کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنیاد خودش به قدرکافی قوی هست نیازی نداره به خاطر زمینش صف بشه.
نمیدونم این شایعه ها رو بر اساس چه غرض ورزی دامن میزنن.
مگه تعدیل قبلیش هفته پیش نیومد.
- در گروه قندی شایعاتی مبنی بر قطعیت فروش زمین قند شیرین خراسان به گوش می رسد که گویا بزودی طی اطلاعیه ای به بازار اعلام خواهد شد انتظار می رود در صورت صحت این خبر،نماد قشرین متوقف شود تا آثار سودآوری معامله فوق از سوی مدیران شرکت افشا شود. این موضوع هنوز از سوی مدیران شرکت و یا منابع مستقل، تأیید یا تکذیب نگردیده است. از دیگر سو، با تقویت احتمال موافقت با افزایش 200 تومانی نرخ شکر از اول آذر ماه ... انتظارات از گروه قندی رو به تزاید استاین در حالیست که تعرفه واردات شکر تغییری نیافته و صفر اعلام شده است اما واردکنندگان و تجار این محصول غذایی در ماههای اخیر موفق به دریافت ارز به نرخ مرجع بدین منظور نبوده اند.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
- در گروه قندی شایعاتی مبنی بر قطعیت فروش زمین قند شیرین خراسان به گوش می رسد که گویا بزودی طی اطلاعیه ای به بازار اعلام خواهد شد انتظار می رود در صورت صحت این خبر،نماد قشرین متوقف شود تا آثار سودآوری معامله فوق از سوی مدیران شرکت افشا شود. این موضوع هنوز از سوی مدیران شرکت و یا منابع مستقل، تأیید یا تکذیب نگردیده است. از دیگر سو، با تقویت احتمال موافقت با افزایش 200 تومانی نرخ شکر از اول آذر ماه ... انتظارات از گروه قندی رو به تزاید استاین در حالیست که تعرفه واردات شکر تغییری نیافته و صفر اعلام شده است اما واردکنندگان و تجار این محصول غذایی در ماههای اخیر موفق به دریافت ارز به نرخ مرجع بدین منظور نبوده اند.
سلام بابک جان
به نظرت خبر خوبی که از قشرین به بازار امده و همینطور تقاضایی که امروز روی قپیرا بود ، از نظره روانی روی سایر قندی ها نیر میتونه تاثیری داشته باشه ؟
قند قزوین بد جوری داره چشمک میزنه ;)
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
سلام بابک جان
به نظرت خبر خوبی که از قشرین به بازار امده و همینطور تقاضایی که امروز روی قپیرا بود ، از نظره روانی روی سایر قندی ها نیر میتونه تاثیری داشته باشه ؟
قند قزوین بد جوری داره چشمک میزنه ;)
با سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای محمدی
گروه قندی از گروههایی هستند که در هر سال بازدهی های عالی را نصیب سهامدارانشان می کند.
منتها باید دانست که کی روند صعود خواهند گرفت که شما هم در این کار حاذق هستید.
بنده به شخصه حقیقتش قشرین و قثابت را به هیچ عنوان نمی پسندم ولی قپیرا و قشیر و قشهد از بهترین قندی ها هستند
قپیرا امروز در قیمت مناسبی باز شد
اگر کسی قبل مجمع فروخته بود و امروز می خرید برد با وی بود چون رشد آنچنانی نکرد .
در هر صورت من فعلا" رشد آنچنانی را در این گروه متصور نیستم مگر در صورت افزایش نرخ شکر
موفق و سلامت باشید دوست من
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
..سلام بر پسر نيك بازار بابك...
...ااا...جان من باز شده بود...نه بابا....چه ضايع....خوب چرا بسته بود....بابك نيگرش دارم يا بدم بره....اوضاش چطوره....تو نميدوني چرا من خريدم اينو....(:|
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
..سلام بر پسر نيك بازار بابك...
...ااا...جان من باز شده بود...نه بابا....چه ضايع....خوب چرا بسته بود....بابك نيگرش دارم يا بدم بره....اوضاش چطوره....تو نميدوني چرا من خريدم اينو....(:|
با سلام
چرا از من می پرسی دکتر جان؟
اگه من بودم که می دادم می رفت و به جاش یه سهم بهتر می خریدم
فملی گزارشش خیلی عالیه
به نظر من اگه با دید 2 ماهه می خواهی بخری کفرا بخر
ضمنا" اگه تو بازار هستی حق خبهمن هم خوبه (البته برای نوسانگیری نه اینکه بخواهی بخری و نگه داری)
الان جو خودرویی ها مناسبه
خبهمن کلی فملی داره و از این بابت منتفع خواهد شد
خاور هم تو این قیمتها خوبه
موفق و سلامت باشی جناب دکتر مهربان که واقعا" مهربانی
>:d<
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
این سهم با الگوی گوه صعودی در حال حرکت میباشد می باشد
هدف اولیه 650 ...
هدف نهایی 900 ...
تعدیل خوبی داد و باز گشایی عالی داشت.... تا جایی که این بازگشایی الگو را خراب نکرد...
خبر فروش زمین هم که میتونه خبر خوبی باشه براش...
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
دیروز در تاپیک قپیرا هم عنوان کردم بازار انتظاری برای افزایش نرخ شکر امسال نداشت و مسئله اصلی برای سال بعد است
افزایش نرخ شکر حتمیست ولی اینکه کی باشه معلوم نیست.
امروز من با پذیرش ریسک کمی قشرین خریدم!
علتشم جدی شدن بحث فروش زمین و افزایش سرمایست.
روند معاملاتشم تا حد زیادی میگه خبری هست مگر سفته بازی باشه!
از دو برابر شدن اخیرش در روزهایی که بقیه گروه منفی بودند
و الانم در روز منفی فروشنده در منفی نداره!
البته ریسک بالایی هم داره و به کسی توصیه نمیکنم ولی خودم کمی برداشتم
در این گروه اگر قصد خرید دارید قپیرا قصفها قشهد و.... کمریسک ترند.
نظر