبه هفته بعده فرصته حق امیدوارم امروز تموم کرده باشه، نزدیک 4.5 میل فروخت ...
امروز اول در منفی کمی خریدم در نزدیک مثبت کامل فروختم
بعدش دیدم تا منفی کامل اومد خریدم در 265
امیدوارم حقوقی دست از عرضه برداره به نظرم اگر عرضه نمیکرد امروز هم حق و هم خود سهم صف خرید میشد و جو حق رو خود سهم هم اثر گذاشت
برای استفاده نشده هم کسی در این قیمت حق رو بخره به نظرم خوبه چون به نظرم بعد از مجمع ولصنم به تدریج دوباره میاد همین قیمتها و اگر ولصنم بالای 140 باشه موقع عرضه حق های استفاده نشده حق از قیمت فعلی 50درصدی بازده میده
امروز کمی هم حتاید برداشتم
=====
توصیه به خرید نیستدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postشیران تعدیل مثبت داد و قبل از ان واتی تعدیل مثبت داده بود که با این تعدیل مثبت جدید شیران - واتی میتواند دوباره تعدیل بده . حال با این گزارشات ایا ولصنم باز باید منفی معامله شود. ؟؟؟ چند روز دیگر مجمع و تقسیم سود هم دارد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X-( =;
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمن دیگه مدتیه معاملاتم رو کمتر اعلام میکنم چون اینجوری ارامش بیشتر دارم
امیدوارم حقوقی دست از عرضه برداره به نظرم اگر عرضه نمیکرد امروز هم حق و هم خود سهم صف خرید میشد و جو حق رو خود سهم هم اثر گذاشت
برای استفاده نشده هم کسی در این قیمت حق رو بخره به نظرم خوبه چون به نظرم بعد از مجمع ولصنم به تدریج دوباره میاد همین قیمتها و اگر ولصنم بالای 140 باشه موقع عرضه حق های استفاده نشده حق از قیمت فعلی 50درصدی بازده میده
=====
توصیه به خرید نیست
عرضه استفاده نشده ها معمولا چن وخت بعده ؟اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمن دیگه مدتیه معاملاتم رو کمتر اعلام میکنم چون اینجوری ارامش بیشتر دارم
=====
توصیه به خرید نیست
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postمن هم 265 خرید دارم فکر نمی کردم پایینتر بیاد و خود سهم هم از 1386 پایینتر را نمی دیدم ولی با این صف فروش داره حال گیری می کنه. بنظر شما خارج بشیم یا صبر کنیم تا برگشت اضافه کنیم؟
من هم فکر نمیکردم اینطور بیاد پایین
دلیل منطقی برای صف فروش ولصنم در این قیمت ها نمیبینم
ولی چون چند روز بیشتر تا پایان مهلت نمونده(اگر تمدید نشه)امروز با ضرر فروختم
البته تعداد کم بود و اگر روز اخر پایینتر باشه شاید برای استفاده نشده بخرمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postمن هم 265 خرید دارم فکر نمی کردم پایینتر بیاد و خود سهم هم از 1386 پایینتر را نمی دیدم ولی با این صف فروش داره حال گیری می کنه. بنظر شما خارج بشیم یا صبر کنیم تا برگشت اضافه کنیم؟در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا سلام
من هم فکر نمیکردم اینطور بیاد پایین
دلیل منطقی برای صف فروش ولصنم در این قیمت ها نمیبینم
ولی چون چند روز بیشتر تا پایان مهلت نمونده(اگر تمدید نشه)امروز با ضرر فروختم
البته تعداد کم بود و اگر روز اخر پایینتر باشه شاید برای استفاده نشده بخرماِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
حقوقی بی کله اگر کمی صبر میکرد ، میتونست همین تعداد رو به صف خرید بفروشه . خاک بر سر سازمان که به این شرکت اجازه افزایش سرمایه به این حجم رو میده . حق سهم از 65 شده 24 ! این یعنی چی؟!
نظر
نظر