دوستان امرورز وقت خريدش هست يا نه ؟
لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)
Collapse
X
-
-
یک تجربه بورسی
هر وقت دیدید سهمی داره درجا میزنه و منطقی برای منفی سهم نمیبینید و فروش سهم تو این قیمتهای نازل هیچ توجیهی پیدا نکردید مطمئن باشید پشت این سهم خبرهای خوبی پنهان میباشد که در اینده اشکار خواهد شد.
گزارش سال 93 ولصنم همین نزدیکیهاست تا اخره همین ماه در کدال خواهد نشست.در ضمن یاداور بشم فنر ولصنم بدجوری در حال جمع شدن میباشد.
نظر
-
-
-
از اساتید تکنیکال سایت تقاضا دارم اشکالات خط خطی های اینجانب در پست فوق را به من تذکر دهند.
پیشاپیش سپاسگذارم
نظر
-
-
ولصنم حمایت 190 برای آن خیلی مهم است اگر پایین تر از آن قرار بگیرد شاید تا 175 افت کند ولی در قیمت 220 تا 240 که مقاومت آن محسوب می گردد را اگر بگذراند به تارگت های بالا تر می اندیشد .البته به نظر من ولصنم رشد آن به واتی وابسته است رشد واتی می تواند در آن تاثیر زیادی بگذارد و برعکسآنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Postولصنم حمایت 190 برای آن خیلی مهم است اگر پایین تر از آن قرار بگیرد شاید تا 175 افت کند ولی در قیمت 220 تا 240 که مقاومت آن محسوب می گردد را اگر بگذراند به تارگت های بالا تر می اندیشد .البته به نظر من ولصنم رشد آن به واتی وابسته است رشد واتی می تواند در آن تاثیر زیادی بگذارد و برعکس
نظر
-
ولصنم هم با نزدیک شدن گزارش سال 93 و اعلام سود شگرف شکوفا خواهد شد.سهم اصلاح خوبی کرده و پشتوانه و بنیادی بسیار محکمی دارد تکنیکی و بنیادی سهم توجیه خوبی برای رشد سهم میباشد.اخره این ماه منتظره گزارش سود ولصنم سال 93 باشید.
نظر
-
ولصنم دیگر اصلاحش تمام شده و در موج صعودی قرار دارد. هر گونه توافق هسته ای در مذاکرات پیش رو از شنبه لیزینگیها هم قفل خواهند شد.
نظر
-
-
سهم روز شنبه به مقاومت بسيار مهم 212 خواهد خورد كه بارها موفق به عبور از ان نشده...اگر نوسانگيرها خالي نكنند و عرضه ها كم شود سهم رشد خويش را اغاز خواهد كرد...در غير اينصورت سهم بار ديگر به 190 و كمتر نزول ميكند.اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
نظر
-
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Postولصنم هم با نزدیک شدن گزارش سال 93 و اعلام سود شگرف شکوفا خواهد شد.سهم اصلاح خوبی کرده و پشتوانه و بنیادی بسیار محکمی دارد تکنیکی و بنیادی سهم توجیه خوبی برای رشد سهم میباشد.اخره این ماه منتظره گزارش سود ولصنم سال 93 باشید.Trend is Your Friend
نظر
-
نظر