كنتورسازي ايران ( آكنتور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اروین
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 422

پاسخ : اخبار

کدال : گزارش مالی سال 94كنتورسازي ايران ( آكنتور )

سود سال 94 کنتور پوشش داده شد

خبری مثبت برای كنتورسازي ايران ( آكنتور )

نظر

• argo
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 745

پاسخ : كنتورسازي ايران ( آكنتور )

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post
      argo جان اینهم از گزارش/
      حال شما هم میتوانید با خیال راحت بخرید. :.thumbsupsmileyanim/:.wubsmiley.://:.winksmiley02.:/
      1500 *5 =7500
      پس چرا این صف فروش شده
      داره 7100 میده التماسی:.thumbsupsmileyanim
      البته در حقیقت 1500 که تو سهم هست و اگر امسال هم 1500 بسازه با پی 5 قیمتش میشه 7500 که علاوه 1500 یعنی 9000 تومن باید قیمت داشته باشه

پسرم هرگاه در محاسباتت متوجه شدی سهم خیلی ارزانتر از چیزی است که محاسبه کردی فکر نکن که بازار داره اشتباه میکنه و محاسباتت رو درست :.thumbsupsmileyanim
      آخرین ویرایش توسط argo؛ 2016/04/23, 19:43.
      پي نوشت
      http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
      "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• mhe7etemadi
        عضو جدید
        • Mar 2016
        • 9

در اصل توسط argo پست شده است View Post
        1500 *5 =7500
        پس چرا این صف فروش شده
        داره 7100 میده با التماسی:.thumbsupsmileyanim
        پول لازم شدن...
        قانع بودن خریداران قبلی...
        کلا کنتور مثل سهمهای رند بازار نیست که هرکسی بخره...اگر هر کی خریده کاربلده و آمار دار...وخرید های سنگینی از 7000 به بالا انجام شده...ما همچنان برون نوسانگیری هستیم تا هدف.
        انشاالله خیر میشه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

نظر

• argo
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 745

1500 *5 =7500
          پس چرا این صف فروش شده
          داره 7100 میده التماسی:.thumbsupsmileyanim
          البته در حقیقت 1500 که تو سهم هست و اگر امسال هم 1500 بسازه با پی 5 قیمتش میشه 7500 که علاوه 1500 یعنی 9000 تومن باید قیمت داشته باشه

پسرم هرگاه در محاسباتت متوجه شدی سهم خیلی ارزانتر از چیزی است که محاسبه کردی فکر نکن که بازار داره اشتباه میکنه و محاسباتت رو درست :.thumbsupsmileyanim
          سهم 9000 تومنی رو دارن 6800 میدن التماسی دوستان کنتور دار استفاده کنید
          پي نوشت

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

سهم 9000 تومنی رو دارن 6800 میدن التماسی دوستان کنتور دار استفاده کنید
            رفتار شما واقعا بچه گانه هست.
            شما یا یه مبتدی هستید یا یه بچه 16-17 ساله
            عرض کنم خدمتتون که سهامداران آکنتور همگی حرفه ای هستند ،جنابعالی وقتی دنبال پروانه گرفتن توی باغ بودید سهامداران و فعالین آکنتور روی 1000 تومن سهم رو خریدند و یه گین اساسی تا 8000 تومن از سهم گرفتند .
            اما اینکه شما با رفتار بچه گانه روی اعصاب سهامداران آکنتور راه میرید نشانه اینکه در سهم ها خودتون به زیان نشسته اید و از منفی دیگر سهم ها خوشحالید.
            اما در مورد آکنتور ، من الان سهامدار آکنتور نیستم ولی بموقعش دوباره سوارش خواهم شد.
            این سهم دوباره صعودی خواهد شد و این دفعه هدف بالای 8500 تومن خواهد بود ،قرار نیست که سهم هر روز صف خرید باشه.
            مطمئنا دوباره اکنتور صعودی خواهد شد ولی ابتدا باید اصلاحش رو تموم کنه .به موقعش در مورد اتمام اصلاحش مطلب خواهم نوشت.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post
              اقا این چه مدل تحلیلی است . در بازار کسی نمیداند شش ماه اتی و یا سال بعد کسی زنده است یا مرده /
              جنگ بشود یا نشود /
              ان وقت شما سال 98 بع بعد میگویید سود کنتور چنین میشود ./
              اگر و اگر سال 98 باز این قرارداد تمدید بشود یا یک قرار دادی شبیه این امضا بشود . ان وقت چی
              همونطور گفته بودم

بازی تموم شده

حالا جه ما خوشمون بیاد چه نیاد

یکسری هم با جو دادن خالی کردن

گفتم تا اکنتور از اینجا بخواهد 50درصد سود بده

خیلی پر ریسک است

کسی که تو این قیمتها

بخره

نمیشه که سهم رو یکدفعه خالی کنن باید رنح کنن و یکی دوباز صف کنن تا راحت خالی کنن

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• argo
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 745

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                رفتار شما واقعا بچه گانه هست.
                شما یا یه مبتدی هستید یا یه بچه 16-17 ساله
                عرض کنم خدمتتون که سهامداران آکنتور همگی حرفه ای هستند ،جنابعالی وقتی دنبال پروانه گرفتن توی باغ بودید سهامداران و فعالین آکنتور روی 1000 تومن سهم رو خریدند و یه گین اساسی تا 8000 تومن از سهم گرفتند .
                اما اینکه شما با رفتار بچه گانه روی اعصاب سهامداران آکنتور راه میرید نشانه اینکه در سهم ها خودتون به زیان نشسته اید و از منفی دیگر سهم ها خوشحالید.
                اما در مورد آکنتور ، من الان سهامدار آکنتور نیستم ولی بموقعش دوباره سوارش خواهم شد.
                این سهم دوباره صعودی خواهد شد و این دفعه هدف بالای 8500 تومن خواهد بود ،قرار نیست که سهم هر روز صف خرید باشه.
                مطمئنا دوباره اکنتور صعودی خواهد شد ولی ابتدا باید اصلاحش رو تموم کنه .به موقعش در مورد اتمام اصلاحش مطلب خواهم نوشت.

ای بابا
                تعریف هم که از کنتور میکنی میاد پست میزنه که بچه هستی و اینها
                من دارم میگم با سود 1500 تومنی این سهم 9000 تومن میرزه
                مطالب من همش اموزنده و تحلیلی است
                واقعیته نباید قیمتش زیر 9000 تومن باشه بلحاظ بنیادی
                منتها چون احتمال پوشش سود رو در سال اتی بازار کم میدونه به این قیمت رسیده است
                پروانه میگرفتی و فلان و فلان چه سود پست شما بیشتر اسپم است
                بعد هم من یکی از ارزوهام است که به سن 18 سالگی برگردم
                پي نوشت

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10189

ای بابا
                  تعریف هم که از کنتور میکنی میاد پست میزنه که بچه هستی و اینها
                  من دارم میگم با سود 1500 تومنی این سهم 9000 تومن میرزه
                  مطالب من همش اموزنده و تحلیلی است
                  واقعیته نباید قیمتش زیر 9000 تومن باشه بلحاظ بنیادی
                  منتها چون احتمال پوشش سود رو در سال اتی بازار کم میدونه به این قیمت رسیده است
                  پروانه میگرفتی و فلان و فلان چه سود پست شما بیشتر اسپم است
                  بعد هم من یکی از ارزوهام است که به سن 18 سالگی برگردم
                  قبلا که میگفتید این نمیتونه سود 94 رو پوشش بده ،حالا هم گیر دادین به پوشش سود در سالهای آتی؟
                  خیلی رک و رواست میگم بنظر من ،شما چیزی از بنیادی نمیدونید. وسلام
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• argo
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 745

قبلا که میگفتید این نمیتونه سود 94 رو پوشش بده ،حالا هم گیر دادین به پوشش سود در سالهای آتی؟
                    خیلی رک و رواست میگم بنظر من ،شما چیزی از بنیادی نمیدونید. وسلام
                    من بنیادی نمیدونم شما که بلدی
                    سهمی که 1500 تومن تا پایان سال ملیش ساخته و سال مالی جدید رو شروع کرده با فرض اینکه سال جدید هم بتونه 1500 تومن سود بسازه
                    قیمتش بلحاظ بنیادی چند میباشد ؟؟؟؟؟
                    پي نوشت

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

من بنیادی نمیدونم شما که بلدی
                      سهمی که 1500 تومن تا پایان سال ملیش ساخته و سال مالی جدید رو شروع کرده با فرض اینکه سال جدید هم بتونه 1500 تومن سود بسازه
                      قیمتش بلحاظ بنیادی چند میباشد ؟؟؟؟؟
                      هفتاد جلد برای شما اینجا دلیل بیاریم(البته که دوستان بنیادی کار قبلا تمامی موارد رو گفته اند) باز هم مرغ شما یه پا داره.
                      من بنیادی کار نمیکنم اصول کار من روی تکنیکال هست، ولی اینو مطمئنم شما چیزی از بنیادی نمی دونید.
                      آقای محترم سهمی که بالای 700 درصد رشد قیمتی داشته و خیل عظیمی از سهامدارنش در سود حداقل 350 درصدی هستند طبیعیه که اصلاح میکنه ولی این بمعنای اتمام موج صعودی نیست ،آکنتور دوباره صعود خواهد کرد ولی آکنتور حداقل تا 5 سال دیگه قیمت های دو هزار تومنی نخواهید دید.انشالله بعد از اصلاح تا 6 هزار یا اندکی زیر اون دوباره صعود رو شروع خواهد کرد.

نظر

• جعفرزاده
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 5833

امروز حجم بالایی معامله شده حدود 22 برابر حجم مبنا /

در بازار کدوم سهم اینقدر معامله شده/ فروشنده طبیعی است در سود است . اما خریدار چرا خریده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ضمنا حقوقی کارکزاری گویا نوسانگیر شده بالا و پایین میکند سهم را .

امروز باز خبر معاف مالیاتی از ارزیابی امده که خبر خوشی برای دوب لازما شپلی و کنتور میباشد

نظر

• argo
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 745

كنتورسازي ايران ( آكنتور )

هفتاد جلد برای شما اینجا دلیل بیاریم(البته که دوستان بنیادی کار قبلا تمامی موارد رو گفته اند) باز هم مرغ شما یه پا داره.
                          من بنیادی کار نمیکنم اصول کار من روی تکنیکال هست، ولی اینو مطمئنم شما چیزی از بنیادی نمی دونید.
                          آقای محترم سهمی که بالای 700 درصد رشد قیمتی داشته و خیل عظیمی از سهامدارنش در سود حداقل 350 درصدی هستند طبیعیه که اصلاح میکنه ولی این بمعنای اتمام موج صعودی نیست ،آکنتور دوباره صعود خواهد کرد ولی آکنتور حداقل تا 5 سال دیگه قیمت های دو هزار تومنی نخواهید دید.انشالله بعد از اصلاح تا 6 هزار یا اندکی زیر اون دوباره صعود رو شروع خواهد کرد.
                          جك شده
                          انگار بگم من رياضيات بلد نيستم و فيزيك كار ميكنم ولي مطمن هستم شما رياضيات نميدونيد [emoji3][emoji3][emoji3]
                          حالا شما كه تكنيكال كار ميكنيد ميشه يك مشكل تكنيكال رو حل كنيد
                          در بازار جهاني و تمام شركتهاي بورسي دنيا بازار ٨ ساعت باز است يعني هر روز شامل ٨ كندل يكساعته است اما بازار ايران ٤.٥ كندل يكساعته دارد
                          دوم در بازار ايران بديل دامنه نوسان قيمت حركت لازم را نميتواند انجام دهد و چارت شما را ناقص ميكند
                          در بازار جهاني يكسهم حتي براي برگزاري مجمع بسته نميشود
                          يعني نميشه يكسهم رو ده روز بست
                          حالا ميشه بفرماييد بر پايه نواقص به اين بزرگي شما چگونه چارت تحليل ميكني و سهم ميخري و انتظار سود داري
                          از تمام اينها كه بگذريم تكنيكال بيشتر براي تايم فريم يكساعته و پاينتر در دنيا بكار ميرود
                          چون در بازار سهام امريكا فعال هستم اينو خدمتتون ميگم
                          كه از تكنيكال در تايم روزانه كسي براي خريد سهام استفاده نميكند
                          كه بدليل كارمزد يك ونيم درصدي و بسيار بالاي بورس تهران اين امكان براي ايران وجود ندارد
                          كه تايم پايين تريد كند
                          يعني عملا طوري برنامه ريزي كردن كه ،،،،،
                          رهرو كسي نيست كه چشماشو ببنده فقط بره جلو
                          اول جلوتو نگاه كن نخوري زمين
                          پي نوشت

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

جك شده
                            انگار بگم من رياضيات بلد نيستم و فيزيك كار ميكنم ولي مطمن هستم شما رياضيات نميدونيد [emoji3][emoji3][emoji3]
                            حالا شما كه تكنيكال كار ميكنيد ميشه يك مشكل تكنيكال رو حل كنيد
                            در بازار جهاني و تمام شركتهاي بورسي دنيا بازار ٨ ساعت باز است يعني هر روز شامل ٨ كندل يكساعته است اما بازار ايران ٤.٥ كندل يكساعته دارد
                            دوم در بازار ايران بديل دامنه نوسان قيمت حركت لازم را نميتواند انجام دهد و چارت شما را ناقص ميكند
                            در بازار جهاني يكسهم حتي براي برگزاري مجمع بسته نميشود
                            يعني نميشه يكسهم رو ده روز بست
                            حالا ميشه بفرماييد بر پايه نواقص به اين بزرگي شما چگونه چارت تحليل ميكني و سهم ميخري و انتظار سود داري
                            از تمام اينها كه بگذريم تكنيكال بيشتر براي تايم فريم يكساعته و پاينتر در دنيا بكار ميرود
                            چون در بازار سهام امريكا فعال هستم اينو خدمتتون ميگم
                            كه از تكنيكال در تايم روزانه كسي براي خريد سهام استفاده نميكند
                            كه بدليل كارمزد يك ونيم درصدي و بسيار بالاي بورس تهران اين امكان براي ايران وجود ندارد
                            كه تايم پايين تريد كند
                            يعني عملا طوري برنامه ريزي كردن كه ،،،،،
                            رهرو كسي نيست كه چشماشو ببنده فقط بره جلو
                            اول جلوتو نگاه كن نخوري زمين
                            شما بنیادی بلدید؟!
                            خب یه تحلیل ساده از بنیادی آکنتور بذار ببنیم،کجاش عیب داره.
                            اولا بازار بورس ایران 3.5 ساعت هست نه 4.5 ساعت.
                            ثانیا شما اگه تکنیکال بلد بودید هیچ وقت دامنه نوسان رو مشکل نمیدونستید چون ماهیت تکنیکال شناخت رفتار های گذشته معامله گران سهم و پیش بینی رفتار آینده اونهاهست نه بررسی رفتار مقرارت و قوانین بورس های دنیا.
                            اگر نموداری در ایران با دامنه نوسان بالا رفته با دامنه نوسان هم پایین اومده،اینکه ما در ایران دامنه نوسان داریم و در سایر بورس ها چنین چیزی نیست ،این مشکلی در بررسی نمودار ایجاد نمیکنه.
                            در مورد الگوی شمعی هم تعداد کندل ها مهم نیست شکل و حجم اونا مهمه.
                            ساعات کمتر و یا زیادتر معاملات در تکنیکال اهمیتی نداره .من خودم با شمع های روزانه معامله میکنم،مشکلی هم ندارم.
                            تکنیکال بشما کمک میکنه ببینید رفتار سهم در مقابل مقاومت ها و حمایت ها چگونه هست و سهم چه فشار خرید و فروشی در مواجه ها با این فاکتورها داره و نهایتا به این سوال جواب میده که آیا در شرایط فعلی میتونه این مقاومت و یا حمایت رو بشکنه و به روند قبلیش ادامه بده یا نه؟
                            اینکه این مسیر رو اوپن طی میکنه یا با دامنه نوسان ،هیچ خللی برای کسی که واقعا تکنیکال کار میکنه ایجاد نمیکنه(البته اونایی که واقعا بلدند نه اونهایی که ادعا دارند)
                            همین تکنیکال بما سیگنال خرید رو در شپلی روی 244 تومن داد و ما اونها رو بالای 450 تومن تقدیم شما کردیم.و شما با چه به به و چه چهی شپلی بالای 500 تومن رو پیشنهاد تعویض با فاذر میدادید.
                            پرونده و سابقه من اینجا معلومه،میخوای برو پروفایلم ببین در مورد سهام در چه قیمت هایی و در چه زمان هایی سیگنال خرید و فروش داده ام ولی من ادعایی ندارم اما جنابعالی که روی اعصاب مردم هستید و شب و روزتون رو برای سهمی که ندارید تلف میکنید ممکنه بفرمایید آکنتور چرا نمیتونه سود سال های بعدش رو پر کنه(البته با دلایل محکم بنیادی).
                            البته بنا به گفته شما قرار بود سود سال 94 رو هم پر نکنه ولی خب یه اشتباهی کردند و اون سود رو پر کردند.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/04/24, 16:30.

نظر

• جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

جناب ارگو / شما که در بازار اروپا هستید چرا از سود هنگفت کنتور جاماندید/
                              عزیزم شما که تکنیکال امریکا با ایران را مقایسه میکنی مثالی اورم تا روشن شوی/

امریکا کادیلاک و شورلت و غیره سوار میشوند و حالش را میبرند ما هم در ایران تولید داخلی
                              در هر دو صورت راننده هستیم و درسته

شما به همان فارکست مشغول شو و کاری به بازار ایران نداشته باش بخصوص کنتور که جا ماندی/

ضمنا فیزیک با ریاضیات خیلی فرق دارد اقا و یا خاووووم محترم

نظر

• argo
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 745

شما بنیادی بلدید؟!
                                خب یه تحلیل ساده از بنیادی آکنتور بذار ببنیم،کجاش عیب داره.
                                اولا بازار بورس ایران 3.5 ساعت هست نه 4.5 ساعت.
                                ثانیا شما اگه تکنیکال بلد بودید هیچ وقت دامنه نوسان رو مشکل نمیدونستید چون ماهیت تکنیکال شناخت رفتار های گذشته معامله گران سهم و پیش بینی رفتار آینده اونهاهست نه بررسی رفتار مقرارت و قوانین بورس های دنیا.
                                اگر نموداری در ایران با دامنه نوسان بالا رفته با دامنه نوسان هم پایین اومده،اینکه ما در ایران دامنه نوسان داریم و در سایر بورس ها چنین چیزی نیست ،این مشکلی در بررسی نمودار ایجاد نمیکنه.
                                در مورد الگوی شمعی هم تعداد کندل ها مهم نیست شکل و حجم اونا مهمه.
                                ساعات کمتر و یا زیادتر معاملات در تکنیکال اهمیتی نداره .من خودم با شمع های روزانه معامله میکنم،مشکلی هم ندارم.
                                تکنیکال بشما کمک میکنه ببینید رفتار سهم در مقابل مقاومت ها و حمایت ها چگونه هست و سهم چه فشار خرید و فروشی در مواجه ها با این فاکتورها داره و نهایتا به این سوال جواب میده که آیا در شرایط فعلی میتونه این مقاومت و یا حمایت رو بشکنه و به روند قبلیش ادامه بده یا نه؟
                                اینکه این مسیر رو اوپن طی میکنه یا با دامنه نوسان ،هیچ خللی برای کسی که واقعا تکنیکال کار میکنه ایجاد نمیکنه(البته اونایی که واقعا بلدند نه اونهایی که ادعا دارند)
                                همین تکنیکال بما سیگنال خرید رو در شپلی روی 244 تومن داد و ما اونها رو بالای 450 تومن تقدیم شما کردیم.و شما با چه به به و چه چهی شپلی بالای 500 تومن رو پیشنهاد تعویض با فاذر میدادید.
                                پرونده و سابقه من اینجا معلومه،میخوای برو پروفایلم ببین در مورد سهام در چه قیمت هایی و در چه زمان هایی سیگنال خرید و فروش داده ام ولی من ادعایی ندارم اما جنابعالی که روی اعصاب مردم هستید و شب و روزتون رو برای سهمی که ندارید تلف میکنید ممکنه بفرمایید آکنتور چرا نمیتونه سود سال های بعدش رو پر کنه(البته با دلایل محکم بنیادی).
                                البته بنا به گفته شما قرار بود سود سال 94 رو هم پر نکنه ولی خب یه اشتباهی کردند و اون سود رو پر کردند.
                                دیگه نمیدونم چی بگم
                                در الگوهای شمعی از نظر شما تعداد کندل اهمیت ندارد !!!!!!
                                ساعات کمتر و بیشتر اهمیت ندارد !!!!!
                                این تیکه اهمیت نداشتن دامنه نوسان دیگه اخرش بود
                                بابا یک نگاه به اندیکاتورهات بنداز اهمیتشو متوجه بشی که اندیکاتورهای اسیلاتور مانند چه بلایی سرشون میاد
                                زمانیکه تارگت تعیین میکنی و صف نمیزاره بهش برسه و فرداش بازار یکمرتبه برمیگرده در حالیکه اگر دامنه نبود به تارگت میخورد و اگر دامنه نوسان نبود کندل اینگالف رو میدیدی یا دوجی و هزار کوفت دیگه
                                تکنیکال مال تایم اچ وان و پاینتر است چه در ایران چه در هر جای دنیا
                                زمانیکه هنوز تو ایران کامیار فرهانی کتاب جان مورفی رو ترجمه نکرده بود ما داشتیم تحلیل تکنیکال میکردیم دلاور
                                در جواب دوستمون هم جاموندن در بازار بورس مثل اینه که بگیم تو کازینو از یک راند بازی عقب افتادی در بازار بورس همیشه فرصت هست
                                یکی کنتور خرید یکی خگستر و یکی سایپا ووووو
                                فرصت همیشه هست
                                پي نوشت

نظر

در حال کار...
                                X