کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با اینکه صف فروش یه میلیونی داره ولی من فکر میکنم بیشتر صف نشینان با برداشتن دویست سیصد هزار تا ،از صف فروش خارج خواهند شد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
علت اینکه پانصد هزار تا صف فروش چیدند اینکه طرف اول وقت گذاشته تا سر خط باشد.
حال اگر شنبه صفش زیاد بود خوب خدارا شکر اول صف هستیم .
اماااااااااااااااااااااااااا
اگر صفش کم بود و خریدار امد سریع انرا حذف میکنند./
سازمان بورس باید قانونی بگذارد که اگر چنین حرکتی چه در صف خرید چه در صف فروش دیده شود. بهیچ امکان حذف کردن نباشد
اگه موفق بشه قیمت پایانی رو بیاره زیر منفی دو درصد ،اون وقت هر لحظه احتمال صف خرید هم داره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
درود.... حـجم معاملات و+ فی تابلو ،=همین یکساعت اول بازار، تکلیف تمام حرف و حدیثها پیش بینی های ، این چند روز ه تاپیک را مـشخص کرد...
بشخصه تک سهمم . و افق دیدم بالاتر از این حرفها بود ...ولی .. با حرفهای . نوستراداموسهای جـوان تاپیک ، فکر میکردم...
امروز بیشتر از حجم و بر ندارند و حـمله برای فـرداست...
ولی الان فکر میکنم (((( فی زیز 8تومان تمام شده ))) کرکره رو بستن/:.yead.:/B-)=))
نظر