كنتورسازي ايران ( آكنتور )
Collapse
X
-
پي نوشتhttp://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
"انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام
-
پاسخ : كنتورسازي ايران ( آكنتور )
با شیب ملایم سر مردم رو برای احیایی حکومت خودش و یزید آقا برید/:.winksmiley02.:/
نظر
-
به پاس نوشته های orumbourse
بنال ای بلبل دستان ازیرا ناله مستان میان صخره و خارا اثر دارد اثر دارد
بنه سر گر نمیگنجی که اندر چشمه سوزن اگر رشته نمیگنجد از آن باشد که سر دارد
چراغست این دل بیدار به زیر دامنش میدار از این باد و هوا بگذر هوایش شور و شر دارد
چو تو از باد بگذشتی مقیم چشمهای گشتی حریف همدمی گشتی که آبی بر جگر دارد
چو آبت بر جگر باشد درخت سبز را مانی که میوه نو دهد دایم درون دل سفر دارد
پ ن: از این باد و هوا بگذر ( از برخی مدعیان گذر کن ، .......)آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/07/17, 09:50.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
لازمه اینم اینجا بگم دیروز در منفی 5 درصد خریدم و امروز هم به احتمال اگه منفی 5 دادند و صف فروشش سنگین
نبود یه پله دیگه اضافه می کنم بعضی موقع ریسک پذیرم
و این به هیچ عنوان توصیه به خرید و فروش نیست و مسئولیت خرید و فروش با خود افراده
خرید مجدد آکنتور در 47260 ریال ...... کنتور هایی که در 6000 و 6100 تومان فروخته شده بود در قیمت پائین جایگزین
میشه ...... نمی تونیم همین جوری سر مونو بکنیم زیر برف و عده ای سرمون کلاه بزارند
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
خرید مجدد آکنتور در 47260 ریال ...... کنتور هایی که در 6000 و 6100 تومان فروخته شده بود در قیمت پائین جایگزین
میشه ...... نمی تونیم همین جوری سر مونو بکنیم زیر برف و عده ای سرمون کلاه بزارند
نظر
-
امروز یه کد به کد از حقوقی به حقیقی به میزان حدود 600 هزار تا انجام شد ..صف خرید فردا رو هم چیدند ..آیا خبری شده است ؟ آیا در صورتهای مالی یا افزایش سرمایه تحولی صورت گرفته ؟جواب سوال ها رو ما حقیقی های خرد بعدا باید بفهمیم ![B]اگر تریدر بورس هستید یوگا کار کنید[/B]
نظر
-
نقل قول از مدير امور اجرايي شركت كنتورسازي ايران:
افزایش سرمایه شركت از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها بزودي روي كدال ميايد.
سید علی عاملی مدیر عامل کنتور سازی ایران هم خبر داده عملکرد حسابرسی شده کنتور سازی بزودي منتشر و نسبت به عملکرد 12 ماهه سال مالی قبل اظهار نظر حسابرس ارایه خواهد شد.
/
نظر
-
در اصل توسط کامل پست شده است View Postنقل قول از مدير امور اجرايي شركت كنتورسازي ايران:
افزایش سرمایه شركت از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها بزودي روي كدال ميايد.
سید علی عاملی مدیر عامل کنتور سازی ایران هم خبر داده عملکرد حسابرسی شده کنتور سازی بزودي منتشر و نسبت به عملکرد 12 ماهه سال مالی قبل اظهار نظر حسابرس ارایه خواهد شد.
/
نظر
-
در اصل توسط argo پست شده است View Postلامصب تريدرهاي ما رو ببينيد دقيقا رو ٨٠٠٠ تومن خالي ميكنن و دقيقا كف ميخرن
جندالله خالق
اخر چقدر حرفه اي
اونزمان كه ما ميگفتيم ٥٢٠٠ هم ميدنش نخرين
الان فهميديم كه رفقا تو ٨٠٠٠ تومن خالي كردن و تازه تو قيمت ٧٠٠٠ تومن كه ميگفتيم نخرين
پست ميزدن اينقدر نرو رو اعصاب سهامدار
خوب دلاور تو كه فرار كردي و سهم رو ٨٠٠٠ تومن انداختي رفت
وقتي من از اين پستا ميزدم
شما هم مثل من توصيه بفروش ميكردي كه ملت ضرر ٧٠٠٠ تومن تا ٤٨٠٠ تومن امروز رو تحمل نكنن
چرا به سهامدار ٤٥ درصد ضرر ميزني واقعا انصافه بندازي در بري
و يكي هم كه پست خير خاهانه ميزنه جلوش جبهه بگيري
بخدا اين پولا خوردن نداره
ديگه حالا من اينقدر بدبخت شدم كه يكسهم رو از روي نقاشي هاي تكنيكال بخرم كه شما واسم تحليل بزني
ضمنا من وقتي معتقدم كنتور زير ٥٢٠٠ ميرزه مگه مغز خر خوردم ٦٠٠٠ تومن بخرمش من كي و كجا گفتم خريدم
من خودم همه رو تشويق ميكردم نخرين گفتم دوم
من اصلا تكنيكال رو قبول ندارم حداقل تو بازار ايران
ولي ٤٨٠٠ خريدم و ٥١٠٠ هم رد ميكنم بره صبر كن تماشا كن
به هر حال بحث كردن با امثال شما فايده نداره هرچي هم بگيم شما حرف خودت رو خاهي زد
خدا را شكر
نشديم تريدر تكنيكالپي نوشتhttp://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
"انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام
نظر
-
در اصل توسط نیکا پست شده است View Postسلام این حرف این اقا بافروش حقوقی های شرکت همخوانی ندارد ایا منبع موثق دارید ؟؟ یاهست لطفا ...
فروش حقوقی رو مبنای تصمیم گیریتون قرار ندهید .
تابلو خوانی نماد در این یکماهه گذشته میگه در این سهم خبرهایی هست ..و فقط یک چیز میتونه این مهم رو ثابت کنه .گذر زمان ![B]اگر تریدر بورس هستید یوگا کار کنید[/B]
نظر
-
با سلام
سود انباشته شرکت تا پایان خرداد ماه 95 به 471 میلیارد تومان رسید یعنی هر سهمی 2350 تومان
تا پایان سال هم 390 میلیارد تومان دیگه سود درست میکنه تا جمع سود انباشته 861 میلیارد تومان برسه
یعنی هر سهمی 4300 تومان سود انباشته
بزرگترین مشکل اینه که آیا سود ساخته شده که بصورت مطالبات نشون داده شده وصول میشه ؟
آیا این مطالبات وصول خواهد شد یا نه ؟
آیا سود به این بزرگی میان سهامداران تقسیم خواهد شد؟
یه فرض رو در نظر می گیریم ....... قرارداد تا پایان امسال ادامه و از سال 96 فسخ و مطالبات شرکت وصول بشه در این صورت
آیا آکنتور الان 5000 تومان می ارزه یا نه ؟
شرکت 860 میلیارد تومان رو وصول کنه ..... و همین پول رو بلند مدت در یکی از بانکها با سود 23 درصد سپرده بکنه
سود بانکی سالانه حدود 200 میلیارد تومان و هر سهمی 1000 تومان سود 300 تومان هم سود عملیاتی .... ای پی اس میشه 1300 تومان
پس فرض اینه قرارداد تا پایان 95 باشه قیمت حدود 5000 تومان قابل توجیه!!!
اما مسئله مهم وصول این مطالبات هستش که در حاله ای از ابهام قرار داره ؟؟؟؟؟؟
تا پایان خرداد 95 جمع سود شرکت 471 میلیارد تومان. ..... به این سود در مالی اصطلاحا سود بی کیفیت اطلاق میشه
سودی که جریان نقدینگی اون نزدیک به صفر بوده...... اگر تکلیف این مطالبات زودتر مشخص نشه ممکنه در آینده ای نزدیک
شرکت رو با چالش و بحران جدی مواجه بکنه و ادامه داستان
نظر
نظر