در اصل توسط mehdi9990 پست شده است
View Post
سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
اینم نمودار ثشرق در کنار شاخص انبوه سازی از دید من...
اگر مثلث رو فردا به سمت بالا بشکنه، بعد از گذر از مقاومت 260 هدف 300 رو نشونه میگیره....
اولین سیگنال خرید امروز با برگشت RSI از سطح 50 صادر شد...
استوکاستیک هم احتمالا فردا سیگنال خرید رو صادر میکنه...
روند سهم هم که صعودیه...
اینم شاخص انبوه سازی که عنقریبه که سقف قبلیشو بشکنه...
یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
حدود یک ماه پیش با توجه به بنیاد قوی سهم و سیگنال تکنیکال کاظم نادرعلی وارد سهم شدم. تا محدوده ی 240 رفت و برگشت خورد...دوستانی که میخان وارد بشن حد ضرر را لحاظ کنن که در محدوده ی 215 تومنه.زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده 1392/02/09 با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ 300,000 میلیون ریال بهمبلغ 600,000 میلیون ریال ، تعداد 262,341,230 سهم با توجه به حق تقدم استفاده شده توسط سهامداران فعلی، و با عنایت به انقضای مهلت استفاده از حق تقدم مذکور برای تحقق افزایش سرمایه بدین وسیله تعداد 37,658,770 سهم 1000 ریالی برای پذیره نویسی عمومی عرضه میگردد.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت سرمايه گذاري مسکن شمال شرق طی نامه شماره مورخ1392/07/20پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به1393/06/31با سرمایه 600,000 میلیون ریال مبلغ 471 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد. مسئولیت تهیه اطلاعات با مدیریت شرکت است.
منبع: کدالزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
حدودا 6 میلیون معامله شد و آخر سر هم صف خرید..
حق ها تموم بشه باید قیمتو تماشا کردوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
جالبه. حق روی 130 خریدار داره و فروشنده سهمو 226 میده.آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2013/10/15, 11:46.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
شیرازمو فروش زدم ....نتونم بخرم پایین تر میام سراغ ثشرق .............عجب موقعی هم هست ........وای بز خری(-: زین پس فقط تک سهمی کار میکنم///
نظر
نظر