به نظر من هم این قیمتها ( زیر 14000 ) برای بالاس نه تنها مفته مفته بلکه بهترین فرصت سرمایه گذاری برای خرید سهام می باشد.
مهندسي ساختمان تاسيسات راه آهن ( بالاس )
Collapse
X
-
قرار بود فردا بخرمش یکی رای ما رو زد !!!
(میگفت حقوق کارمنداش توی شاهرود چند ماهه پرداخت نشده!! البته حدود 20-25 نفر کارمند داره تو شاهرود . در مورد پرداخت حقوق کارمندان دیگش در بقیه شهر ها خبری ندارم که مال اونا پرداخت شده یا نه )
نمیدونم بخرم یا نه چون گزارشش که چیزه دیگه ای میگه و میگه بخر ولی شنیده بالا میگه نخر;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/09, 21:13.///
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postكي بود آتيش زده بود به مالش
واگرايي مثبت در آر اس آي
تماس با حمايت قبلي
البته خریدار هم بدش نیومد
------------
دوستان گزارش های معاملات رو نگاه کنید
یه حقوقی از زمان بازگشایی هر چند روز میخره ..... دیروز هم 60 درصد خرید داشت
یه حقوقی هم البته ناچیز میفروشه .... خرید این حقوقی زیر 1 درصد جالب هست
شک ندارم بخشی از خرید امروز کار همین بوده
شاید چند روز یا چند وقت بعد اومد بالای 1 درصد
نظر
-
در اصل توسط ashktorab پست شده است View Postباربد عزیز، میثم عزیز، سامان عزیز
سلام به همگی دوستان ، گفتم این تاپیک رو بیارم بالا ، خیلی غریب واقع شده
عزیزان از حال و اوضاع این سهم خبری ندارید؟
.
کی میخواد یک تکونی به خودش بده؟
نمیدونم والا مشکلش چیه. البته قبلا گفتم یه مشکل ازش پیدا کردم در مورد حقوق کارمنداش..
یه مشکلی داره این سهم
ولی گزارش 91 -90 که میگه بخر منو . الان داشتم نگاش میکردم میخواستم بزارمش برای مسابقه :d
حجم معاملاتش خوب بود امروز یعنی در محدوده کف قیمته و تو این قیمت منم بودم میخریدم امروز.
والا من با یکی که تو راه اهن کار میکرد صحبت کردم گفت وضعش خوب نیست بهش گفتم حاجی گزارش که چیز دیگه ای میگه خلاصه رای مارو زد گفت نخر.باید دید اخبار داخلی شرکت چیه .
از نظر گزارش سهم خوب و مناسبیه فقط یه مشکلی داره وگرنه باید الان روی 1500 تومن میبود
شاید وقتش نرسیده هنوز ولی باید بالا بره از نظر گزارش
از نظر گزارش تو این قیمت ریسک زیادی نداره و محدوده کف قیمته به نظرم فقط برای بالا رفتن ممکنه زمان بیشتری لازم داشته باشه///
نظر
-
هر چی نگاه میکنم به گزارش 91 داره داد میزنه من بازم تعدیل دارم.
ولی زمان خریدش کی هست رو نمیدونم :d///
نظر
-
کد خبر : Den- 295778 تاريخ چاپ : پنجشنبه 17 فروردين 1391
افزايش 32 درصدي سود هر سهم «بالاس»
گروه بنگاهها- شركت خدمات مهندسي ساختمان و تاسيسات راهآهن پيشبيني سود هر سهم سال مالي 91 را با افزايش 32 درصدي نسبت به سال قبل به بازار اعلام كرد.
براساس اطلاعيه سازمان بورس، «بالاس» سود هر سهم سالجاري را با سرمايه 38 ميليارد و پنجميليون ريال مبلغ دوهزار و 257 ريال پيشبيني كرده است.
فروش اين شركت براي امسال مبلغ يكهزار و 285 ميليارد ريال پيشبيني شده كه در مقايسه با سال مالي 90 از افزايش 141 درصدي برخوردار است.
نظر
-
نظر
-
-
هدف گذاری مناسبی توسط این شرکت جهت ورود به پروژه های ریلی همسو با افق سال 1404 و همچنین لزوم بازسازی و نوسازی خطوط ریلی موجود طی برنامه های راه آهن ج.ا.ا صورت گرفته است.
با اعلام برندگی شرکت مهندسی ساختمان وتاسیسات راه آهن (بالاست) درمناقصات بازسازی و نوسازی خطوط ریلی محورهای جنوب وکرمان با مجموع 140 کیلومتر این شرکت وارد عرصه جدیدی ازصنعت حمل ونقل ریلی پس از اجرای موفق روسازی 105 کیلومتر از محورهای راه آهن غرب کشور(اراک – ملایر) گردید. مدیرعامل شرکت بالاست ضمن اعلام این خبر در گفتگو با بورس نیوز، افزود: مدت اجرای پروژه 2 سال و اعتبار مورد نیاز جهت اجرای این دو پروژه مجموعاً 14 میلیون یورو به شکل ارزی و 510 میلیارد به شکل ریالی می باشد. کامران سعیدی کیا در ادامه عنوان کرد: هدف گذاری مناسبی توسط این شرکت جهت ورود به پروژه های ریلی همسو با افق سال 1404 و همچنین لزوم بازسازی و نوسازی خطوط ریلی موجود طی برنامه های راه آهن ج.ا.ا صورت گرفته است. این مقام مسئول با بیان اینکه شرکت در مناقصات اخیر موجبات اخذ 50 درصد پروژه های بازسازی ونوسازی راه آهن ج.ا.ا در سال جاری را برای "بالاست" به همراه داشته است خاطر نشان کرد: ادامه اجرای پروژه های مذکور شرکت ناگزیر به تجهیز و تکمیل ناوگان ماشین آلات تخصصی روسازی ریلی است تا بتواند با توان بیشتر در پروژه های آتی کشور اقدام نماید. به گزارش بورس نیوز شرکت مهندسی ساختمان و تأسیسات راه آهن طی برگزاری مناقصه ای در بهمن ماه سال گذشته هم اینک برنده پروژه بازسازی و نوسازی 60 کیلومتر راه آهن جنوب با حجم سرمایه گذاری شش میلیون و 45 هزار و 511 یورو در بخش ارزی و در بخش ریالی به مبلغ 217 میلیارد و 711 میلیون و 928 هزار و 369 ریال گردیده است. در عین حال بازسازی و نوسازی خط راه آهن کرمان به طول 80 کیلومتر نیز از دیگر پروژه های راه آهن ج.ا.ا بوده که اجرای آن به عهده شرکت بالاست گذارده شده است. حجم سرمایه گذاری این پروژه در بخش ارزی بالغ بر 8 میلیون و 60 هزار و 960 یورو و در بخش ریالی نیز به مبلغ 289 میلیارد و 799 میلیون و 899 هزار و 725 ریال می باشد. گفتنی است بالاست سه میلیارد و 800 میلیون تومانی سود هر سهم پس از کسر مالیات خود در بودجه سال مالی 91 را با 35 درصد رشد نسبت به سال گذشته بطور خالص مبلغ 225 تومان و 7 ریال پیش بینی کرده و حال آنکه با افزایش سودآوری های این شرکت از محل خدمات پیمانکاری، دور از ذهن نیست.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
وحید جان فنر بالاس حسابی جمع شده برای یک جهش خیره کننده. اندکی صبر همه چیزو آشکار میکنهدر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
رفقا امروز بالاس صف خرید میشهدر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
نظر