لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

گزارش واتی در کدال امده است . گویا تعدیل مثبت 17 درصدی داده است. حال چرا زیر 20 درصد شده و نماد سهم را بسته اند جای تفکر و تاسف دارد.

نظر

• نیکا
      ستاره‌دار (۲)
      • Nov 2011
      • 2116

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
      گزارش واتی در کدال امده است . گویا تعدیل مثبت 17 درصدی داده است. حال چرا زیر 20 درصد شده و نماد سهم را بسته اند جای تفکر و تاسف دارد.
      سلام تعدیل واتی کامل اعلام نشده منتظر سود شیران نقدی است تا تعدیل تکمیل و سپس حسابرسی ان اعلام شود

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

:))))) ینی این استراتژی فروشنده ی ولصنم ح تو منفی 8 تو حلقم :)))) چه حجمیم داره طرف تا الان بالا 2 میل داده تو 26.5! انصافاا اشکم داره در میاد پول ندارم از این بضل و بخشش استفاده کنم ;)) بچه ها به نظرم بهترین فرصته هاا، طرف پرحجم داره میده سهمو تا 5 ام وخ دارین بره فروش واتی که تو ده درصد مثبته شیران صف خرید این یاروئم نبود سهم الان نزدیک صف خرید باس میبود،
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

حقوقی داره حق ولصنم رو میفروشه
          هرچی خریدار میاد میده!
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• هامد
            ستاره دار(7)
            • Aug 2012
            • 2611

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
            حقوقی داره حق ولصنم رو میفروشه
            هرچی خریدار میاد میده!
            اصن ترکونده :))) وحید چیزی خریدی تو؟ فقط میترسم خیلی هنوز داشته باشه کلا زد معملاتو بهم ریخت رو 29 بود هی میگفتم الان دیگه صف میشه صف میشه که سرو کلش پیدا شد و صف فروشش کرد:)) تا شنبه هفته بعده فرصته حق امیدوارم امروز تموم کرده باشه، نزدیک 4.5 میل فروخت ...
            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

شیران تعدیل مثبت داد و قبل از ان واتی تعدیل مثبت داده بود که با این تعدیل مثبت جدید شیران - واتی میتواند دوباره تعدیل بده . حال با این گزارشات ایا ولصنم باز باید منفی معامله شود. ؟؟؟ چند روز دیگر مجمع و تقسیم سود هم دارد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X-( =;
              آخرین ویرایش توسط جعفرزاده؛ 2013/02/16, 12:56.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                اصن ترکونده :))) وحید چیزی خریدی تو؟ فقط میترسم خیلی هنوز داشته باشه کلا زد معملاتو بهم ریخت رو 29 بود هی میگفتم الان دیگه صف میشه صف میشه که سرو کلش پیدا شد و صف فروشش کرد:)) تا شنبه هفته بعده فرصته حق امیدوارم امروز تموم کرده باشه، نزدیک 4.5 میل فروخت ...
                من دیگه مدتیه معاملاتم رو کمتر اعلام میکنم چون اینجوری ارامش بیشتر دارم
                امروز اول در منفی کمی خریدم در نزدیک مثبت کامل فروختم
                بعدش دیدم تا منفی کامل اومد خریدم در 265
                امیدوارم حقوقی دست از عرضه برداره به نظرم اگر عرضه نمیکرد امروز هم حق و هم خود سهم صف خرید میشد و جو حق رو خود سهم هم اثر گذاشت

برای استفاده نشده هم کسی در این قیمت حق رو بخره به نظرم خوبه چون به نظرم بعد از مجمع ولصنم به تدریج دوباره میاد همین قیمتها و اگر ولصنم بالای 140 باشه موقع عرضه حق های استفاده نشده حق از قیمت فعلی 50درصدی بازده میده
                امروز کمی هم حتاید برداشتم
                =====
                توصیه به خرید نیست

نظر

• هامد
                  ستاره دار(7)
                  • Aug 2012
                  • 2611

شیران تعدیل مثبت داد و قبل از ان واتی تعدیل مثبت داده بود که با این تعدیل مثبت جدید شیران - واتی میتواند دوباره تعدیل بده . حال با این گزارشات ایا ولصنم باز باید منفی معامله شود. ؟؟؟ چند روز دیگر مجمع و تقسیم سود هم دارد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! X-( =;
                  این حقوقیه گیج اگه بزاره جفتشون صفن فردا ...

امیدوارم حقوقی دست از عرضه برداره به نظرم اگر عرضه نمیکرد امروز هم حق و هم خود سهم صف خرید میشد و جو حق رو خود سهم هم اثر گذاشت

برای استفاده نشده هم کسی در این قیمت حق رو بخره به نظرم خوبه چون به نظرم بعد از مجمع ولصنم به تدریج دوباره میاد همین قیمتها و اگر ولصنم بالای 140 باشه موقع عرضه حق های استفاده نشده حق از قیمت فعلی 50درصدی بازده میده
                  =====
                  توصیه به خرید نیست
                  همونو بگو اخه، تو نمیخوای استفاده کنی از حق خب بزا تو عرضه ی بعدی اخه خیلی قیمت پایین داشت میداد میرفت، این حقو فک کنم اول نزدیک 55 تومن حساب کردن با ولصنم 170 الان اون که 140 اِ اینو داره رو 26.5 رد میکنه میره با این حجم بالا فک کن چه ضرری کرده!!!
                  عرضه استفاده نشده ها معمولا چن وخت بعده ؟
                  اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                    عرضه استفاده نشده ها معمولا چن وخت بعده ؟
                    زمان ثابتی نداره ولی فکر کنم 2ماهی بکشه باز معلوم نمیشه

نظر

• bahary
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 2510

=====
                      توصیه به خرید نیست
                      من هم 265 خرید دارم فکر نمی کردم پایینتر بیاد و خود سهم هم از 1386 پایینتر را نمی دیدم ولی با این صف فروش داره حال گیری می کنه. بنظر شما خارج بشیم یا صبر کنیم تا برگشت اضافه کنیم؟

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                        من هم 265 خرید دارم فکر نمی کردم پایینتر بیاد و خود سهم هم از 1386 پایینتر را نمی دیدم ولی با این صف فروش داره حال گیری می کنه. بنظر شما خارج بشیم یا صبر کنیم تا برگشت اضافه کنیم؟
                        با سلام
                        من هم فکر نمیکردم اینطور بیاد پایین
                        دلیل منطقی برای صف فروش ولصنم در این قیمت ها نمیبینم
                        ولی چون چند روز بیشتر تا پایان مهلت نمونده(اگر تمدید نشه)امروز با ضرر فروختم
                        البته تعداد کم بود و اگر روز اخر پایینتر باشه شاید برای استفاده نشده بخرم

نظر

• هامد
                          ستاره دار(7)
                          • Aug 2012
                          • 2611

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                          با سلام
                          من هم فکر نمیکردم اینطور بیاد پایین
                          دلیل منطقی برای صف فروش ولصنم در این قیمت ها نمیبینم
                          ولی چون چند روز بیشتر تا پایان مهلت نمونده(اگر تمدید نشه)امروز با ضرر فروختم
                          البته تعداد کم بود و اگر روز اخر پایینتر باشه شاید برای استفاده نشده بخرم
                          چون روزای اخره حجم عرضه ها خیلی بالاس، بعید بدونم بالاتر بره، فعلا پایین میاد همینجوری، منم همین کارو کردم احتمالا شنبه پیغام ناظر میاد که تا ساعت 12 بسته میشه احتمالا تو قیمتای 10-20% پایینتر میشه اضافه میکنم، البته بازم ریسکش بالاس فقط امیدوارم ولصنم تا موقه عرضه دوباره یه تکونی به خودش بده، یه ده درصدم بره بالا تو حق خوشگل 70-80% بازدهیو داریم، امیدوارم ولصنم همینجوری به افت اش ادامه نده!
                          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

نظردوستان برای خرید تقدم و رفتن به مزایده چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• نیکا
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Nov 2011
                              • 2116

نظردوستان برای خرید تقدم و رفتن به مزایده چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                              سلام این گروه که راس ان صنعت معدن است بسیار بی حساب است ببینید چه بلایی سر شیران وواتی میارند ؟؟؟

نظر

• آیدین اکینچی
                                عضو عادی
                                • Nov 2010
                                • 75

حقوقی بی کله اگر کمی صبر میکرد ، میتونست همین تعداد رو به صف خرید بفروشه . خاک بر سر سازمان که به این شرکت اجازه افزایش سرمایه به این حجم رو میده . حق سهم از 65 شده 24 ! این یعنی چی؟!

نظر

در حال کار...
                                X