سيمان غرب ( سغرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط ehsan3144 پست شده است View Post
    بدون شك يكي از بهترين و مطمئنترين سهمهاي بازار همين سيمان غربه
    الان كه p/e سهم به 4.5 نزديك شده، با توجه به شرايط بازار خريد تو اين قيمتا رو صلاح ميدونيد؟
    خودم اين سهمو دارم، اما هر روز فكر ميكنم وقت فروشش نزديك شده! تا چه قيمتي انتظار رشدشو داريد؟
    سودش رو ما 120 می بینم ..پی برای 4 داشت که میشد 480 تومن ...

هر پی برای رو که نباید باور کرد ..

رو 315 مقاوئمت داره رد کنه میرمی برا 380 ...تکنیکالی ..بالای 315 اومد حد ضرر بره رو 310 ..تا خیالها راحت بشه ..

نظر

• ehsan3144
      عضو عادی
      • Jun 2012
      • 62

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
      سودش رو ما 120 می بینم ..پی برای 4 داشت که میشد 480 تومن ...

هر پی برای رو که نباید باور کرد ..

رو 315 مقاوئمت داره رد کنه میرمی برا 380 ...تکنیکالی ..بالای 315 اومد حد ضرر بره رو 310 ..تا خیالها راحت بشه ..
      ممنون؛ اين موضوعي كه دربارهء p/e فرموديد خيلي درسته
      الان سغرب تو گزارش سه ماهه 728ريال سود اعلام كرده با پوشش 45درصدي يعني 327ريال از سودشو تو 3ماه محقق كرده.
      اگه فرض كنيم درامدش به همين منوال باشه پايان سال بايد 130تومن سود بده. اما متاسفانه بازار اين روزا به اين مسائل
      توجه نميكنه، ضمنا قوانين و تبصره هاي خلق الساعه هم مزيد بر علت!!
      نظر شما رو ميپذيرم، فعلا دست نگه داريم ببينيم چي ميشه...

نظر

• محسن مختاری
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 663

موج شماری سغرب رو در پست 63 تاپیک موج شماری ارایه داده بودم
        به نظرم موج (4) تموم نشده(صعود کنونی رو در قالب b از (4) میدونم) و انتظار دارم قیمت یه برگشت رو به پایین برا لمس کف کانال آبی داشته باشه

*.در صورتی که قیمت بتونه سقف کانال قرمز رو بشکنه شمارش فوق رو بی اعتبار میدونم و اگه خودم بخوام سهم رو بخرم اونجا اقدام میکنم (بالاتر از 345) چون درون صورت اونچه 5 از (3) در نظر گرفته بودم میشه 1 از 5 از (3)

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

قغرب من عقب افتادی قشرین 380 هم رد کرد اونوقت تو روی 320 موندی ....تلاشت رو بیشتر کن ..315 رو هم می ریم که بشکنیم ...هنوز این سهم تا اینجا اومد رو قیمتی که باید تازه شناور میشد ..وتازه رالی از اینجا به بعد هست اونم با حر کت گروه سیمان ..هدفمون 380 هست فعلا ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

به جای اینکه هی از این سهم به اون سهم بپرید ..بشیندی یه گوشه حالشو ببرید ...330 رو هم رد کردیم ..همچنان باید برسیم به قشرین ...قغرب ....چه می کنه ..

نظر

• shanb3h
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 51

به جای اینکه هی از این سهم به اون سهم بپرید ..بشیندی یه گوشه حالشو ببرید ...330 رو هم رد کردیم ..همچنان باید برسیم به قشرین ...قغرب ....چه می کنه ..
              ای گفتی ! من که نشستم خیلی وقته و حالا هم دارم سودش رو میبرم ! مبارک کسایی باشه که با صبر و منطق سهم میخرن !

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

امروز سهمهایی که دیروز مجبور شده بودم بفروشم دوباره جایگزین کردم البته10 تومن بالاتر
                این سهم هنوز خیلی راه داره

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

پر ریسک جان زمانی سغرب منو راضی میکنه که بالای 350 تومن صف میلیونی داشته باشه و حجمشو ندن ! >:d<
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• پرریسک
                    عضو فعال
                    • Feb 2012
                    • 6797

سیمان غرب ...این سهم کمریسک وعالی ..

همچنان شایعه بالا رفتن نرخ ارز مرجع روز به روز داره بیشتر قوت میگیره ....منتظر می مانیم ..حد ضرر همچنان 310 هست ...ولی خوب کمی استراحت لازمه تا نوسانگیر ها پیاده بشن ودر رالی مشکل ایجاد نکنن...

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

توليد سيمان در پنج ماه نخست امسال به30 ميليون و536 هزار و 904 تن رسيده كه در مقايسه با مدت مشابه پارسال 3.2 درصد افزايش يافته است.
                      به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران و به نقل از شبکه اطلاع رساني توليد و تجارت ايران (شاتا) ، مسلم دريه دبير انجمن صنفي كارفرمايان صنعت سيمان ايران گفت : توليد سيمان در مرداد نيز به6 ميليون و 935 هزار و60 تن رسيد كه از ماه مشابه پارسال 1.7 درصد بيشتر است.

مسلم دريه اعلام كرد : ميزان توليد كلينكر در مرداد سال جاري نيز 6ميليون و125 هزارو 266 تن بود كه نسبت به ماه مشابه پارسال 2.8درصد افزايش نشان مي دهد.
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

سغرب احتمالا امسال 90 میلیارد تومن فروش داره با حاشیه سود های خالص 35 تا 40 درصد که ما رو به سود 100 تا 120 تومن میرسونه !
                        آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/09/10, 21:56.

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

امیدوارم سغرب راهشو پیدا کرده باشه...

این سهمو بدون در نظر گرفتن نرخ ارز خرید کردیم ...

اگه دوست داشتیم میتونیم 40 میلیون دلار صادرات رو با نرخ های بالاتر از 1225 تومن حساب کنیم که سود شرکت رو به سود سمازن یعنی 180 تومن میروسنه !

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            امیدوارم سغرب راهشو پیدا کرده باشه...

این سهمو بدون در نظر گرفتن نرخ ارز خرید کردیم ...

اگه دوست داشتیم میتونیم 40 میلیون دلار صادرات رو با نرخ های بالاتر از 1225 تومن حساب کنیم که سود شرکت رو به سود سمازن یعنی 180 تومن میروسنه !
                            سیمان غرب به تنهایی گروه سیمان رو از خواب بیدار خواهد کرد ...دارم روی یک سیمانی دیگه کار می کنم ..ببینم سیمان غرب دوم ازش در میاد ...

نظر

• جواد مهرابی
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 543

سیمان غرب به تنهایی گروه سیمان رو از خواب بیدار خواهد کرد ...دارم روی یک سیمانی دیگه کار می کنم ..ببینم سیمان غرب دوم ازش در میاد ...
                              .......سبهانه ......
                              بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط javad پست شده است View Post
                                .......سبهانه ......
                                نه ...

این سهم میان مدتی هست واینده روشن داره ومثل سیمان غرب شناور ورون هست ...در ضمن در کف قیمتی هست ....بزارید کمی هم این سیمان غرب مثبت بخوره وگروه رو بالا بیاره معرفی می کنم ..

در ضمن به کسانی سود میده که سهامداری کنن ....مثل اریو عزیز که در سیمان غرب داره سنگ تموم میزاره از 260 تومن ...هر چی سود کردی نوش جان ...

نظر

در حال کار...
                                X