كنتورسازي ايران ( آكنتور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10188

پاسخ : كنتورسازي ايران ( آكنتور )

اگر زهر مار کردید این چند غاز سود رو، واقعا دست مریزاد.
    بنازم به این پشتکار،از صبح تا شب توی سایت ها بگردید تا اخبار منفی رو پیدا کنید بچاپید اینجا.دقت کنید فونت هاش کمتر از 5 تا نباشه ها.
    حسودی هم حدی داره بخدا.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

اینم جواب مدیر عامل به این لجن پراكنی ها

خوشم میاد سریع واكنش نشون میدن

سرانجام مدیر عامل شركت کنتورسازی ایران (سهامی عام) به اخبار و شایعات واكنش نشان داد:
      خوش بود گر محک تجربه آید به میان ...
      شركت کنتورسازی طبق تعهدات خود به شركت هوشمند سامانه باران در فاز اول را در بهمن ماه سالجاری صندوق های فروشگاهی مورد تعهد را آماده تحویل نموده و به مجرد اعلام نظر مسئولین باران به جهت نحوه تحویل، اقدام به ارسال این صندوق ها خواهد نمود.

در پی انتشار اخبار و شایعات ضد و نقیض منتشر شده در خصوص شركت کنتورسازی ایران پس از اعلام سود این شركت برای سال مالی 1394 سرانجام مدیر عامل این شركت نسبت به اخبار و شایعات مذكور واكنش نشان داد.

سید علی عاملی مدیر عامل شركت کنتورسازی ایران در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز در خصوص اخبار منتشر شده اظهار داشت: تا به امروز بنا به مصاحبه نداشتم و قصد مدیران شركت اطلاع رسانی از طریق سایت کدال بود اما با توجه به صحبت های مطرح شده و سوء استفاده هایی که از این اخبار می شود مجبور به بیان مواردی شدم تا از تضییع حقوق سهامداران این شركت جلوگیری نمایم. هر چند که به قول معروف، "خوش بود گر محک تجربه آید به میان تا سیه روی شود هر که در او غش باشد"

وی ادامه داد: با توجه به صحبت ها و شایعات ضد و نقیض که باعث تشویش اذهان فعالان بازار سرمایه گردیده است باید به چند نكته اشاره نمایم.

نخست آنكه شركت کنتورسازی ایران پس از برگزاری مناقصه طی انتشار آگهی در تاریخ10و 14آذرماه سال جاری در روزنامه های کثیر الانتشار برنده مناقصه مذكور جهت تولید صندوق های مكانیزه فروشگاهی گردید و با مجری این طرح ملی یعنی شركت هوشمند سامانه باران قراردادی را در تاریخ 1394.10.10امضاء و مبادله نمود، این موضوع طی نامه ای به سازمان بورس و از طریق سایت کدال اعلام گردید.

در همین راستا سازمان بورس در تاریخ 12دی ماه سالجاری مبادرت به اخذ استعلام از اتاق اصناف ایران نمود که پاسخ اتاق اصناف به این استعلام در تاریخ16دی ماه به سازمان بورس ارسال و همه موارد در آن شفاف شد و رونوشتی هم از این استعلام به شركت کنتورسازی ایران توسط اتاق اصناف ایران ارسال شد که در ذیل خبر آمده است.

لازم به ذكر است یکی از الزامات شركت در این مناقصه داشتن توان تولید و نیز پروانه تولید بود که این شركت در مهرماه 1390 موفق به دریافت پروانه بهره برداری با ظرفیت یک میلیون و یکصدهزار دستگاه از وزارت صنعت،معدن و تجارت گردید که از آن تاریخ به عنوان اولین و بزرگترین تولیدكننده انواع صندوق های فروشگاهی و پایانه های بانکی در کشور شناخته می شود.

عاملی با اشاره به زمان رونمایی از صندوق های فروشگاهی مكانیزه با نام تجاری باران تولید شده این شركت اظهار داشت: قرار بود مراسم مذكور توسط مقامات عالی رتبه کشور در دهه فجر انجام شود که به علت فشردگی برنامه های مسئولین در این ایام و نیز درگیری های انتخاباتی به تعویق افتاد و امیدواریم بزودی برگزار گردد. شایان ذكر است همزمان با مراسم فوق الذكر رونمایی از خطوط تولید کنتورهای آب و لامپ های فوق کم مصرف نیز به انجام خواهد رسید.

عاملی در پایان خاطرنشان کرد: شركت کنتورسازی طبق تعهدات خود به شركت هوشمند سامانه باران در فاز اول را در بهمن ماه سالجاری صندوق های فروشگاهی مورد تعهد را آماده تحویل نموده و به مجرد اعلام نظر مسئولین باران به جهت نحوه تحویل، اقدام به ارسال این صندوق ها خواهد نمود.

همچنین اطلاعات مورد درخواست سازمان بورس تهیه و نزد حسابرس شركت می باشد و امیدواریم بزودی به سازمان ارسال گردد.
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

یعنی نزاشتن خبر به فردا بکشه همین امروز قال قضیه رو کندن

نظر

• b-asgharne
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1055

این یعنی احتمالا فردا بازگشایی می شه.

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
            این یعنی احتمالا فردا بازگشایی می شه.
            نه جانم هنوز همه چیز غیر شفافه
            تازه اول ماجراست
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              اگر زهر مار کردید این چند غاز سود رو، واقعا دست مریزاد.
              بنازم به این پشتکار،از صبح تا شب توی سایت ها بگردید تا اخبار منفی رو پیدا کنید بچاپید اینجا.دقت کنید فونت هاش کمتر از 5 تا نباشه ها.
              حسودی هم حدی داره بخدا.
              وقتی جلوی چشمشون دارن یه شتران دیگه میبینن باید هم حسودی کنن

با سود 3500 سال بعد باز شه بین 15 تا 20 قیمت میخوره و اگه با سود 1500 باز شه حداقل 8 تومن قیمت میخوره تازه اگه بازار سود سال بعدو پیشخور نکنه

اشکالی نداره بزارید چششون دراد

نظر

• argo
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 745

كنتورسازي ايران ( آكنتور )

دوستان شما كه براساس تحليل جناب سامان و تغيير در مغادير صورتمالي بصورت بنيادي اين سهم را كشف نموديد
                چه نگراني داريد كه چي كسي مياد چه حرفي ميزنه
                منتظر بازگشايي باشيد
                با سودي كه شركت اعلام كرده حتي اگر سهم زمستان ٩٥ هم بازگشايي شود شما تو سود اعجاب انگيز هستيد
                كساني كه به امدن باران ايمان دارن با چتر بيرون ميروند
                آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/02/21, 19:34.
                پي نوشت
                http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

باید لجن پراکنی ها جواب داده بشه تا یه عده دور برندارن

اگه جواب داده نشه فک میکنن چه خبر هست

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                  دوستان شما كه براساس تحليل جناب سامان و تغيير در مغادير صورتمالي بصورت بنيادي اين سهم را كشف نموديد
                  چه نگراني داريد كه چي كسي مياد چه حرفي ميزنه
                  منتظر بازگشايي باشيد
                  با سودي كه شركت اعلام كرده حتي اگر سهم زمستان ٩٥ هم بازگشايي شود شما تو سود اعجاب انگيز هستيد
                  كساني كه به امدن باران ايمان دارن با چتر بيرون ميروند

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

اینم عکس رونوشتی که اتاق اصناف برای سازمان ارسال کرده

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post

ببین آقا سامان یک بار جوابت را دادم اگر منظورت من بودم با آن جمله بسیار زشت که نوشتی لجن پراکنی شخصیت خودت را نشان دادی من هم سهم را داشتم از 1200 تومان تا 2

هزار تومان می توانستم سهم را نگه دارم با اینکه خبرها در اوج قیمت هزار 800 تومان امده بود و من سهامدار بودم ولی قرار نیست بیای بی احترامی کنه برای چند تومان

سود خوبه من هم بیایم به تو بی احترامی جواب بدهم شما فکر کردی که اگر کنتور بخری دیگه نباید در مورد خبرهای منفی این سهم اطلاع رسانی بشه چون شما سهامداری و اگر کسی این خبر ها را بدهد میشود حسود و نمی تواند سود دیگران را ببیند
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

اصلا منظورم شما نبودی

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                        ببین آقا سامان یک بار جوابت را دادم اگر منظورت من بودم با آن جمله بسیار زشت که نوشتی لجن پراکنی شخصیت خودت را نشان دادی من هم سهم را داشتم از 1200 تومان تا 2

هزار تومان می توانستم سهم را نگه دارم با اینکه خبرها در اوج قیمت هزار 800 تومان امده بود و من سهامدار بودم ولی قرار نیست بیای بی احترامی کنه برای چند تومان

سود خوبه من هم بیایم به تو بی احترامی جواب بدهم شما فکر کردی که اگر کنتور بخری دیگه نباید در مورد خبرهای منفی این سهم اطلاع رسانی بشه چون شما سهامداری و اگر کسی این خبر ها را بدهد میشود حسود و نمی تواند سود دیگران را ببیند

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

تو این پست منظورم شخص خاصی نیست

پست کلی زده شده

نظر

• milad97
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 2520

دوستان اجازه بدهید هم اخبار مثبت و هم اخبار منفی در هر سهمی منتشر بشه
                            اینجور به نظرم برای همه ما بهتر خواهد بود

من قبلا هم گفتم اکنتور سهم خوبی هست و انشاء الله همه دوستان سود کنند
                            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

این عکس دیگه همه خزعبلاتی رو که راجع به قرارداد میگن تموم میکنه میره

قرارداد به کنتور داده شده و تمام هست

اینم عکس رونوشتی که اتاق اصناف برای سازمان ارسال کرده

http://s6.picofile.com/file/82399960...8%B4%D8%AA.jpg

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10188

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

شما می تونید هر خبر مثبت یا منفی راجب به سهم بزنید ولی وقتی با رنگ های الوان و فونت های درشت خبر رو درج ميکنيد،اون وقت نیت شما از درج این اخبار مشخص میشه.
                                خوبه خودتون گفتيد که دو هزار تومن فروختید و الان هم نميتونيد بالا رفتن قیمت سهم رو تحمل کنید.
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X