سیمانی ها در عراق شعبه می زنند----در این باره با محمد شیخان دبیر انجمن کارفرمایان صنعت سیمان گفتگو کرده و صحت این شایعه را از وی جویا شدیم.وی با اشاره به این نکته که تا کنون تنها یکی از شرکت های سیمانی اقدام به راه اندازی دفتر نمایندگی در عراق کرده است گفت : سیمان غرب به دلیل میزان صادراتی که به این کشور داشته اقدام به راه اندازی این دفتر نمایندگی کرده است اما در طرح جامع سیمان نیز احداث دفتری جامع که همه شرکت های سیمانی بتوانند از خدمات آن بهره مند شوند پیش بینی شده است. به عقیده شیخان اگر برای مثال شرکت توسعه صادرات که متولی صادرات سیمان است بتواند زمینه ای را برای ایجاد یک نمایندگی جامع برای همه سیمانی ها فراهم کند ، قطعا نتایج مفیدی برای سیمانی ها به دنبال خواهد داشت ضمن این که در طرح جامع سیمان نیز چنین موضوعی پیش بینی شده است. وی در این باره گفت : بازار سیمان سفید در حال حاضر از التهابی که یک دوره با آن مواجه بود خارج شده است اما نکته مهمتر در این است که سرمایه گذاری های متعددی در این حوزه در حال انجام است و در آینده با تراکم تولید بالاتری در این حوزه خواهیم بود. از وی در مورد یکی از سوالات مطرح شده مبنی بر این که هم اكنون شركت های سیمانی برای خوراك خود گاز دریافت می كنند یا مازوت و این که با چه نرخی این دو را دریافت می کنند پرسیدیم.شیخان در این باره گفت: از 67 شرکت تولید کننده سیمان 60 شرکت گاز و 7 شرکت نیز مازوت دریافت می کنند که قیمت گاز 70 تومان و نرخ مازوت نیز 200 تومان به اضافه هزینه حمل است اگرچه افزایش قیمتی در بحث گاز وجود دارد که البته هنوز در قبض های مربوط به کارخانجات سیمانی این افزایش قیمت درج نشده است . از وی در خصوص نرخ فروش فعلی سیمان صادراتی پرسیدیم که وی گفت : البته در حال حاضر به دلیل تغییر فصل ، با تراکم تولید سیمان مواجه هستیم ضمن این که طی هفته های اخیر به دلیل کاهش قیمت دلار ، صادرات سیمان تا حدودی برای دلالان به صرفه نبوده است و به همین دلیل کمی با افت صادرات روبرو هستیم اما در هر صورت میانگین قیمت صادراتی در حال حاضر قیمت درب کارخانه به اضافه دلار حدود 2 هزارو 500 تومانی است. وی در مورد رقم فعلی سیمان صادراتی نیز گفت: قیمت سیمان در حال حاضر در حدود 55 دلار آزاد است."
سيمان غرب ( سغرب )
Collapse
X
-
خبر تاسيس دفتري در عراق به منظور ساماندهي صادات مستقيم سغرب ميتواند سود سرشاري براي اين شركت سيماني كه داراي صادرات قابل توجهي ميباشد به ارمغان بياورد به نظر ميرسد سيمان غرب بتواند تا سطوح 900-920 تومان رشد قيمتي را تجربه نمايد . البته بايد ديد اين خبرها مي تواند باعث كاهش واسطه ها شود يا خير چرا كه واسطه ها در عراق جولان عجيبي را در حوزه سيمان مي دهند .
نظر
-
یک تا سه روز اینده از نظر زمانی حائز اهمیت خواهد بود. هدف کوتاه مدت سهم محدوده 1400 تومان خواهد بود.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
در اصل توسط amirabbas2012 پست شده است View Postخبر تاسيس دفتري در عراق به منظور ساماندهي صادات مستقيم سغرب ميتواند سود سرشاري براي اين شركت سيماني كه داراي صادرات قابل توجهي ميباشد به ارمغان بياورد به نظر ميرسد سيمان غرب بتواند تا سطوح 900-920 تومان رشد قيمتي را تجربه نمايد . البته بايد ديد اين خبرها مي تواند باعث كاهش واسطه ها شود يا خير چرا كه واسطه ها در عراق جولان عجيبي را در حوزه سيمان مي دهند .بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
-
پاسخ : سيمان غرب ( سغرب )
شرکت سیمان غرب مبلغ 1435 ریال را برای سود هر سهم خود در سال مالی 92 پیش بینی کرده است . که نسبت به گزارش قبلی 14 ریال افزایش داشته است . همچنین شرکت در 9 ماهه نخست سال جاری مبلغ 1199ریال ( معادل 84 درصد ) این پیش بینی را پوشش داده است . شرکت دلايل تعديل را افزايش مبلغ درآمد حاصل از سرمايه گذاري ها ناشي از افزايش سپرده بانکي و سود حاصل از آن اعلام نموده است.
هيئت مديره در نظر دارد، 80 درصد سود خالص را جهت تقسيم بين سهامداران به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 92 پيشنهاد نمايد. همچنین شرکت بدهي ارزي خود را به نرخ ارز مبادله اي تاريخ 31/06/92 و با اعمال اصلاحيه استاندارد حسابداري شماره 16 تسعير نموده است.
مطابق اظهارات شرکت، "شناسايي مبلغ 11،211 ميليون ريال سود تسعير عمدتاً ناشي از تسويه تسهيلات ارزي درهمي دريافتي از بانک توسعه صادرات به نرخ صرافي که پايين تر از نرخ مبادله اي بوده و تبديل مبلغ 467،000 دلار نزد بانک توسعه صادرات از مرجع به صرافي جهت بازپرداخت تسهيلات ارزي مذکور و همچنين تبديل ساير موجودي حسابهاي ارزي اين شرکت از مرجع به مبادله اي مي باشد."هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر