كنتورسازي ايران ( آكنتور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : كنتورسازي ايران ( آكنتور )

در اصل توسط argo پست شده است View Post
    دیگه نمیدونم چی بگم
    در الگوهای شمعی از نظر شما تعداد کندل اهمیت ندارد !!!!!!
    ساعات کمتر و بیشتر اهمیت ندارد !!!!!
    این تیکه اهمیت نداشتن دامنه نوسان دیگه اخرش بود
    بابا یک نگاه به اندیکاتورهات بنداز اهمیتشو متوجه بشی که اندیکاتورهای اسیلاتور مانند چه بلایی سرشون میاد
    زمانیکه تارگت تعیین میکنی و صف نمیزاره بهش برسه و فرداش بازار یکمرتبه برمیگرده در حالیکه اگر دامنه نبود به تارگت میخورد و اگر دامنه نوسان نبود کندل اینگالف رو میدیدی یا دوجی و هزار کوفت دیگه
    زمانیکه هنوز تو ایران کامیار فرهانی کتاب جان مورفی رو ترجمه نکرده بود ما داشتیم تحلیل تکنیکال میکردیم دلاور

وقتی چیزی بلد نباشی زمین و زمان رو بهانه میکنی.همین
    وقتی دیگران میتونند روند رو بدرستی تشخیص بدهند جنابعالی هم تکنیکال بلد باشیدمیتونید ولی وقتی بلد نباشید به علی و ولی گیر میدی.
    عزیز من اون تعداد کندل که در تایم ساعتی شما می فرمایید چه هشت باشه چه سه تا فرقی نمیکنه بالاخره زمان شما محدود هست حالا در بورسی هشت ساعت معامله میشه در بورسی سه و نیم ساعت،اینکه شما می فرمایید چون کمتر از هشت ساعت هست تگنیکال کار نمیکنه خنده داره.ضمن اینکه من گفتم من کندل روزانه کار میکنم برایم اهمیتی نداره هشت ساعت باشه یا سه و نیم ساعت،همشون در یه کندل خودش رو نمایان میکنه.
    دامنه نوسان رو هم توضیح دادم اتفاقا توضیح مهمی بود و میتونه برای شما چراغی باشه برای تریدتون.اگر شکل الگو های شمعی رو بلد باشید دامنه نوسان مثل موم در دستتون خواهد بودو هیچ مشکلی نخواهید داشت.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

یه زمانی میگفتن سود 94 رو نمیتونه بسازه..حالا که تیرشون به سنگ خورده و ضایع شدن میگن سود 95 رو نمیتونه بسازه

یکی تو همین تاپیک با قاطعیت میگفت عمرا اگه 94 رو بسازه

حالا پیداش نیست

حالام راه افتادن به یکسال اینده خیره شدن و میگن 95 رو نمیسازه..تا یکسال دیگه خدا بزرگه ولی ای کاش زنده باشیم و یکسال دیگه دوباره سلام بکنیم به اینا
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

چند روز است خشرق رو گفتم و 30 درصد سود داده

ولی کنتور افت کرده

خوب سهمای دیگه هم رشد داشتن

ولی کسی کنتور داشته جی //داره میره پایین بدونه اینکه ادم بدونه روی چه نقطه ای میخواد برگرده

6000تومن 5000تومن /معلوم نیست پ

کاری به کسی تو 2000تومن خریده ندارم //ولی تو این قیمت خرید اشتباه مخض است

حتی اگر خود مدیر عامل گفته باشه

خریدی که ریسکش معلوم نیست //مفت گرون است

اینکه کسی از 2000داره بیاد پست بزنه و دفاع کنه من بهش میگم حق داره و زرنگ است بلاخره باید بازار گرمی کنه تا بتونه خالی کنه

ولی من نوعی هم میام پست میزنم ئ روشنگری میکنم تا یکسری بخاطره 20 درصد سود نره سود فلان کارگزاری و صندوق رو تو فلان قیمت نقد کنه

این قیمت با هیچ منطقی جه تکنیکال و چه بنیادی توجیح نداره //

هر چند یکسری از صندوقها و کارگزاریها با تمام قدرت تو فضای مچازی هستن و دوس دارن جو بدن

نه نمودار رو نگاه میکنم نه جیزی دیگه رو

با این تعداد خریدار امروز 100درصد برای نوسان گیری 4 درصدی اومدن رو سهم //که اعتباری بهشون نیست

با وجدان راحت میگم اینو اگر از این قیمت 100درصد رشد کنه یکم سخته من هم ناراحت نیستم جلوی سود کسی رو گرفتم و نذاشتم سود کنه

بجاش تو همین تاپیک به اون دوستی که میخواد این سهم رو با ریسک بالا بخره بهش سهم

قاسم رو معرفی میکنم که راحت 100درصد از همین جا رشد میکنه //

با ریسک معقول و حد ضرر مشخص

//

شخصا نه یک دونه اکنتور دارم نه یک دونه قاسم

من معاملاتم کوتاه مدتی و نهایت با 2 سهم هستم که الان تک سهم خشرق هستم //حوصله سهماداری رو ندارم

اینم تحلیل تکنیکال کارگزاری اگاه

موج 5 الیوتی اون روی 200هزار تومن است

از اون ها این کارها بعید نیست چون باید خالی کنن ولی من چرا باید قربانی اون بشم

خواه پند گیر خواه ملول ///:.offtopic.:/
        آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2016/04/24, 19:48.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

جناب نوام جامسكي شما مسبوق به سابقه هستين و كسي به صحبت هاي شما نمي تونه ايراد بگيره...
          ولي اگر همين گونه بدون تعصب ملاحظه بفرماييد اين سهم رو يكسري افراد چپ و راست دارن مشت مالي مي دن...حي بد تر از راند اخر بوكس ....حالا كاري به نيت خوب و بدش ندارم....

ولي براي من يكم سخته كه باور كنم اين همه خير خواه فقط براي زيان نديدن خريدار اين صحبت ها رو داشته باشند....البته عرض كردم شما از قديمي هاي سايت هستين و سابقه خير خواهي شما بر همگان مشخص هست...شما رو عرض نمي كنم....
          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• جعفرزاده
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 5833

اقا نوام ارادت/

خشرق را که مثال میزنید و در مقابلش کنتور را که منفی خورده / از ان طرف قاسم هم از 635 شده 520 پس نمیشود با یکی دوروز منفی شدن سهم را کوبید/ الانه خودرو و سایپا اینور سال خیلی از کنتور بیشتر منفی خوردند که م

تقدم وبهمن هم از 58 رفت تا 80

نظر

• gholamk
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 520

سلام به همگی و عرض خسته نباشید
              اینکه کنتور سود 94را ساخته شکی توش نیست و اینکه سود 95 رو چطوری میخواد بسازه اصلا به ما مربوط نمیشه و نخواهد شد، فقط ما سوار میشیم و اونجا که صلاح دیدیم پیاده میشیم!!البته ایشاالله که بتونه بسازه.
              سر چی داریم بحث میکنیم؟!!من و شما و صد نفر دیگه واقعا برای چی اینجا عضو شدیم.برای اینکه از مطالب هم استفاده کنیم و سود کنیم، نه اینکه بیاییم و همو بکوبیم.خدا وکیلی برای این اومدیم که همدیگه رو عذاب بدیم که خدا رو شاهد میگیرم که برای این کار نیومدیم.ببینید این بحث ها برای چی بوجود اومده؟؟؟چون هر کسی یه نظری داده، اولی میگه سود رو نمیسازه و این نظر شخصیشه دومی میاد میگه چرا میسازه چون فلان قرارداد رو بسته و..... و بحث شروع میشه.
              باور کنید من کنتور رو خریدم و سود تقریبا 15 رو داد ولی طمع نذاشت بفروشم حتی وقتی آقا سامان گفت من نفروختم و الان توی ضرر کمی هستم.کنتور راه خودشو میره ولی مشکل ماها هستیم که نظر شخصی دیگری را تا با نظر خودمون مخالف میبینیم سریع موضع میگیریم و طرف مقابل هم طبیعتا همین کارو میکنه و جروبحث ایجاد میشه. خداوکیلی بجای بحث کردن بیایید تو همین تاپیک سهم هایی رو معرفی کنیم که همگی سود کنیم و یکی هم لطف کنه به من بی تجربه هر از گاهی تذکر بده که غلامرضا طمع نکن و به سود خالص 5یا 10 درصدی قانع باش تا ضرر نکنی
              ایشاالله که حرفای منو به عنوان یه داداش کوچیکتر قبول کنید و همگی سود کنید
              یا حق

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                جناب نوام جامسكي شما مسبوق به سابقه هستين و كسي به صحبت هاي شما نمي تونه ايراد بگيره...
                ولي اگر همين گونه بدون تعصب ملاحظه بفرماييد اين سهم رو يكسري افراد چپ و راست دارن مشت مالي مي دن...حي بد تر از راند اخر بوكس ....حالا كاري به نيت خوب و بدش ندارم....

ولي براي من يكم سخته كه باور كنم اين همه خير خواه فقط براي زيان نديدن خريدار اين صحبت ها رو داشته باشند....البته عرض كردم شما از قديمي هاي سايت هستين و سابقه خير خواهي شما بر همگان مشخص هست...شما رو عرض نمي كنم....
                حتما یک ماه است صف خرید است من نمیتونم برای خودم بخرم

میام اینجا هر روز جو منفی ایجاد میکنم تا بتونم سهم رو جم کنم

در ضمن من رویه ام برای شما لااقل مشخص است

ریز 50 میلیون قبول نمیکنم و تو 20 درصد از سود هم شریک میشم در قابل شراکت در 20 درصد زیان

اگر اون وقت شرایط رو پذیرفته بودید مدت کوتاهی شما رو در 300تومن سوار لازما میکردم و در 680 که رفت نه یکم پایین تر پیاده میکردم

سود 100درصدی بود که 20 درصد اون برای من بود //

البته من ان روز سهم رو فقط به اقای سجاد دولت دوست رایگان گفتم

ولی باور کنید من روی اکنتور جرات همچین کار و تعهدی رو ندارم

خیلی دوس دارم بدونم نظرتون بابت نیت من چیه که میام پست میزنم

لااقل ادم بدونه رفتارش مفید نیست و سو تعبیر میشه دلیلی نداره بیاد کاسه داغتر از اش بشه

هر چند تعدادی از دوستان اومدن در خصوصی تشکر کردن و نگاه به صف شدن بعد پوشش سود در کدال نمادن

البته که الان جلوتر هستن و لااقل میتونن

با این حرف شما چند درصدی پایین تر دوباره برگردن به روند سهم

من هم نه بخیل هستم نه حسود

از فردا همه برن اکنتور بخرن حالشو ببرن بحق پشتن مشهوری نزاد/:.offtopic.:/

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

یه چیزی که در مورد این سهم مشکوک هست یکی اعتراض عده زیادی از کارکنانش هست به دلیل مطالبات
                  یکی این که بعضی از اموال شرکت توقیف شده به دلیل شکایات طلبکاران
                  از طرفی صحت قراردادش تایید شد.

یه چیزی این وسط نمی خونه این تناقضات با هم جور در نمیاد من نمی تونم کتمان کنم که شرکت سودش رو پوشش داده ولی بنده خودم بگم بالای 300 تا کارخونه رو تو ایران بازدید کردم شاید از 200 تاشون هم جنس خریدیم برای پالایشگاه اولین باره می بینم یه شرکتی پول داره پروژه هم می گیره ولی حقوق پرسنل رو نداده.

از طرفی میدونم کارگزاری آگاه جزو داغ کن های این سهم بوده. ولی این سهم رو باید بیرون گود ایستاد دید آخر داستان چی میشه ولی اگر کسی جدید وارد این سهم شد و با این سهم سود کرد واقعا نوش جونش.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                    سلام به همگی و عرض خسته نباشید
                    اینکه کنتور سود 94را ساخته شکی توش نیست و اینکه سود 95 رو چطوری میخواد بسازه اصلا به ما مربوط نمیشه و نخواهد شد، فقط ما سوار میشیم و اونجا که صلاح دیدیم پیاده میشیم!!البته ایشاالله که بتونه بسازه.
                    سر چی داریم بحث میکنیم؟!!من و شما و صد نفر دیگه واقعا برای چی اینجا عضو شدیم.برای اینکه از مطالب هم استفاده کنیم و سود کنیم، نه اینکه بیاییم و همو بکوبیم.خدا وکیلی برای این اومدیم که همدیگه رو عذاب بدیم که خدا رو شاهد میگیرم که برای این کار نیومدیم.ببینید این بحث ها برای چی بوجود اومده؟؟؟چون هر کسی یه نظری داده، اولی میگه سود رو نمیسازه و این نظر شخصیشه دومی میاد میگه چرا میسازه چون فلان قرارداد رو بسته و..... و بحث شروع میشه.
                    باور کنید من کنتور رو خریدم و سود تقریبا 15 رو داد ولی طمع نذاشت بفروشم حتی وقتی آقا سامان گفت من نفروختم و الان توی ضرر کمی هستم.کنتور راه خودشو میره ولی مشکل ماها هستیم که نظر شخصی دیگری را تا با نظر خودمون مخالف میبینیم سریع موضع میگیریم و طرف مقابل هم طبیعتا همین کارو میکنه و جروبحث ایجاد میشه. خداوکیلی بجای بحث کردن بیایید تو همین تاپیک سهم هایی رو معرفی کنیم که همگی سود کنیم و یکی هم لطف کنه به من بی تجربه هر از گاهی تذکر بده که غلامرضا طمع نکن و به سود خالص 5یا 10 درصدی قانع باش تا ضرر نکنی
                    ایشاالله که حرفای منو به عنوان یه داداش کوچیکتر قبول کنید و همگی سود کنید
                    یا حق
                    درود
                    اتفاقا دوست من ،کسی اگر نظر مخالف داشته باشه و با دلیل و برهان بگه "من نظرم اینه" ما خیلی هم خوشحال میشیم.
                    طرف دلیل محکمی نداره اون وقت هر دو روز یکبار با پست های بچگانه(هه هه دیدید گفتم )رو اعصابه.
                    یه بار نظرشون رو گفتند همه هم شنیدند اینکه هر روز بیای اینجا هی حرفتو رو تکرار کنی این یعنی اینکه طرف ...
                    من خودم سهم رو فروختم ،اینجا هم اعلام کردم که "من بخش اعظم سهم رو فروختم" دیگه بعد از اون نیومدم رو اعصاب سهامداران آکنتور که "آی جماعت این هزار تومن هم ارزش نداره" راه برم.
                    من حرفم برای منتقدین آکنتور اینه که "میخواهید هشدار بدید ،خب یه بار یه تحلیل جامع و کامل بنیادی یا تکنیکال از اون ارائه بدید ،بعد از اون دیگه باهاش کاری نداشته باشید."
                    البته نظرهای منتقدین ومخالفین بدون دلیل و برهان آکنتور ،برای من مهم نیست چون خودم میدونم اصلاحش تا کجا خواهد بود و صعودش کی خواهد بود ولی رفتار بعضی ها واقعا بچه گانه هست.
                    وسلام منم مثل سامان دیگه با تایپک آکنتور کاری نخواهم داشت.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      درود
                      اتفاقا دوست من ،کسی اگر نظر مخالف داشته باشه و با دلیل و برهان بگه "من نظرم اینه" ما خیلی هم خوشحال میشیم.
                      طرف دلیل محکمی نداره اون وقت هر دو روز یکبار با پست های بچگانه(هه هه دیدید گفتم )رو اعصابه.
                      یه بار نظرشون رو گفتند همه هم شنیدند اینکه هر روز بیای اینجا هی حرفتو رو تکرار کنی این یعنی اینکه طرف ...
                      من خودم سهم رو فروختم ،اینجا هم اعلام کردم که "من بخش اعظم سهم رو فروختم" دیگه بعد از اون نیومدم رو اعصاب سهامداران آکنتور که "آی جماعت این هزار تومن هم ارزش نداره" راه برم.
                      من حرفم برای منتقدین آکنتور اینه که "میخواهید هشدار بدید ،خب یه بار یه تحلیل جامع و کامل بنیادی یا تکنیکال از اون ارائه بدید ،بعد از اون دیگه باهاش کاری نداشته باشید."
                      البته نظرهای منتقدین ومخالفین بدون دلیل و برهان آکنتور ،برای من مهم نیست چون خودم میدونم اصلاحش تا کجا خواهد بود و صعودش کی خواهد بود ولی رفتار بعضی ها واقعا بچه گانه هست.
                      وسلام منم مثل سامان دیگه با تایپک آکنتور کاری نخواهم داشت.
                      من نظر شخصی مو نوشتم چون یکی از دوستان تو آکنتور کار می کنه میگه چند ماهه حقوق نگرفتم. من اصلا نمیدونم بازی این سهم چیه برای همین در مورد صعود یا نزولش نمی تونم چیزی بگم و اصلا هم فکر نمی کنم بچه های این تاپیک دارن برای این سهم بوق میزنن. این که یکی دیگه هم هی بیاد بگه پس چرا الان صف فروشه پس چرا دارن میفروشن هم بی معنی و مسخره است چون بانک دی بیشتر از آکنتور نزول کرده /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

کارکنان کنتور همگی حقوق و عیدیشان را دریافت کردهاند / فقط سه ماه حقوق معوقه از سالهای گذشته دارند/

نظر

• اروین
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 422

انعقاد بزرگترین قرارداد صادرات کنتور در تاریخ صنعت برق کشور

انعقاد بزرگترین قرارداد صادرات کنتور در تاریخ صنعت برق کشور

پیرو حضور شرکت کنتورسازی ایران (سهامی عام) در سه مناقصه خرید انواع کنتور برق که توسط شرکت توزیع برق سوریه برگزار گردید ، تمامی کنتورهای پیشنهادی شرکت کنتورسازی ایران (سهامی عام) حائز بهترین شرایط فنی و مالی شده و بدین ترتیب شرکت کنتورسازی ایران (سهامی عام) ضمن کسب نقطه نظرات مدیران و کارشناسان برق سوریه در مناقصات مذکور برنده گردید.

شایان ذکراست علاوه بر شرکت کنتورسازی ایران (سهامی عام) ،سه شرکت دیگر از ایران در این مناقصه مشارکت نموده بودند.

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

خبر برای پارسال همین موقع میباشد

نظر

• argo
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 745

یکی اومده کنتور رو 2000 تومن خریده 7500 تومن هم روز اول بازگشایی داده رفته
                              نوش جانش و دمش گرم
                              ولی اونی که با تبلیغات الکی اومد 7500 تومن کنتور رو خرید حاش چطوره
                              همین پول رو زده بود دو یک سهم 100 تومنی و 200 تومنی نرمال و بدون داستان
                              نه ترس اینو داشت که کنتور سود رو پوشش بده یا ین شرکت راست میگه یا شرکت دروغ میگه
                              اخه سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندی
                              حرف بنده این است
                              هر کی تو سوده بده بره یکسهم بدون داستان بخره یعنی سهم تو این بازار پیدا نمیشه که دنبال دردسر هستید
                              حالا هی بیا بحث کن تو فلان نمیدونی من میدونم
                              منطق که داری چرا خودتو بندازی دردسر
                              در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              رفتار شما واقعا بچه گانه هست.
                              شما یا یه مبتدی هستید یا یه بچه 16-17 ساله
                              عرض کنم خدمتتون که سهامداران آکنتور همگی حرفه ای هستند ،جنابعالی وقتی دنبال پروانه گرفتن توی باغ بودید سهامداران و فعالین آکنتور روی 1000 تومن سهم رو خریدند و یه گین اساسی تا 8000 تومن از سهم گرفتند .
                              اما اینکه شما با رفتار بچه گانه روی اعصاب سهامداران آکنتور راه میرید نشانه اینکه در سهم ها خودتون به زیان نشسته اید و از منفی دیگر سهم ها خوشحالید.
                              اما در مورد آکنتور ، من الان سهامدار آکنتور نیستم ولی بموقعش دوباره سوارش خواهم شد.
                              این سهم دوباره صعودی خواهد شد و این دفعه هدف بالای 8500 تومن خواهد بود ،قرار نیست که سهم هر روز صف خرید باشه.
                              مطمئنا دوباره اکنتور صعودی خواهد شد ولی ابتدا باید اصلاحش رو تموم کنه .به موقعش در مورد اتمام اصلاحش مطلب خواهم نوشت.

از همه اینا بگذریم سهم 4000 تومنی دیدیم که شده 220 تومن ممکنه سن شما به این تجربه نرسه
                              ولی سهم 400 تومنی مطمنا 22 تومن نخاهد شد
                              حالا برو سهم 7000 تومنی بخر
                              آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/04/25, 15:56.
                              پي نوشت
                              http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                              "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط argo پست شده است View Post
                                یکی اومده کنتور رو 2000 تومن خریده 7500 تومن هم روز اول بازگشایی داده رفته
                                نوش جانش و دمش گرم
                                ولی اونی که با تبلیغات الکی اومد 7500 تومن کنتور رو خرید حاش چطوره
                                همین پول رو زده بود دو یک سهم 100 تومنی و 200 تومنی نرمال و بدون داستان
                                نه ترس اینو داشت که کنتور سود رو پوشش بده یا ین شرکت راست میگه یا شرکت دروغ میگه
                                اخه سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندی
                                حرف بنده این است
                                هر کی تو سوده بده بره یکسهم بدون داستان بخره یعنی سهم تو این بازار پیدا نمیشه که دنبال دردسر هستید
                                حالا هی بیا بحث کن تو فلان نمیدونی من میدونم
                                منطق که داری چرا خودتو بندازی دردسر

از همه اینا بگذریم سهم 4000 تومنی دیدیم که شده 220 تومن ممکنه سن شما به این تجربه نرسه
                                ولی سهم 400 تومنی مطمنا 22 تومن نخاهد شد
                                حالا برو سهم 7000 تومنی بخر
                                ولی سن شما به شتران 7500 تومنی که 128 هزار تومن شد ،باید برسه!
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/04/25, 18:45.

نظر

در حال کار...
                                X