**++** اعلانات صندلی داغ **++**

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

به نظر من کسی که این تاپیک رو بنا کرده و تمامی زحماتش با اون شخصه .....میتونه در ابتدای کار اشخاص منتخب خودشو معرفی کنه شاید اشخاصی باشند که خیلی از دوستای دیگه هم دوس دارن اون شخص مورد نظر خانم خادمی به سوالات جواب بدن پس بهتره یه کم سعه صدر داشته باشیم من به شخصه با تمامی مهمانانی که تا الان تشریف آوردن موافق بودم.
    شخص مورد علاقه ی من برای دعوت جناب "طیب" خان بزرگوار هستند ولی خوب آسیاب به نوبت بزاریم انتخابهای ایجاد کننده ی تاپیک ( که تا خالا شاید انتخاب اکثریت بوده ) تموم بشه بعد نوبت پیشنهاد های ما هم میشه

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
      خبر جديد ...اين خبر ديگه از اون خبرهاست...<:-p<:-p

مهمانان بعدي برنامه هم دعوت من رو قبول كردند...

اسمش رو نمي گم.:d..شما حدس بزنيد.:">. بله با خود شما هستم..>:/.>:/نميشه كه بردار من ..x-( همش فقط مطلب بخوني‎‎‎‎ ‎ ؛ من برااااااااااااااا خودت مي گم ..چشمات خراب خواهد شد(با لهجه كاشوني :d) ...:))

مي تونيد انوع سوال بورسي،سياسي،تاريخي،جنگي و غيره رو از اين مهمان عزيز بپرسين..:-)/\:-):-)/\:-)

زود باشين .....يه كم فكر كنيد...حدس بزنيد ....نبود؟؟؟بود؟ نبود؟؟ كسي حدس نزد ؟؟!!........اي خداااااااااااااا...:((:((
      فکر کنم بدونم مهمون این سری کیه :-?
      احتمالا یکی از اعضای سایته :d =))
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• سپه
        كاربر فعال
        • Dec 2010
        • 790

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        به نظر من کسی که این تاپیک رو بنا کرده و تمامی زحماتش با اون شخصه میتونه در ابتدای کار اشخاص منتخب خودشو معرفی کنه شاید اشخاصی باشند که خیلی از دوستای دیگه هم دوس دارن اون شخص مورد نظر خانم خادمی به سوالات جواب بدن پس بهتره یه کم سعه صدر داشته باشیم من به شخصه با تمامی مهمانانی که تا الان تشریف آوردن موافق بودم.شخص مورد علاقه ی من برای دعوت جناب "طیب" خان بزرگوار هستند ولی خوب آسیاب به نوبت بزاریم انتخابهای ایجاد کننده ی تاپیک ( که تا خالا شاید انتخاب اکثریت بوده ) تموم بشه بعد نوبت پیشنهاد های ما هم میشه
        بابک جان
        اولا خود شما جز گزینه ها بنده برای نشستن روی صندلی بودید
        ولی شاید اشخاصی باشندکه دوست داشته باشند کسانی غیر از اونهایی که مدنظر خانم خادمی هستند در صندلی جلوس بفرمایند

وما فعلا هیچ متری نداریم که ببینیم مثلا چه کسانی دوست داشته اند شخصی ناشناس /:) برصندلی بنشیند و یا من نوعی

درکل کار خوب سرکار خانم امن به نظر من این ایراد را داشت ( شاید من اشتباه کنم)
        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
          بابک جان
          اولا خود شما جز گزینه ها بنده برای نشستن روی صندلی بودید
          ولی شاید اشخاصی باشندکه دوست داشته باشند کسانی غیر از اونهایی که مدنظر خانم خادمی هستند در صندلی جلوس بفرمایند

وما فعلا هیچ متری نداریم که ببینیم مثلا چه کسانی دوست داشته اند شخصی ناشناس /:) برصندلی بنشیند و یا من نوعی

درکل کار خوب سرکار خانم امن به نظر من این ایراد را داشت ( شاید من اشتباه کنم)
          سپه عزیز به نظرم وسیله ی اندازه گیری تو این قسمت تعداد لایکها باشه که خوب تا الان تعداد لایک های مهمانان در خور توجه بود.حرف شما متین ولی خوب عرض کردم آسیاب به نوبت فعلا حق تقدم با مجری هست و اين مجری هم تازه کار نیست میدونه کیارو دعوت کنه پس کمی صبر کنیم تا نوبت برسه ;)

نظر

• سپه
            كاربر فعال
            • Dec 2010
            • 790

بابک جان برخی مواقع این لایک ها اقدامی پوپولیستی می شود وبرخی مواقع متر

( بفرمایید سرکاره خانمه امن 3-4 تا پست در این تاپیک نوشتیم بحث به بیراهه رفت ومهمانتان معرفی نشد همان بهتر که فقط تشکر بزنیم)
            هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• shadi
              کاربر فعال
              • Jul 2011
              • 914

ن
              وشته اصلی توسط آمن
              خبر جديد ...اين خبر ديگه از اون خبرهاست...

مهمانان بعدي برنامه هم دعوت من رو قبول كردند...

اسمش رو نمي گم...شما حدس بزنيد.. بله با خود شما هستم...نميشه كه بردار من ..x-( همش فقط مطلب بخوني‎‎‎‎ ‎ ؛ من برااااااااااااااا خودت مي گم ..چشمات خراب خواهد شد(با لهجه كاشوني ) ...

مي تونيد انوع سوال بورسي،سياسي،تاريخي،جنگي و غيره رو از اين مهمان عزيز بپرسين..

زود باشين .....يه كم فكر كنيد...حدس بزنيد ....نبود؟؟؟بود؟ نبود؟؟ كسي حدس نزد ؟؟!!........اي خداااااااااااا
              جناب محسن نظری مهمان بعدی هستند

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                بابک جان برخی مواقع این لایک ها اقدامی پوپولیستی می شود وبرخی مواقع متر

( بفرمایید سرکاره خانمه امن 3-4 تا پست در این تاپیک نوشتیم بحث به بیراهه رفت ومهمانتان معرفی نشد همان بهتر که فقط تشکر بزنیم)
                بیش از 2300 نفر سایت اعضا گرفته هر نفر بخوان چند نفرو نام ببر که نمیشه
                به نظرم بهترین کار اینه که مثلا منه بابک پناهی بیام بگم فلان کس بعد از مصاحبه آخرین مهمان ببینیم کیا بیشتر چه کسانی مد نظرشون بود کسی که بیشترین رای رو بیاره اون به عنوان نفر بعدی مهمان برنامه خواهد بود و الی آخر

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

در اصل توسط shadi پست شده است View Post

جناب محسن نظری مهمان بعدی هستند
                  نه شادي عزيزم...:x

البته جناب نظري رو هم توي برنامه هام دارم ..<:-p<:-p

مهمان بعدي برنامه جناب طيب بزگوار هستند كه به حق پدري به گردن خيلي از ماها دارند...;;)

ممنونم جناب محاد كه خيلي خوب حدس زدين ...@};-@};-@};-

به افتخار جناب طيب عزيز ...=D>=D>=D>
                  to continue, please follow me on my page

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

نه شادي عزيزم...:x

البته جناب نظري رو هم توي برنامه هام دارم ..=D>
                    به به جناب طیب خان بزرگوار که ارادت خاصی بهشون دارم و از بزرگان بورس هستند

نظر

• ماهور
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1239

به آقاي طيب خوش آمد مي گويم:)
                      بريم سوال بنويسم:d
                      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• بوف کور
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 1422

خیر مقدم به اقای طیب بزرگوار
                        واقعا باعث خوشحالیه که ایشون و بیشتر بشناسم

نظر

• behnam
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 9603

من یه خواهشی از خانم آمن دارم
                          بهتره انتخاب مهمان برنامه با نظر خود ایشون و یا شخص آقای جمالی باشه
                          این جوری دیگه حرف و حدیثی پیش نمیاد
                          به هر حال مدیریت سایت برای انتخاب یک نفر به عنوان مهمان معیارهایی داره
                          و این معیارها قابل احترامه
                          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                          (کوروش بزرگ)

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                            سپاسگزارم جناب بهنام و به خاطر حسن نیت و احترام شما ممنونم..;;)

البته دوستان می تونند بر اساس سیاست هایی که در این تاپیک نوشته شد مهمان معرفی کنند تا انشااله بعد از به اتمام رسیدن مهمانان خود سایت - که تا عید به طول خواهد انجامید - ...این مهمانان عزیز هم برای حضور در این تاپیک دعوت شوند...:->

از همه دوستان خوب و همراه سایت بورسی سپاسگزارم..@};-@};-@};-@};-@};-
                            to continue, please follow me on my page

نظر

• Yusef_sbm12
                              كاربر فعال
                              • Dec 2011
                              • 311

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                              سپاسگزارم جناب بهنام و به خاطر حسن نیت و احترام شما ممنونم..;;)

البته دوستان می تونند بر اساس سیاست هایی که در این تاپیک نوشته شد مهمان معرفی کنند تا انشااله بعد از به اتمام رسیدن مهمانان خود سایت - که تا عید به طول خواهد انجامید - ...این مهمانان عزیز هم برای حضور در این تاپیک دعوت شوند...:->

از همه دوستان خوب و همراه سایت بورسی سپاسگزارم..@};-@};-@};-@};-@};-

بله بنده هم با شما موافقم ... و کمال احترام را برای مدیریت سایت و همکاران ایشان را دارم ...

ولی همین قدر میدانم که اگر سایت بورسی شده این چیزی که الان هست ...
                              فقط به این خاطر بود که همکاری و همیاری همه کاربران سایت بوده است ...
                              چه آن کاربری که اولین روز است که عضو سایت شده است و چه آن کاربری که سابقه زیادی در عضویت دارد ...
                              و از قدیمی های سایت هست .
                              روزی که در این سایت عضو شدم ...
                              فقط به خاطر همین عظت و احترامی بود که احساس کردم ... به تمامی کاربران گذاشته می شود .
                              اعتقاد دارم که رعایت بسیاری شرایط و سانسور ها متاسفانه الزام دارد ...
                              و گریزی از آن نمی باشد .... که خوشبختانه تا الان به خوبی از طرف اکثر کاربران تا حدود زیادی رعایت شده است و مدیریت سایت
                              نظارت موثر و بسیار خوبی داشته است .

اما زمانی که یک مدیر خود را در حدی می داند که با شاخص خودش خوب بودن و یا بد بودن ... مناسب بودن و یا نامناسب بودن کاربران و
                              اعضا را بسنجد ...
                              و برای حضور افراد بر خلاف اظهار نظر اولیه خود که آن را به کاربرانی که در زمان عضویت به آنها اعتماد و اعتقاد داشت می سپارد ...
                              ولی برخلاف گفته اولیه نظر شخصی خود را معیار انتخاب و اندازه گیری شخصیت و سلامتی افراد میبیند ...

به نظر خود شما کاربران عزیز سایت چه اتفاقی افتاده است که دیگر اعتماد اولیه بعد از بورسی شدن ...
                              سایت بورسی که در ابتدا وجود خارجی نداشت از بین رفته است ؟؟!!!

بنده با هیچ کدام از مدیران و گردانندگان مشکل و خصومت شخصی ندارم به خدا ...:(

ولی از تغییر شرایط و اظهار نظر هایی که انجام می شود و از آنها بوی دستور و تحکم و خودمختاری می آید .. ناخشنودم ...
                              که مطمئنا نه فقط بنده بلکه هیچ انسان آزاده ای نه در اینجا بلکه در محیط جامعه هم این گونه برخورد را نخواهد پسندید.

ولی به نظر می رسد که شرایط خاص چند سال اخیر و احوالات و روابط شکل گرفته در جامعه و شیوه مدیریت فعلی در آن
                              در بسیاری جاهای دیگر و بر خلق و خوی بسیاری از ما ... بنده نوعی ... خود سر تا پا تقصیر را عرض میکنم ... و نه هیچ کس دیگری را ...

اثری نامطلوب داشته .... و تاثیر پذیری آن در روحیاتم کم نبوده است .

امیدوارم تمام ما به این موضوع واقف باشیم که در هر چست و مقامی که هستیم ....
                              هستیم چون مردم هستند ...
                              هستیم چون کاربران هستند ...

و احترام به نظرات و اظهار نظر های کاربران از حداقل کارهایی می باشد که از وظایف یک مدیر محسوب می شود .
                              چون هر مدیر و هر شخصی که در مقام و منصبی فعالیت دارد ... قدرت و اقتدار و مقامش را از حضور مردم و افراد می گیرد و
                              می بایست آن را مدیون به کاربران و جمعیت باشد و نه هیچ کس و هیچ چیز دیگر ...

امیدوارم که از اظهار نظر بنده نرنجیده باشید ...
                              به نظرم فقط در یک فضای انتقادی که اظهار نظر افراد آزاد باشد ... پیشرفت وجود خواهد داشت ... در غیر این صورت شک نداشته باشد که
                              به مرور زمان بر اثر عدم کارایی لازم و احساس سرخوردگی افراد رو به اضمحلال خواهد رفت .

امیدوارم در رویه فعلی تجدید نظر انجام گیرد .

البته اگر که این مطلب شامل بند سانسور نگردد.
                              متشکرم...
                              زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
                              که با رنگهای بدیع ؛
                              و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
                              خیال انگیز ؛
                              و پر شور ساخته است .

نظر

• ماهور
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1239

حالا دوست عزیز آقای Yusef_sbm12 و آقا سپه چه کسی رو می خوایین دعوت کنید؟برامون جالب شد؟؟؟؟
                                شاید تو لیست خانم آمن باشد!!شما از کجا می دونید که پیش قضاوت می کنید ؟؟!!!!
                                چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                                گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

در حال کار...
                                X