همكاران سيستم ( سيستم )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20672

پاسخ : همكاران سيستم ( سيستم )

700 میلیون تومن خرج رنج اخر شد ........../:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/
    ///

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

عجب رنجی صف شد

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20672

به نظر میاد اهداف بالاست ......با این معاملات خفن....حقوقی بزار عرضه کنه ...شاید بازم داره لظف میکنه ....

گویا تعدیل خفنه ......البته در حد نظر از رو معاملات......

ما کل بازی خونی رو انجام دادیم ...خیلی وقت گذاشتیم همین امروز که دوستان نفروشن...مخصوصا با حرکت ناشاسیت دیروز حقوقی .......عزمم رو جزم کردم که بگم ارزندست........زین پس تصمیم با دوستان .......هر کی دوست داره بفروشه ..ولی موج موج قوی ایه.............
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/10, 12:32.
        ///

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

صف خرید مبارک

نظر

• حاج عباس
            عضو عادی
            • Jun 2014
            • 148

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            به نظر میاد اهداف بالاست ......با این معاملات خفن....حقوقی بزار عرضه کنه ...شاید بازم داره لظف میکنه ....

گویا تعدیل خفنه ......البته در حد نظر از رو معاملات......

ما کل بازی خونی رو انجام دادیم ...خیلی وقت گذاشتیم همین امروز که دوستان نفروشن...مخصوصا با حرکت ناشاسیت دیروز حقوقی .......عزمم رو جزم کردم که بگم ارزندست........زین پس تصمیم با دوستان .......هر کی دوست داره بفروشه ..ولی موج موج قوی ایه.............
            یادش بخیر، قبل از این خبرا، وقتی به دوستان اهداف رو گفتیم خندیدن/:.yead.:/
            ولی حالا ما بهشون میخندیم (خرید من و دوستانمون با هم بود ولی اونا بعد از بازگشایی فروختن و ما نفروختیم).
            شب اهداف احتمالی رو با خط خطیهامون میگیم (البته از نظر خودمون). این حجم پول واسه ده بیست درصد سود نمیاد توی سیستم/:.nono.:/

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

اینم بخاطر میثم جان
              تکلیف سهم روزهای اینده مشخص میشه
              آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/11/10, 13:55.
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

نظر

• حاج عباس
                  عضو عادی
                  • Jun 2014
                  • 148

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  دستشون درد نکنه! همین لفظ به کار رفته قراردادهای بزرگ در این متن نشون دهنده تاثیر شگرف بر سودسازی سیستم هست!
                  یک سال نگهدار، صد در صد سود ببر!
                  خدا بده برکت و نوش جان سهامدارن!

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

در اصل توسط حاج عباس پست شده است View Post
                    دستشون درد نکنه! همین لفظ به کار رفته قراردادهای بزرگ در این متن نشون دهنده تاثیر شگرف بر سودسازی سیستم هست!
                    یک سال نگهدار، صد در صد سود ببر!
                    خدا بده برکت و نوش جان سهامدارن!
                    قوه قضاییه رو نمیدونستیم که فهمیدیم!

نظر

• orkideh
                      عضو عادی
                      • Aug 2014
                      • 180

در مورد اقبال به سیستم ، شرکت همکاران سیستم سه قرارداد جدید با چند مجموعه بزرگ جهت ارایه سیستم های حوزه IT در بخش مالی و بازرگانی منعقد کرده است . مدیر امور سهام شرکت همکاران سیستم با اعلام این خبر اظهار داشت: اخیراً سه قرارداد با قوه قضاییه، شرکت رایتل و سازمان اتکا منعقد شده که براساس آن سیستم های IT و نرم افزارهای مالی و بازرگانی گروه همکاران سیستم به این سه مجموعه ارایه می شود . میرجهانی افزود: به طور معمول مدت زمان اجرای این قراردادها دو تا سه ساله است و شفاف سازی لازم در خصوص ارزش ریالی هر یک از این قراردادها و جزییات آنها طی اطلاعیه ای در سایت کدال انجام خواهد شد .

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20672

سام علیک :

من میدونم که بر و بچز همکاران سیستم این تاپیک رو میخونن یا دوست و رفیقی دارن که اینجا رو بخونن .لذا پیام مارو دریافت کنن ...........

لذا شفاف سازی که اینا دادن به درد بازار ما نمیخوره هر چند باز هم مثبته این شفاف سازیشون برای ما (-:

من یک شفاف سازی جدید از شفاف سازی اینا میدم و در اخر هم یه توصیه و نصیحت به هیات مدیره این شرکت میکنم و خداحافظ شما .........

=============

شفاف سازی :

1- امروز دوشنبه 19 آبان 93 هست : تا پایان سال مالی 93 >> 4 ماه و 10 روز دیگه باقی مونده و ما میدونیم که هر قراردادی شرایط خودش رو داره و تا تاثیراتش دیده بشه رمان میبره
                        2-در این نامه شفاف سازی اشاره ای به قرارداد با هلدینگ خلیج فارس نشده یا اینکه مبلغ قرارداد با هلدینگ از مبلغ قرارداد با اتکا و قوه قضاییه کمتره و عددی نبوده (شوخی) که در صورت امکان در مورد اون قرار داد که همه میگفتن 18 میلیارد تومنه شفاف سازی بدبد....
                        3-سال مالی 93 برای ما تمام شده حساب میاد و شرکت امسال اگه هم تعدیل نده با همین سود 50 تومن در مجمع تقسیم میکنه و قیمت سهم رو از رو همین قیمت امروز حساب کنیم در میاد برای ما 450 تومن....

قیمت سهم 450 تومنه : برای سال مالی بعد :

ما فرض رو این میگیریم هر قرارداد 10 میلیارد تومان باشه : فرض میگیریم ....که گفتم هلدینگ فقط میگفتن 18 الی 20 میلیارده

3 تا قرارداد داریم میشه 30 میلیارد تومن (-: 60 درصد میلغ هر قرارداد میشه سود شرکت ...حالا شما میگید نمیشه؟ یعنی حداقل 40 تومن به سود هر سهم اضافه میشه

یعنی سود سال بعد میشه 110 تومن !! اگه قرارداد ها سنگین تر باشه با توجه به مبلغ قرارداد سود افزایش ..من اینجا فقط یک مثال زدم ..
                        و برخی حتی به سود بالاتر هم اشاره کردن مثلا 150 تومان

4- خدا رو شکر که قرارداد 2 الی 3 ساله هست >> یعنی روند سود سازی مطمئن و بلند مدت در شرکت ادامه داره و این فقط به یک سال مالی ختم نمیشه و ریسک شرکت رو برای سهامداری کمتر میکنه ...

5-اثرات این قراردادها قطعا در سال مالی بعد به خوبی مشاهده خواهد شد و بازار به استقبال این اثرات میره

6- پی بر ای این گروه بالای 7 هست : کسی که این سهمو بخره فردا روزی برود مجمع تا اردیبهشت سود سهمو بگیره سهم براش در میاد 450 تومن لذا با مینیمم سودی که من حساب کردم و پی بر ای 7 >> سهمتون 770 تومن میارزه ...

در مورد پی بر ای مراجعه کنید به لیدر گروه رانفور -مداران-...........
                        ===========

توصیه به هیات مدیره : شما هیچ دخالتی در عرضه و قیمت سهم نداشته باشد و بزارید براتون مثال بزنم :

سهام کشرق که وارد فرابورس شد >> ما به هیات مدیره گفتیم سهامتون رو مفت عرضه نکنید و نفروشید که از چنگتون در میارن ...چون هم ما سهامدار بودیم و هم کشرق در شهر ما ست.....کشرق محدوده 300 تومان عرضه شد و تا 200 تومان اومده پایین ....میتونید برید تاپیک کشرق در همین فروم رو بخونید و گفتم من اگه پول داشتم سهم رو تا 1000 هم بالا میبردم...ولی من اینکار رو نکردم و لی اصفهانی ها کردن ........الان کشرق 1000 تومنه و کلا شرکتشون رو از چنگشون در اوردن ..و حالا دارن یه قل دو قل بازی میکنن ...

توصیه ما هم به هیات مدیره اینه که یا بدونید دارید چی میکنید و جایگاهتون رو در شرکت حفظ کنید یا اگه سهمتون رو دراوردن از دستتون دیگه باید برید غاز بچرونید ...

من نه بازیگر این سهمم و نه تعداد بالایی سیستم دارم ..فقط بورس قوانین خودش رو داره و این جوری نیست که بگید ما صاحب شرکتیم >> شرکت شما وارد فرابورس یا بورس شده و پله پله ممکنه سهامتون رو بفروشید ...و بعدا در هیات مدیره به مشکل بخورید

الان هم اگه 9 میل روز شنبه عرضه کردید و جا موندید بی خیال بشید و دیگه عرضه نکنید ..اگه هم لطف کرید و عرضه کردید اون مرام خودتون بوده .و بدونید بازار سهم ارزنده رو رو هوا میزنه مخصوصا وقتی با پی بر ای 7 هدف بالای 700 بگیره ..500 براش عددی نیست..هر چقدر عرضه کنید فاتحه کار خودتون رو میخونید....چون سهمتون امروز ارزندست که میخرن......

-===============

دوستان من دیگه این تایپک رو بالا نمیارم....این تاپیک بالا نباشه بهتره ..هم برا رشد سهم خوبه ..هم اینکه صلاح کار خویش خسروان دانند...فقط برو بچز همکاران سیستم اگه این تاپیک رو خوندن بدونن بورس بچه بازی نیست و دلیل نداره سهمی که یه مدت همش پی بر ایش 5 بوده رو همون پی بر ای باقی بمونه ..و لااقل در مورد بورس و قوانیشش تحقیق کنن ...مخصوصا الان که خریدار سهامدار عمده و بازار رو تار و مار کرده ......

=================

با پی برای 7 و رفتن به مجمع 75 درصد یازدهی دیگه تا سال بعد حداقل به نظرم تو این سهم خوابیده ..در صورت رفتن به مجمع.......حالا پی بر ای 10 بدیم هزار تومن هم رد میکنه.

هیچ توصیه ای به خرید ندارم ..پس فردا کسی از ما طلبکار نباشه ..اون زمانی که 420 بود قبل افزایش سرمایه توصیه داشتم ...

در تاپیک خودم ممکنه پست بزنم ولی این تاپیک دیگه بالا نیاد بهتره ..چون بازی میخونیم ......ممکنه بازی عوض شه.....فقط به گفته مدیر عامل که گفتش تو اخرین مصاحبش هست و تو سایت خودشون هم هست سهامداری کنید.

برا منم هیچ فرقی نداره رو کدوم سهم باشم ..برا من بازدهی مهمه ..دیدید که 4روز رو 440 معامله شد دیگه سر کله من پیدا نشد ولی قدرت خریدار رو دیدم دوباره ورود زدم......این شرکت نبود یه شرکت دیگه ..........

شب همگی خوش....
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/11/10, 18:19.
                        ///

نظر

• نجاT...
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 2639

این سهم را ندارم
                          اما قبلا روش تحلیل داشتم و به دوستان توصیه خرید و سهامداری را کردم
                          گول این شفاف سازی ها را نخورید
                          سهم صعودیست و فروشی هم نیست
                          موفق باشید...
                          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• حاج عباس
                            عضو عادی
                            • Jun 2014
                            • 148

در اصل توسط حاج عباس پست شده است View Post
                            یادش بخیر، قبل از این خبرا، وقتی به دوستان اهداف رو گفتیم خندیدن/:.yead.:/
                            ولی حالا ما بهشون میخندیم (خرید من و دوستانمون با هم بود ولی اونا بعد از بازگشایی فروختن و ما نفروختیم).
                            شب اهداف احتمالی رو با خط خطیهامون میگیم (البته از نظر خودمون). این حجم پول واسه ده بیست درصد سود نمیاد توی سیستم/:.nono.:/
                            نمودار ما در تایم فریم هفتگی (تعدیل شده همراه با افزایش سرمایه):

در این نمودار مشخصه سقف تاریخی با حجم بی سابقه ای شکسته شده و موج جدید صعودی شروع شده (موج 3)..هدف احتمالی موج 3 عددی حول و حوش 960 تومن! ما طبق همین سوادی که داریم ترید میکنیم. ضمنا با این شفاف سازی، فردا احتمالا بعضی از دوستان ما که در زمان بازگشایی بعد از افزایش سرمایه خروج کرده بودند دوباره میخرند، البته سعیشان خرید در 500 تومن هست، ببینیم چه قیمتی میتونن بخرن;)
                            فعلا دیگه پست نمیزنیم تو تاپیک سیستم. یا حق

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

آقا همه دارند خداحافظی میکنند ما هم خداحافظی کنیم=))
                              ......
                              سهام این گروه جزو سهام پیشرو بازار در سال های آتی خواهند بود ولی این رو باید بگم اون سهام خوب انگشت کوچیکه سیستم هم نیستند.:->
                              موفق باشید

نظر

• سیدامیر
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1668

سلام
                                این سهم رفت تو سبد ما تا پیش بینی سود سال 94..

ببینم اون موقع زیر 800تومن فروشنده خواهد داشت یا نه؟/:.rolleyessmileyani

برای سود کردن باید صبر داشت..

نظر

در حال کار...
                                X