آمن جان شما نمي خواهي ادمين سايت رو دعوت كني؟!!!:-&
**++** اعلانات صندلی داغ **++**
Collapse
X
-
خبر جديد ...اين خبر ديگه از اون خبرهاست...<:-p<:-p
مهمانان بعدي برنامه هم دعوت من رو قبول كردند...;;);;)
اسمش رو نمي گم.:D..شما حدس بزنيد.:">. بله با خود شما هستم..>:/.>:/نميشه كه بردار من ..X-( همش فقط مطلب بخوني ؛ من برااااااااااااااا خودت مي گم ..چشمات خراب خواهد شد(با لهجه كاشوني :D) ...:))
مي تونيد انوع سوال بورسي،سياسي،تاريخي،جنگي و غيره رو از اين مهمان عزيز بپرسين..:-)/\:-):-)/\:-)
زود باشين .....يه كم فكر كنيد...حدس بزنيد ....نبود؟؟؟بود؟ نبود؟؟ كسي حدس نزد ؟؟!!........اي خداااااااااااااا...:((:((to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط ماهور پست شده است View Postآمن جان شما نمي خواهي ادمين سايت رو دعوت كني؟!!!:-&to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postخبر جديد ...اين خبر ديگه از اون خبرهاست...<:-p<:-p
مهمانان بعدي برنامه هم دعوت من رو قبول كردند...;;);;)
اسمش رو نمي گم.:d..شما حدس بزنيد.:">. بله با خود شما هستم..>:/.>:/نميشه كه بردار من ..x-( همش فقط مطلب بخوني ؛ من برااااااااااااااا خودت مي گم ..چشمات خراب خواهد شد(با لهجه كاشوني :d) ...:))
مي تونيد انوع سوال بورسي،سياسي،تاريخي،جنگي و غيره رو از اين مهمان عزيز بپرسين..:-)/\:-):-)/\:-)
زود باشين .....يه كم فكر كنيد...حدس بزنيد ....نبود؟؟؟بود؟ نبود؟؟ كسي حدس نزد ؟؟!!........اي خداااااااااااااا...:((:((
نظر
-
در اصل توسط محاد پست شده است View Postکاپیتان :)to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط محاد پست شده است View Postطیب :->to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postديگه نه بزرگ نمي گم..:d.بنويسيد ببنم چه كسي مي تونه حدس درست بزنه..با اين حال يه كمك مهم به همه دوستان مي كنم و اون هم اينكه كاپيتان نمو نيست...;)حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postبا سلام خدمت خانم خادمی
لطفا یک تاپیک درست کنید برای رای گیری.
اسم اعضا رو هم بنویسید که هرکسی رو علاقه داشتیم برای مصاحبه انتخاب کنیم ( هر نفر فقط یک رای )
و بعد از شرکت نفر اول در مصاحبه مجددا برای مصاحبه بعدی رای گیری بشه.
با این کار علاوه بر دعوت رسمی که از طرف شما انجام میشه نفر اول هم یک دعوتنامه از طرف حدودا 30 - 40 نفر داره که بعید میدونم با توجه به روحیات اعضای این فروم اون رو رد بکنه.
به نظر من هم الان فضای این تاپیک مثل تلویزیون ج.ا.ا قبل از سال 1380 شده است
دو 3 تا کانال داری نصف روز برفکه نصف دیگه اش هم برنامه هایی که خود مسئولان تلویزیون دوست دارند به خورد ملت داده می شود
انصافا برخی از برنامه ها هم خیلی خوب بوده ومورد توجه عموم قرار می گیرند
الان هم سرکار امن خانم با کلی هیجان می فرمایند مهمان بعدی فلان اقا یا خانم می باشد بچه ها خوشحال باشید
خود سرکار خانم برطبق سلیقه خود ( ویا سلیقه چند نفر از دوستانشان)برای چند نفر دعوتنامه ارسال می کنند و...
دموکراسی با ان که مطمئنا دارای معایب فراوانی است ( در قیاس با ج.ا;):d )ولی باعث دلگرمی کل جمعیت می گرددآخرین ویرایش توسط سپه؛ 2012/01/17, 15:46.هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postضمن تشکر از مجری محترمه به خاطر هیجان وشادی که سعی می کنند در این تاپیک ادامه دار باشد
دو 3 تا کانال داری نصف روز برفکه نصف دیگه اش هم برنامه هایی که خود مسئولان تلویزیون دوست دارند به خورد ملت داده می شود
الان هم سرکار امن خانم با کلی هیجان می فرمایند مهمان بعدی فلان اقا یا خانم می باشد بچه ها خوشحال باشید
خود سرکار خانم برطبق سلیقه خود ( ویا سلیقه چند نفر از دوستانشان)برای چند نفر دعوتنامه ارسال می کنند و...
دموکراسی با ان که مطمئنا دارای معایب فراوانی است ( در قیاس با ج.ا;):d )ولی باعث دلگرمی کل جمعیت می گردد
آی گفتی ....:-/
جانا سخن از زبان ما میگویی ....>:d</:)
این سایت دیگه خیلی داره میشه ز .......... سا ....... .=((
من هم دیگه زیاد حس خوبی ندارم ...:-&زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postضمن تشکر از مجری محترمه به خاطر هیجان وشادی که سعی می کنند در این تاپیک ادامه دار باشد
دموکراسی با ان که مطمئنا دارای معایب فراوانی است ( در قیاس با ج.ا;):d )ولی باعث دلگرمی کل جمعیت می گردد
ممنونم به خاطر اين مشابهت جالبي كه فرمودين؛تا حالا اينطوري فكر نكرده بودم..ولي خب لطف دوستان هميشه شامل حال من بوده و هست...;):D
درباره بحث دمكراسي معتقدم مسائل به ظاهر دمكراتيك در كشور ما از يك جريان پوپوليستي نشات مي گيره و اصل دمكراسي واقعي نياز به سالها تلاش،كتاب خوندن،روزنامه خوندن،اقتصاد خوب،رفاه خوب و ... داره ...:(fight)
با اين حال و براي اطلاع خدمت شما دوست عزيز و ديگر دوستاني كه اين سوال را در آينده مي پرسند بگم كه براي انتخاب مهمانان عزيزي كه قرار است بر صندلي داغ سايت بورسي تكيه بزنند اصولي را به طور شخصي مرور مي كنم كه مهمترين آن اين است كه شخص خوش نام و خوش فكر باشد و حرف و حديث منفي دنبال آن نباشد...8->[-X
همچنين مهمانان كساني هستند كه با قوانين نانوشته سايت بورسي مغايرت نداشته باشند؛چرا كه اعتقاد دارم اين صندلي داغ مانند تاپيك مسابقه تيغ دو لبه است؛ و شما بخوان حديث مفصل از اين مجمل ...^:)^^:)^to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Post
سلام بر همه دوستان عزیز<:-p
یک مژده خوب دارم .اون هم اینکه که قراره تاپیک "صندلی داغ" را توی سایت راه بندازیم.میهمانان اون رو هم به انتخاب شما دوستان می گذاریم.
فعلا برای شروع می شه دوستانی که علاقه دارید بر صندلی داغ تکیه بزنند و به سوالات داغ شما پاسخ دهند را پیشنهاد بدین تا دعوت نامه برای آنها ارسال شود ؛در صورت پاسخ مثبت شخص مورد نظر سوالها را بر اساس یک قانون منسجم که در پست های آتی درباره آن سخن خواهم گفت ، پیش می بریم.
منتظر همه شما هستمدر اصل توسط آمن پست شده است View Postسلام و خير مقدم خدمت جناب سپه كه بعد از حضور چهار مهمان عزيز پست ايشون رو رويت كرديم ...:D
ممنونم به خاطر اين مشابهت جالبي كه فرمودين؛تا حالا اينطوري فكر نكرده بودم..ولي خب لطف دوستان هميشه شامل حال من بوده و هست...;):D
درباره بحث دمكراسي هم كه فرمودين؛ معتقدم مسائل به ظاهر دمكراتيك از يك جريان پوپوليستي نشات مي گيره و اصل دمكراسي واقعي نياز به سالها تلاش،كتاب خوندن،روزنامه خوندن،اقتصاد خوب،رفاه خوب و ... داره ...:(fight)
با اين حال و براي اطلاع خدمت شما دوست عزيز و ديگر دوستاني كه اين سوال را در آينده مي پرسند بگم كه براي انتخاب مهمانان عزيزي كه قرار است بر صندلي داغ سايت بورسي تكيه بزنند اصولي را به طور شخصي مرور مي كنم كه مهمترين آن اين است كه شخص خوش نام و خوش فكر باشد و حرف و حديث منفي دنبال آن نباشد...8->[-X
همچنين مهمانان كساني هستند كه با قوانين نانوشته سايت بورسي مغايرت نداشته باشند؛چرا كه اعتقاد دارم اين صندلي داغ مانند تاپيك مسابقه تيغ دو لبه است و شما بخوان حديث مفصل از اين مجمل ...^:)^^:)^
:-/8-|8-|زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
البته سرکار خانم امن کم لطفی نفرماییددومین پست بنده بود
( یه سئوالی دود دار هم از دکتر پرسیده بودیم:d )
حدیث مجمل تان خیلی مفصل هست ها :-/
این تاپیک برخی مواقع برای بنده زیاد جذابیت ندارد و دلیلش را به نظر خودم رسانه ای نمودم فقط همین
(ولی در کل جالبه ما فقط باید بیاییم ورای بدهیم همه چیز از قبل مشخصه )
( اخرین نفری که پوپول پوپول می کرد هم بعد از نوشته یکی از مدیر ان سایت خانه نشینی اختیار کردند( ایشان زدن تشکر را اقدامی پوپولیستی می دانستند) امیدوارم سرنوشت شما مانند ایشان نگردد)
امیدوارم
ایول یوسف جان عجب چیزی رو کردید :* :D پست بالایی را دارم میگمهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Post[B]سلام
سپاس بي نهايت از دوستان عزيز ؛به ویژه جناب Holy عزيز و ناهيد جان که هميشه به من لطف داشتند..:->
دوستان عزيز که پیشنهادی برای دعوت از مهمانان برنامه صندلی داغ در هفته های آتی داشته باشند بفرمایند تا در شواي مصلحت تشخيص نظام صندلی داغ:D بررسی شود ...:-/:(fight):-@:)]^#(^
در صورت تاييد صلاحيت برای شخص مورد نظر دعوتنامه ارسال می شود و در صورت موافقت در ليست مهمانان قرار خواهد گرفت ..:D
خلاصه کلام اينكه دوستانی را که پيشنهاد می دهید ؛قبل از همه بايد با قوانين سايت بورسي مغايرت نداشته باشند و تاكنون تيشه به ريشه سايت بورسي نزده باشند...[/B]B-)
از همه دوستانی که در تاپيك "صندلی داغ" با پست و تشکر ها خود مشارکت می کنند،سپاسگزارم ..;;)
به افتخار خودتون...=D>=D>=D>=D>=D>to continue, please follow me on my page
نظر
نظر