سیمان غرب لیدر بازار هست.کلا سیمانی های اطراف غرب برازنده خرید هستند، چون صادرات زیادی دارن و به نظر من سخزر هم میتونه پشت سر این سهم حرکت کنه.تمام گروه ها رشد داشتند غیر سیمانی ها. واقعا مفته این قیمت.
سيمان غرب ( سغرب )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postنه ...
این سهم میان مدتی هست واینده روشن داره ومثل سیمان غرب شناور ورون هست ...در ضمن در کف قیمتی هست ....بزارید کمی هم این سیمان غرب مثبت بخوره وگروه رو بالا بیاره معرفی می کنم ..
در ضمن به کسانی سود میده که سهامداری کنن ....مثل اریو عزیز که در سیمان غرب داره سنگ تموم میزاره از 260 تومن ...هر چی سود کردی نوش جان ...
فکر کنم سرود باشه؟؟ ...هنوز روش کار نکردم ... فقط سغرب رو دنبال کردم تو این مدتریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
دبیر انجمن سیمان در گفتوگو با فارس خبر داد
احتمال آزادسازی قیمت سیمان طی روزهای آینده
خبرگزاری فارس: دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان از احتمال آزادسازی قیمت سیمان طی روزهای آینده خبر داد.
خبرگزاری فارس: احتمال آزادسازی قیمت سیمان طی روزهای آینده
مسلم دریه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: با توجه به افزایش قیمت تمام شده تولید سیمان، طرح پیشنهادی را به سازمان حمایت و دستگاههای مرتبط برای آزادسازی قیمت سیمان ارائه کردهایم.
وی تصریح کرد: در این طرح، ساز و کاری پیشبینی شده تا با اجرای آن تنشی در بازار ایجاد نشود و قیمتها نیز در حد معقولی باشد.
دریه ابراز امیدواری کرد این طرح تا چند روز آینده به نتیجه برسد و آزادسازی قیمت سیمان صورت گیرد.
نظر
-
مسلما اگر آزاد سازی بشه قیمت ها بالا خواهد رفت و این میتونه محرکه اغاز روند صعودی سیمان در بورس باشه.
نظر
-
در گروه سيمان، دبير انجمن صنفي کارفرمايان صنعت سيمان از احتمال آزادسازي قيمت سيمان طي روزهاي آينده خبر داد.
مسلم دريه در گفتوگو با فارس، اظهار كرد: با توجه به افزايش قيمت تمام شده توليد سيمان، طرح پيشنهادي را به سازمان حمايت و دستگاههاي مرتبط براي آزادسازي قيمت سيمان ارائه کردهايم. وي تصريح کرد: در اين طرح، ساز و کاري پيشبيني شده تا با اجراي آن تنشي در بازار ايجاد نشود و قيمتها نيز در حد معقولي باشد.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهمچنان خواهد رفت ..
در ضمن اون سیمانی که اشاره کردم سیمان هگمتان بود ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postپر ریسک جان صورت های سرود رو نگاه میکردم .... حداقل 65 تومن میتونه بسازه با پی به ای4 تا 270 تومن جا داره ... خواستم امروز 196 خرید کنم ... اجازه نداد ...
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاین سهم سیمان غرب 250 تومنی هست ..صادرات خوب ..در ضمن نیروگاه برق هم خریده ....در کل اینده بسیار خوبی داره ..بالیا 200 روند صعود گرفته ..ولی شما فروشنده پیدا کن ..ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر