با جازه بزرگان بنظرم جای این تاپیک در تالار خالی بود. هرچند این روزها این سهم مورد غفلت بازار قرار گرفته یا عمدا به آن توجهی نمیشود. اما دیر نخواهد بود زمانی که معامله بلوکی سهم با قیمت 2000تومان قطعی بشود و با انتشار خبر راجب مناقصه این سهم از انزوا بیرون آید. سهمی که در این مدت کوتاه ورود به فرا بورس سه مرتبه تعدیل مثبت داده است. منتظر نظرات دوستان هستیم
مهندسي ساختمان تاسيسات راه آهن ( بالاس )
Collapse
X
-
مهندسي ساختمان تاسيسات راه آهن ( بالاس )
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/برچسب: آمریکا, آواز, احمدی نژاد, الناز شاکردوست, اوباما, بالاس, بهرام رادان, ترانه علیدوستی, خامنه ای, خاورمیانه, خلیج فارس, خنده بازار, دلار, دولت, سایت بورسی, شجریان, شهاب حسینی, صدا وسیما, عاشورا, مجری, مردم, ناظری, هایده, هدیه تهرانی, پوریا پورسرخ
-
شركت مهندسي ساختمان و تأسيسات راه آهن در امور پيمانكاري و خدماتي از قبيل تعمير و نگهداري ساختمان و تاسيسات راه آهن و زيرسازي و روسازي خطوط ريلي و ساخت ابنيه فني و پلهاي بزرگ و توليد و حمل بالاست كشور در حال فعاليت است.
پروژههاي در دست اجراي اين شركت: زيرسازي 44 كيلومتر راه آهن ورامين - پيشوا - كوير و ساخت و روسازي 105 كيلومتر از راه آهن غرب كشور (اراك - ملاير)، توليد بيش از يك ميليون متر مكعب بالاست در سال، تعمير و نگهداري بيش از دو ميليون متر مربع از ساختمانهاي تاسيسات راه آهن و حضور 433 دستگاه واگنكش در ناوگان حمل و نقل ريلي جزو فعاليتهاي اين شركت است.
از مهمترین ویژگی های شاخص این شرکت در عرصه خدمت رسانی می توان به موارد زیر اشاره نمود :
تولید کننده عمده سنگ بالاست مورد نیاز خطوط ریلی
پیمانکار تعمیر و نگهداری عمده ساختمان ها و تاسیسات راه آهن
یکی از پیمانکاران فعال در عرصه زیر سازی و ابنیه فنی راه آهن
از جمله شرکت های معدود فعال در عرصه رو سازی ریلیدر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postدوست عزيز ازپرداخت سود89 بالاس اطلاعي نداريد؟
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
باسلام وعرض ادب.توضیحاتی درموردبالاس:
1-حداقل وحداکثرقیمت بعدازبازگشایی مجدددرتاریخ22/08/90به ترتیب14302و16547بوده(قیمت کلوز)که امروزمجددبه این کف نزدیک شدوشایدازهمین جامجددبه سمت1700تومن حرکت کنه.
2-درگزارش6ماهه1096ریال محقق شده که118درصدبیشترازگزارش6ماهه پارسال که502ریال بودمیباشد.
3-سودانباشته شرکت درگزارش6ماهه حدود8.2میلیاردتومن است(215تومن برای هرسهم)که70درصدنسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته(4.8میلیاردتومن)
4-epsکنونی سهم1984ذکرشده که به نظرمیرسدتعدیل های دیگری نیزدرراه باشد.ضمناسودعملیاتی سهم2572میباشد.
5-درپیشبینی ارائه شده سودهرسهم قبل ازکسرمالیات2602ریال وبعدازکسرمالیات1984ذکرشده.م� �ه چقدرمالیات بایدبده؟اگه ممکنه دوستان فعال ومطلع هم درمورداین سئوال وهم درموردنتیجه مناقصه مربوط به بازسازی ونوسازی200کیلومترازمناطق مختلف راه آهن اطلاع رسانی کنن.
خریداین سهم درقیمت کنونی میتونه یک سودمطمئن وحداقل15درصدی تاحداکثریه ماه دیگه نصیب خریدارکنه
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postاطلاعیه عرضه عمده بالاس در25دی باحداقل قیمت1970تومان
http://www.irfarabourse.com/CoDoc/0287a.pdf
حالا دارند روی سهم مانور تبلیغاتی می دهند. هفته بعد بالاس دیدن داره;;)در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
نظر
-
انگار بالاس هم مثل باما غریبه در این سایت.
اگر خودم چند روز یکبار مطلب نزنم تاپیک رسما میره قاطی باقالی ها :d
خوب باید نشست و نظاره کرد این عرضه بلوکی طلسم شده را. هرچه پیش آید خوشاید. فعلا که یه 10درصدی گین داده. آما جای رشد و رسیدن به 2000 داره قطعادر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
نظر
-
در اصل توسط موج سوار پست شده است View Postانگار بالاس هم مثل باما غریبه در این سایت.
اگر خودم چند روز یکبار مطلب نزنم تاپیک رسما میره قاطی باقالی ها :d
خوب باید نشست و نظاره کرد این عرضه بلوکی طلسم شده را. هرچه پیش آید خوشاید. فعلا که یه 10درصدی گین داده. آما جای رشد و رسیدن به 2000 داره قطعا
سود مجمع را هم سر وقت به حسابم ریختند
البته در 1700 فروختم و در 1450 دوباره خریدم
این سهم اگر معامله بلوکی را همان که باید بخرد بخرد
دیگر اینگونه مزظوم واقع نمیشه
شرکتی که چند صد درصد تا الان تعدیل مثبت داره و جا برای بیشتر هم دارد
انصافا باید بالای 2000 را ببیند
پیش بینی بنده از سود امسال این شرکت رقمی بالای 250 تومان است
نظر
-
-
-
با 100 تا دانه ناقابل بالاس نزدیک 4درصد مثبت!!!!!!!
امروز به روزهایی که با 5هزار تا منفی می خورد ، درررررررررررررررررررررررررر:dدر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
نظر
نظر