سيمان كارون ( سكارون )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • liveparsi
    عضو عادی
    • Dec 2014
    • 223

پاسخ : سيمان كارون ( سكارون )

سکارون بخاطر خشک بودن سهم حدود 20 درصد از بقیه شرکت های سیمانی عقبه و بدلیل ثابت موندن قیمت خیلی ها توش گیر کرده بودند بنابراین فروشند زیاد داره. تو صف خرید سکارون حتما سهم گیرتون میاد. ضمنا به مجمع تقسیم سود هم نزدیک شده. احتمالا بازده 50 درصدی را تا اوایل تیر نصیب خریدارانش کنه.

نظر

• liveparsi
      عضو عادی
      • Dec 2014
      • 223

یک سهم بسیار کم ریسک و با قابلیت بازدهی بالا. پیشنهاد میکنم حتما به پرتفوی خود اضافه کنید.

نظر

• axy
        ستاره دار(21)
        • Jul 2012
        • 692

تعدیل خوبی داد

مبارک باشه

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35711

اولین پیش بینی درآمد هر سهم 12 ماهه منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی نشده)

شرکت سیمان کارون پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/94 را با سرمايه 208,833 ميليون ريالي مبلغ 1،493 ريال اعلام نموده است.

تعدیل مثبت 9 درصدی پیش بینی سود سال مالی 94 نسبت به 93

سایر اطلاعات :

شرکت اصلي:
          (1) شرکت پيش‌بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 را در تاريخ‌هاي 20/03/92 و 05/04/92 (حسابرسي شده) مبلغ 608ر1 ريال، در تاريخ 18/06/92 مبلغ 1,562 ريال، در تاريخ 07/08/92 مبلغ 1,626 ريال، در تاريخ هاي 20/11/92 ، 26/12/92 و 18/01/93 مبلغ 1,326 ريال اعلام نموده اکه مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 1،430 ريال و صورتهاي مالي حسابرسي نشده و حسابرسي شده مبلغ 1،423 ريال محقق گرديده است.

(2) شرکت پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/93 را با سرمايه 208,833 ميليون ريالي را در تاريخ 26/12/92 مبلغ 1,510 ريال و در تاريخ 18/01/93مبلغ 1,533 ريال و در تاريخ 20/05/93مبلغ 1,617 ريال و در تاريخ 31/06/93 مبلغ 1،717 ريال و در تاريخ 06/09/93 مبلغ 1،568 ريال و در تاريخ 23/12/93 مبلغ 1،374 ريال اعلام نموده است.

(3)شرکت پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/94 را با سرمايه 208,833 ميليون ريالي مبلغ 1،493 ريال اعلام نموده است.

(4) سود نقدي پيشنهادي هيئت مديره براي سال مالي 93 مبلغ 500 ريال به ازاي هر سهم مي باشد.

(5) توجه استفاده کنندگان محترم را به بندهاي 4 الي 12 گزارش حسابرس نسبت به صورتهاي مالي دوره مياني 6 ماهه منتهي به 31/06/93 (مباني اظهارنظر مشروط) جلب مي نمايد.

(6) به استحضار سهامداران محترم مي رساند مانده تسهيلات ارزي شرکت در دوره منتهي به 31/06/93 بالغ بر 26،005،940 يورو مي باشد که با نرخ برابري هر يورو 34،276 به ازاي هر يورو دريافت گرديده است ليکن در فرم هزينه مالي و تسهيلات ارزي بدرستي افشا نگرديده است.

تلفيقي گروه:

(1) شرکت پيش بيني سود هر سهم تلفيقي سال مالي منتهي به 29/12/92 را در تاريخ 20/03/92 و 05/04/92 (حسابرسي شده) مبلغ 863ر1 ريال و در تاريخ 26/12/92 و در تاريخ 18/01/93 مبلغ 1,415 ريال اعلام نموده که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده و حسابرسي شده مبلغ 1،537 ريال محقق گرديده است.

(2) شرکت اولين پيش بيني درآمد هر سهم تلفيقي سال مالي منتهي به 29/12/93 را با سرمايه 208,833 ميليون ريالي در تاريخ 26/12/92 مبلغ 1،705 ريال و در تاريخ 18/01/93 مبلغ 1،728 ريال اعلام نموده است.

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

بالا سهم 570..........اگه رسید طمع نکنید...........این دولت مارموزی که من میبینم تا همه کارخونه ها رو فدا تورم نکنه بیخیال نمیشه...........
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• liveparsi
              عضو عادی
              • Dec 2014
              • 223

در اصل توسط mey پست شده است View Post
              بالا سهم 570..........اگه رسید طمع نکنید...........این دولت مارموزی که من میبینم تا همه کارخونه ها رو فدا تورم نکنه بیخیال نمیشه...........
              با این تعدیل و پی به ای فعلیش، 570 قیمت کفش میشه. تا 650 براحتی میره.

نظر

• liveparsi
                عضو عادی
                • Dec 2014
                • 223

پیشنهاد میکنم شنبه ازش به پرتفوت اضافه کنی و بلند مدت نگش داری. بعد یکسال همین پیامو میارم بالا تا ببینی چه سودی توش خوابیده بود.

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
                  پیشنهاد میکنم شنبه ازش به پرتفوت اضافه کنی و بلند مدت نگش داری. بعد یکسال همین پیامو میارم بالا تا ببینی چه سودی توش خوابیده بود.
                  دادا اگه به من بود دوست داشتم بشه هزار تا شما و بقیه دوستام سود خوبی کنید.......قبولم دارم که قیمت سهم این نیست...یه رفیق دارم با تبلیغات اون مولیبدن.....فلان فلان شده تو 760 تعداد بالا داره...........حرفم اینه از نوساناتش استفاده کنید.....
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• liveparsi
                    عضو عادی
                    • Dec 2014
                    • 223

دادا اگه به من بود دوست داشتم بشه هزار تا شما و بقیه دوستام سود خوبی کنید.......قبولم دارم که قیمت سهم این نیست...یه رفیق دارم با تبلیغات اون مولیبدن.....فلان فلان شده تو 760 تعداد بالا داره...........حرفم اینه از نوساناتش استفاده کنید.....
                    ممنون.

نظر

• liveparsi
                      عضو عادی
                      • Dec 2014
                      • 223

به پرتفوتون اضافه کنید که تا پی به ای 5 براحتی میره.

نظر

• seraj
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2012
                        • 2064

در اصل توسط liveparsi پست شده است View Post
                        به پرتفوتون اضافه کنید که تا پی به ای 5 براحتی میره.
                        امروز خواستیم نشد . فکر کنم رو همون 5 بشه !
                        نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• liveparsi
                          عضو عادی
                          • Dec 2014
                          • 223

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                          امروز خواستیم نشد . فکر کنم رو همون 5 بشه !
                          اون موقع که 470 معامله میشد دایم دعوت میکردم دوستان را به خرید ولی متاسفانه یکسری از قدیمی های سایت اجازه نمیدادند که صدای من شنیده بشه.
                          اردیبهشت ماه یه وام خوب به دست شرکت میرسه که قراره تزریق بشه به طرح توسعه برای به اتمام رسوندن اون. افزایش ظرفیت از 3000 به 6500 تن. با بیش از 70 درصد پیشرفت. این سهمو بخر بذار یگوشه. بدون تحریم هم بیش از 100 درصد گین را میده. حالا بحث ورود به بورس کالا، افزایش امنیت در عراق و افزایش مصرف سیمان در کشور( که ساخت جاده های بتونی یکی از اونهاست) و مذاکرات هسته ای افزایش رونق ساخت و ساز بماند

نظر

• liveparsi
                            عضو عادی
                            • Dec 2014
                            • 223

شنیده از وضعیت سیمان در عراق

|سه شنبه 25 فروردين 1394
                            Print
                            شنیده ها از کاهش شدید تولید سیمان در عراق و آسیب دیدن برخی از واحدهای سیمان شرکت لافارژ متوقف شده است و این شرکت بیش از 350 میلیون دلار زیان دیده است.
                            در صورت برگشت تقاضا ، شرکت های سیمان غرب کشور ، می توانند بیش از گذشته سیمان به عراق صادر کنند.

نظر

• liveparsi
                              عضو عادی
                              • Dec 2014
                              • 223

شنیده از وضعیت سیمان در عراق

|سه شنبه 25 فروردين 1394
                              Print
                              شنیده ها از کاهش شدید تولید سیمان در عراق و آسیب دیدن برخی از واحدهای سیمان شرکت لافارژ متوقف شده است و این شرکت بیش از 350 میلیون دلار زیان دیده است.
                              در صورت برگشت تقاضا ، شرکت های سیمان غرب کشور ، می توانند بیش از گذشته سیمان به عراق صادر کنند.

نظر

• liveparsi
                                عضو عادی
                                • Dec 2014
                                • 223

سکارون پیش بینی سود امثال را که تعدیل مثبت داد. کاهش سود بانکی باعث میشه این سهم با این پی به ای جذاب تر بشه. ضمنا کاهش سود تسهیلات بانکی یه تعدیل مثبتی دیگه را برای شرکت بخاطر تسهیلات دریافتی از بانک بصورت نهفته به همراه داره. از همه این حرفا بگذریم طرح توسعه سکارون که بزودی به اتمام میرسه. با تکمیل این طرح ظرفیت تولید سیمان سکارون به میران 116% افزایش پیدا میکنه.

نظر

در حال کار...
                                X