كنتورسازي ايران ( آكنتور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : كنتورسازي ايران ( آكنتور )

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
    هر وقت اون گروه که جمعش کردن اراده کنن صفش رو هم میدن

این بمب معلوم نیست دست چه بیچاره هایی منفجر بشه
    اگه تایمرش بالا 12000 باشه.....چه انفجار دل انگیزی ایجاد میشه....هر سهمی سقفی داره........ولی با این صف خرید....هنوز زمان زیادی تا انفجار باقی مانده....
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

در اصل توسط mey پست شده است View Post
      اگه تایمرش بالا 12000 باشه.....چه انفجار دل انگیزی ایجاد میشه....هر سهمی سقفی داره........ولی با این صف خرید....هنوز زمان زیادی تا انفجار باقی مانده....
      انشاء الله هر جور که بشه شما دوستان سود کنید ولی خیلی مواظبش باش
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• امیر حسین کمالی
        عضو عادی
        • Aug 2015
        • 66

با کوچکترین خبر منفی که تو بورس ایران هم هیچ بعید نیست مثل به مشکل برخوردن قرارداد صندوق صف بصورت معکوس قفل و سرمایه خیلی ها دود خواهد شد وقتی 95 درصد سهامداراش تو سود بالای سیصد درصدی هستند خیلی باید مواظب بود

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط امیر حسین کمالی پست شده است View Post
          با کوچکترین خبر منفی که تو بورس ایران هم هیچ بعید نیست صف بصورت معکوس قفل و سرمایه خیلی ها دود خواهد شد وقتی 95 درصد سهامداراش تو سود بالای سیصد درصدی هستند خیلی باید مواظب بود
          دقیقا همینطور هست

سهمی که یک هفته پیش رو 6500 صف فروش بوده الان رو 6800 صف خرید 4 میلیونی داره اخه یکی نیست بگه که در طول این یه هفته چه خبر شد ها
          واقعیت اینه که یه حرکت گروهی بیش نیست وگرنه اگه بحث بنیاد سهم و سود و....این چیزها بود(البته بر اساس دروغ خود شرکت) خب این سهم نباید اصلا صف فروش میشد.......این همه ما کاربر انلاین و غیر انلاین در بورس داریم چطوره که رو 6500 و 6200 حاضر نیستن بخرن ولی رو 6800 صف خرید تشکیل میدن؟ اون هم فقط ظرف چند روز

نظر

• argo
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 745

كنتورسازي ايران ( آكنتور )

چقدرارزش بازار كنتورسازي بالا رفته
            از بانك دي ارزش بيشتري داره و ارزش بازاري معادل شراز پيدا كرده است
            البته عجيب نيست پرايد وقتي طرفدار زياد داشته باشه ممكنه با ٢٠٦ هم قيمت بشه
            ديدين واسش صف هم بستن از ٢٠٦ جلوزد
            وقتي در شعف سود شركت غرق ميشيم مقياسها رو فراموش ميكنيم
            پديده شانديز هم زماني هم ارزش بانك صادرات معامله ميشد
            يعني با تارگت ده هزار تومني دوستان حساب كنيم شبندر هم ميزاره تو جيبش
            آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/04/02, 16:07.
            پي نوشت
            http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
            "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

تا الان میگفتیم ما که تو این سهم سود کردیم انشالا که بقیه تو باقی بازار سود کرده باشن

ما که بالاخره این سهمو میفروشیم و از تاپیک کنتور خداحافظی میکنیم اما الان واقعا لذت میبرم که میبینم یه عده بدجور دارن حسرت داشتن کنتورو میخورن و یه جورایی دارن میسوزن

ما از سوزش اینا لذت میبریم..هر چی بیشتر میسوزن ما بیشتر لذت میبریم

منظورم شخص خاصی نیست..

هر چی بیشتر توهمات ذهنیشونو میگن ما بیشتر لذت میبریم

واقعا سخته دیدن اینکه یه عده از کل بازده یه سهم استفاده کرده باشن و یه عده در بقیه بازار مدام سوار و پیاده شده باشن و اون بازدهی مطلوبو نداشته باشن

واقعا سخته و درکشون میکنم..شاید اگر منم جای اونا بودم همین حالو داشتم
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

این همه گروه خودرو بالا رفت ما نرفتیم یه پست منفی تو تاپیکاش بزنیم

نه تنها پست منفی که اصلا پست نزدیم چون از رشد اونا لذت میبردیم

اما انواعو اقسام کاربرها در تاپیک کنتور اومدن و پست زدن و عمدتا پست منفی

اما اخرش چی شد؟

اخرش 3 4 برابر باز شد و همشون ضایع شدن

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

الانم میگم بالاخره این صف یه جایی میریزه و سهم متعادل میشه

کار ندارم کجا میریزه

اما فکر اینکه سهم ریزشی بشه رو از سرتون بیرون کنید

سهم با 2500 تومن سود ارزش تئوریکش زیر 10 تومن نیست و ارزش بازاریش هم باید 12 13 باشه

من سهمو تا زمانی که به 15 تومن نرسیده پیشنهاد خرید میدم برای افراد بلند مدت...البته خودم چون تو سود زیادی هستم هر جا احساس کنم کوتاه مدت دیگه توانایی نداره خارج میشم اما برای افراد بلند مدت پیشنهاد خروج نمیدم

اگر یه زمانی برای این قراردادش مشکل پیش اومد خودم اولین کسی خواهم بود که اینجا اعلام میکنم وقته فروششه

نظر

• امیر حسین کمالی
                    عضو عادی
                    • Aug 2015
                    • 66

ما یه پست یک خطی برای تازه واردهای کنتور زدیم که احتمال به مشکل خوردن قرارداد را هم مد نظر داشته باشند تا خدانکرده باعث ضرر سنگینشون نشه این دوستمون شش تا پست نیم صفحه ای گذاشت تا تبلیغ سهم به قول خودش چهار برابر رشد کرده رو بکنه . از لحن گفتارش معلومه که خیلی نگران عرضه سهم هستش.خوب اگر اینقدر به سهمت مطمئن هستی که دیگه اینهمه تبلیغ نمیخواد. به هر کسی هم که کوچکترین نقدی به سهم داشته باشه انگ حسادت میزنه. چشم ما دیگه اینجا پست نمیزاریم با شما هم بحثی نداریم. خوش باشید

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

در اصل توسط امیر حسین کمالی پست شده است View Post
                      ما یه پست یک خطی برای تازه واردهای کنتور زدیم که احتمال به مشکل خوردن قرارداد را هم مد نظر داشته باشند تا خدانکرده باعث ضرر سنگینشون نشه این دوستمون شش تا پست نیم صفحه ای گذاشت تا تبلیغ سهم به قول خودش چهار برابر رشد کرده رو بکنه . از لحن گفتارش معلومه که خیلی نگران عرضه سهم هستش.خوب اگر اینقدر به سهمت مطمئن هستی که دیگه اینهمه تبلیغ نمیخواد. به هر کسی هم که کوچکترین نقدی به سهم داشته باشه انگ حسادت میزنه. چشم ما دیگه اینجا پست نمیزاریم با شما هم بحثی نداریم. خوش باشید

پست منو دوست عزیز درست نخوندی..گفتم منظورم شخص خاصی نیست که شما سریع پاسخ دادی

من نگران هیچی نیستم

شما این تاپیکو دنبال نکردی و نمیدونی چی به چیه

از موقعی که کنتور بسته شد اگه حوصله داشتی برو تاپیکو بخون...اگه حوصله نداشتی لااقل برو از موقعی که باز شد بخون...بازم اگه حوصله نداشتی برو اون موقعی که صف فروش شد بخون

شما کلا به خودت نگیر..در جریان نیستی

نظر

• argo
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 745

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                        تا الان میگفتیم ما که تو این سهم سود کردیم انشالا که بقیه تو باقی بازار سود کرده باشن

ما که بالاخره این سهمو میفروشیم و از تاپیک کنتور خداحافظی میکنیم اما الان واقعا لذت میبرم که میبینم یه عده بدجور دارن حسرت داشتن کنتورو میخورن و یه جورایی دارن میسوزن

ما از سوزش اینا لذت میبریم..هر چی بیشتر میسوزن ما بیشتر لذت میبریم

منظورم شخص خاصی نیست..

هر چی بیشتر توهمات ذهنیشونو میگن ما بیشتر لذت میبریم

واقعا سخته دیدن اینکه یه عده از کل بازده یه سهم استفاده کرده باشن و یه عده در بقیه بازار مدام سوار و پیاده شده باشن و اون بازدهی مطلوبو نداشته باشن

واقعا سخته و درکشون میکنم..شاید اگر منم جای اونا بودم همین حالو داشتم
                        دلیل عقب موندگی کشورهای جهان سوم همینه
                        هر کسی بفکر خودشه اینطور که شما میفرمایید هیچ کس حق صحبت مخالف نداره چون شما که سهامدارشی مطمنا بد نمی گی چون بنفعت نیست
                        اونی هم که سهم رو نداره بیخود میکنه میاد تو تاپیکش چون شما سهامدارشی و تحمل شنیدن حرف مخالف رو نداری
                        یکمرتبه بفرمایید تو همه تاپیکها فقط سخن مثبت رواست
                        من یک حرف منطقی زدم واسه اونی که میره 6800 سهم رو بخره یک دو دوتا چهارتا بکنه متضرر نشه
                        برادر بسیجی قبل از ورود به سهم باید نقطه غلط کردم و تحلیلم درست نبود رو مشخص کنی
                        کنتور خریدی 6800 ضرر کردی و بازار ریخت یا شرکت گفت قراردادم رفته رو هوا تا کجا حاضر به پذیرش اشتباه هستی 6000 تومن و 5000 تومن 4000 تومن 3000 تومن
                        اگر 5000 تومن اشتباهتو قبول میکنی باید هدفت از خریدن سهم 6800 + 1800 =7600 باشه والا اصلا خرید 6800 و فروشش در 7200 کار منطقی نیست و راه شما به ترکستان است
                        نسبت ریسک به ریوارد در همه بازارهای مالی حداقل 50 به 50 است این یک اصل بازار بورس است از صد سال پیش همین بوده و تا صد سال اینده هم همین است
                        پي نوشت
                        http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                        "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

نه قربونت برم

بیا نظرتو بگو هرچیم دوست داشتی بگو..کسی شاکی نمیشه

اما وقتی هی بیای به حساب خودت دلسوزی کنی و هشدار بدی اونم برای سهمی که 2500 تومن سودشه این دیگه معنی نمیده

امثال شما اینقدر میان میگن میریزه میریزه تا بالاخره یه جایی میریزه و دیدی گفتم دیدی گفتم راه میندازن

شما وکیل وصی مردم نیستی...بیا نظرتو بگو اما از حد تعادل خارج نشو..ما وقتی میایم اینجا میگیم سهم تا 12 تومن 15 تومن ارزش خرید داره داریم 2500 تومنو میبینیم و اینو میگیم...مطمئن باش یه زمانی اگه قراردادش بره رو هوا خودمون اولین کسی هستیم که اینجا اعلام میکنیم

سهم تازه نمادش بسته شده رفته اعلام سود قرارداد کرده یه عده میان میگن قراردادش رو هواست

ایناست که ادمو اذیت میکنه..اگه نیتت خیره که نیست یه بار بیا نظرتو بگو و برو...اگه دیدی داره بحث کنسل شدن قرارداد جدی میشه بیا اینجا اینقدر پست بزن که خالی بشی

ولی وقتی میبینی سهم 7 8 برابر شده و بازار هم داره میخره غلاف کن رفیق

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                          دلیل عقب موندگی کشورهای جهان سوم همینه
                          هر کسی بفکر خودشه اینطور که شما میفرمایید هیچ کس حق صحبت مخالف نداره چون شما که سهامدارشی مطمنا بد نمی گی چون بنفعت نیست
                          اونی هم که سهم رو نداره بیخود میکنه میاد تو تاپیکش چون شما سهامدارشی و تحمل شنیدن حرف مخالف رو نداری
                          یکمرتبه بفرمایید تو همه تاپیکها فقط سخن مثبت رواست
                          من یک حرف منطقی زدم واسه اونی که میره 6800 سهم رو بخره یک دو دوتا چهارتا بکنه متضرر نشه
                          برادر بسیجی قبل از ورود به سهم باید نقطه غلط کردم و تحلیلم درست نبود رو مشخص کنی
                          کنتور خریدی 6800 ضرر کردی و بازار ریخت یا شرکت گفت قراردادم رفته رو هوا تا کجا حاضر به پذیرش اشتباه هستی 6000 تومن و 5000 تومن 4000 تومن 3000 تومن
                          اگر 5000 تومن اشتباهتو قبول میکنی باید هدفت از خریدن سهم 6800 + 1800 =7600 باشه والا اصلا خرید 6800 و فروشش در 7200 کار منطقی نیست و راه شما به ترکستان است
                          نسبت ریسک به ریوارد در همه بازارهای مالی حداقل 50 به 50 است این یک اصل بازار بورس است از صد سال پیش همین بوده و تا صد سال اینده هم همین است

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

ما خودمون اینجا سالیانه سال هست داریم پست میزنیم و هدفمون سود رسوندن هست نه زیان رسوندن

حالا یه عده اینجا مارو محکوم میکنن که اله و بله

برید سابقه مارو ببینید

کجا ما خواستیم به کسی ضرر بزنیم؟

مگه افراد این سایت و کسایی که با حرف ما کنتور میخرن چقدر میتونن تو روند یه سهم 7 تومنی تاثیر بزارن؟

کسی که میاد یه سهم 7 تومنی با 2500 تومن سودو میگه بخر داره اشتباه میکنه؟

هنوز بعضیا ساده ترین معادلات بازارو بلد نیستن حل کنن واسه همین همیشه بازندن و این بازنده بودنو در قالبهای مختلف در تاپیکها به نمایش میزارن

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

واقعیت این هست که این تاپیک و نظرات ما هیچ تاثیری در روند اکنتور نداره پس خیلی سخت نگیرید;;)

فقط هدف همینه که اینجا به هم کمک کنیم بهترین تصمیم رو بگیریم و دور هم خوش بگذرونیم و گرنه نه سودی به ما میرسه و نه ضرری

اصل بحث هم همینه که اکنتور با توجه به انچه که نشون داده فعلا این قیمت نمیارزه و جمع شدن صفش هم همه میدونن به چه شکل بود

والا من این چند وقت دو بار شبندر خریدم و سود کردم ولی نگفتم میخواد 1000 تومن بشه اون هم با توجه به بنیادش در حال حاضر و فرق من با بقیه هم همینه که هر چند یه سهمی رو داشته باشم ولی حقیقت رو پنهان نمیکنم . البته منظورم شخص خاصی نیست@};-

نظر

• marzough
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 54

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                                واقعیت این هست که این تاپیک و نظرات ما هیچ تاثیری در روند اکنتور نداره پس خیلی سخت نگیرید;;)

فقط هدف همینه که اینجا به هم کمک کنیم بهترین تصمیم رو بگیریم و دور هم خوش بگذرونیم و گرنه نه سودی به ما میرسه و نه ضرری

اصل بحث هم همینه که اکنتور با توجه به انچه که نشون داده فعلا این قیمت نمیارزه و جمع شدن صفش هم همه میدونن به چه شکل بود

والا من این چند وقت دو بار شبندر خریدم و سود کردم ولی نگفتم میخواد 1000 تومن بشه اون هم با توجه به بنیادش در حال حاضر و فرق من با بقیه هم همینه که هر چند یه سهمی رو داشته باشم ولی حقیقت رو پنهان نمیکنم . البته منظورم شخص خاصی نیست@};-
                                خوب مثالی زدید.....شبندر و آکنتور خیلی به هم شبیهن!!!!!!!!! هر دوتا اعشار پی بر ایشون هفت دهمه...یکی ۲.۷ - یکی هم ۳۶.۷
                                خلاصه خیلی به هم شبیهن

نظر

در حال کار...
                                X