کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سیستم زیر 4292 ریال نباید بیاد..بیاد اصلاح قیمتی داره....فعلا که پایانیش بالای 432 هست..........از طرفی 4545 ریال رو رد کنه میره برا 500 ....قبلا گفتم 450 رو رد کنه که تصحیح میکنم..
یه رنج خفن هم الان زدن.......نباید بازی کرد با این سهم ..جا میزاره ادمو لامصب
سلام
از تیر ماه با سیستم همراه شدم تو روزایی که همه مثبت کاملا این درجا میزنه و سهامدارشو وسوسه میکنه واسه جابه جایی اما یهو استارت میزنه که دیگه سوار شدن دیر شده
بقیه سهامی هم که درجا میزنن در روزهای مثبت مثله امروز این وسوسه رو ایجاد میکنن که جابهجا بشن ولی اگه بنیاد سهم درسته بدونید بازی بازیگراشه و صبر کنید
بابا دمتون گرم!! شایعات چقدر زود تو بازار میپیچن!
اولین جایی که دیدم توی سایت تالار بورس بود که سهیل گذاشته بود و ازش پرسیدم که از کجا نقل قول میکنی! چیزی نگفت!
شما هم از سهیل شنیدی؟؟؟ یا اینکه منبعت جای دیگست؟;)
بابا دمتون گرم!! شایعات چقدر زود تو بازار میپیچن!
اولین جایی که دیدم توی سایت تالار بورس بود که سهیل گذاشته بود و ازش پرسیدم که از کجا نقل قول میکنی! چیزی نگفت!
شما هم از سهیل شنیدی؟؟؟ یا اینکه منبعت جای دیگست؟;)
من تا جایی که میتونم از گفتن شایعات پرهیز میکنم اما بدون که شنیدم با فارس، اتکا و رایتل قرارداد بسته اینارو دیگه بعید میدونم سهیل نامی گفته باشه من از این نقل قولها نمیکنم
نظر