کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این 320000 تا که معامله شده
خریداراش چرا خرید کردن؟!
انتظار حرکت مثبتی دارن ازش؟!
همین الان 300000 تا صف فروش بود هم اردرهارو کنسل کردن هم کلی خرید شد.
انگار داره یه تکانی میخوره.
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
امروزم 30% قشرینمو دادم رفت.
40% دیگه مونده.
قند (حد اقل قشرین)هیچ حساب کتابی نداره شنبه هم معلوم نیست چی میشه!
(مثل هفته ی پیش که تا یه تکون خورد همه(مثل خودم) فک کردن صف خرید میشه دیگه!
شایدم شنبه صف خرید باشه ولی من دیگه از قند میترسم.
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
شنبه در خدمت این سهم هستیم اگه منفی بدن .امروز یه حرکت زدن رو گروه از شنبه شروع میشه احتمالا .:d
جناب میثم .سهم رو امرو چطور دیدی؟
به خدمتش رسیدی؟!
قشیرین و تعدیل مثبت ... /// 4 اردیبهشت /// ویژه اعضا سایت
قشیرین امروز برای تعدیل پیش بینی خود متوقف شد و طبق اطلاعیه ی منتشره ی شرکت، پیش بینی شده است که حدقل 20 درصد تعدیل مثبت را داشته باشد و به نظر می رسد تا 20 تومان امکان پیش بینی سود را دارد
طی تماسی که همین الان با شرکت داشتم
افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی مراحلش تموم شده
فقط باید توسط بازرس تایید بشه و بعد به بورس ارسال میشه
خودتون میتونید تماس بگیرید
7-22623083
بطور کلی گروه قند و شکر در وضعیت ناجوری قرار گرفته و اگر حقوقی ها حمایت نکنند و فردا هم منفی شود ، خدا بداد برسد. در نمودار زیر خط سبز رنگ ، روند بلند مدت گروه را نشان می دهد که پس از شکست قوی به سمت بالا مجددا با افت قابل توجه به زیر خط روند رفته است. خط آبی رنگ نیز روند 9 ماهه را نشان می دهد که از مهر ماه گذشته صعود را نشان میدهد و این هم به سمت پایین شکست . و در صورت ادامه نزول خواب سرمایه برای سهامداران طولانی خواهد شد. مگر اینکه طی دو روز آینده به بالای روند بلند مدت خود برگردد.
پیش بینی 3 ماهه شرکت 160 ریال بود که در گزارش جدید توانسته با 20 درصد تعدیل مثبت ، این رقم رو به 195 ریال برسونه .
امیدوارم با این تعدیل مثبت به سرنوشت قشکر و قمرو در روز بازگشایی دچار نشه و سهامدارانش رو خوشحال کنه
با سلام قشکر هم تعدیل داده یک رخدادی در گروه قندی در حال اتقاف افتادن می باشد که شاید ما بی خبر باشیم قند لرستان با آن وضیعت بنیادی قوی و قپیرا هم مثل قلرست در حال کاهش می باشد نگاه دور دست مهم می باشد که چه چیزی در اینده رخ می دهد با تشکر از شما
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر