کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بالآخره پییگییرییها نتییجه داشته زییرا فقط در تارییخهایی 5 و 8 و 10 اسفند ماه شرکت اطلاعات تکمییلیی فرستاده و به احتمال قویی هفته پییش رو بازگشایییی مییشه....
یه نكته حسابداری من به دوستان بگم به دردشون میخوره
تو حسابداری وقایع به محض وقوع ثبت میشن
اینكه کنتور اومده 1500 تومن سود اعلام کرده اگه به فرض پول این صندوقها به حسابش واریز نشه و نتونه سود رو پوشش بده تعدیل منفی نخواهد داد
چون این سود و این عدد 1500 تومن یک سود شناسایی شده ناشی از یک قرارداد هست که فقط پولهاش دریافت نشده
وقتی پولی دریافت نشه سود از بین نمیره بلكه این پول به قسمت مطالبات منتقل میشه و در اولین فرصتی که پول دریافت بشه به حساب سهامدار واریز میشه و یا افزایش سرمایه از مطالبات میده
اگه شركت در تیر ماه بره مجمع و درحالی که حسابش خالیه بیاد مثلا 1000 تومن تقسیم کنه این سود کاملا درست و صحیح هست اما پرداختش شاید طولانی بشه
ما دو نوع قرارداد داریم
یکی قراردادهای مرحله ای و یکی قراردادهای کلی
در قراردادهای مرحله ای در هر مرحله که پروژه پیشرفت میکنه صاحب کار یه پولی به شركت میده و شركت متناسب با دخلو خرجش سودشو شناسایی میکنه مثه قراردادهایی که در فاراک و فاذر بسته میشه
در قراردادهای کلی سود پروژه یکجا شناسایی و اعلام میشه...این قراردادها یا صفر هست و یا 100...یعنی یا قراردادی وجود داره و یا نداره
قرارداد کنتور یه قرارداد کلی هست و تنها در صورتی سودش شناسایی نمیشه که قرارداد ازش گرفته بشه
اینو گفتم که فكر نكنید اگه کنتور به فرض نتونست پول دریافت کنه در سودش خللی ایجاد میشه...سود شناسایی میشه اما پرداختش منوط به دریافت وجوه میشه
فقط زمانی شركت با مشكل مواجه میشه که پولشو خیلی دیر دریافت کنه
چون تامین مالی این پروژه از طریق یوزانس هست و چون یوزانس یک برات مدت دار هست در سررسیدهای این برات ها اگه شركت دستش خالی باشه به مشكل میخوره
چون مجبور میشه برای پاس کردن براتها وام داخلی بگیره و هزینه مالی سرسام اوری به شركت تحمیل میشه و تعدیل منفی سنگینی سهم میخوره
این نكته بنیادی رو گفتم که در جریان باشید
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
یعنی شرکت حسن قراردادی میبنده به مبلغ 100 دلار و بابت این قرارداد 20 دلار پیش پرداخت میگیره
حالا از بازار برای کالا 10 دلار مواد خام خریداری میکنه بصورت نسیه و 30 دلار هزینه نیروی انسانی میده
حالا تو این مسله
اگر شرکت 80 دلار الباقی ذرو چک گرفته باشه میاد جز دارایی ولی اگر فقط پیش پرداخت گرفته باشه و چکی در کار نباشه شرکت فقط 20 دلار رو جز دارایی میاره
و بابت حقوق زیان و بابت خرید نسیه بدهی شناسایی میکنه البته موجودی انبار با بدهی بالانس میشه
وقتی اقساط بعدی وصول شد شروع به شناسایی سود میکنه و ضرری که بابت حقوق زده خارج میشه
فکر میکنم در ایران هم به همین شکل عمل میکنن
یعنی تا پولی به شکل اسناد بهادار وارد شرکت نشه هیچی حساب میشه
ایشالا مدیرعامل مرد و مردانه از حقوق سهامداران دفاع بکند
با سلام و عرض ادب
نمیخوام این شرکت و زیر سوال ببرم اما مدیر این شرکت لقب دزدترین مدیر بورس و با حداکثر آرا به خودش اختصاص داده...این شرکت هموم شرکتیه که سود 93 رو که شهریور اعلام شده بود تا امروز پرداخت نکرده...یعنی یک سال و نیم/:.hmmsmiley.:/
بنده قصد هیچ اهانتی و به این شرکت و ندارم ولی انتظار مرد و مردانگی و از این شرکت دزد نداشته باشین
قصد تخریب هم ندارم...انشاالله به سهامداراش سود تپلی بده وای چشمم آب نمیخوره
باید نگاه کرد و دید/:.mellowsmiley.:/
موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد
با سلام و عرض ادب
نمیخوام این شرکت و زیر سوال ببرم اما مدیر این شرکت لقب دزدترین مدیر بورس و با حداکثر آرا به خودش اختصاص داده...این شرکت هموم شرکتیه که سود 93 رو که شهریور اعلام شده بود تا امروز پرداخت نکرده...یعنی یک سال و نیم/:.hmmsmiley.:/
بنده قصد هیچ اهانتی و به این شرکت و ندارم ولی انتظار مرد و مردانگی و از این شرکت دزد نداشته باشین
قصد تخریب هم ندارم...انشاالله به سهامداراش سود تپلی بده وای چشمم آب نمیخوره
باید نگاه کرد و دید/:.mellowsmiley.:/
دوست عزیز .
پرداخت سود اصلا ربظی به دزدی و نامردی مدیر عامل ندارد. برای سرپا نگهداشتن شرکت سود شماها را نداده که الان کارگرانش کارمیکنند. و این قرارداد بزرگ را بسته. اگر ندادن سود شما نامردیست. پس دولت و نظام از همه نامرد ترند که مطالبات کنتورسازی را نمیدهند
دوست عزیز .
پرداخت سود اصلا ربظی به دزدی و نامردی مدیر عامل ندارد. برای سرپا نگهداشتن شرکت سود شماها را نداده که الان کارگرانش کارمیکنند. و این قرارداد بزرگ را بسته. اگر ندادن سود شما نامردیست. پس دولت و نظام از همه نامرد ترند که مطالبات کنتورسازی را نمیدهند
عزیزم اولا بنده سودی طلبکار نیستم از این شرکت دوما شما شاید تازه زیر نظر گرفتی سهم رو ولی بنده همیشه زیر نظر دارم معاملاتشو..فقط یه نگاه مختصر به پیشینه سهم بندازین متوجه میشین ه یکیبار شارپی از 800 به 1800رفته و دقیقا همین روند و اواخر داشته که از هزار به ذو هزار رفته...این شرکت فقط سهم حقیقیا رو خالی میکنن بعد تو بالا میفروشن و میریزن پایین تو قیمتای قبلیش
البه من عرض کردم که انشاالله سود تپلی بکنن همه سهامدارا...مخصوصا سهام داریی این شرکت
بنده خیلی وقت بود پیام نگذاشته بودم..این مطلب رو هم گذاشتم که سهامدارای تازه بدونن چه شرکتیه...ولی باید منتظر ماند و دید
مخلص عزیزان/:.ph34r-smiley.:/
موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد
عزیزم اولا بنده سودی طلبکار نیستم از این شرکت دوما شما شاید تازه زیر نظر گرفتی سهم رو ولی بنده همیشه زیر نظر دارم معاملاتشو..فقط یه نگاه مختصر به پیشینه سهم بندازین متوجه میشین ه یکیبار شارپی از 800 به 1800رفته و دقیقا همین روند و اواخر داشته که از هزار به ذو هزار رفته...این شرکت فقط سهم حقیقیا رو خالی میکنن بعد تو بالا میفروشن و میریزن پایین تو قیمتای قبلیش
البه من عرض کردم که انشاالله سود تپلی بکنن همه سهامدارا...مخصوصا سهام داریی این شرکت
بنده خیلی وقت بود پیام نگذاشته بودم..این مطلب رو هم گذاشتم که سهامدارای تازه بدونن چه شرکتیه...ولی باید منتظر ماند و دید
مخلص عزیزان/:.ph34r-smiley.:/
شاه بورس عزیزم/ بنده خیلی وقت است که کنتور را میشناسم.
شما کنتور 70 تومانی را ندیدید که چطور به بالای 1000 تومان رسید/
ضمنا شما که سهامدار نیستید و سودی طلب ندارید چرا اینقدر ندادن سود را پرچم عثمان کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
تمامی گروه حودرویی که زیر 80/90 بودند الان رسیدند به 200/300/400/500 اما کسی بفکر انها نیست که شرکتهای زیانده چطور اینگونه رشد کردند/
فقط انهایی که از کنتور جا ماندند همش منتظر خبر منفی ار سهم هستند تا خوشحال بشوند/
امید که سود بالایی اعلام بکند و با قیمت بالایی باز بشود تا دل سهامداران صبورش را شاد بکند/
گزارش آماده شده وفرداپس فردا برایی سازمان ارسال میی شود،اگر مجددا گییر ندهندبزودیی باز خواهدشد......خبر بعدیی ایینکه گزارش افزاییش سرماییه از تجدیید ارزییابیی دارایییی در حال آماده شدن است و در چند روز آیینده روانه کدال میی شود...البته در حال حاضر مستقییم منتشر نخواهد شد ودر صورت تایییید سازمان برایی عموم از طرییق کدال قابل مشاهده خواهد بود
علا بحث سود سال 95 مطرح نییست......اگرسود1500 با سند ومدرک پذییرفته شود سود95 حتیی اگر5000 هم اعلام شود مشکلیی نخواهد داشت و براحتیی پذییرفته خواهد شد.
پيشنهاد افزایش سرمایه 125درصدي آکنتور از طریق تجدید ارزیابی دارایی روی کدال.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت کنتورسازي ايران - نماد: آکنتور
موضوع: پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه
با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ 200,000,000,000 ریال به مبلغ 450,000,000,000 ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح بخشي از ارزش دفنري شرکت به ارزش جاري که در تاریخ 1394/12/15 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.
بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.
هر قیمتی زیر 6_7هزار تومن بنظر من فرصت خرید محسوب میشه البته اگه باز بشه.
من خودم به قیمت های بالای 10هزار فکر میکنم.بین 12تا15هزار تومن.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر