سيمان غرب ( سغرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yousef
    عضو فعال
    • May 2011
    • 808

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
    عطا جان پستهای شبندر عزیز برای طنز بد نیست چرا جدی میگیری!...یک جا میگه 500 میلیارد تومن سرمایه مو از بورس خارج کردم... جای دیگه میگه 200 میلیارد تومن تو حساب دارم..یک جای دیگه میگه 5 میلیون دلار!!! تو حسابم دارم(18 هزار میلیارد تومن!!!)...من معمولا خبری ازکسی میبینم به پستهاش نگاهی میندازم...شما سخت نگیر..
    ببخشید منظورم 18 میلیارد تومن بودنه 18 هزار میلیارد تومن!!(حرفهای شبندر باعث شد من هم همین جوری سه تا صفر اضافه کنم)....

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

با سلام خدمت دوستان:
      همه اون چيزهايي كه گفته بودم تا بحال درست بوده. وبه شما ميگويم فردا شاهد صف فروش بسياري از سيماني ها هستيم.زيرا بخشنامه توقف صادرات سيمان به عراق صادر شده و تنها فاكتور رشد سيماني ها هم رشد قيمت سيمان بود كه اون هم به خاطر بالا رفتن ماليات و قيمت برق و يك مورد ديگر (....)منتفي خواهد شد. بنابراين تا چندين روز ديگه كه بازيگران خالي كردند اونوقت شما بايد تا مدتها منتظر رشد 1 درصدي باشيد.
      فردا در صورت مثبت بودن فرصت فروش اعلام ميشه
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• omidbn
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 58

وای ترسیدم !!!لرزه به تنم افتاد فردا حتما می فروشم:)):-SS
        در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
        با سلام خدمت دوستان:
        همه اون چيزهايي كه گفته بودم تا بحال درست بوده. وبه شما ميگويم فردا شاهد صف فروش بسياري از سيماني ها هستيم.زيرا بخشنامه توقف صادرات سيمان به عراق صادر شده و تنها فاكتور رشد سيماني ها هم رشد قيمت سيمان بود كه اون هم به خاطر بالا رفتن ماليات و قيمت برق و يك مورد ديگر (....)منتفي خواهد شد. بنابراين تا چندين روز ديگه كه بازيگران خالي كردند اونوقت شما بايد تا مدتها منتظر رشد 1 درصدي باشيد.
        فردا در صورت مثبت بودن فرصت فروش اعلام ميشه

نظر

• شبندر
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 3598

نحوه معاملات را ببينيد
          آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2013/06/11, 08:11. دلیل: غلط املايي
          دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 3598

جالبه سيمان خاش هنوز صف خريده!! با دوبرابر شدن و لغو صادرات الان بايد صف فروش باشه

نظر

• راه سبز
              عضو جدید
              • May 2013
              • 14

شبندر جان شما هر چي ميگي برعكس ميشه كه!
              سود نكردن بهتر از ضرر كردن! B-)

نظر

• شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

در اصل توسط راه سبز پست شده است View Post
                شبندر جان شما هر چي ميگي برعكس ميشه كه!
                اينم يه روشه ديگه ولي خيلي ها هم هستند كه با بالابردن سهم ميخوان قيمت را تثبيت كنند واين فقط به ضرر حقيقيه

نظر

• شبندر
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 3598

نه ديگه احساسي عمل نميشه سكارون بالاي 500 اشتباهه

نظر

• شبندر
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 3598

شما كه قيمت گذاري ميكنيد همون 9999بزاريد.

نظر

• naruto
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 1879

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                      جالبه سيمان خاش هنوز صف خريده!! با دوبرابر شدن و لغو صادرات الان بايد صف فروش باشه
                      دوست عزیز
                      سیمان خاش نزدیک مرز افغانستان و پاکستانه و هیچ صادراتی به عراق نداره ! ممنوع شدن یا نشدن صادرات به عراق توفیری به حالش نداره
                      شما که چند صد تا کارمند با حقوق میلیون دلاری در خدمتته! حتما چند هزار تومن هم صرف خرید نقشه ایران بکن برات خوبه!

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 3598

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                        دوست عزیز
                        سیمان خاش نزدیک مرز افغانستان و پاکستانه و هیچ صادراتی به عراق نداره ! ممنوع شدن یا نشدن صادرات به عراق توفیری به حالش نداره
                        شما که چند صد تا کارمند با حقوق میلیون دلاری در خدمتته! حتما چند هزار تومن هم صرف خرید نقشه ایران بکن برات خوبه!
                        خدمت شما عرض كنم كه در افغانستان بيش از 25 كارخانه توليد سيمان در حال راه اندازي هستند به طوري كه كشورهاي اروپايي قصد دارند چنان رونقي به صنايع مختلف در افغانستان بدهند كه روي از كاشت ترياك بردارندمطمئن باشيد به زودي از افغانستان سيمان وارد خواهيم كرد. ضمنا قيمت صادراتي اصلا افزايش نداشته و فقط داخلي اونم 20درصد كه بايد قاعدتا قيمت سهم 10درصد افزايش داشته باشه كه ميبينيم بيش از 150درصد افزايش داشته آيا اين خطري براي حيقيقي نيست.
                        خود دانيد امروز سيمان هرچه بخواهيد بهتون ميدن ولي هفته بعد 100تومان پايين تر هم خريداري نداره.
                        شما نحوه خريدو فروش سغرب را ببينيد متوجه خواهيد شد.

نظر

• mollaxi
                          عضو جدید
                          • Apr 2013
                          • 14

دوستان الکی وقتتونو صرف چیزهای بیهوده نکنید...

هر کی هر چی دوست داره بگه ..

لطف کنید بگین مجمع عمومی سغرب کی هستش؟

چون مجمعش لغو شد و اطلاعیه رو زدن چند هفته پیش.

ما عاشق ضرریم :D

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
                            دوست عزیز
                            =))=)):))
                            ای وای مرتضی جون روده پیچ شدم :D

نظر

• Giallorossi
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 218

آقا من که قبلا قضیه این آقا رو گفته بودم
                              1سال پیش تو تایپیک شبندر گندش درومد و دروغهاش برملا شد
                              همون قضیه آیدی خانومه... :D
                              زیاد جدی نگیرید ایشون رو
                              هرکسی یه جوری باید کمبودهاشو جبران کنه دیگه،ایشونم احتمالا عشق قدرت و ثروت هستن که اینجوری سعی میکنن خودشونو خالی کنن;)

نظر

• sirwan
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 330

در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Post
                                آقا من که قبلا قضیه این آقا رو گفته بودم
                                1سال پیش تو تایپیک شبندر گندش درومد و دروغهاش برملا شد
                                همون قضیه آیدی خانومه... :D
                                زیاد جدی نگیرید ایشون رو
                                هرکسی یه جوری باید کمبودهاشو جبران کنه دیگه،ایشونم احتمالا عشق قدرت و ثروت هستن که اینجوری سعی میکنن خودشونو خالی کنن;)
                                سلام دوستان بد نیست برخی مواقع به صحبت های کسی مثل شبندر در مورد سهام سیمانی گوش داد .با گفتن اینکه ما عاشق ضرریم ترا سننه خودمان را از تقکر عقلانی دور نکنیم احتمالا سیمانی ها 10 تا 15درصد دیگر سود بدهند این سهام خیلی چاق شده اند وحجم بالای معاملات انها نشان می دهد گروهایی در حال فروشند مبادا ما اخرین خریداران باشیم .قضیه ممنوعیت صادرات به عراق را جدی بگیرید من خودم مهندس این صنعتم 20 سال در ان کار می کنم تولید ما خیلی بیشتر از مصرف داخل است این صنعت باید صادرات زیادی داشته باشد. الان هم به لطف انرزی ارزان ودلار گران سودده هستند .فقط منظورم این است عاشق این سهم ها نشوید خروج به موقع را فراموش نکنید . موفق باشید
                                گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

در حال کار...
                                X