چی شد سیمان غرب صف خرید شد؟؟؟؟
سيمان غرب ( سغرب )
Collapse
X
-
امروز فرصت عالی برا خرید داد ایشالا دوستان استفاده کرده باشند.
از الان گره های 12 درصدی سهمو می بینم.
تکنیکال و بنیادی هر دو آماده صعود تا 550 تومن هستن پله اول.
نظر
-
در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Postامروز فرصت عالی برا خرید داد ایشالا دوستان استفاده کرده باشند.
از الان گره های 12 درصدی سهمو می بینم.
تکنیکال و بنیادی هر دو آماده صعود تا 550 تومن هستن پله اول.
نظر
-
[QUOTE=memr;256512]کسی میدونه چرا سمان غرب مثبت شد؟؟؟[/QUOTE
تکنیکالی حمایت داشت که قبلش هم اشاره داشتیم و من هنوز یاد نگرفتم چه جوری آپلود کنم جمالی زحمت کشید لینک داد راهنمایی کرد ولی من یاد نگرفتم لطفا دوستان بیشتر راهنمایی کنن من تا چند روز پیش ارور حجم میداد فکر میدم به اشخاص خاصی اجازه آپلود میدن که جمالی عزیز گفت اینطور نیست و..........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
[QUOTE=سعید پور احمدی;260211]در اصل توسط memr پست شده است View Postکسی میدونه چرا سمان غرب مثبت شد؟؟؟[/QUOTE
تکنیکالی حمایت داشت که قبلش هم اشاره داشتیم و من هنوز یاد نگرفتم چه جوری آپلود کنم جمالی زحمت کشید لینک داد راهنمایی کرد ولی من یاد نگرفتم لطفا دوستان بیشتر راهنمایی کنن من تا چند روز پیش ارور حجم میداد فکر میدم به اشخاص خاصی اجازه آپلود میدن که جمالی عزیز گفت اینطور نیست و..........
لطفا یک تحلیل روز درباره سغرب بگذارید. بخریم، نگاه کنیم یا ...؟ پیشاپیش مممممممممممممممممممممممممممممنون.
نظر
-
-
سلام:
شرمنده من چند صباحی به این تاپیک نیومده بودم دوستان سوال کرده بودن شرمنده اشون شدیم اجازه بدین وام ارزی و چند محاسبات انجام بدم خدمتتون ارائه کنم اگه فراموش شد در تاپیک چی چرا یاداوری کنید.......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postسلام:
شرمنده من چند صباحی به این تاپیک نیومده بودم دوستان سوال کرده بودن شرمنده اشون شدیم اجازه بدین وام ارزی و چند محاسبات انجام بدم خدمتتون ارائه کنم اگه فراموش شد در تاپیک چی چرا یاداوری کنید.......
1- گزارش 3ماهه سکرد و سشرق مبني بر فروش دلار صادراتي به نرخ ازاد 3000توماني را در نظر بگيريد.يعني فروش ارز صادراتي به نرخ ازاد که جديدا استارتش را سکرد و سشرق زدند.
2-تغيير ارز مرجع از 1226تومان به حداقل 2000تومان
3-فروش سيمان به نرخ اتاق مبادلات يعني 2450تومان مثل همه کالاها حتي خودرو و روغن و مس و روي و فولادو......
4-کاهش مازوت از 130تومان به 70تومان و حمايت دولت و خصوصا مجلس از صنايع و توليد
درود بر شما
نظر
-
آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2013/01/26, 18:16.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postلطفا قبل از تحليل خودتان حالتهايي که سيمانيها مي توانند داشته باشند را در نظر بگيريد.
1- گزارش 3ماهه سکرد و سشرق مبني بر فروش دلار صادراتي به نرخ ازاد 3000توماني را در نظر بگيريد.يعني فروش ارز صادراتي به نرخ ازاد که جديدا استارتش را سکرد و سشرق زدند.
2-تغيير ارز مرجع از 1226تومان به حداقل 2000تومان
3-فروش سيمان به نرخ اتاق مبادلات يعني 2450تومان مثل همه کالاها حتي خودرو و روغن و مس و روي و فولادو......
4-کاهش مازوت از 130تومان به 70تومان و حمايت دولت و خصوصا مجلس از صنايع و توليد
درود بر شما
سغرب حداقل 250تومان سود خواهد ساخت که تارگت 1000توماني را خواهد ديد.
همچنان که شراز 550تومان و شپنا 800تومان و شبريز 500تومان را خواهند ساخت .
من ساروم و سغرب دارم.و سکارون هم گرفتم.
نظر
نظر