كنتورسازي ايران ( آكنتور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • seraj
    ستاره دار(2)
    • Feb 2012
    • 2064

پاسخ : كنتورسازي ايران ( آكنتور )

با عرض تبریک به سهامداران آکنتور
    کسیکه سال 86 این سهمو 60 تومن خریده اگه بشه 12000 تومن 200 برابری نصیبش شده . یه افزایش سرمایه 100 به 200 و سودهای مجمعش به کنار . البته ما آن لاینها بعید میدونم یه سهمو 8 سال نگه داریم .
    نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

در اصل توسط argo پست شده است View Post
      روش پی بر ای اشتباست
      والا شما با سود 1500 تومن هم به کنتور پی 5 بدی قیمتش میشه 7500 تومن
      ولی با روش هلسون قیمت 3250 محاسبه میشه یعنی هر چی سودسازی یککمپانی نسبت به ارزش جایگزینی شرکت بیشتر میشه ضریب کمتری برای افزایش قیمت اعمال میکنه جون احتمال سود سازی شرکت پاینتر میرود یعنی هلسون ارزش یک کمپانی رو هم براساس ارزش ذاتی و هم سودسازی با هم در نظر میگیرد
      موافق نظر شما نیستم/ اینجا ایران است روش هلسون جواب نمیدهد. مثلا الان شما بیایید اخابر و یا همراه اول تاسیس بکنید. اگر مجوزش را دادند

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

نقل قول نوشته شده توسط طرلان مشاهده گفتگو
        نقل قول از : (مولییییبدن)

اشتباه مهلک خرییییداران در خریییید کنتورسازیییی : ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½ï؟½
        فقط نگاه کنیییید ببیییینیییید ارزش بازار کنتورسازیییی چقدر است ؟!!!!!! 1450 مییییلییییارد تومان ؟!!!!!!! فکر کنم با ایییین پول مییییشه حداقل 4-5 تا کارخانه کارخانه کنتورسازیییی با مدرنتریییین تجهییییزات و پییییشرفته تر اییییجاد کرد.

ï؟½ï؟½خییییلیییی عامییییانه توضییییح دهم تا مطلب کامل روشن بشه :ï؟½ï؟½ ==>
        ییییک قانون نانوشته در دنییییا وجود دارد به نام قانون تعادل ، همییییشه همه چیییی رو به تعادل قدم برمییییداره.
        الان با ایییین اتفاقیییی که در کنتورسازیییی افتاد ==> فقط بخاطر ییییک قرار داد برایییی ییییک ییییا دوسال !!!!
        اصلا" فرض کنییییم برایییی 100 سال چنیییین ظرفییییت فروشیییی در کل کشور باشد.
        الان تمامیییی کارآفریییینان گوششان تییییز مییییشود که ایییی بابا ما مییییتوانییییم راحت ییییک شرکت مثل کنتورسازیییی بزنییییم و کنتور و صندوق و ... بسازییییم و بفروشییییم و کلیییی سود کنییییم.
        همیییین باعث مییییشود دست در بازار زییییاد مییییشود و شرکتهایییی رقییییب بییییشتر ، در نتییییجه به طور اتوماتییییک حاشییییه سود پایییییییین تر و قرار داد منعقد شده برایییی هر شرکت کمتر و کمتر مییییگردد تا به سطحیییی برسد که حاشییییه سود ایییین صنعت تقرییییبا برابر با متوسط حاشییییه سود بقییییه صناییییع شود و تعادل برقرار گردد. ( اصلا" نییییاز به شرکتهایییی رقییییب هم نییییست ، خود سهامداران شرکت مییییبیییینند راحت مییییتوانند شرکت a را بفروشند و با پول فروشش 5 تا a درست کنند !!!! خوب شما خودتان را جایییی آنها بگذاریییید و باهوش هم باشیییید ، آن موقع چه حرکتیییی مییییکتیییید ؟!!! )
        در آن موقع کنتورسازیییی مییییشود سهمیییی فرضا با سود 100 تومان !!!! (فرض عرض کردم) آن موقع حداکثر قییییمتش مییییشه مثلا" 700 تومان !!!!
        همییییشه حواسمان باشد ییییک شرکت رو بالاتر از ارزش جاییییگزیییینیییی آن نخرییییم که سمیییی مهلک است. (حالا 10% ییییا 20% بالاتر ار ارزش ذاتیییی چییییز خاصیییی نییییست ، ولیییی اگه بییییشتر از اون شد بدونیییید بزودیییی برشکست خواهیییید شد )
        درست اتفاقیییی که در سالهایییی گذشته در صنعت پالاییییشگاه افتاد و موقعیییی که پالاییییشگاهییییها خییییلیییی بییییشتر از ارزش ذاتیییی و جاییییگزیییینیییی خود در بورس قییییمت خوردند بعد از آن سقوطهایییییییی وحشتناک سراغشان آمد و خییییلیییی ها ورشکست شدند. )
        همیییین اتفاق را در بازه بلند مدت در کنتورسازیییی ییییا هر سهم دییییگریییی که به همیییین منوال باشد خواهییییم داشت.
        ================================================== =
        ï؟½ï؟½پس ییییاد بگییییرییییم که : هییییچوقت بالاتر از ارزش جاییییگزیییینیییی ییییک شرکت خریییید نکنییییم ، مخصوصا" به دیییید بلند مدت چرا که ضرر و زییییان سنگیییینیییی در راه خریییید ما خواهد بود. (اگر نوسانگییییر حرفه ایییی هستیییی و خییییلیییی کوتاه مدتیییی و نوسان معکوس نمییییگییییریییی ، اییییراد نداره خریییید کن.)

قییمت ایین شرکت چهار سال قبل که هنوز خییلیی از پتانسییل هاییش آزاد نشده بود و قییمت کنتور 32 آمپر 180 تومن بود حدود 2000 تومن بود. ( قییمت کنتور 32 آمپر حدودا سه سالیی هستش که حدود ییک مییلییون و دوییست از مشترک گرفته میی شود . اگرچه ایین مبلغ به جییب شرکت برق میی رود اما رویی افزاییش حاشییه سود کنتور بیی تاثییر نبوده است )

حالا ایینها رو هم بهش اضافه کنیید :

افزاییش ظرفییت تولیید کنتور سازیی

شروع صادرات به کشورهایی هم جوار از سال 94 که اغلب سود صادرات ظاهرا به سال آیینده منتقل شده

-حدود 1000 تومن مطالبات از دولت

- رویی رییل افتادن پروژه لامپ سازیی شرکت چه از نظر کمیی و چه از نظر کییفیی

- جهش سه برابریی قییمت ارز که میی باییست در سرماییه گزارییهایی شرکت لحاظ شود ( قییمت هر لامپ کم مصرف حدود 12 تومن ! شک نداشته باشیید ایین کارخانه لامپ سازیی همون دو سال اول کل سرماییه گزارییهایی احداث رو برگردانده است )

- آمادگیی تولیید محصولات جدیید از قبییل کنتور آب و کنتور برق هوشمند - پنل هایی خورشییدیی و ....

حتیی اگر صندوق هایی فروشگاهیی را هم در برآورد قییمت شرکت لحاط نکنییم ارزش روز شرکت حداقل در نظر گرفته شده

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

جا ماندگان کنتور چشم دیدن قیمت را ندارند و از هر ترفندی استفاده میکنند. اما بازار به انها توجه نمیکند/

ایشالا در ایام عید بالای هشت هزار برود . فضای جدیدی برای رشد قیمت را باز خواهد کرد

نظر

• جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

آكنتور : شركت در سامانه کدال اقدام به شفاف سازی کرده است. شركت اعلام کرده است که مدت قرارداد صندوق های فروشگاهی به مدت 5 سال است و در سال 94 ، تعداد 200.000 دستگاه ، و در سال 95 ، 500.000 دستگاه و در سال های آتی 96 تا 98 هر سال 500.000 دستگاه ، که ممكن است بر حسب نیاز اصناف افزایش یا کاهش داشته باشد. فروش صندوق های فروشگاهی به صورت سلف و در ازای چک های قرارداد که بعد از تحویل اجناس و در اقساط 24 ماهه که از اولین ماه تا پایان 2 سال ادامه می یابد و در راس یکساله تسویه می گردد که از نظر محاسبات تجاری، هزینه مالی سلف فروشی در آن لحاظ نشده است و سبب ایجاد سود ناویژه گزارش داده شده است. و خوانندگان گزارش باید جا به جایی اقلام سود و زیانی را در بخش هزینه های مالی و قیمت فروش با شرایط فروش که سلف بوده مورد تحلیل قرار دهند. فروش مذكور به مانند فروش های سنوات قبلی این شركت به شركت های توزیع برق است که تا کنون به صورت تعهدی بوده و بنابراین در قراداد صندوق های فروشگاهی ، چکها دریافتی قبلا از خریدار اخذ شده است. شركت امیدوار است که سهمی از بازار های جهانی در خصوص صادرات محصول به کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه داشته باشد. بر طبق قرارداد با تامین کننده قطعات صندوق های فروشگاهی تامین مالی تعهدات سال جاری 94 از سوی شركت تامین کننده مواد اولیه با فاینانس خارجی با نرخ 12 درصد سالیانه انجام شود. افزایش سرمایه 400 درصدی از 200 میلیارد ریال به 1000 میلیارد ریال در مرحله اول و از محل تجدید ارزیابی دارایی از 200 میلیارد ریال به 450 میلیارد ریال اقدامات انجام و گزارش حسابرس در سایت کدال منتشر شده و پس از اخذ مجوز نسبت به برگزاری مجمع اقدام خواهد شد که پس از انجام مرحله اول ، در سه ماهه اول سال 95 ، افزایش سرمایه از 450 میلیارد ریال به 1000 میلیارد ریال از مطالبات و سود انباشته در دستور کار هیات مدیره قرار دارد.

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

با سلام

قیمت 10 هزار تومانی و بالاتر برای آکنتور دست یافتنی است

با کمی صبر و حوصله و شرکت در افزایش سرمایه ها این امر به امید خدا تحقق خواهد یافت

پیشاپیش عید باستانی نوروز را به تمامی دوستان عزیز تبریک و آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما و خانوادهشان دارم

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

کنتور شنبه حداقل 2 میلیون صف فروشش خواهد بود ، 2 میلیون را در 7000 تومان ضرب کنیم میشه 14 میلیارد تومان ، بعید به نظر میرسه 14 میلیارد تومان پول وارد سهم بشه .

سود کنتور دائمی نیست ،سود دائمی یعنی اینکه بتونه تا 10 سال دیگه این سود را بسازه ، من که خیلی بعید میدونم بتونه بسازه ، سود دائمی شرکت 200 تومان بیشتر نیست ، پی به ای 7 هم بدیم و با این 1500 تومان جمع کنیم میشه 3000 تومان ، یعنی تازه به شرطی که بتونه این 1500 تومان را محقق کنه 3000 تومان بیشتر نمیارزه ، همین 1500 تومان هم رو هواست ، خلاصه توی تله گیر نیفتید که ضرر سنگین وارد میکنه .

نظر

• argo
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 745

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post
                  موافق نظر شما نیستم/ اینجا ایران است روش هلسون جواب نمیدهد. مثلا الان شما بیایید اخابر و یا همراه اول تاسیس بکنید. اگر مجوزش را دادند
                  دلیل اینکه به من و شما برای همراه اول مجوز نمیدن سود سازی بالای همراه اول نسبت به سرمایه است
                  ولی باز دلیل بد بودنش کلاف پولهای گمشده است والا همراه براحتی نصف ارزشش هر سال میتونه سودسازی کنه
                  بقول معروف چون تکی با نمکی
                  ولی صندوق فروشگاهی رو مرقام بهتر از کنتور انجام میده و تازه تنها تولید کننده خودپرداز است
                  جعبه فیوز و کنتور اب و برق که تکنولوژی خاصی نداره
                  بنابراین چند مورد استثنا در بورس داریم منجمله همراه اول که هیچ ربطی به کنتور نداره
                  پي نوشت
                  http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                  "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

روز اخر سال باز شد و بعضی کارگزاریها برای سررسید 9 فروردین به مشتریها فشار اورده بودن که حتما تسویه کنن

بیشتر نمادهای اصلی 4 شنبه باز شد و فشار فروش بالا بود

البته کنتور واقعا انتظار نداشتم زیر 10 باز شه و حتی من خودم فکر میکردم 12 باز شه

اما خب مهم نیست

ماها که 1900 خریدمون هست تو سود مافوق تصوری هستیم اما برای بازار هم قیمت مفتی باز شد

من خودم روز 4 شنبه اضافه کردم

برای 7 فروردین هم انتظار من اینه که سهم از منفی به سمت مثبت و در نهایت با صف خرید بسته بشه

اگرم صف فروش بشه انتظارم اینه شاهد جمع اوری بالای سهم باشیم

من خودم تو سودی رفتم که اگه بفروشم بارمو بستم اما نفروختم چون اعتقاد دارم قیمتش خیلی ارزونه

به دوستان هم توصیه میکنم در منفی شنبه خریدار جدی باشن
                    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                      روز اخر سال باز شد و بعضی کارگزاریها برای سررسید 9 فروردین به مشتریها فشار اورده بودن که حتما تسویه کنن

بیشتر نمادهای اصلی 4 شنبه باز شد و فشار فروش بالا بود

البته کنتور واقعا انتظار نداشتم زیر 10 باز شه و حتی من خودم فکر میکردم 12 باز شه

اما خب مهم نیست

ماها که 1900 خریدمون هست تو سود مافوق تصوری هستیم اما برای بازار هم قیمت مفتی باز شد

من خودم روز 4 شنبه اضافه کردم

برای 7 فروردین هم انتظار من اینه که سهم از منفی به سمت مثبت و در نهایت با صف خرید بسته بشه

اگرم صف فروش بشه انتظارم اینه شاهد جمع اوری بالای سهم باشیم

من خودم تو سودی رفتم که اگه بفروشم بارمو بستم اما نفروختم چون اعتقاد دارم قیمتش خیلی ارزونه

به دوستان هم توصیه میکنم در منفی شنبه خریدار جدی باشن
                      شما که میگفتی با کارگزاری ها تماس گرفتن و گفتند بالای 8000 تومان دستور خرید نگذارند پس چی شد 1000 تومان پایین تر کلی فروشنده داشت چرا کسی بهش محل نگذاشت ؟

تشویق به خرید نکن اگر ملت بخرند و ضرر سنگین کنند چطور میخواهی جوابشون را بدی ؟
                      بلایی که ذوب سر سهامدارانش در آورد آکنتور در میاره .

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                        شما که میگفتی با کارگزاری ها تماس گرفتن و گفتند بالای 8000 تومان دستور خرید نگذارند پس چی شد 1000 تومان پایین تر کلی فروشنده داشت چرا کسی بهش محل نگذاشت ؟

روز بازگشایی به خودمون زنگ زدن که اردر 8500 تومنی ای که گذاشته بودیم حذف کنیم...به کارگزاری صباجهاد هم زنگ زدن...این از این

اما من کنتورو زیر 2000 گفتم بخرید و الان 7 تومنه اینم ازین

شمام به بنده کار نداشته باش ضرر کردن پای من...سرت تو لاک خودت باشه

پستهای بنده رو هم نقل قول نفرمایید که بنده مجبور بشم جواب بدم

نظرات خودتونو بفرمایید استفاده میکنیم

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

حالا ببینیم این پیشنهاد خرید ما در قیمتهای بین 6 تا 7 به چند نفر ضرر میزنه

با تاکید فراوان میگم خودتونو برای خرید اماده کنید

درشتم مینویسم تا یادگاری اینجا بمونه

بین 6 تا 7 اگه تونستید بخرید اگه زیر 7 ندادن بین 7 تا 8 بخرید

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام

بعضی از دوستان راه افتادند این تایپیک اون تاپیک و برای سهمی که ندارند دیگران رو نصیحت کردن

شبندر می خری یه حرفی می زنند کاما و کگل و.... می خری دوباره از اونجا سر در میرند

دوستان توجه داشته باشند نوشته های ما توصیه به خریداری یا فروش این سهام نیست و

صرفا تبادل اطلاعات بین سهامداران است و از همین جا من از آقای سامان که در این مدت اطلاعات خوبی

برای سهامداران فراهم آورد تشکر می کنم

لزومی نداره وقتی به فرض من سهام خودرویی ندارم راه بیافتم تو تاپیک سایپا و خ کاوه و خزامیا و...

به سهامداران اونا زخم زبون بزنم

چند تا از دوستان نزدیک من سنگین خودرو دارند روی 300 گفتند بفروشیم گفتم نه

اینکه من یه سهمی رو ندارم دلیل نداره که اون سهم هم رشد نکنه

من از همین جا به تمامی سهامداران گروه خودرو هم به خاطر سود های بالا تبریک می گویم انشالله به خیر

و خوشی خرج کنند

سود امسال کنتور 1500 تومان و سود سال 95 مبلغ 2500 تومان است

به نظر من سود 95 زیر 3000 تومان نخواهد بود این سود ها اگر پی به ای بالا نگیرند حداقل بین 3 و 4 می تواند پی به ای بگیرند

وقتی سایر گروه ها می توانند تا 1200 درصد افزایش سرمایه بدهند این سهم هم بطور متوالی می تونه

افزایش سرمایه بده و قیمت سهم رقیق بشه

شتران افزایش نداد نداد ولی وقتی تصمیم به افزایش سرمایه گرفت تا 20000 درصد در دوسال افزایش سرمایه

داد... افزایش سرمایه پشت افزایش سرمایه...... این افزایش سرمایه تمام نشده افزایش سرمایه بعدی

این اتفاق می تواند برای کنتور هم اتفاق بیافته

نظر

• argo
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 745

دوست عزیز 7 تومن هم که باز شد شما سود کردی
                              ولی من و امثال من که نگاه بنیادی دارن یک مورد رو هیجقوقت قبول نمیکنن بقول امریکایی ها سام تینگ ایز رانگ
                              خاور و امثالهم مشخصه داره با حقه بازی بالا میره و حرفی درش نیست البته از اون سمت هم با حقه بازی خیلی پایین معامله میشد
                              ولی یکشرکت بیاد اعلام کنه ما سود عملیاتی رو به اندازه صد در صد ارزش بازارمون و به اندازه 500 درصد ارزش ترازنامه افزایش دادیم
                              در تاریخ بورس سابقه نداشته
                              یعنی اصلا شما برید تو بازار تهرون به یک حجره دار بگی من از 500 میلیون سرمایه ظرف یکسال 500 میلیون در میارم یا بهت میخنده یا میگه پسر جون برو از راه حلال پول در بیار
                              فقط یک راه برای اکتساب چنین پولی است قمار بازی
                              حالا این قمار یا تو کازینو است
                              یا بخطر انداختن جان و مال و انجام اعمال خلاف
                              یا بورس بازی رو سهمهایی که یا باهاش به اوج میرسه یا بقعر
                              این شرکت که قمار نکرده
                              پس قراردادی بسته که خیلی تو پاجه طرف مقابل کرده که اگه اینطوره به سرانجام نمیرسه
                              حالا اگر شما حرفه ای رو سراغ داری که میشه پول رو باهاش ظرف یکسال از راه معقول و کارکردن دو برابر کرد معرفی فرمایید
                              پي نوشت
                              http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                              "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• marzough
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 54

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post

دوست عزیز اگر کسی به توصیه شما که این سهمو نداری از یه سود چشمگیر جا بمونه آیا میتونی جواب بدی؟؟..

نظر

در حال کار...
                                X