در اصل توسط yousef پست شده است
View Post
سيمان غرب ( سغرب )
Collapse
X
-
با سلام خدمت دوستان:
همه اون چيزهايي كه گفته بودم تا بحال درست بوده. وبه شما ميگويم فردا شاهد صف فروش بسياري از سيماني ها هستيم.زيرا بخشنامه توقف صادرات سيمان به عراق صادر شده و تنها فاكتور رشد سيماني ها هم رشد قيمت سيمان بود كه اون هم به خاطر بالا رفتن ماليات و قيمت برق و يك مورد ديگر (....)منتفي خواهد شد. بنابراين تا چندين روز ديگه كه بازيگران خالي كردند اونوقت شما بايد تا مدتها منتظر رشد 1 درصدي باشيد.
فردا در صورت مثبت بودن فرصت فروش اعلام ميشهدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
وای ترسیدم !!!لرزه به تنم افتاد فردا حتما می فروشم:)):-SSدر اصل توسط شبندر پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان:
همه اون چيزهايي كه گفته بودم تا بحال درست بوده. وبه شما ميگويم فردا شاهد صف فروش بسياري از سيماني ها هستيم.زيرا بخشنامه توقف صادرات سيمان به عراق صادر شده و تنها فاكتور رشد سيماني ها هم رشد قيمت سيمان بود كه اون هم به خاطر بالا رفتن ماليات و قيمت برق و يك مورد ديگر (....)منتفي خواهد شد. بنابراين تا چندين روز ديگه كه بازيگران خالي كردند اونوقت شما بايد تا مدتها منتظر رشد 1 درصدي باشيد.
فردا در صورت مثبت بودن فرصت فروش اعلام ميشه
نظر
-
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postجالبه سيمان خاش هنوز صف خريده!! با دوبرابر شدن و لغو صادرات الان بايد صف فروش باشه
سیمان خاش نزدیک مرز افغانستان و پاکستانه و هیچ صادراتی به عراق نداره ! ممنوع شدن یا نشدن صادرات به عراق توفیری به حالش نداره
شما که چند صد تا کارمند با حقوق میلیون دلاری در خدمتته! حتما چند هزار تومن هم صرف خرید نقشه ایران بکن برات خوبه!
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postدوست عزیز
سیمان خاش نزدیک مرز افغانستان و پاکستانه و هیچ صادراتی به عراق نداره ! ممنوع شدن یا نشدن صادرات به عراق توفیری به حالش نداره
شما که چند صد تا کارمند با حقوق میلیون دلاری در خدمتته! حتما چند هزار تومن هم صرف خرید نقشه ایران بکن برات خوبه!
خود دانيد امروز سيمان هرچه بخواهيد بهتون ميدن ولي هفته بعد 100تومان پايين تر هم خريداري نداره.
شما نحوه خريدو فروش سغرب را ببينيد متوجه خواهيد شد.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postدوست عزیز
ای وای مرتضی جون روده پیچ شدم :D
نظر
-
آقا من که قبلا قضیه این آقا رو گفته بودم
1سال پیش تو تایپیک شبندر گندش درومد و دروغهاش برملا شد
همون قضیه آیدی خانومه... :D
زیاد جدی نگیرید ایشون رو
هرکسی یه جوری باید کمبودهاشو جبران کنه دیگه،ایشونم احتمالا عشق قدرت و ثروت هستن که اینجوری سعی میکنن خودشونو خالی کنن;)
نظر
-
در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Postآقا من که قبلا قضیه این آقا رو گفته بودم
1سال پیش تو تایپیک شبندر گندش درومد و دروغهاش برملا شد
همون قضیه آیدی خانومه... :D
زیاد جدی نگیرید ایشون رو
هرکسی یه جوری باید کمبودهاشو جبران کنه دیگه،ایشونم احتمالا عشق قدرت و ثروت هستن که اینجوری سعی میکنن خودشونو خالی کنن;)گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
نظر
نظر