بچه هااا !؟؟ چشااام ابلبالو گیلاس نمیبینــــــــه ینی!!!؟؟ این ولصنمه 12 میل معامله کرده تا الان !;)) معامله بلوکی چیزی بوده نکنه، کی عرضه کرده ؟
لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)
Collapse
X
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postصف خرید را تماشا کنید. با این روند پیش بره تقدمها 100 تومان معامله میشهدر اصل توسط 6500400 پست شده است View Postیادش بخیر درقیمتهای 130 تا 140 جقدر فروشنده داشت و اما حالا ....
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postچه حجمی معامله کرده است . احتمال زیاد درون گروهی بوده است . از این به بعد بازی ولصنم تماشا دارد . دیر نمیشود تقدمش را روی 100 معامله کنند . حیف در تقدمش تک سهم نشدم.
اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
-
بنظرتون حق تقدم ها در چه قيمتي به بازار عرضه بشود؟؟؟؟ و خريدش تا چه محدوده اي مناسب هست؟؟
عرضه چند روز طول ميكشد و تا چ محدوده اي اصلاح قيمت ممكن هست داشته باشيم؟؟
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postسه شنبه تقدمهای استفاده نشده معامله میشود .این تقدمها تا حدودی جلوی سرعت رشد سهم را خواهد گرفت و بعد از اتمام مزایده دوباره روز از نو روزی از نو
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postسه شنبه تقدمهای استفاده نشده معامله میشود .این تقدمها تا حدودی جلوی سرعت رشد سهم را خواهد گرفت و بعد از اتمام مزایده دوباره روز از نو روزی از نواِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postوااای بهترین خبر بود :) بهترین زمان بره عرضس واسه ماهایی که روزه اخر خریدیم ببینیم رو چن میخان عرضه کنن این ملت همیشه در صحنه! اگه زیره 90 باشه که من نگر میداریم 100 تومن رو واریز میکنم! راحت میشه 400% سود تو حدود 4ماه، واقعا حیف که اون روز نقدینگی نبود و تمام سهمام بسته بود :(
دوست عزیز الان دیگه نمی تونی 100تومنش را واریز کنی. این حق های فروش نرفته مال امثال من و شماست که 100 تومنش را در فرصت قانونی واریز نکرده ایم و حال برای ما می فروشند و پول ما را بر می گردونند. همین الانش هم کسانی که روز اخر خرید کرده اند احتمالا با سود 300درصدی پولشان برمی گردد. البته اگر نزنند تو سر خود سهم و صف فروشش نکنند.احتمالا با قیمت 90تومن باز می شه..در پایان کار همه فروشها را با هم جمع می زنند و بر تعداد کل حق های فروش نرفته (97/229/445 سهم )تقسیم می کنند و میانگین قیمتی انرا برای همه به حساب می ریزند.
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Post
دوست عزیز الان دیگه نمی تونی 100تومنش را واریز کنی. این حق های فروش نرفته مال امثال من و شماست که 100 تومنش را در فرصت قانونی واریز نکرده ایم و حال برای ما می فروشند و پول ما را بر می گردونند. همین الانش هم کسانی که روز اخر خرید کرده اند احتمالا با سود 300درصدی پولشان برمی گردد. البته اگر نزنند تو سر خود سهم و صف فروشش نکنند.احتمالا با قیمت 90تومن باز می شه..در پایان کار همه فروشها را با هم جمع می زنند و بر تعداد کل حق های فروش نرفته (97/229/445 سهم )تقسیم می کنند و میانگین قیمتی انرا برای همه به حساب می ریزند.
البته اگه حدود 90 تومن عرضه بشه مشکلی نیس فقط دیگه اختلافش بیشتر از 10-15 تومن با خوده نباشه که خیلی نامردیه !اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postهممم ؟ مگه میشه :( الان امثال ماها که نگر داشتیم نفروشیم تو عرضه استفاده نشده ها پس چی میشه ؟ میپره کلن!؟ فک میکنم از طریق کارگزارمون میتونیم واریز کنیم ینی اونا برامون واریز میکنن فک میکنم اینطوری میشه :دی
البته اگه حدود 90 تومن عرضه بشه مشکلی نیس فقط دیگه اختلافش بیشتر از 10-15 تومن با خوده نباشه که خیلی نامردیه !
نظر
نظر