كنتورسازي ايران ( آكنتور )
Collapse
X
-
پاسخ : كنتورسازي ايران ( آكنتور )
راضی به ضرر هیچ کس نیستم،
اما تحلیلگری که کنتور 8.000 تومانی را حباب اعلام نکنه برای لای جرز خوبه..بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر
-
بعضی پست ها واقعا جای تاسف داره،یه کاری میکنند که آدم جرات تحلیل و پست زدن نداشته باشه.
ببخشید من یه سوالی از دوستانی که امروز و دیروز پست زده اند ،دارم، الان قیمت آکنتور چنده؟
2000 تومن ؟1000تومن؟یا نه ببخشید 100 تومن؟ دقیقا بفرمایید چقدر افت کرده که انگشت اتهام روی تحلیلگر ها نشانه رفته؟
طرف اومده پست گذاشته دیدی گفتم اله میشه بله میشه ولی چند صفحه عقب تر، اومده روی 5000 تومن خرید کرده اونم برای نوسان 5 درصدی!!!
خب شما که اعتقاد دارید این سهم همش دروغه چرا بخاطر یه نوسان 5 درصدی سرمایه تون رو به خطر میندازید؟
ای کاش در مورد شپلی هم اینقدر بفکر سرمایه سهامدارانش بودید که الان چند وقته بسته هست و ممکنه با پست های شما کسی خریده باشه.
سوای این ها ،آقایون تحلیلگر مگر تحلیل کردن از روی سود اعلامی شرکتها در کدال اشتباهه؟یه شرکتی اومده قرداد بسته،بعد سود اعلام کرده(الان حداقل سی درصد شرکت های حاضر در بورس قرارداد دارن) حالا از کجا میشه فهمید این محصول رو تحویل نخواهد داد؟
شما علم غیب داشتین که این شرکت ،محصول رو تحویل نخواهد داد؟
لطفا بما هم یاد بدید چطوری میشد صاحب این علم غیب شد که شرکت محصولات رو تولید میکنه ولی اونها رو تحویل نخواهد داد.
ضمن اینکه من خروج خودم رو روی 8 هزار تومن به بقیه اعلام کرده ام.
.
.
.
.
.
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postیه مقدراش رو من برای جایگزینی در قیمت پایینتر فروختم ،البته یه مقداریش رو.
شایدهم اشتباه کردم بهرحال یه مقداریش رو فروختم اگه پایین اومد اضافه میکنم اگه بالا رفت با همین مقدار ادامه میدم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
بعضی ها طوری پست میزنن که انگار تحلیل کردن و کنتور خریدن
عزیز 7000 تومن فروختی که پاینتر جایگزین کنی منظورت چنده
6000 یا 5000 یا 4500 شاید منظورت از پاینتر 2000 باشه
اصلا کاملا واضح بود سهمی که بگفته سازمان بورس هنوز سود دو سال گذشته سهامداراشو نداده و تو حقوق کارمنداش مونده و ارزش بازارش با یک سوله فکستنی رسیده به پالایشگاه شیراز دیگه تحلیل لازم نداره کاملا مشخصه چه خبره
نمونه بارز الانش سهم معظم کسرا
بابا اصلا بورس نمیفهمین چیه ارزش بازار رو که میدونیم
به قیافه کارخونه نگاه کنید و به ارزش بازار سهم و مقایسه کنید با یک سهم همتراز متوجه حباب میشید
اصلا شما با 7000 تومن هم ارزش کنتور رو حساب میکردی با شراز یکی میشدپي نوشتhttp://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
"انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام
نظر
-
در اصل توسط argo پست شده است View Postما که امروز از صف خریدیم با هدف 5100
شما که اینا رو بلدید و میدونید این سهم ارزش این قیمت ها رو نداره،برای چی میخرید؟ اونم برای نوسان 5 درصدی!!!"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
شما که اینا رو بلدید و میدونید این سهم ارزش این قیمت ها رو نداره،برای چی میخرید؟ اونم برای نوسان 5 درصدی!!!
دوم بسیار کم حجم معامله میکنید
چون کم حجم وارد سهم شدیم دیگه لازم نیست شروع به تبلیغ سهم و دادار دو دور کنم و یکعده رو بندازم تو چاه
پست هم نمیزنم من خریدم خارج شدم چون سهم ارزش بالایی داره دو مرتبه پاینتر وارد میشم
من 5100 خریدم 5 درصد بالا یا پایین خارج میشم نه تعصب دارم رو سهم نه میگم این سود رو قطعا میسازه نه میام به دیگران میگم شما برو پروانه بازیتو بکنپي نوشتhttp://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
نظر
-
در اصل توسط argo پست شده است View Postمن تکنیکالی خریدم وقتی تکنیکال میخرید همون ابتدا استاپ رو مشخص میکنید مثلا استاپ رو گذاشتم 5 درصد پاینتر که دیدیم تارگتم خورد و خارج شدم
دوم بسیار کم حجم معامله میکنید
چون کم حجم وارد سهم شدیم دیگه لازم نیست شروع به تبلیغ سهم و دادار دو دور کنم و یکعده رو بندازم تو چاه
پست هم نمیزنم من خریدم خارج شدم چون سهم ارزش بالایی داره دو مرتبه پاینتر وارد میشم
من 5100 خریدم 5 درصد بالا یا پایین خارج میشم نه تعصب دارم رو سهم نه میگم این سود رو قطعا میسازه نه میام به دیگران میگم شما برو پروانه بازیتو بکندر اصل توسط argo پست شده است View Postخوب خدا را شاکریم که حرف ما درست در اومد و بزرگترین رسوایی بورس الان تازه برای ملت مشخص شده است
و وقتی همه فهمیدن دیگه نمیشه از سهم خارج شد
برادر من چرا وقتی یکعده امثال من اینهمه گفتند این نمیتونه اینقدر بسازه خریدی یعنی جا نداشت کمی ریسکتو کم کنی و سهمی رو بخری که حداقل توش اما وجود نداشته باشه
تقصیر خودته وقتی یکشبه میخای پولدار شی
میفهممی که بازار بورس بازار گرگان است و اینطور نیست که با نمودارهای فکستنی و 4 تا خبر شانتاژ شده معامله کرد
بورس یعنی تجربه
از یه طرف به سهمی اعتقاد ندارید ولی وارد یه نوسان پرریسک میشید.
از اونطرف تکنیکال رو مسخره میکنید ولی تکنیکالی خرید و فروش میکنید.
بنظر من ،شما هنوز با خودتون هم صادق نیستید چرا رسد با دیگران."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
همین که روت میشه بیای تو این فروم مطلب بزنی
حرفی برای گفتن نمیمونه
در اصل توسط argo پست شده است View Postمن يك حجره دار بازار تهرون هستم از بورس هم سر در نميارمدر اصل توسط argo پست شده است View Postولي ميدونم تو اين مملكت با ١٠٠ ميليون سرمايع حتي تو بازار خوب تو مشاغل توليدي يا فروشگاهي نميتوان در اورد مگر اينكه نرخ برابري دلار تغيير كند
كه اونم كاهش ارزش پول به نوعي جبران شده است و سود همان سود ساليانه من است
حالا يك شركتي پيدا شده تو بازار راكد كه تا 4 ماه پيش هر سهمش ١٥٠٠ تومن بوده اعلام كرده ميخاد ١٥٠٠ تومن به ازا هرسهم سود بسازه
بقول دوستمون تو كسادي بازار ايران ميخاد ٢٥٠ ميليارد تومن كاسبي كنه
به نظر من حجره دار غير ممكنه
ولي تحليلگراي بورس ميگن ميشهپي نوشتhttp://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
نظر
-
در اصل توسط argo پست شده است View Postهمین که روت میشه بیای تو این فروم مطلب بزنی
حرفی برای گفتن نمیمونه
علم غیب
امثال من نباشه آدمی مثل تو در باتلاق شپلی میفتی که الحق، حق شما بود که در شپلی گیر بکنی.
سوای اینها ،الان قیمت آکنتور چنده که من یا سایر تحلیلگر ها متهم شده ایم،هان الان قیمت آکنتور چنده؟قیمت بگو من بفهم برای چند درصد افت مقصر شناخته شده ام؟
فقط یه پست،تنها یه پست از من بالا بیار که من روی 8 هزار تومن پیشنهاد خرید داده باشم.ممکنه نظرم رو در مورد روند کنتور گفته باشم ولی هیچوقت یادم نمیاد به کسی پیشنهاد خرید بعد از تعدیل سود داده باشم.
ضمن اینکه واقعا حالم بد میشه از این فروم ها وقتی میبینم افراد ضعیف و ترسویی مثل شما وجود دارند که فقط دنبال مقصر برای ناکامی ها و شکست های خودشون هستند.
کمی بزرگ شو آقای بازاری ،مثل بچه ها رفتار نکن .آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/11/14, 23:47."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
رییس اتاق اصناف ایران خبرداد:
تاریخ خبر:05/09/1395|ساعت:12:55|
نصب صندوق های فروشگاهی پس از تصویب آیین نامه از سوی هیات وزیران
تهران-ایرنا- رئیس اتاق اصناف ایران گفت: نصب صندوق های فروشگاهی در واحدهای صنفی تعیین شده به بعد از زمان تصویب آیین نامه از سوی هیات وزیران موکول شود.
به گزارش روز جمعه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران، علی فاضلی در دیدار سیدکامل
تقوی نژاد رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از اتاق اصناف ایران ضمن اشاره به توافقات امسالِ اتاق اصناف ایران و سازمان امور مالیاتی مبنی بر عدم افزایش مالیات
اصناف،گفت: بخش اعظمی از مشکلات اصناف به ویژه در استان تهران در پی توافق حاصله سازمان امور مالیاتی با اتاق اصناف ایران حل و فصل شد اما چند چالش دیگر باقی است که امیدواریم با توافقی دیگر، خاتمه یابد.
** اصناف تا زمان ابلاغ آیین نامه اجرایی نصب صندوق فروشگاهی اقدامی نخواهند کرد
وی موضوعِ نصبِ صندوق مکانیزه فروشگاهی در واحدهای صنفی را مطابق برنامه پنجم توسعه و قانون نظام جامع مالیاتی مورد اشاره قرار داد و در انتقاد به اظهارات برخی
که اصناف را به قانون گریزی و نبود شفافیت مالی متهم می کنند، تصریح کرد: ما قانون را اجرا می کنیم اما تا زمانیکه آیین نامه ی نصب صندوق های مکانیزه فروشگاهی
توسط سازمان امور مالیاتی ابلاغ نشود، اصناف در این حوزه هیچ اقدامی نخواهند کرد و هیچ گونه کار عملیاتی نیز در حوزه صندوق مکانیزه فروش انجام نمی دهند.
وی در عین حال این نکته را مورد تاکید قرار داد که هرگونه اظهارنظری از ناحیه اشخاص دیگر پیرامون صندوق مکانیزه فروش اصناف موضوعیت ندارد و تنها اظهار نظر اتاق اصناف ایران در موضوع صندوق مکانیزه فروش دارای اعتبار است.
**گردش مالی 15 هزار میلیاردی صندوق فروشگاهی
رئیس اتاق اصناف ایران در عین حال متذکر شد: در صورت آنکه برای نصب صندوق مکانیزه فروشگاهی در 29 رسته صنفی به توافق برسیم، نیازمند 500 هزار دستگاه
صندوق هستیماما برخی به اشتباه سه میلیون صندوق را در پیش بینی های خود لحاظ می کنند.
وی به اعلامِ آمادگی نظام بانکی کشور و همچنین 27 شرکت خصوصی برای تجهیز واحدهای صنفی به صندوق مکانیزه فروش اشاره کرد و گفت:گردش مالی 15 هزار
میلیاردی صندوق های مکانیزه فروش، مشامِ برخی را تیز کرد و آنچنان از هول حلیم در دیگ انداخت که برای انعقاد به سراغ شرکت های چینی، ژاپنی و تایوانی رفتند.
وی ادامه داد: در سال 94 یک شرکت با وعده ی تامینِ رایگان صندوق مکانیزه فروش از محلِ تولید داخلی به سراغ ما آمد و ما به این شرکت ماموریت دادیم که ظرف چهار ماه
صندوق های مکانیزه فروش را برای اصناف تامین کند که بعد از چند ماه این شرکت بنا به دلایلی از عهده ی تعهدات در زمان مربوطه برنیامد و ماموریت شرکت در بهمن ماه
سال 94 تمام شد.وی خواستارِ پیگیری رئیس سازمان امور مالیاتی کشور برای ابلاغِ آیین نامه نصب صندوق مکانیزه فروش اصناف شد و در عین حال تاکید کرد: تا کنون در بحث صندوق های
مکانیزه فروشگاهی اقدامی صورت نگرفته است و اتاق اصناف ایران پس از ابلاغ آیین نامه و همفکری و هماهنگی با سازمان امور مالیاتی
اجرای صندوق مکانیزه فروش را به مناقصه خواهد گذاشت.تولیدِ داخلی صندوقِ فروشگاهی فقط 15 درصد از نیاز ما را تامین می کند
فاضلی سیاستِ و اولویت اتاق اصناف ایران را در استفاده از تولیدات داخلی به منظور نصب صندوق مکانیزه فروش مورد تاکید قرار داد و ضمن اشاره به شناسایی دقیق
تولیدکنندگان داخلیِ صندوقِ فروش از سوی اتاق اصناف ایران، متذکر شد: سیاست ما این است که از منابع و تولیدات داخلی در موضوع صندوق های فروش استفاده کنیم اما متاسفانه در
حال حاضر بررسی های ما نشان می هد که تولیدات داخلی کفایت نمی کند و امکانات داخلی ما تنها جوابگوی 15 درصد نیاز موجود است و به 85 درصد از منابع خارجی نیازمندیم
**مالیات ارزش افزوده از ایستگاه های متعدد دریافت نشود
وی در ادامه به اخذ مالیات بر ارزش افزوده مضاعف و تکراری واکنش نشان داد و از رئیس سازمان امور مالیاتی کشور درخواست کرد که در موضوع مالیات بر ارزش
افزوده با ابلاغ آیین نامه مربوطه تدبیری صورت گیرد که به منظور برقراری عدالت مالیاتی و ضمن قطع دست افراد خاطی، این مالیات از ایستگاه های متعدد دریافت نشود.
رئیس اتاق اصناف ایران با تاکید بر توانمندسازی و تقویت بنگاه های تولیدیِ آسیب دیده و همچنین اجرای اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: یکی از شاخص های اقتصاد مقاومتی
تقویت 650 هزار بنگاه تولیدی و 800 هزار بنگاه صنفی ارائه دهنده خدمات فنی و مهندسی است.در همین راستا ضرورت در این است که به سمت تدوین برنامه هایی برای
تقویت نظام آموزشی در بنگاه های تولیدی و خدمات فنی و مهندسی با هدف مشوق های مالیاتی حرکت کنیم.
وی ضمن اشاره به این مطلب که در استان تهران 600 هزار بنگاه صنفی وجود دارد به طوری که می توان گفت به ازای هر چهار خانوار تهرانی، یک بنگاه صنفی موجود است،
گفت: متاسفانه بخش اعظمی از بنگاه های صنفی، بدون پروانه کسب در حال فعالیت هستند و دولت تاکنون به واسطه واهمه از رشد نرخ بیکاری و نبود اشتغال، موفق نشده که بند ب ماده
101 قانون برنامه پنجم توسعه را اجرایی کند.
**صدور یک میلیون برگ قطعی مالیات در دست مردم
در این دیدار سید کامل تقوی نژاد رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور نیز اتاق اصناف ایران را مجموعه ای خوشنام در همراهی و هماهنگی با دولت و همچنین شفافیت و
سلامت در انجام فعالیت های اقتصادی عنوان کرد و افزود: بنای سازمان امور مالیاتی کشور در تعامل و همکاری با بخش های غیردولتی است و وظایف خود را در وصول
مالیات با اطمینان و اعتماد به مردم و بنگاه های اقتصادی به انجام می رساند و مردم نیز در جواب به این اعتماد، عکس العمل مثبت از خود نشان دادند.
وی در ادامه به توافق فیمابین سازمان امور مالیاتی و اتاق اصناف ایران مبنی بر عدم افزایش مالیات اصناف اشاره کرد و ضمن تقدیر و تشکر از اصناف کشور در جهت تحقق
شعارهای دولت، از صدور یک میلیون برگ قطعی در دست مردم در پایان مهر ماه سال جاری خبر داد و در عین حال صدور این میزان برگ قطعی مالیات را در طول فعالیت
سازمان امور مالیاتی کشور بی سابقه عنوان کرد.
*رضایت رئیس جمهور از نتایج توافق مالیاتی با اصناف
وی همچنین ضمن اعلام آنکه رئیس جمهور و دولت از نتایج توافق مالیاتی با اصناف رضایت دارند، خاطر نشان کرد: هم اکنون آمادگی داریم که در جهت تحقق و تامین منافع دولت و
اصناف، توافقات ما با اصناف میدان وسیع تری به خود بگیرد.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: ما در جریان وصول مالیات حتی به دنبال دریافت یک ریال اضافه تر از مردم نبودیم چون ماهیت کار ما در سازمان امور مالیاتی بر عدالت استوار است.
وی در مورد اجرای صندوق مکانیزه فروش در واحدهای صنفی نیز این نکته را متذکر شد: در موضوع اجرای صندوق های فروش در اصناف علاوه بر آیین نامه، قانون نظام جامع
مالیاتی نیز پیش روی ما است که هم اینک این لایحه در کمیسیون اقتصادی مورد تصویب قرار گرفته و محمد رضا پور ابراهیمی عضو کمیسیون اقتصادی نیز قول دادند که جزئیات این لایحه را در کمیسیون مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار دهند.
**در موضوع صندوق مکانیزه فروش نباید عجولانه تصمیم گیری شود
تقوی نژاد با بیان اینکه در موضوع صندوق های مکانیزه فروش نباید عجولانه تصمیم گیری شود، تاکید کرد: واقعیت آن است که قانون نظام جامع مالیاتی به نفع اصناف است و باید این
قانون محور کار ما قرار گیرد و استانداردهای سخت افزاری و نرم افزاری مالیاتی نوشته شود.
**به دنبال ایجاد حافظه مالیاتی هستیم نه دستگاه و صندوق
وی ادامه داد: ما در سازمان امور مالیاتی کشور به دنبال ایجاد و تقویت حافظه مالیاتی هستیم نه اینکه عجولانه به دنبال سخت افزار و انجام کارهای بیهوده و هدر رفت منابع باشیم
بنابراین در موضوع صندوق مکانیزه فروش نیز به دنبال دستگاه و صندوق نیستیم.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور همچنین ضمن بیان اینکه در سال آینده قطعا ماده 97 ملاک عمل ما در سازمان امور مالیاتی خواهد بود، خواستار تشکیل کمیته ای مشترک متشکل از
نمایندگان اصناف و سازمان امور مالیاتی به منظور ارائه دیدگاه های ت اصناف و تعیین چارچوب هایی برای اجرای قانون و همچنین تقویت اشتغال و بنگاه های اقتصادی شد و گفت:
سازمان امور مالیاتی در کنار اتاق اصناف ایران خواهد بود و در جهت کاستن از آسیب های موجود در موضوع مالیات علی الراس نیز تلاش خواهد کرد.
اقتصام(9123)** 1440بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
صندوق های مکانیزه فروشگاهی را نمیتوان در داخل تولید کرد: 1395/9/20 11:27
درخواست وزیر صنعت برای ضرب الاجل در موضوع مرتبط با 5 شرکت بورسی
وزیر صنعت با اعلام اینکه صندوق های مکانیزه فروشگاهی را نمیتوان در داخل تولید کرد، خواستار تعیین ضرب الاجل برای نصب صندوقها شد که قرار بوده با مشارکت
24 شرکت از جمله 5 شرکت بورسی عملی شود.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس ، محمدرضا نعمت زاده در هفتمین اجلاسیه دوره ششم نمایندگان اتاق اصناف ایران گفت: برای نصب صندوق های مکانیزه
فروشگاهی باید ضرب الاجل تعیین شود. این کار در جهت شفاف سازی باید انجام شود و این بخش از این صندوق ها را که نمیتوان در داخی کشور تولید کرد از طریق
واردات تامین شود.
نعمت زاده ادامه داد: در تمام کشورها حتی کشورهایی که سطح انها از ما پایین تر است، این صندوقها در واحدهای صنفی قرار دارد و باعث می شود مالیات بر اساس
درآمد واقعی گرفته شود.
براساس این گزارش، بکارگیری صندوق های فروشگاهی توسط اتاق اصناف از سال گذشته مطرح بوده و اوایل آبان فهرست 24 مشارکت کننده و با حضور سه شرکت
بورسی کنتورسازی ایران، کارت اعتباری ایران کیش و ایران ارقام و دو زیر مجموعه خدمات انفورماتیک و دادهورزی ایران ( به نام های فرادیس البرز و توسعه ریزکامپیوتر
ایران) اعلام شد.
این موضوع یکی از بزرگترین پروژه های کشور است اما سال قبل بخشی از مدیران شرکت های مطرح با دامن زدن به شایعات، موجب افزایش قیمت سهام شدند و حتی
بخشی از سهام را در زمانی که نماد شرکت بسته بود از دارندگان سهام خریداری کردند.
در این میان با پیگیری سازمان بورس، اتاق اصناف ایران اواسط ماه گذشته اعلام کرد تاکنون هیچ قراردادی با هیچ شرکتی توافق یا منعقد نشده است.
انتهای پیام
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
[Forwarded from کانال تک سلولی مبهم{م.س}کاریکاتومیکس]
خب اینم از دسته گل مدیریت بورس کشور که ماشالا از دسته و تاج گل گذشته شده درخت چنار رفته توچشه یه عده بینوا و سهامدارِ خُرد و شنیدن فریادِ خدا خدا
ماشالاه بورس درست کردند با هر عطسه ای ازاونور آب صف فروش چیده میشه
با هر بستنی سرمایه فراری میشه
باهر تکرار کلمۀ تحریمی لرزه می افته به پایه های سست این غولِ بی بخارِ اقتصاد کشور...
یه زمانی یادمه میگفتند ازتحریم نترسیم از خود تحریمی بترسیم ...
اینکه ترحیمِ تحریم رو بگیریم و کف و سوت و ایشالا مبارکش باد و بعد بیاییم اینجوری دادِ سهامدارِ دستش ازهمه جا کوتاه رو زیر چرخ دنده های بستن نماد و بلوکه کردن سرمایه و ...ببریم هوا ...از صد تا باعث بانی تحریم های اونور ابی هم بدتر و هم زجر آورتره و هم واقعا خجالت آوره...
خسته ام نه برای
تلاشِ بی حدِ ناظر و مدیرانِ ویترین اقتصادی کشور برای گرفتن اندک امید باقیماندۀ یک عده سهامدار که دلخوش به جایگاهی اند که هم سودی کنند و هم سازندگی
خسته ام نه برای
گوش های عادت کرده به کَری و چشم های عادت کرده به کوری و وجدان های عادت کرده به دیدن خواب های انگوری
خسته ام نه برای
خروار خروار شعار و وعده و وعید و جلبک پنداریه دیگران
خسته ام نه
برای بازی های کثیف عده ای{ حقوقی حتی نما } و حقیقی های یک کاسه با بزرگترا
خسته ام نه
برای تو بوق و کرنا کردنه سه چهارروز سبزیه پورتفوی و لبخندِ سهامدار ِبینوا و ماه ماه قرمزیه حساب و ضررها از حباب و دل هایی که از دیدن آب رفتنه سرمایه اش میشه کباب
خسته ام نه برای
رئیسی که چشم درچشم رسانۀ ملی حرف هایی می زند مِیلی و جواب نمی دهد بلوک های سِیلی و انگار می زند به گوش شنوندۀ آگاه، مُشت خروار خروار و خیلی
خسته ام نه برای
تکرار تاریخ و امدن ها و رفتن ها و اشتباه کرد و کردم و کردند ها و صرف افعال بیهودۀ له شدنِ خُرد ها زیر پا
خسته ام از برای دیدن بغضی که گیرکرده توی حلق ها و تکان می دهد اگر درمان نشود روزی کوه ظلم برخویش رفتهرا در برابر دیدگانِ این خلق ها
...بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر
-
در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Post[Forwarded from کانال تک سلولی مبهم{م.س}کاریکاتومیکس]
خب اینم از دسته گل مدیریت بورس کشور که ماشالا از دسته و تاج گل گذشته شده درخت چنار رفته توچشه یه عده بینوا و سهامدارِ خُرد و شنیدن فریادِ خدا خدا
ماشالاه بورس درست کردند با هر عطسه ای ازاونور آب صف فروش چیده میشه
با هر بستنی سرمایه فراری میشه
باهر تکرار کلمۀ تحریمی لرزه می افته به پایه های سست این غولِ بی بخارِ اقتصاد کشور...
یه زمانی یادمه میگفتند ازتحریم نترسیم از خود تحریمی بترسیم ...
اینکه ترحیمِ تحریم رو بگیریم و کف و سوت و ایشالا مبارکش باد و بعد بیاییم اینجوری دادِ سهامدارِ دستش ازهمه جا کوتاه رو زیر چرخ دنده های بستن نماد و بلوکه کردن سرمایه و ...ببریم هوا ...از صد تا باعث بانی تحریم های اونور ابی هم بدتر و هم زجر آورتره و هم واقعا خجالت آوره...
خسته ام نه برای
تلاشِ بی حدِ ناظر و مدیرانِ ویترین اقتصادی کشور برای گرفتن اندک امید باقیماندۀ یک عده سهامدار که دلخوش به جایگاهی اند که هم سودی کنند و هم سازندگی
خسته ام نه برای
گوش های عادت کرده به کَری و چشم های عادت کرده به کوری و وجدان های عادت کرده به دیدن خواب های انگوری
خسته ام نه برای
خروار خروار شعار و وعده و وعید و جلبک پنداریه دیگران
خسته ام نه
برای بازی های کثیف عده ای{ حقوقی حتی نما } و حقیقی های یک کاسه با بزرگترا
خسته ام نه
برای تو بوق و کرنا کردنه سه چهارروز سبزیه پورتفوی و لبخندِ سهامدار ِبینوا و ماه ماه قرمزیه حساب و ضررها از حباب و دل هایی که از دیدن آب رفتنه سرمایه اش میشه کباب
خسته ام نه برای
رئیسی که چشم درچشم رسانۀ ملی حرف هایی می زند مِیلی و جواب نمی دهد بلوک های سِیلی و انگار می زند به گوش شنوندۀ آگاه، مُشت خروار خروار و خیلی
خسته ام نه برای
تکرار تاریخ و امدن ها و رفتن ها و اشتباه کرد و کردم و کردند ها و صرف افعال بیهودۀ له شدنِ خُرد ها زیر پا
خسته ام از برای دیدن بغضی که گیرکرده توی حلق ها و تکان می دهد اگر درمان نشود روزی کوه ظلم برخویش رفتهرا در برابر دیدگانِ این خلق ها
...Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
نظر