نظر شخصی: به نظر من حدودا 150میلیارد تومن میارزه
سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )
Collapse
X
-
قیمت مغازه ها رو ولش کن ...... صف خرید رو بچسب:.thumbsupsmileyanim[SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سام علیک - صف خرید و عرضه کم و جو مثثبت گروه ساختمان تبریک به صبوران بازار سرمایه ........هاها///
نظر
-
سام علیک - صف خرید و عرضه کم و جو مثبت گروه ساختمان تبریک به صبوران بازار سرمایه ........هاها (-:///
نظر
-
طلاعیه شفاف سازی"ثشرق"
پیرو اطلاعیه شفاف سازی شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق درخصوص فروش هتل آپارتمان پروژه امید ازطریق مزایده باید متذکر شد که هتل مذکوردارای مالکیت مشارکتی بوده وسهم الشرکه این شرکت 34.5 درصد است.حصه نقدی سهم الشرکه این شرکت با شرایط 15% ثمن معامله خواهد بود.طبق استاندارد29حسابداری شناسایی سوددرسال مالی آتی انجام خواهد گرفت.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسام علیک - صف خرید و عرضه کم و جو مثبت گروه ساختمان تبریک به صبوران بازار سرمایه ........هاها (-:
بالاخره سهامدار عمده کوتا اومد و مجبور شد هتل اميدو به فاصله يک هفته از شفافسازيه قبلي شفافسازي کنه
قيافه فروشنده هاي اين يک هفته الان ديدن داره! خصوصا اون حقيقي بالاي 1% که 4ميلشو رو 250 خالي کرد! به نظرتون بازم ميتونه رو همون قيمت همون حجمو جايگزين کنه !؟ من که فک نکنم امروز که دست و دلبازي کردنو 144هزار برابر مبنا عرضه کردن ببينيم روزاي بعد چن برابر مبنا عرضه داريم/:.tonguesmiley:./اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postهاهااا گفتم نکنه خر شی بیاده نوساناتت دوباره زرتی پیاده شی البته اگه دسرسی داشتی بعید نبود;))
بالاخره سهامدار عمده کوتا اومد و مجبور شد هتل اميدو به فاصله يک هفته از شفافسازيه قبلي شفافسازي کنه
قيافه فروشنده هاي اين يک هفته الان ديدن داره! خصوصا اون حقيقي بالاي 1% که 4ميلشو رو 250 خالي کرد! به نظرتون بازم ميتونه رو همون قيمت همون حجمو جايگزين کنه !؟ من که فک نکنم امروز که دست و دلبازي کردنو 144هزار برابر مبنا عرضه کردن ببينيم روزاي بعد چن برابر مبنا عرضه داريم/:.tonguesmiley:./
دامنه نوسان این سهم 5 درصدی است و حجم مبنا هم نداره.
نظر
-
در اصل توسط بارفروش پست شده است View Postدوست عزیز
دامنه نوسان این سهم 5 درصدی است و حجم مبنا هم نداره.
اینجا ام کم کم داره میشه تالار بورس انگاری!اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postماشاله دامنه اطلاعاتیت وسیعه کاش ما هم در اینده بتونیم استفاده کنیم :) حالا شما با این همه اطلاعات میتونی به من بگی منظوره من از گفتن عرضه 144هزار برابر مبنا بره امروز چی بووود آیاا !؟؟
اینجا ام کم کم داره میشه تالار بورس انگاری!آخرین ویرایش توسط بارفروش؛ 2013/08/20, 23:46.
نظر
-
رفت برای تعدیل پیش بینی سود 93[SIZE=3][COLOR=#0000cd]ما زنده برآنیم که آرام [B]نگیریم موجیم [/B]که آسودگی ما عدم ماست[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
تبريك........!!!
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري مسكن شمال شرق (ثشرق1)، بدليل تعديل با اهميت پيش بيني سود هر سهم سال مالي 1393، متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
نظر
-
این مالمیر و شرکت ها بیچاره کردن مارو دنبال اینن که ما چی میخریم نمادشو سریع ببندن ........هیچ سهم بازی ندارم !!!///
نظر
-
همه چی طبق برنامه داره پیش میره چون تعداد سهام ساختمانی زیاده یه سریشون رو میبندن یه سری دیگه میان بالا بعد دوباره اونایی که بسته بودن باز می کنن بقیه رو میبندن فکرکنم ثغرب نیز بسته بشه خیلی داد زدیم گفتیم قیمت سهام ساختمانی مال زمانم شاهص 24000 هست کسی گوش نکرد!!یه عده دوستان تکنیکالیست گفتن صعود نداره مثل مپنا که میگفتن نمیره بالا ما گفتیم داره البته یه عده هم گفتن تکنیکالی بالا داره ببنیم چه پی بر ای هایی سهام این گروه میگیرند در این روزهای منفی که بدجوری صفها مستحکم هستنددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر