سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
    دوستان ثتران چند روز بعد ازمجمع سود رو به پرداخت میکنه؟
    جدول تقسیم سود رو داده
    از 10 روز بعد مجمع شروع بع واریز میکنه !
    البته به تعداد سهام شما داره !
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• behnam1480
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 432

خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه
      بدینوسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق (سهامیعام) در تاریخ 22/09/91 تشکیل شد. خلاصه تصمیمات مجمع بهشرح ذیل میباشد:

1) صورتهای مالی سالیانه منتهی به 31/06/91 مورد تصویب قرار گرفت.
      2) سود نقدی هر سهم برای سال مالی 91 ¬¬مبلغ 400 ریال تصویب گردید.
      3) پاداش هیئتمدیره بهمبلغ 800 میلیون ریال (به صورت ناخالص) تصویب گردید.
      4) «سازمان حسابرسی» بهعنوان بازرس قانونی و حسابرس شرکت برای سال مالی 92 انتخاب گردید.
      5) روزنامه «خراسان» بهعنوان روزنامه کثیرالانتشار جهت درج آگهیهای شرکت در سال92 انتخاب گردید.
      6) حق حضور اعضای غیرموظف هیئتمدیره ماهیانه مبلغ 000ر000ر5 ریال تصویب گردید.
      7) با توجه به مصوبات مجمع، اشخاص حقوقی زیر بهعنوان اعضای هیئتمدیره برای مدت دو سال انتخاب شدند:
      شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن
      شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران
      شرکت سرمایه گذاری مسکن پردیس
      شرکت مهندسین مشاور سرمایه گذاری مسکن
      صندوق بازنشستگی، وظیفه و ازکارافتادگی کارکنان بانکها

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

تبریک به سهامداران ثشرق ...تقسیم سود عالی بود..... 10 درصد بالای تئوریک بازگشایی شد

انتظار پر کردن گپ قیمتی در یکی دو هفته آینده رو دارم

نظر

• omid_7sin
          عضو عادی
          • May 2012
          • 131

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
          افزایش سرمایه چکونه پیشنهاد داددن؟ از محل اورده نقدی یا انباشته؟ یا ...؟
          آورده نقدی هستش عزیز

نظر

• morteza93
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 516

یادتون نره، ثشرق از 2 دیماه تقسیم سود رو شروع میکنه
            An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

برید سایت www.smaskan.com و اطلاعات بانکیتونو تکمیل کنید که در موعد مقرر سودتونو بریزن به حساب
            یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• hossein sh
              ستاره دار(1)
              • Mar 2012
              • 688

دوستان سهامدار

قیمت ملک از اواخر هفته پیش، افزایش نسبتاً چشمگیری پیدا کرده....
              ------------------------
              در این قیمتها، ثشرق و دیگر سهام ساختمانی فروشش اشتباه محضه!!!

نظر

• aravil
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 234

ثشرق واقعا ارزنده شده. انشاالله بزودی خریدم تکمیل بشه امروز بالای 200 تا بیشتر نتونستم بردارم اگر تو سفارس گیر نبودم امروز تعداد بالا تو ثشرق رنج میزدم. سود حداقل امسال 60 تومان بدون لحاظ افزایش قیمت ملک و بدون لحاظ فروش یکجای هتل امید مشهد. با فروش هتل نماد برا تعدیل شگفت انگیز بسته خواهد شد. فقط دوستان سعی کنند زیاد رقابت نکنند و قیمت رو بالا نبرند بگذارید فروشنده التماس کند انشاالله مجبور میشن عرضه کنند اما فرصت های اخر است حداقل سود بعد از افزایش سرمایه 100 درصدی 40 تو مان و قیمت حداقل 160 به بالا. یعنی 100 درصد بازدهی در میان مدت

- - - Updated - - -

ثشرق واقعا ارزنده شده. انشاالله بزودی خریدم تکمیل بشه امروز بالای 200 تا بیشتر نتونستم بردارم اگر تو سفارس گیر نبودم امروز تعداد بالا تو ثشرق رنج میزدم. سود حداقل امسال 60 تومان بدون لحاظ افزایش قیمت ملک و بدون لحاظ فروش یکجای هتل امید مشهد. با فروش هتل نماد برا تعدیل شگفت انگیز بسته خواهد شد. فقط دوستان سعی کنند زیاد رقابت نکنند و قیمت رو بالا نبرند بگذارید فروشنده التماس کند انشاالله مجبور میشن عرضه کنند اما فرصت های اخر است حداقل سود بعد از افزایش سرمایه 100 درصدی 40 تو مان و قیمت حداقل 160 به بالا. یعنی 100 درصد بازدهی در میان مدت

نظر

• aravil
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 234

امروز هم بیش از 15 درصد حجم معاملات مربوط به خرید بنده بود با دوستان خوب همراهی کردند و با عدم رقابت در بالا بردن درخواست خرید فروشنده زحمت میکشند سهام مورد نیاز ما رو در حداقل قیمت تامین میکنند. پارسال اینموقع نیم درصد ثشرق رو خریده بودم انشاالله امسال یک درصد ثشرق رو خواهم خرید.از فردا گروهی دیگر در کنار بنده خواهند نشست امید است فروشنده های محترم با رنج های منفی در ضرر ما و دوستان رو سیراب کرده تا نیازی به رنج های مثبت ما نباشد. دوستان اگر رعایت کنند بدون رقابت و بالا بردن قیمت به همه ما خواهد رسید بگذارید فروشنده ها مجبور باشند در ضرر و در حداقل قیمت بفروشند . در خرید هیچ سهمی اینقدر مطمئن نبودم دوستانی که بنده را میشناسند میدانند که کمتر پیشنهاد خرید قطعی میدهم و اکثرا سهام خریداری شده خود را تحلیل میکنم اما اینبار مثل پیشنهاد قاطع خرید ثامان 80 تومانی و ثنوسای 180 تومانی و وساخت 150 تومانی اینبار نیز به طور صریح و قطعی پیشنهاد خرید میدهم. ثشرق در این قیمت حکم تک سهمی دارد. باورم نمیشد که ثشرقی که 250 تومان حداقل سود سه سال اتی ان است با ناو بالای 500 رو دوباره بتونم دوروبر 180 و زیر ان بخرم.فرصت عالی و شگفت انگیزی پیش امده. امیدوارم دوستان بتوانند از فرصت پیش امده نهایت استفاده ببرند دیگر خرید سهام سایر گروه ها بعد رشد چند برأبری به صرفه نیست ثشرق جزو اخرین فرصتهای بی نظیر سوداوریست. مثل اینکه املاکی به ارزش 150 الی 200 میلیارد تومان رو به قیمت 50میلیارد تومان در قالب یک شرکت به ادم بفروشند. انشاالله اگر همگی رعایت کنیم و پایین تر بشینیم و قیمت رو بالا نبریم فروشندگان در ضرر محترم زحمت فروش رو خواهند کشید و با رنج های منفی خود ما رو سیراب خواهند کرد. بگذارید کسانی که قدر سهمو نمیدونند با ضرر از سهم خارج شوند حیف نیست کسی که ثشرق 600 تومانی رو 180 میفروشه سود کنه.. نباید همچین فردی که سهمو با 30 درصد ضرر میفروشه تا سهمی که 3 برابر رشد کرده رو بخره سود کنه. برعکس کسانی سود خواهند کرد که در حال تبدیل سهام دو برابر و بیشتر رشد کرده مثل پتروشیمی و فولاد به سهام رشد نکرده بلکه افت کرده مثل ساختمان و سیمان هستند. خدا رو شکر مردم در صف خرید سهامی هستند که 300 درصد رشد کرده اند مثل پترو و فولاد وگرنه ثشرق با سود بالاتر از حتی فولاد و ذوب اهن رو که نمیشد به قیت یک سوم انها خرید.تا ملت همیشه در صف نشین در صف سهام 3 برابر رشد کرده هستند باید از فرصت استفاده کرد افراد حرفه ای و وارن بافت گونه این گونه فرصت رو از دست نمیدند بنده به جای اینکه به خاطر سود 30 درصدی سهامی فولادی و پتروشیمی رو بعد 300 درصد رشد بخرم سهامی چو ثشرق و سفارس رو به امید رشد چند صد در صدی میخرم که هیچ رشدی نکرده اند بلکه 30 درصد افت هم کرده اند. خرید سهام 30 درصد افت کرده اینده دار برا سود 300 درصدی اینده موجه تر از خرید سهام 300 درصد رشد کرده برای 30 درصد سود هست. بنده با ارامش خاطری بی نظیر در حال خرید ثشرق زیرخاکی هستم و با صراحت به دوستان پیشنهاد قطعی خرید میدم فقط رعایت کنید تا قیمت بالا نره تا به همه برسه. انشاالله به زودی تحلیلی بنیادی از ثشرق در وسع توان در تاپیک خواهم گذاشت

نظر

• hossein sh
                    ستاره دار(1)
                    • Mar 2012
                    • 688

در اصل توسط aravil پست شده است View Post
                    امروز هم بیش از 15 درصد حجم معاملات مربوط به خرید بنده بود با دوستان خوب همراهی کردند و با عدم رقابت در بالا بردن درخواست خرید فروشنده زحمت میکشند سهام مورد نیاز ما رو در حداقل قیمت تامین میکنند. پارسال اینموقع نیم درصد ثشرق رو خریده بودم انشاالله امسال یک درصد ثشرق رو خواهم خرید.از فردا گروهی دیگر در کنار بنده خواهند نشست امید است فروشنده های محترم با رنج های منفی در ضرر ما و دوستان رو سیراب کرده تا نیازی به رنج های مثبت ما نباشد. دوستان اگر رعایت کنند بدون رقابت و بالا بردن قیمت به همه ما خواهد رسید بگذارید فروشنده ها مجبور باشند در ضرر و در حداقل قیمت بفروشند . در خرید هیچ سهمی اینقدر مطمئن نبودم دوستانی که بنده را میشناسند میدانند که کمتر پیشنهاد خرید قطعی میدهم و اکثرا سهام خریداری شده خود را تحلیل میکنم اما اینبار مثل پیشنهاد قاطع خرید ثامان 80 تومانی و ثنوسای 180 تومانی و وساخت 150 تومانی اینبار نیز به طور صریح و قطعی پیشنهاد خرید میدهم. ثشرق در این قیمت حکم تک سهمی دارد. باورم نمیشد که ثشرقی که 250 تومان حداقل سود سه سال اتی ان است با ناو بالای 500 رو دوباره بتونم دوروبر 180 و زیر ان بخرم.فرصت عالی و شگفت انگیزی پیش امده. امیدوارم دوستان بتوانند از فرصت پیش امده نهایت استفاده ببرند دیگر خرید سهام سایر گروه ها بعد رشد چند برأبری به صرفه نیست ثشرق جزو اخرین فرصتهای بی نظیر سوداوریست. مثل اینکه املاکی به ارزش 150 الی 200 میلیارد تومان رو به قیمت 50میلیارد تومان در قالب یک شرکت به ادم بفروشند. انشاالله اگر همگی رعایت کنیم و پایین تر بشینیم و قیمت رو بالا نبریم فروشندگان در ضرر محترم زحمت فروش رو خواهند کشید و با رنج های منفی خود ما رو سیراب خواهند کرد. بگذارید کسانی که قدر سهمو نمیدونند با ضرر از سهم خارج شوند حیف نیست کسی که ثشرق 600 تومانی رو 180 میفروشه سود کنه.. نباید همچین فردی که سهمو با 30 درصد ضرر میفروشه تا سهمی که 3 برابر رشد کرده رو بخره سود کنه. برعکس کسانی سود خواهند کرد که در حال تبدیل سهام دو برابر و بیشتر رشد کرده مثل پتروشیمی و فولاد به سهام رشد نکرده بلکه افت کرده مثل ساختمان و سیمان هستند. خدا رو شکر مردم در صف خرید سهامی هستند که 300 درصد رشد کرده اند مثل پترو و فولاد وگرنه ثشرق با سود بالاتر از حتی فولاد و ذوب اهن رو که نمیشد به قیت یک سوم انها خرید.تا ملت همیشه در صف نشین در صف سهام 3 برابر رشد کرده هستند باید از فرصت استفاده کرد افراد حرفه ای و وارن بافت گونه این گونه فرصت رو از دست نمیدند بنده به جای اینکه به خاطر سود 30 درصدی سهامی فولادی و پتروشیمی رو بعد 300 درصد رشد بخرم سهامی چو ثشرق و سفارس رو به امید رشد چند صد در صدی میخرم که هیچ رشدی نکرده اند بلکه 30 درصد افت هم کرده اند. خرید سهام 30 درصد افت کرده اینده دار برا سود 300 درصدی اینده موجه تر از خرید سهام 300 درصد رشد کرده برای 30 درصد سود هست. بنده با ارامش خاطری بی نظیر در حال خرید ثشرق زیرخاکی هستم و با صراحت به دوستان پیشنهاد قطعی خرید میدم فقط رعایت کنید تا قیمت بالا نره تا به همه برسه. انشاالله به زودی تحلیلی بنیادی از ثشرق در وسع توان در تاپیک خواهم گذاشت
                    نزدیک 5% حجم معاملات هم، خرید من بود.....
                    البته این اولین پله ای بود که بعد از مجمع برداشتم...

ضمن اینکه یکی از دوستام هم مقداری امروز برداشت...

نزدیک 70% حجم معاملات هم توسط حقوقی بود، میمونه 10% دیگه که لطفاً خودش بیاد بگه..... :))

نظر

• behnam1480
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 432

این تاپیک رو اینقدر بالا نیارید بزارید خرید ما هم تکمیل بشه..من هنوز دارم سبد تصحیح میکنم و اونقدر نقد نیستم که بخرم

نظر

• aravil
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 234

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                        این تاپیک رو اینقدر بالا نیارید بزارید خرید ما هم تکمیل بشه..من هنوز دارم سبد تصحیح میکنم و اونقدر نقد نیستم که بخرم
                        دوست عزیز خرید ما هم تکمیل نشده است بنده نزدیک 30 درصد خریدم رو تا به امروز انجام دادم و انشاالله طی 10 روز اینده یا هفته بعد تموم بشه- فقط از حقوقی میترسم که یکهو رنج بکشه با بازگشایی ثتران اوضاع شاید خطری بشه اگه ثتران بالا باز بشه اونوقت مجبور میشیم یکجا تو ثشرق رنج زده و تکمیل خرید کنیم انشاالله فرصت بشه تو منفی بتونیم بیشتر شکار کنیم و مجبور به رقابت و بالابردن قیمت نشویم شب خوش- در کل تاپیک بالا نباشه بهتره اما عادت دارم در حین خرید اطلاع رسانی کنم و دوست ندارم بعد تکمیل خرید صرفا در جهت منافع شخصی بنویسم که البته چوب اینکار رو هم تو تالار بورس زیاد خوردم و بعضی مواقع تحلیل زدم دوستان نذاشتند فرداش به خودم برسه- به هر حال امیدوارم دوستان خریداشون تکمیل بشه به همراه همدیگر سود بسیار خوبی خواهیم برد

نظر

• Fmoradi
                          كاربر فعال
                          • Nov 2011
                          • 279

فردا براي اين گروه روز خيلي مهميه انتظار مثبت بايد داشت وگرنه ترند كوتاه مدت كروه ميشكنه انتظار حركت وساخت رو از اول صبح دارم

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

امروز یه صندوق کوچیک 350000تا ثشرق داشت هر چی خواستیم رنج منفی نزنه و روند سهمو خراب نکنه نشد که نشد
                            پول لازم بود !
                            اما قطعا پشیمان خواهد شد ... اگه دوستان به سهم اطمینان دارند از رنج های منفی استقبال کنید >:d<

نظر

• aravil
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 234

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                              فردا براي اين گروه روز خيلي مهميه انتظار مثبت بايد داشت وگرنه ترند كوتاه مدت كروه ميشكنه انتظار حركت وساخت رو از اول صبح دارم
                              اگر فردا بخوان برگردند باید اوایل معاملات و اول وقت کار رو تموم کرد ببینیم چی پیش میاد

نظر

• aravil
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 234

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                امروز یه صندوق کوچیک 350000تا ثشرق داشت هر چی خواستیم رنج منفی نزنه و روند سهمو خراب نکنه نشد که نشد
                                پول لازم بود !
                                اما قطعا پشیمان خواهد شد ... اگه دوستان به سهم اطمینان دارند از رنج های منفی استقبال کنید >:d<
                                سلام دوست عزیز- از رنج های منفی بشدت استقبال میکنیم هر چی پپایین تر بشه خرید عالیست اخر کار که مشخص است این طرف هر چی پایین تر منفی بهتر- به هر حال این رنج منفی و فروشنده ها نبود که تو این رنج قیمت نمیشد تعداد بالا برداشت-فردا تعداد بالا میشینم تا شاید صندوق دیگری پیدا شد رنجش نسوزه

نظر

در حال کار...
                                X