سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hossein sh
    ستاره دار(1)
    • Mar 2012
    • 688

نوسان قیمت ارز و سکه، باعث افزایش تقاضا در مسکن و به تبع اون افزایش میزان معاملات مسکن خواهد شد...

احتمال سقوط سکه به زیر یک میلیون

رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان تهران درباره تصمیم جدید دولت مبنی بر تغییر نحوه قیمتگذاری طلا و سکه گفت: بانک مرکزی باید مکانیزمی برای نحوه خرید و فروش سکه و طلا با ارز مبادلهای از سوی مردم و همچنین فروشندگان تعیین کند.
    احمد وفادار در گفتگو با مهر درباره تصمیم جدید دولت مبنی بر محاسبه قیمت سکه و طلا با ارز مبادله ای به جای ارز آزاد، گفت: در صورت اجرای درست، این تصمیم باعث ایجاد رونق در بازار سکه و طلا خواهد شد.

نظر

• aravil
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 234

به زودی قیمت ملک با ادامه رشد به رکورد های قیم جدیدی دست خواهد یافت. حال با رشد قیمت مسکن و تداوم ان دو راه حل باقی میماند راه حل اول خرید مستقیم ملک و مسکن میباشد که دردسرهای مربوط به خود را دارم و راه حل دوم خرید سهام ساختمانی است بنده راه حل دوم رو انتخاب کردم چونکه سهامی ساختمانی چون ثشرق بعد از رشد حداقل 2 برابری قیمت ملک در مشهد و حتی بیشتر از ان قیمتش نسبت به سال پیش افزایش پیدا نکرده که هیچ بلکه افت قیمت داشته در حالیکه در طی سال گذسته پروژه هایش رو به پیشرفت بالای 90 درصد رسونده و قیمت فروش پروژه ها رو داره به شدت بالا میبره و با این ادامه رشد ملک بالاتر هم خواهد فروخت و حاشیه سود بالاتری کسب خواهد کرد. ثشرق الان به ازای هر سهمش 600 تومان پروژه اماده فروش دارد. و این با حداقل قیمت فروش محاسبه شده.بنابراین به جای خرید 200 میلیارد تومان پروژه تجاری و هتل در مشهد به طور مستقیم با 50 میلیارد تومان میتوان مالک ان را خرید. به قول وارن بافت هر وقت سهام یک شرکتی رو میخری به ارزش بازارش نگاه کن و فکر کن میخوای کل شرکت رو بخری ببین میصرفه یا نه؟ به نظر من که خرید ثشرق 50 میلیاردی که 200 میلیارد تومان حداقل پروژه اماده فروش داره بسیار ارزنده است. کدام شرکت ساختمانی به جز ثشرق 4 برابر ارزش بازارش پروژه اماده فروش با حاشیه سود حداقل 40 درصد دارد؟ هیچ شرکت ساختمانی به اندازه ثشرق پروژه اماده فروش با ارزش افزوده بالا ندارد. ثشرق مرواریدی است که بزودی سهامدارانش رو به خوشبختی خواهد رساند.

- - - Updated - - -

به زودی قیمت ملک با ادامه رشد به رکورد های قیم جدیدی دست خواهد یافت. حال با رشد قیمت مسکن و تداوم ان دو راه حل باقی میماند راه حل اول خرید مستقیم ملک و مسکن میباشد که دردسرهای مربوط به خود را دارم و راه حل دوم خرید سهام ساختمانی است بنده راه حل دوم رو انتخاب کردم چونکه سهامی ساختمانی چون ثشرق بعد از رشد حداقل 2 برابری قیمت ملک در مشهد و حتی بیشتر از ان قیمتش نسبت به سال پیش افزایش پیدا نکرده که هیچ بلکه افت قیمت داشته در حالیکه در طی سال گذسته پروژه هایش رو به پیشرفت بالای 90 درصد رسونده و قیمت فروش پروژه ها رو داره به شدت بالا میبره و با این ادامه رشد ملک بالاتر هم خواهد فروخت و حاشیه سود بالاتری کسب خواهد کرد. ثشرق الان به ازای هر سهمش 600 تومان پروژه اماده فروش دارد. و این با حداقل قیمت فروش محاسبه شده.بنابراین به جای خرید 200 میلیارد تومان پروژه تجاری و هتل در مشهد به طور مستقیم با 50 میلیارد تومان میتوان مالک ان را خرید. به قول وارن بافت هر وقت سهام یک شرکتی رو میخری به ارزش بازارش نگاه کن و فکر کن میخوای کل شرکت رو بخری ببین میصرفه یا نه؟ به نظر من که خرید ثشرق 50 میلیاردی که 200 میلیارد تومان حداقل پروژه اماده فروش داره بسیار ارزنده است. کدام شرکت ساختمانی به جز ثشرق 4 برابر ارزش بازارش پروژه اماده فروش با حاشیه سود حداقل 40 درصد دارد؟ هیچ شرکت ساختمانی به اندازه ثشرق پروژه اماده فروش با ارزش افزوده بالا ندارد. ثشرق مرواریدی است که بزودی سهامدارانش رو به خوشبختی خواهد رساند.

نظر

• aravil
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 234

امروز هم تقریبا کل حجم معاملات ثشرق و خرید ان متعلق به گروه ما بود و تقریبا 90 درصد بیشتر رو ما خریدیم دیروز هم بیش از 70 درصد حجم معامله مربوط به خرید ما بود یک مدتی است که اکثر حجم معاملات متعلق به خرید بنده و دوستان است البته بازار خواب تشریف داره وگرنه به این راحتی هر روز نمیتوانستیم ثشرق بخریم بدون اینکه قیمتش رشد کند

نظر

• aravil
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 234

ثشرق خیلی خوب داره فرصت خرید میده. باید سریعتر خرید ها رو تکمیل کنیم با امدن گزارش 3 ماهه که عنقریب خواهد امد احتمال توجه بازار به ثشرق بیشتر شده و بازار میاد رو سهم متمرکز میشه. با ادامه این وضعیت و قبل از امدن گزارش 3 ماهه و یا حمایت سهامدار عمده و عدم افزایش قیمت به هر حال هر چند کم ولی بالاخره میشه هر روز مقداری خرید بدون اینکه قیمت افزایش زیادی پیدا کند. ثشرق مطمئن ترین و با بنیادی ترین سهمی است که امسال خریدم.

- - - Updated - - -

ثشرق خیلی خوب داره فرصت خرید میده. باید سریعتر خرید ها رو تکمیل کنیم با امدن گزارش 3 ماهه که عنقریب خواهد امد احتمال توجه بازار به ثشرق بیشتر شده و بازار میاد رو سهم متمرکز میشه. با ادامه این وضعیت و قبل از امدن گزارش 3 ماهه و یا حمایت سهامدار عمده و عدم افزایش قیمت به هر حال هر چند کم ولی بالاخره میشه هر روز مقداری خرید بدون اینکه قیمت افزایش زیادی پیدا کند. ثشرق مطمئن ترین و با بنیادی ترین سهمی است که امسال خریدم.

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

نمی دونم پس چرا حقوقی ها دارن میفروشن!!!
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• aravil
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 234

فروش حقوقی تموم شد و خرید حقوقی دوباره اغاز شده. چهارشنبه سرمایه گذاری توسعه معادن امید 150 هزار سهم و سرمایه گذاری مسکن 30 هزار سهم ثشرق خرید کردند. البته سر امید تعداد بالا برا خرید تا 179 نشسته بود که ندادند. ظرف زمانی داره کم کم پر میشه. از این هفته پیش رو از فردا میترسم رشد سهم اغاز بشه. این اخرین باری است که ثشرق زیر 190 و زیر 200 تومان در حال معامله است. البته با خبر فروش هتل 3 ستاره امید به صورت یکجا انتظار قیمت های بسیار بالایی رو از ثشرق در اینده نزدیک دارم

نظر

• ebsidin
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 43

پیشنهاد میدم زیاد روی این سهم و کلا ساختمونیا حساب باز نکنید

نظر

• aravil
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 234

بنده سرم درد میکنه برا سهمهایی که به قول شما نباید روش حساب کرد. بنده همیشه اول حساب میکنم بعد زمانیکه بازار اومد رو سهم و حساب کرد و حساب رو هم کمی بیشتر حساب کرد اونوقت میفروشم و میدم به شما تا شما حسابش کنید چوان سواد بنده با بیش از 10سال تدریس بازار سرمایه و تالیفات متعدد به حساب و کتاب های بالا نمیرسد برا همین رو سهامی مثل ساختمان و ثشرق که بازار حسابش نمیکنه فعالیت میکنم که رقم حسابش کمتره و سوادمون بهش میرسد. بنده رو همین سهام ساختمان در دو سال گذشته بیش از 800 درصد سود مرکب برده ام انهم زمانیکه بازار حسابش نکرده است. حال اگر بازار حساب کند و بیاد رو سهم مثل اینکه باید 8000 درصد سود کنم. معما چو حل شود اسان شود.

نظر

• hossein sh
                    ستاره دار(1)
                    • Mar 2012
                    • 688

در اصل توسط ebsidin پست شده است View Post
                    پیشنهاد میدم زیاد روی این سهم و کلا ساختمونیا حساب باز نکنید
                    ممنون از پیشنهاد شما.
                    ولی من بالشخصه روی سود بلندمدت ثشرق به طور خاص خیلی حساب باز کردم. با این قیمت مفت هم دیگه برام یک ماه این طرفتر یا اون طرفتر خیلی فرقی نمیکنه.

دلایلش هم در صفحات قبل موجوده.

پیشنهادی هم برای خرید و فروش سهم ندارم.

نظر

• aravil
                      عضو عادی
                      • Sep 2012
                      • 234

منفی امروز ثشرق از نان شب هم واجب تر بود. نمودارش داره جالبتر میشه و فنرش فشرده تر. انشاالله خدا یاری کند به زودی با تکمیل خرید برخی از افراد و دوستان نوبت پرواز خواهد بود. ثشرق خیالمو بدجور راحت کرد بعدا از افزایش شدید ملک ناراحت از این بودم که چرا از افزایش قیمت ملک نتونستم بهره ببرم اما با وجود ثشرق این فرصت به ما داده شد تا ثشرق رو به قیمت قبل افزایش ملک و به یک چهارم ارزش املاکش بخریم. مثل اینکه بعد از افزایش دلار به 3000تومان فولاد 200 تومان بخری. یا حفاری 160 تومانی بخری. خرید فولاد 200 تومانی چند ماه پیش عین خرید دلار 1000 تومانی بود هنگامی که دلار 3000 بود. الان هم ثشرق همچین وضعیتی دارد. خرید ثشرق 180 تومانی مثل خرید ملک و واحد تجاری در مشهد به قیمت 2 سال پیش است. عین این است که ملکی رو که الان در مشهد نمیتوان هر متر از ان را 5 میلیون خرید رو به شما یک میلیون بفروشند و 4 میلیون زیر قیمت بخری. یعنی ثشرق با بیش از 200 میلیارد تومان پروژه تجاری اداری و هتل رو به ارزش بازار 50 میلیارد تومان بخری. همچین فرصت های خریدی هر چند سال یک بار پیش میاد از اخرین فرصت های بازار باید بهره برد. بزودی پرواز ثشر ف رو شاهد خواهیم بود بجز ساختمانیها هیچ سهامی توان رشد چند برابری ندارند. بقیه سهام رشد کرده نهایت 10 الی 20 درصد دیگر رشد کنند اما ثشرق با این افزایش شدید قیمت ملک در مشهد با پی بر ای 2 معامله میشود. ثشرق امسال و سال بعد به اندازه قیمتش سود خواهد ساخت. به زودی با فروش یکجای هتل چند ده میلیارد تومانی امید در مشهد ثشرق در یک ان عقب ماندگی قیمتی خود را جبران خواهد کرد و با رشد شدید قیمت خود در طی یک روز بعد از بازگشایی نماد پس از فروش هتل توجه بازار را به خود جلب خواهد کرد. از الان دارم میبینم که چگونه در قیمت 300 تومان به بالا چگونه برای ثشرق دست و پا میشکنند و چه تحلیلها و چه تارگتهاهی قیمتی میدهند. معما چو حل شود اسان شود. خرید فولاد 500 تومانی هنر نیست هنر اصلی خرید فولاد 200 تومانی چند ماه پیش بود که بازار بهش توجه نمیکرد الان هم هنر اصلی خرید ثشرق 180 تومانی است نه خرید سهامی که 3 برابر رشد کرده است. گروه ساختمان چنان رشدی کنند که به تاریخ نویسند ثشرق هم که گل سر سبد ساختمانیهاست

نظر

• aravil
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 234

ثشرق حدودا 40 میلیارد تومان فروش برای بودجه امسال در نظر گرفته است البته بدون لحاظ فروش هتل 3 ستاره امید. حال بدون لحاظ فروش هتل با رونق فعلی مسکن و افزایش قیمت و افزایش حجم معاملات مسکن در مشهد با لحاظ فقط 50 درصد افزایش قیمت مسکن نسبت به بودجه ثشرق 100 تومان سود خواهد ساخت و با فروش هتل حداقل 120به بالا خواهد ساخت. همچنین بدون لحاظ افزایش قیمت فروش و با فرض حاشیه سود فعلی با افزایش رونق و با افزایش فقط 50 درصدی حجم فروش شرکت باز هم ثشرق حدودا 100 تومان سود خواهد ساخت که در این صورت با پی بر ای زیر 2 معامله میشود. حال اگر افزایش 50 درصدی فروش همراه با افزایش نرخ فروش همزمان صورت پذیرد ثشرق بالای 100 تومان خواهد ساخت و شاید به اندازه قیمتش. سود بسازد یعنی پی بر ای یک. در بدترین حالت بدون افزایش قیمت فروش و حجم فروش ثشرق با بودجه فعلی حداقل بین 60 تا 70 خواهد ساخت بدون فروش هتل. یعنی پی بر ای زیر 3 هستش الان که بدترین حالت ممکن برای ثشرق هستش حال اگر هتل رو هم بفروشه که قطعا خواهد فروخت حداقل سود امسال ثشرق بین 80 تا 100 خواهد بود یعنی ثشرق با لحاظ بدترین احتمال و در بدبینانه ترین حالت الان با پی بر ای 2 معامله میشود و این ارزنده ترین و کم ریسکترین و پربازده ترین سرمایه گذاری برای بنده است

نظر

• hossein sh
                          ستاره دار(1)
                          • Mar 2012
                          • 688

باز هم خرید شد.....

منتظر میمانیم که ببینیم فروشنده ترید موفقی داشته یا خریدار...

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

جناب اراوسل اگه اطلاعاتی در مورد هتل امید دارین بفرمائید این که دقیقا کجای مشهده؟ میشه اصلا هتل رو از نردسک دید یا نیمه تمامه؟

- - - Updated - - -

جناب اراویل اگه اطلاعاتی در مورد هتل امید دارین بفرمائید این که دقیقا کجای مشهده؟ میشه اصلا هتل رو از نردسک دید یا نیمه تمامه؟

- - - Updated - - -

جناب اراویل اگه اطلاعاتی در مورد هتل امید دارین بفرمائید این که دقیقا کجای مشهده؟ میشه اصلا هتل رو از نردسک دید یا نیمه تمامه؟
                            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• aravil
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 234

دکتر جان هتل امید 3 ستاره هستش و فکر کنم در خیابان ایت الله شیرازی هستش که موقعیت بسیار عالی رو در مرکز مشهد دارد. زیربنای هتل 3 ستاره امید نزدیک به 11 هزارمتر مربع هستش. دوستان مشهدی اگر لطف کنند میدانند متری چند میارزد. هتل بالای 90 درصد تکمیل شده و اسفند امسال یعنی حدودا 2 ماه بعد تکمیل خواهد شد بله از نزدیک میتوانید مشاهده کنید در همکف و ورودی مجموعه امید هم واحد های تجاری امید قرار دارد. فکر کنم بالای 200 واحد هم تجاری در جنب هتل امید دارد. مجموعه مشرف به خیابان ایت الله شیرازی است. کل مجموعه امید که شامل هتل و اقامتی و تجاری میباشد بالای 200 میلیارد تومان میارزد که 35 درصد ان متعلق به ثشرق میباشد. بنده ارزش واحد های اماده فروش متعلق به ثشرق در مجموعه امید رو با کسر فروش های قبلی حداقل 80 میلیارد تومان براورد میکنم با حاشیه سود حداقل 50 درصد. البته این فرض مربوط به قیمت های چند ماه پیش است و تا سال بعد فکر کنم حداقل بالای 100 میلیارد تومان با حاشیه سود حداقل 70 درصد بالغ خواهد شد. پروژه کوهسنگی هم که 100 درصد متعلق به ثشرق هستش هم 95 درصد تکمیل شده و امسال تمام میشه نزدیک 200 واحد مسکونی و اقامتی داره و حدود 80 تا تجاری دارد. قیمت هر واحد مسکونی کوهسنگی حدودا یک میلیارد تومان هستش و تجاری کوهسنگی هر متر بین 20 تا 35 میلیون فروش میرود یعنی ثشرق الان با کسر فروش گذشته کوهسنگی حداقل 80 میلیارد تومان پروژه اماده فروش دارد. همچنین حدود 20 میلیارد تومان پروژه اماده فروش در پروژه 300 واحدی یاس 3 دارد. همه اینها با فرض قیمتهای چند ماه پیش است با افزایش قیمت در مشهد که ادامه دار هستش این داراییها تعدیل خواهد شد و هر روز بر ارزش پروژه های ثشرق اضافه میشود. یادم میاد 15 ماه پیش کوهسنگی قسمت مسکونیش رو متری 2 میلیون تومان میفروخت الان نزدیک 5 میلیون تومان فروش میره. قیمت پروژه های ثشرق اگر 50 درصد افزایش یابد ثشرق 300 میلیارد تومان پروژه تکمیل شده اماده فروش دارد. در ضمن ثشرق امسال 15 هزار متر زمین در میدان مادر مشهد به قیمت حدودا 20 میلیارد تومان خریده است که در حال ساخت حداقل 600 واحد تجاری به ارزش حداقل 150 میلیارد تومان هستش. همچنین بالای 50 میلیارد تومان پروژه های دیگر در حال ساخت دارد مانند هدایت و رواق و مسعود و دیگر پروژه ها. خرید ثشرق مثل خرید ملک در مشهد به قیمت یک پنجم ان میباشد

نظر

• aravil
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 234

امروز یک چقوقی تعداد بالا داشت که حدود 400 تا فروخت و حقیقی نهایت 150 تا فروخته. کلا سهم دست حقیقی نمونده 2 الی 3 تا حقوقی زیر یک درصد که زیر یک میل سهم داشتند عرضه کردند تا به امروز و در حال عرضه هستند. این تعداد مهم نیست چون فقط بنده به عنوان یک حقیقی بیشتر از اونها ثشرق دارم و هر روز در حال خرید خرد هستم و هر روز اکثر خرید حقیقی متعلق به بنده میباشد . به جز یکی دو روز. امروز همچنین حقوقی ها دوباره خریدشون رو شروع کردند و حدود 300 هزار تا ثشرق امروز خریدند. دیروز هم سر مسکن خریدار بود امروز هم خرید داشته. توسعه صنایع معدنی هم که خرید هاشو دوباره شروع0 کرد و حداقل 10 میلیون سهم ثشرق جمع خواهد کرد و با این کاهش شناور جمع اوری این تعداد سهم منجر به افزایش قیمت حداقل 50 درصد به بالا خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X