كنتورسازي ايران ( آكنتور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : كنتورسازي ايران ( آكنتور )

احتمالا تا شنبه عزیزان دلواپس این تایپک رو به توپ خواهند بست.
    مطلب تکراری همه دلواپسان هم این گونه خواهد بود.
    "چقدر گفتم این ارزش خرید نداره ولی کسی گوش نکرد،آکنتور فقط یه سوله هست"
    :D
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

امروزم نگاه کردم و هیچ فروشی نداشتم

با این روندی که امروز داشت شنبه صف فروش میشه

اما برداشت من این هست که سهم جمع میشه و متعادل میشه و یکشنبه دوباره به روند عادیش برمیگرده

بعضی از دوستان تکنیکال کار هم معاملات امروز رو پولبک به 7500 میدونن که این دیگه کار سجاد هست..به نظرم تعریف مقاومت رو این سهم معنی نمیده

نهایت یکشنبه سهم دوباره برمیگرده..این نظر منه

حجم معاملات و ارزش 33 میلیاردتومانی هم بسیار به چشم اومد

یه خبری هم به دستم رسیده که اگه مطمئن بشم اعلام میکنم

منتظر به رگبار بستن دوستان تا شنبه هم هستم:.thumbsupsmileyanim
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

...
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

من نظرم اینه شنبه از منفی به سمت مثبت میرود/ ببینیم خدا چی میخواهد/
          کل فروش امروز برای حقیقی بود

نظر

• جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            ...

دوست عزیز شما هیچی هم ننویسی باز لایک دارید. چه برسد به سه تا نقطه./

مزاح اخر هفته بدل نگیری/ ممنون

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

با روند حرکت کتید
              متشکرم:D

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                امروزم نگاه کردم و هیچ فروشی نداشتم

با این روندی که امروز داشت شنبه صف فروش میشه

اما برداشت من این هست که سهم جمع میشه و متعادل میشه و یکشنبه دوباره به روند عادیش برمیگرده

بعضی از دوستان تکنیکال کار هم معاملات امروز رو پولبک به 7500 میدونن که این دیگه کار سجاد هست..به نظرم تعریف مقاومت رو این سهم معنی نمیده

نهایت یکشنبه سهم دوباره برمیگرده..این نظر منه

حجم معاملات و ارزش 33 میلیاردتومانی هم بسیار به چشم اومد

یه خبری هم به دستم رسیده که اگه مطمئن بشم اعلام میکنم

منتظر به رگبار بستن دوستان تا شنبه هم هستم:.thumbsupsmileyanim
                درود
                اصطلاح پولبک به 7500تومن بنظر من نمیتونه در اینجا درست باشه چون اصولا پولبک بمعنای اطمینان خاطر از تغییر موضع در تکنیکال حکایت داره.یعنی ما در یه نموداری یه مقاومت خیلی قویی داریم که قیمت سه یا چهار بار در برخورد با اون ناکام مونده ولی پس از شکست این مقاومت یه برگشتی به مقاومت انجام میده تا تغییر موضع از مقاومت به حمایت رو به بازار نشون بده وقتی این عمل انجام میشه ، سهامداران و فعالان روی سهم اعتقاد پیدا میکنند که این مقاومت که تا دیروز کلی فروشنده داشت امروز بدلیل شکسته شدن و اومدن قیمت بالای اون در اون قیمت کلی خریدار داره و اجازه افت رو به سهم نمیده و این اطمینان خاطری به بازار در مورد صعود سهم میده.
                اما در آکنتور چنین وضعیتی نیست،کنتور فقط با یه مقاومت روز بازگشایی که در حد متوسط بوده برخورد کرده و زیادر در ذهن ها باقی نمونده.
                بنظر من شنبه هر اتفاقی در حین معاملات میتونه بیفته ،اگه با صف فروش باز شه ممکنه هر لحظه جمع بشه و بسمت صف خرید بره و یا اینکه ممکنه یه حالت نوسانی در دو یا سه در صد منفی تا اومدن فشار خرید داشته باشه.
                منظورم از این حرف ها اینه که با توجه به عدم خروج کله گنده های سهم،میدان وقتی دست سهامداران خرد بیفته بیشتر حرکت های هیجانی انجام میدن که حاصل حرکت اونا ،نوسانات غیرمنطقی و غیرقابل پیش بینی میشه.
                پس بنظر من ،شنبه برای آکنتور بیشتر روز غیرقابل پیش بینی هست.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/04/06, 13:27.

نظر

• argo
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 745

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post
                  اووووووووووووووووووووووووه 4 ماه دیگر /

خوب چرا شما سر کنتور 4 ماه صبر نمیکنید/
                  باشه تا آخر اذر میبندیم
                  شما کنتور امروز با قیمت 7680 و بنده با سایپا با کلوز 158
                  با کلوز روز 30 اذر 95 درصد سود رو حساب میکنیم
                  روزگار بچرخ تا ببینیم این کنتور سود رو میسازه یا وسط راه سهم رو میبندن
                  در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  با روند حرکت کتید
                  در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  متشکرم:D

سبک کار فرق میکنه
                  تکنیکال میگه من کار ندارم سهم اینقدر میرزه یا نمیرزه اصلا سودی که گفته رو میسازه یا دروغی بیشتر نبوده چون بازار خریداره منم میخرم
                  ولی سبک کار من اینه که ببینم سود رو میسازه ارزشش سرمایه گزاری داره ریسک و سود رو در نظر میگیرم زمان میدم به سهم برای رشد
                  پس دو دیدگاه مختلف است
                  منتها تکنیکال در خارج مرزها استاپ میزاره و در صورت اشتباه میزنه بیرون ولی در بورس تهران سهم رو میبندند و یکمرتبه نصف قیمت باز میکنن که مورد عجیبی هم نیست
                  این یعنی تکنیکال فقط یکمرتبه بازار اینطوری بهش بماله کلک کنده است
                  آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/04/06, 14:22.
                  پي نوشت
                  http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                  "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• رهـــا
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 342

درود
                    اصطلاح پولبک به 7500تومن بنظر من نمیتونه در اینجا درست باشه چون اصولا پولبک بمعنای اطمینان خاطر از تغییر موضع در تکنیکال حکایت داره.یعنی ما در یه نموداری یه مقاومت خیلی قویی داریم که قیمت سه یا چهار بار در برخورد با اون ناکام مونده ولی پس از شکست این مقاومت یه برگشتی به مقاومت انجام میده تا تغییر موضع از مقاومت به حمایت رو به بازار نشون بده وقتی این عمل انجام میشه ، سهامداران و فعالان روی سهم اعتقاد پیدا میکنند که این مقاومت که تا دیروز کلی فروشنده داشت امروز بدلیل شکسته شدن و اومدن قیمت بالای اون در اون قیمت کلی خریدار داره و اجازه افت رو به سهم نمیده و این اطمینان خاطری به بازار در مورد صعود سهم میده.
                    اما در آکنتور چنین وضعیتی نیست،کنتور فقط با یه مقاومت روز بازگشایی که در حد متوسط بوده برخورد کرده و زیادر در ذهن ها باقی نمونده.
                    بنظر من شنبه هر اتفاقی در حین معاملات میتونه بیفته ،اگه با صف فروش باز شه ممکنه هر لحظه جمع بشه و بسمت صف خرید بره و یا اینکه ممکنه یه حالت نوسانی در دو یا سه در صد منفی تا اومدن فشار خرید داشته باشه.
                    منظورم از این حرف ها اینه که با توجه به عدم خروج کله گنده های سهم،میدان وقتی دست سهامداران خرد بیفته بیشتر حرکت های هیجانی انجام میدن که حاصل حرکت اونا ،نوسانات غیرمنطقی و غیرقابل پیش بینی میشه.
                    پس بنظر من ،شنبه برای آکنتور بیشتر روز غیرقابل پیش بینی هست.

=D>=D>=D>=D>=D>
                    شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• نوام چامسکی
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 3369

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                      http://www.aparat.com/v/tBLE2

اینم اخرین ویدیوی که در فروم قرار میدم و امیدوارم دوستان با پیگیری

مطلب مفید و عالی کانلسیم

بتونن به سودهای خوبی در بازار برسن

(البته در اپارت سرچ کنن دوستان/ میتونن یک دوره امورشی کامل رو ببین )

ارادتمند دوستان

نوام چامسکی

15دی سال 1394

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                        باشه تا آخر اذر میبندیم
                        شما کنتور امروز با قیمت 7680 و بنده با سایپا با کلوز 158
                        با کلوز روز 30 اذر 95 درصد سود رو حساب میکنیم
                        روزگار بچرخ تا ببینیم این کنتور سود رو میسازه یا وسط راه سهم رو میبندن

سبک کار فرق میکنه
                        تکنیکال میگه من کار ندارم سهم اینقدر میرزه یا نمیرزه اصلا سودی که گفته رو میسازه یا دروغی بیشتر نبوده چون بازار خریداره منم میخرم
                        ولی سبک کار من اینه که ببینم سود رو میسازه ارزشش سرمایه گزاری داره ریسک و سود رو در نظر میگیرم زمان میدم به سهم برای رشد
                        پس دو دیدگاه مختلف است
                        منتها تکنیکال در خارج مرزها استاپ میزاره و در صورت اشتباه میزنه بیرون ولی در بورس تهران سهم رو میبندند و یکمرتبه نصف قیمت باز میکنن که مورد عجیبی هم نیست
                        این یعنی تکنیکال فقط یکمرتبه بازار اینطوری بهش بماله کلک کنده است

اصلا تکنیکال همچین چیزی نمیگه لطفا در مورد چیزی که اطلاعات کافی و وافی ندارید اظهار نظر نفرمایید.
                        در مورد سبک کاری که فرمودید که "ببینیم سود رو میسازه ارزش سرمایه گذاری داره،ریسک و سود رو در نظر میگیرم" حداقل در شپلی که اینطور نبوده،چون شپلی زیانش رو افزایش میده پس خلاف سبک کاریتون عمل کردید.
                        ضمن اینکه شما از کجا به این نتیجه رسیدید که آکنتور این سود رو نمیتونه بسازه، که مدام میکوبیدش ،مگه میخواد موشک درست کنه؟
                        یه صندوق فروشگاهی هست که قطعاتش رو یا مونتاژ سر هم میکنه یا خودش درست میکنه ،علم و دانش زیادی هم نمیخواد.
                        چه چیز این سود جای ایراد داره؟
                        سوای اینها یه چیزی رو من بگم ،من اعتقاد دارم آدمی که در یه چیزی تخصص داره یا ادعای تخصص میکنه باید بتونه از اون تخصص ،پول دربیاره.وقتی شما در چندین سهم نظر میدید ولی خلاف نظر شما یا سود سازی میکنند یا قیمتش خلاف نظر شما بالا و پایین میشه این یعنی اینکه شما نتونستید از اون علم سود کنید و از بازار جا موندید پس بهترین کار اینه که تجدید نظر بفرمایید و با بازار همگام بشید.
                        و یا اینکه در مسایل بنیادی دست از سطحی نگری بردارید و تمامی مسایل رو در نظر بگیرید نه اینکه ناو و ارزش دفتری و غیره رو فقط ملاک قرار بدید.
                        من خودم بارها شده دیدم سهمی برخلاف تکنیکال ،بالا پایین شده،با صراحت کامل گفته ام چیزی از روندش نمیدونم و اصرار به عقیده خودم نکرده ام چون همه چیز در قیمت خلاصه میشه.
                        خدای تکنیکال و بنیادی هم باشی نتونی از این دانشت سود کنی باید اون علم رو بیخیال بشی و یا اینکه از اول شروع به مطالعه کنی و منطبق با بازار ازش یه چیزی در بیاری که سود برات بسازه.
                        هی شما از صبح تا شب بیا اینجا بگو این سهم ارزش خرید نداره ولی وقتی قیمت بالا میره یعنی اینکه شما سود رو از دست میدید.
                        البته ما هم کورکورانه سهمی رو نمیخریم و تنها با سهم هایی سهامداری میکنیم که روند صعودی قویی دارند و پشتش هم بنیادی داره ولی هیچ وقت ،وقتی سهمی سود سازی کرده و روند صعودیش قوی بوده نمیاییم بگیم این ارزش خرید نداره .
                        چند تا پست در مورد آکنتور و شپلی وقتی در قیمت های پایین بودند براتون میذارم .

کنتور 15 میلیارد تومن معامله شده،1.6 میلیارد تومن هم ارزش ریالی صف خریدش هست،خریداران قویی داره قطعا قیمتش بالای 2 هزاره.
                        امروز آکنتور با مقاومت سقف قبلی 1800تومنی خود روبروست،ممکنه امروز رفتار هیجانی و شتاب زدگی از سوی برخی سهامداران و نوسانگیرها داشته باشیم ولی این دلیل بر عدم شکست مقاومت مذکور نخواهد بود.
                        اگر چنانچه تحت تاثیر مقاومت عرضه ای صورت بگیره و در منفی هم فروشنده ای باشه ممکنه یکی دو روزی منفی یا چند درصدی اصلاح باشه و سپس برگرده برای شکستن مقاومت و هدف بالای 2000 تومنه این حالت بدبینانه سهم هست ،حالت خوشبینانه اش هم بدون هیچ زحمتی شکست مقاومت مذکور هست.
                        آکنتور رو اگه امروز عرضه کردند،بنظرم باز هم جای نگرانی نخواهد داشت ممکنه فقط یه ده درصدی اصلاح داشته باشه روند صعودی قویی داره،شاید یه سلامی به 1800 تومن.
                        البته اگه عرضه بشه.بهرحال من نظرم اینه که فعلا باید با سهم موند.

اون روز هم گفتم پول وارد شده به کنتور زیاده ،این سهم بالای 2000تومن رو خواهد دید،یه مقاومت روی 1800 تومن داره شاید کمی به اون واکنش نشون بده بعد راهی بالای 2هزار بشه

من همچنان به شپلی اعتقاد دارم من فکر میکنم تا زمانیکه بالای 220 تومن هست مشکلی نیست زیر اون ممکنه فروشنده هایی باشه ولی دیگه زیر 190 تومن نباید بیاد. احتمال کمی میدم که بیاد اون قیمت رو بشکنه ولی خب چون سهم زیاد پرحاشیه ای هست نمیشه باقاطعیت گفت ولی بنظرمن اون پول اصلی هنوز خارج نشده.
                        بشخصه اعتقاد دارم هر کسی در افزایش سرمایه این سهم شرکت کنه احتمال زیاد سود میکنه.
                        محدوده 260 تا 265 تومن رو بشکنه،برای روند سهم خیلی خوبه.
                        فکر میکنم بتونه بشکنه،اینروزها کمتر در مورد این سهم صحبت میشه و این میتونه باعث عدم حساسیت سازمان به رشد قیمت این سهم بشه.
                        نمیدونم یه حسی بهم میگه شرکت در افزایش سرمایه این سهم سودآوری خوبی میتونه بده.
                        امروز توجهم رو به خودش جلب کرد،حرکتش جالب بود ،صف خریدش رو سنگین کنه توان عبور از مقاومت 260 تومن رو خواهد داشت.
                        امروز شپلی با مقاومت مهم 287 تومن درگیره که ممکنه عرضه ها بیشتر از روزهای قبل باشه،من فکر میکنم میتونه این مقاومت رو هم بشکنه حالا امروز هم نتونست روزهای دیگه خواهد شکست.انشالله با شکست اون دیگه مقاومت قویی تا 350 تومن نخواهیم داشت.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/04/06, 15:40.

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

argo جان شما از کنتور ننویسی گویا شبت روز نمیشود.

اذین ببین چند برابر شده از کنتور زده بالا /
                          چون مبلغ قیمتش 200 است کسی بهش خورده نمیگبرد/
                          اما کنتور 8000 تومن با سود 2500 علیالحساب در گلوی همه گیر کرده

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

یکی در گروهی نوشته بزرگان از کنتور خارج شدند /

بزرگی که 3 میل داشته و فروخته همون بهتر که خارج بشود .

البته 3 میل را گفتم که فرض کنیم بغیر از اون هیچ فرد حقیقی نفروخته/

حقوقی هم کلا 240 تا فروخته/

پس خواهشا مردم را خر فرض نکنید

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post
                              argo جان شما از کنتور ننویسی گویا شبت روز نمیشود.

اذین ببین چند برابر شده از کنتور زده بالا /
                              چون مبلغ قیمتش 200 است کسی بهش خورده نمیگبرد/
                              اما کنتور 8000 تومن با سود 2500 علیالحساب در گلوی همه گیر کرده
                              والا خاذین چندتا سوله است اون هم صندلی میسازه نه تکنولوژی نه چیزی . 50 برابر شده از سال 91:O

نظر

• H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

کاشکی میرفتیم سهامی که تو کار سوله هستند میخریدیم
                                سهامدارای کنتور خودتونو ناراحت نکنید مهم سوده که شما چند صد درصد گرفتین حالا هر کی میخواد هر چی بگه در بدترین حالت هم میشه 5 تومان باز هم شما جلو تر از همه بتزار هستید
                                خاذینی ها هنوز از شما عقب ترند چون 90 درصد سرمایشون بلوکه
                                است و زمانیکه سهام جایزه آزاد بشه مطمئنا با کله میاد پایین
                                برید با سودتون حال کنید مبارکتون باشه

نظر

در حال کار...
                                X