شايسته است دوستان تحليلي از اين سهم حمايتها و مقاومتها و روند اتي انرا درج كنند....
لیزینگ صنعت و معدن (ولصنم)
Collapse
X
-
-
با کف سازی محکم ولصنم به بالای 200 تومان و بهبود بنیادی شرایط لیزینگیها از فردا دیگر نوبت صعود ولصنم میباشد.
بی صبرانه منتظره اعلام پیشبینی گزارش 93 میباشم.بدون تردید سود بالای 85 تومانی سال 93 بازار پی به ارزش این لیزنگی خواهد برد.
نظر
-
با سلام
دوستان مگه اين حق ها تبديل به سهام نشدن. پس چرا موجودي رو براي من صفر ميزنه. امروز هم يه مقدار كم خريدم گفتم شايد كل موجودي رو نشون بده كه نداد.
راهنمايي بفرماييد چه كنيم
نظر
-
در اصل توسط yesman پست شده است View Postبا سلام
دوستان مگه اين حق ها تبديل به سهام نشدن. پس چرا موجودي رو براي من صفر ميزنه. امروز هم يه مقدار كم خريدم گفتم شايد كل موجودي رو نشون بده كه نداد.
راهنمايي بفرماييد چه كنيم
کسی از دوستان به مشکل من برنخوده
نظر
-
زمان موعود استارت صعوده ولصنم فرا رسیده با کاهش قیمت دلارو درامد حاصل از سود عملیاتی لیزینگ و سود اوری و تعدیل زیر مجمو عه های ولصنم و بسته شدن نماد واتی برای تعدیل بالای 20 درصد واتی منتظره پیشبینی سود 93 ولصنم برای 80 تومان باشید.از شنبه استارت صعود اغاز خواهد شد.
نظر
-
sil سهم مثل ولصنم زمانی استارت صعود خواهد زد که سهامداران خردش از سهم پیاده و خسته شده باشند و از روند سهم نا امید شده باشند که امروز همان زمان میباشد از فردا باید نشست صعود ولصنم رو تماشا کرد چون خیلی به سهامداران واقعیش بدهکاره.
نظر
-
در اصل توسط norther_68 پست شده است View Postزمان موعود استارت صعوده ولصنم فرا رسیده با کاهش قیمت دلارو درامد حاصل از سود عملیاتی لیزینگ و سود اوری و تعدیل زیر مجمو عه های ولصنم و بسته شدن نماد واتی برای تعدیل بالای 20 درصد واتی منتظره پیشبینی سود 93 ولصنم برای 80 تومان باشید.از شنبه استارت صعود اغاز خواهد شد.
نظر
-
نظر