لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامد
    ستاره دار(7)
    • Aug 2012
    • 2611

بچه هااا !؟؟ چشااام ابلبالو گیلاس نمیبینــــــــه ینی!!!؟؟ این ولصنمه 12 میل معامله کرده تا الان !;)) معامله بلوکی چیزی بوده نکنه، کی عرضه کرده ؟
    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
      صف خرید را تماشا کنید. با این روند پیش بره تقدمها 100 تومان معامله میشه
      یادش بخیر درقیمتهای 130 تا 140 جقدر فروشنده داشت و اما حالا ....
      چه حجمی معامله کرده است . احتمال زیاد درون گروهی بوده است . از این به بعد بازی ولصنم تماشا دارد . دیر نمیشود تقدمش را روی 100 معامله کنند . حیف در تقدمش تک سهم نشدم.

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

چه حجمی معامله کرده است . احتمال زیاد درون گروهی بوده است . از این به بعد بازی ولصنم تماشا دارد . دیر نمیشود تقدمش را روی 100 معامله کنند . حیف در تقدمش تک سهم نشدم.
        تک سهـــم! بابا حجمش کم بود نمیشد تک سهم شد رو قیمت 20 تومن که :دی ولی واقعا حیف منم اون موقه نقدینگیم خیلی نبود بیشتر سبدم بسته بود وگرنه بیشترم میخریدم، فقط امیدوارم زودتر بیاد دیگه دیر نشه :(
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

کسی خبر داره کی حق های فروش نرفته باز میشه؟ البته با این روند رشد سهم امیدوارم وقتی باز بشه که هنوز به اوج نرسیده باشد که بعدا بزنند تو سرش تا مفت خری کنند.

نظر

• Ross Geller
            عضو جدید
            • Jun 2013
            • 1

من امروز سهمو 1879 رد کردم رفت،خدا کنه پشیمون نشم.

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

ولصنم رفت برای 220 و بعد 240 تومان .

نظر

• آرش 64
                عضو عادی
                • May 2012
                • 234

در اصل توسط آرش 64 پست شده است View Post
                بنده امروز 60درصد سبدم را ولصنم کردم از فروش بهترین سهام هایم
                در اصل توسط آرش 64 پست شده است View Post
                امیدوارم الان متوجه خرید بنده شده باشید
                چه زود دیر می شود;)
                پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
                راه ارتباطی 09196910020

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

امروز عالی معامله شده است . پس .....

نظر

• آرش 64
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 234

امروز عالی معامله شده است . پس .....
                    دوستانی ورود کردن که همگی برند بورس هستند
                    پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
                    راه ارتباطی 09196910020

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

ولصنم رفت برای 220 و بعد 240 تومان .
                      سه شنبه تقدمهای استفاده نشده معامله میشود .این تقدمها تا حدودی جلوی سرعت رشد سهم را خواهد گرفت و بعد از اتمام مزایده دوباره روز از نو روزی از نو

نظر

• hamid-reza
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 367

بنظرتون حق تقدم ها در چه قيمتي به بازار عرضه بشود؟؟؟؟ و خريدش تا چه محدوده اي مناسب هست؟؟

عرضه چند روز طول ميكشد و تا چ محدوده اي اصلاح قيمت ممكن هست داشته باشيم؟؟

سه شنبه تقدمهای استفاده نشده معامله میشود .این تقدمها تا حدودی جلوی سرعت رشد سهم را خواهد گرفت و بعد از اتمام مزایده دوباره روز از نو روزی از نو

نظر

• هامد
                          ستاره دار(7)
                          • Aug 2012
                          • 2611

وااای بهترین خبر بود :) بهترین زمان بره عرضس واسه ماهایی که روزه اخر خریدیم ببینیم رو چن میخان عرضه کنن این ملت همیشه در صحنه! اگه زیره 90 باشه که من نگر میداریم 100 تومن رو واریز میکنم! راحت میشه 400% سود تو حدود 4ماه، واقعا حیف که اون روز نقدینگی نبود و تمام سهمام بسته بود :(
                          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• bahary
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 2510

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                            وااای بهترین خبر بود :) بهترین زمان بره عرضس واسه ماهایی که روزه اخر خریدیم ببینیم رو چن میخان عرضه کنن این ملت همیشه در صحنه! اگه زیره 90 باشه که من نگر میداریم 100 تومن رو واریز میکنم! راحت میشه 400% سود تو حدود 4ماه، واقعا حیف که اون روز نقدینگی نبود و تمام سهمام بسته بود :(

دوست عزیز الان دیگه نمی تونی 100تومنش را واریز کنی. این حق های فروش نرفته مال امثال من و شماست که 100 تومنش را در فرصت قانونی واریز نکرده ایم و حال برای ما می فروشند و پول ما را بر می گردونند. همین الانش هم کسانی که روز اخر خرید کرده اند احتمالا با سود 300درصدی پولشان برمی گردد. البته اگر نزنند تو سر خود سهم و صف فروشش نکنند.احتمالا با قیمت 90تومن باز می شه..در پایان کار همه فروشها را با هم جمع می زنند و بر تعداد کل حق های فروش نرفته (97/229/445 سهم )تقسیم می کنند و میانگین قیمتی انرا برای همه به حساب می ریزند.

نظر

• هامد
                              ستاره دار(7)
                              • Aug 2012
                              • 2611

در اصل توسط bahary پست شده است View Post

دوست عزیز الان دیگه نمی تونی 100تومنش را واریز کنی. این حق های فروش نرفته مال امثال من و شماست که 100 تومنش را در فرصت قانونی واریز نکرده ایم و حال برای ما می فروشند و پول ما را بر می گردونند. همین الانش هم کسانی که روز اخر خرید کرده اند احتمالا با سود 300درصدی پولشان برمی گردد. البته اگر نزنند تو سر خود سهم و صف فروشش نکنند.احتمالا با قیمت 90تومن باز می شه..در پایان کار همه فروشها را با هم جمع می زنند و بر تعداد کل حق های فروش نرفته (97/229/445 سهم )تقسیم می کنند و میانگین قیمتی انرا برای همه به حساب می ریزند.
                              هممم ؟ مگه میشه :( الان امثال ماها که نگر داشتیم نفروشیم تو عرضه استفاده نشده ها پس چی میشه ؟ میپره کلن!؟ فک میکنم از طریق کارگزارمون میتونیم واریز کنیم ینی اونا برامون واریز میکنن فک میکنم اینطوری میشه :دی
                              البته اگه حدود 90 تومن عرضه بشه مشکلی نیس فقط دیگه اختلافش بیشتر از 10-15 تومن با خوده نباشه که خیلی نامردیه !
                              اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                                هممم ؟ مگه میشه :( الان امثال ماها که نگر داشتیم نفروشیم تو عرضه استفاده نشده ها پس چی میشه ؟ میپره کلن!؟ فک میکنم از طریق کارگزارمون میتونیم واریز کنیم ینی اونا برامون واریز میکنن فک میکنم اینطوری میشه :دی
                                البته اگه حدود 90 تومن عرضه بشه مشکلی نیس فقط دیگه اختلافش بیشتر از 10-15 تومن با خوده نباشه که خیلی نامردیه !
                                دوستان توجه کنند هرکس از فردا تقدم بخرد باید 100 تومان را واریز کند و بعبارتی کارگزار اول 100 تومان را میگیرد. انهایی هم که 100 تومان واریز نکردند از فردا تقدم انها فروش میرود و پس از کسر مالیات و کارمزد پول بحساب انها ریخته میشود . یادش بخیر چقدر داد میزدیم تقدمها را مفت نفروشید و بجایش بخرید .

نظر

در حال کار...
                                X