فقط باید به حال این سهامداره بی تحلیل و بی منطق گریست فرصت خوبی میباشد برای پایین اورد میانگین خرید.
لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)
Collapse
X
-
-
-
من امروز هم خرید کردم فردا هم خرید خواهم کرد تا میانگینم بیاد پایین.خرید فردا تا منفی 4 اکازیون میباشد.فردا ولصنم مقاومت محکمی رو 230 تومان دارد.
فردا صف فروش رو مثل جارو برقی جمع خواهند کرد دوستان هی نیان بگید هی شما ها گفتید از فردا صف جمع میشه 10 درصد تحلیل تو بازار ایران جواب میده 90 درصد دیگر اتفاقات و عوامل پیرامون سهم و تصمیم گیری گردانندگان سهم و اخبارهای غیره منتظره و شوک میباشد مثل عدم فروش بلوک شیران.سهامداران باید با توجه به بنیادی سهم و پتانسیل اتیه سهم تصمیم به خرید و فروش کنند.فقط باید ازین فرصتهای اتفاقی و اخبار های غیره منتظره که باعث هیجان نزولی در سهم میباشد استفاده کرد نه اینکه سهم صف خرید شد همه تو صف خرید غوطه ور بشن.سهم خوب و بنیادی رو باید تو صف فروش خرید.
نظر
-
حجم تجمیعی : 399.394
آخه یکی نیست بگه حضرات حقیقی وقتی کسی ازتون نمی خره چرا ارزش سهمتونو میارین پایین و میرین تو صف فروش حداقل یکم تجزیه تحلیل کنین .من خودم 100000 ولصنم با میانگین 255 دارم اما چون بهش ایمان دارم یه بار هم تو صف فروش قرار نگرفتم چون می دونم این سهم محکوم به صعوده
نظر
-
-
-
-
نظر