در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )
Collapse
X
-
این دو روز آخر هفته بخاطر عرضه پارسان عرضه ها بیشتر و فرصتهای خوبی برای خرید ایجاد میشه.
امیدوارم جداییم از این سهم بیشتر از یک هفته نشه.:x
کارم روی کپشیر تموم بشه دوباره میام سراغت:*وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
این دو روز اخر هفته که همه اتیش میزدن به مالشون تو نخش بودیم. امروز میخواستیم رو 203 بخریم ندادن مجبور شدیم رو 215 بخریم ;) به نظرم نوسان 10 درصدی رو راحت بده .
و حجم خوبی هم معامله شد امروز تا ببینیم چی میشه ;) فقط نمیدونم این همه عرضه از کجا میاد که نمیزاره سهم بالا بره.
ثنوسا هم یه زمان تو قیمت 170 تا 190 اینجوری بازی میکرد بعدش رشدش شروع شد///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین دو روز اخر هفته که همه اتیش میزدن به مالشون تو نخش بودیم. امروز میخواستیم رو 203 بخریم ندادن مجبور شدیم رو 215 بخریم ;) به نظرم نوسان 10 درصدی رو راحت بده .
و حجم خوبی هم معامله شد امروز تا ببینیم چی میشه ;) فقط نمیدونم این همه عرضه از کجا میاد که نمیزاره سهم بالا بره.
ثنوسا هم یه زمان تو قیمت 170 تا 190 اینجوری بازی میکرد بعدش رشدش شروع شدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نمیدونم اطلاعات زیادی از این سهم ندارم فقط دیروز یکی از دوستان گفت سهم خوبیه ما هم به پی به ایش نگاه کردیم و رشد و جو گروه ساختمانی و امروز خریدیم .
گروه ساختمان حرکتش شروع شده بود و من بی خبر بودم امروز اینو خریدم که هم تو جو گروه ساختمان باشم و هم یه سهم خوب از این گروه داشته باشم;)///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین دو روز اخر هفته که همه اتیش میزدن به مالشون تو نخش بودیم. امروز میخواستیم رو 203 بخریم ندادن مجبور شدیم رو 215 بخریم ;) به نظرم نوسان 10 درصدی رو راحت بده .
ثنوسا هم یه زمان تو قیمت 170 تا 190 اینجوری بازی میکرد بعدش رشدش شروع شد
انشالله که رشد کنه(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
شرکت سرمایه گذاری اعتضاد غدیر امروز 500/000 سهم اضافه کرده دمش گرم :d ببینیم 100 میلیون تومنی که امروز خریده رو میتونه بکنه 120 میلیون ;) و 20 درصد بگیره 1 ماه هم بهش وقت میدیم ;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/16, 01:03.///
نظر
-
اعتیاده دیگه.
نمیشه هم کاریش کرد. من با این سهم از قیمتی که صفحه اول تاپیک زدم، پیوند عاطفی دارم.
دوباره خریدمش:*وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط sirwan پست شده است View Postمطصفی جان به نظر شما چرا در ثشرق وثتران عرضه ها بیرحمانه است ؟ در حالیکه بقیه ساختمانی ها عرضه ندارند
اما سایر ساختمانیها کاملا خشک شدن، مثلا ثنوسا،وساخت و ثامان.
ثشرق و ثتران کمی نیاز به زمان دارن تا به ترکیب ایده آل سهامداران برسن. اونوقت پی به ای فراتر از این رو تجربه میکننوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر