سيمان غرب ( سغرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • memr
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 771

سلام من میخوام 200000تا سغرب بگیرم ولی میترسم بازم بیاد پایین آیا ممکنه تو این چند روز بازم قیمتش افت کنه؟؟؟

نظر

• memr
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 771

کسی هست جواب منو بده میاد پایین یا نه؟

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط memr پست شده است View Post
        کسی هست جواب منو بده میاد پایین یا نه؟
        480 تومن مقاومت داره

اگه بزنه تا 530 میره

با ارزش گذاری من سغرب 530 تومن می ارزه ..

خرید ما 265 تومن بود ... منطقی بود که رو مقاومت 480 تومن کمی به سهم های دیگه فکر کنیم !
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• dpi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 578

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          480 تومن مقاومت داره

اگه بزنه تا 530 میره

با ارزش گذاری من سغرب 530 تومن می ارزه ..

خرید ما 265 تومن بود ... منطقی بود که رو مقاومت 480 تومن کمی به سهم های دیگه فکر کنیم !
          دوست عزیز از چه روشی استفاده کردی که به ه 530 رسیدی،بنده قبلاً از روش ddmاستفاده کردم و براساس دلار 2500 ارزش ذاتی سغرب رو 925 تومن در آوردم با دلار 2500 سغرب امسال بیش از 200 تومن eps داره.از اون طرف سیمان غرب 8 میلیون یورو از بدهی هاش رو با 1600 پرداخت کرده که حدود 2 میلیون دیگه رو به همین نرخ خواهد پرداخت.سغرب بهترین سیمانیهاست.

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

ﮔﻔﺘﻪ ﺷﺪه ﺳﯿﻤﺎن ﻏﺮب ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺻﺎدرات ﻣﺤﺼﻮل ﺑﻪ ﻋﺮاق ﻣﻮاﺟﻪ ﺷﺪه و در وﺿﻌﯿﺖ ﻣﻄﻠﻮﺑﯽ ﺑﺴﺮ ﻣﯽ ﺑﺮد ازدﯾﮕﺮ ﺳﻮ، ﺑﺎ اﻓﺰاﯾﺶ ﺷﺪﯾﺪ ﻧﺮخ ارز و ﻋﺒﻮر از ﺳﻄﺢ 3300 ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ دﻻر ، ﺷﺮﮐﺘﮫﺎی ﺳﯿﻤﺎﻧﯽ ﺻﺎدرات ﻣﺤﻮر از ﺟﻤﻠﻪ ﺳﻐﺮب ﺑﺎ ﺟﮫﺶ ﺳﻮدآوری و اﻓﺰاﯾﺶ ﺻﺎدرات روﺑﺮو ھﺴﺘﻨﺪ. در اﯾﻦ ارﺗﺒﺎط، ﺳﻐﺮب ﺻﺎدرات ﺳﯿﻤﺎن ﺑﻪ ﻋﺮاق را ﺷﺪت ﺑﺨﺸﯿﺪه و ﺑﺨﺶ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﮫﯽ از ﺗﻮﻟﯿﺪات ﺧﻮد را رواﻧﻪ اﯾﻦ ﮐﺸﻮر ھﻤﺴﺎﯾﻪ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻓﺮوش ارز ﺣﺎﺻﻠﻪ ﺑﻪ ﻧﺮخ ﺑﺎزار آزاد، در آﺳﺘﺎﻧﻪ ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﺜﺒﺖ ﻣﺠﺪد درآﻣﺪ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ اﻣﺮی ﮐﻪ در ﺳﺎﺑﻘﻪ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﯽ ﻧﻈﯿﺮ ﺑﻮده اﺳﺖ.

وﻟﯽ ﮔﻮﯾﺎ اﯾﻦ ﺗﻌﺪﯾﻞ را ﺑﻪ ھﻤﺮاه ﮔﺰارش 9 ﻣﺎھﻪ ﺑﻪ ﺑﺎزار اﻋﻼم ﺧﻮاھﺪ ﮐﺮد.
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
              دوست عزیز از چه روشی استفاده کردی که به ه 530 رسیدی،بنده قبلاً از روش ddmاستفاده کردم و براساس دلار 2500 ارزش ذاتی سغرب رو 925 تومن در آوردم با دلار 2500 سغرب امسال بیش از 200 تومن eps داره.از اون طرف سیمان غرب 8 میلیون یورو از بدهی هاش رو با 1600 پرداخت کرده که حدود 2 میلیون دیگه رو به همین نرخ خواهد پرداخت.سغرب بهترین سیمانیهاست.

dpiجان من هم از روش ddm رفتم و ارزش سهمو بین 480 تا 530 با توجه به نرخ بازده مورد انتظار 25 تا 30 درصد درآوردم علت اینکه همش به 480 تومن برخورد میکنه هم به همون خاطره که سطح ارزش سغرب با نرخ بازده 30 درصد 480 تومن شده(البته از نظر من) دقیقا هم تو همون منطقه از لحاظ تکنیکی مقاومت داره ...

نکته ای که باید بهش توجه کنی اینه که سغرب هیچگونه دلاری دریافت نمیکنه
              افزایش نرخ دلار به طور غیر مستقیم به قیمت فروش صادراتی شرکت اثر داره ... معمولا نرخ فروش محصولات صادراتی شرکت 15 تا 17 درصد بالاتر از قیمت فروش داخله
              فروش صادراتی سغرب به ریال هست و توسط دلالان کرد عراقی یا ایرانی صورت میگره
              لذا تحلیل حساسیت سود سغرب نباید بر اساس نرخ دلار صورت بگیره ....
              تخمین من از سود سال 91 سغرب معادل 119 تومن هست و برای سال آینده 151 تومان

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

نظر

• memr
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 771

من یه چیزیو نمیفهمم بورس چرا منفی شد امروز؟؟؟الان همه شرکتها دلار خودشونو رو 1800تومن بستن ولی هنوز دلار2800 تومنه تو بازار حالا رو چه حسابی امروز قیمتها باید منفی باشه هنوزم 1000تومن سود بیشتری دارن میکنن خلاصه این سوال کلی ذهن منو مشغول کرده اگه کسی جوابی داره مارو از گمراهی در بیاره...

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط memr پست شده است View Post
                    من یه چیزیو نمیفهمم بورس چرا منفی شد امروز؟؟؟الان همه شرکتها دلار خودشونو رو 1800تومن بستن ولی هنوز دلار2800 تومنه تو بازار حالا رو چه حسابی امروز قیمتها باید منفی باشه هنوزم 1000تومن سود بیشتری دارن میکنن خلاصه این سوال کلی ذهن منو مشغول کرده اگه کسی جوابی داره مارو از گمراهی در بیاره...

به نظر من بازار امروز اصلا تحت تاثیر دلار نبوده

بازار امروز تحت تاثیر دو تا سه فاکتور بوده
                    1. انتخابات ریاست جمهوری امریکا که قطعا برنده شدن هر یک از طرفین رو اقتصاد کلی دنیا تاثیر میگذاره و از طرفی سیاستی که هر کدوم از اونا میتونن در قبال ایران داشته باشن
                    نباید فراموش کنیم که سیاست هر کدوم از کاندیدا ها در قبال ایران نقش تعیین کننده ای در نتیجه انتخابات داره ... چرا که این موضوع بارها در مناظره ها ی طرفین بیان شده
                    (امریکا هیج غلصی نمیتواند بکند)
                    2. وضعیت کنترل قیمت ها در بورس کالا ... عدم عرضه توسط عرضه کننده ها و نبود تقاضا در یکی دو روز گذشته در برخی از کالا ( کنترل دستوری قیمت ها ) ...نبود تقاضا و عرضه شفاف در محصولات و کالاها باعث شد که بازار کمی سر در گم بشه ...

تجربه نشون داده که هیچ چیز رو نمیشه دستوری کنترل کرد :
                    پس فنر دلار ...فنر طلا ...فنر میلگرد .. وو.... در حال فشره شدن هست
                    این کنترل ها منو یاد کنترل سکه از 900 هزار تومن تا 650 تومن که بعدش تا 1600 هزار تومن رفت

نظر

• dpi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 578

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                      dpiجان من هم از روش ddm رفتم و ارزش سهمو بین 480 تا 530 با توجه به نرخ بازده مورد انتظار 25 تا 30 درصد درآوردم علت اینکه همش به 480 تومن برخورد میکنه هم به همون خاطره که سطح ارزش سغرب با نرخ بازده 30 درصد 480 تومن شده(البته از نظر من) دقیقا هم تو همون منطقه از لحاظ تکنیکی مقاومت داره ...

نکته ای که باید بهش توجه کنی اینه که سغرب هیچگونه دلاری دریافت نمیکنه
                      افزایش نرخ دلار به طور غیر مستقیم به قیمت فروش صادراتی شرکت اثر داره ... معمولا نرخ فروش محصولات صادراتی شرکت 15 تا 17 درصد بالاتر از قیمت فروش داخله
                      فروش صادراتی سغرب به ریال هست و توسط دلالان کرد عراقی یا ایرانی صورت میگره
                      لذا تحلیل حساسیت سود سغرب نباید بر اساس نرخ دلار صورت بگیره ....
                      تخمین من از سود سال 91 سغرب معادل 119 تومن هست و برای سال آینده 151 تومان
                      آریو عزیز حرف شما در خصوص فروش ریالی برای امسال صحیح است ولی آیا شما مطمئن هستی 92 تا 94 هم با ریال به دلال عراقی بفروشد.به نظر اختلاف ارزش ذاتی که بنده در آوردم با ارزش ذاتی شما از سغرب در همین نکته است.من dpsهای آتی سغرب رو بیشتر از حضرتعالی در محاسباتم در آورده ام.

نظر

• dpi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 578

دوستان عزیزم سلام
                        ببخشید من تایپیک سغرب رو پیدا نکردم بهمین خاطر مجبور شدم این مطلب رو اینجا بیارم.اصلا من در پیدا کردن تایپیک ها مشکل دارم اگه عزیزی من راهنمایی کنه ممنون میشم.
                        اما بریم سراغ سغربی که این روزها خیلی مظلوم واقع شده و به نظر کاملا بدون ریسکه؛
                        شرکت سیمان غرب حدود 10 میلیون یورو بدهی ارزی دارد که مبلغ 2381489 یورو به نرخ 16184ریال در تاریخ17/1/1391 و مبلغ1940170یورو با نرخ16075 در تاریخ 16/02/1391 و مبلغ 1856937 یورو در تاریخ15/05/1391 با نرخ 15225 پرداخت کرده است.همچنین 25/07/1391 مبلغ حدود 2 میلیون یورو با نرخ 15893ریال پرداخت نموده است.یعنی یک چیزی حدودی دو میلیون یورو دیگر از آن 10 میلیون یورو می ماند که آن هم به زودی و با نرخ مرجع پرداخت می گردد.
                        همچنین شرکت چیزی حدود 6میلیون درهم بدهی ارزی داره که طبق توافق انجام شده با نرخ 3330ریال پرداخت خواهد کرد.
                        حالا بریم سراغ درآمدهای ارزی؛شرکت امسال 40 میلیون دلار صادرات به عراق داره که اگه با نرخ 2500 تسعیر بشود می دانید چقدر به سود شرکت افزوده می شود. دوستان حتما توجه دارند که شرکت درآمدهای ارزی خود رو با نرخ 12260ریال در حساب هاش دیده در صورتی که قطعا شرکت با رغم بسیار خوبی دلارهاشو تسعیر خواهد کرد.
                        اگه شرکت دلارهاشو رو با نرخ 2500 تسعیر کنه شرکت چیزی حدود 200 تا 250 تومن سود می سازه که در آن صورت ارزش ذاتی سهم چیزی حدود 930 تومن درمی یاید.
                        در حال حاضر برای ساخت یک کارخانه با مقیاس سیمان غرب به سرمایه گذاری 390 میلیارد تومانی با در نظر گرفتن دلار 2500 تومنی نیاز است در حالی که ارزش بازاری سهام شرکت 128 میلیارد تومنه از طرفی کل بدهی های شرکت 68 میلیارد تومنه و ارزش کنونی شرکت سیمان غرب 196 میلیارد تومنه.بنابراین از منظر ارزش جایگزینی،قیمت سهام این شرکت در حال حاضر ارزنده است.
                        در آینده توضیحات مفصلتری را خواهم نوشت.البته مطالب بالا رو سرانگشتی حساب کردم.
                        درود بر همه دوستان
                        دیدم یه سری از دوستان درخصوص مصوبه جدید بانک مرکزی در خصوص تسعیر بدهی شرکتهای سیمانی به قیمت اتاق صحبت می کردند که باید عرض کنم سغرب تقریباً بدهی یورویی اش با نرخ 1600 تومن پرداخت کرده واقعا باید به مدیریت این شرکت آفرین گفت به نظرم اصلا بازار و خریداران باید یک واحد p/eفقط بخاطر مدیر عامل این شرکت بدهند.

نظر

• memr
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 771

درود بر همه دوستان
                          دیدم یه سری از دوستان درخصوص مصوبه جدید بانک مرکزی در خصوص تسعیر بدهی شرکتهای سیمانی به قیمت اتاق صحبت می کردند که باید عرض کنم سغرب تقریباً بدهی یورویی اش با نرخ 1600 تومن پرداخت کرده واقعا باید به مدیریت این شرکت آفرین گفت به نظرم اصلا بازار و خریداران باید یک واحد p/eفقط بخاطر مدیر عامل این شرکت بدهند.
                          من هم مطمئن هستم این شرکت فوق العادس باور کنید تا سال دیگه قیمتش 1000تومن هم میرسه شاید هم بیشتر....

نظر

• memr
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 771

گفته شده گفته گوهایی درباره افزایش 15 درصدی قیمت سیمان درحال انجامه که البته از آنجایی که سیمان غرب بیشتر صادراتی هست هم صادر میکند هم از این طرف سود میکند سود 185 تومانی برای سغرب پیش بینی شده...

نظر

• rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

اعلام بدهی های ارزی سیمان غرب (اخبار بورس)

شرکت سیمان غرب که بیشترین طرفدار را در بین سهام شرکت های سیمانی دارا می باشد در گزارش حسابرسی شده 6 ماهه اعلامی به بورس از بدهی تسهیلات ارزی به صندوق ذخیره ارزی در تاریخ 1391.06.31 به مبلغ 5766.847 یورو با نرخ مرجع 15.963 ریال و مبلغ 6.184.435 درهم امارات با نرخ 3339 ریال خبر داده است.

شرکت سیمان غرب در 6 ماهه اول سال توانسته با فروش 54 درصد صادرات و 46 درصد فروش داخلی به میزان 55 درصد از پیش بینی 917 ریال هر سهم را پوشش داده و سهامداران را برای ارایه تعدیل مثبت در آینده امیدوار گرداند.

لازم به ذکر است که فروش شرکت در نیمه نخست امسال نسبت به 6 ماهه سال قبل از رشد 18 درصد، سود عملیاتی از رشد 22 درصد و سود هر سهم پس از کسر مالیات از رشد 40 درصد برخوردار بوده است.
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• memr
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 771

احتمال رفع بدهی ارزی با کمک دولت شنیده میشود و احتمال سود 195 تومنی به گفته حسابدار شرکت....

نظر

در حال کار...
                                X