سرمايه گذاری مسكن شمال شرق ( ثشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam1480
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 432

«دنياي اقتصاد» با تحليل تكنيكال، متغيرهاي موثر بر قيمتمسكن را بررسي ميكند
    بازار مسكن؛ تخمين رفتار زمستان

به منظور تبیین مختصات بازار مسکن در زمستان سال جاری، مطالعهای با محوریت دکتر بهروز ملکی و مشارکت فرید قدیری و علی قائدی صورت پذیرفت. بر اساس نتایج این مطالعه، پیشبینی قیمت مسکن بر اساس برآیند نیروهای درون و برون بخشی شکل ميگیرد که میتواند همراه با خطا باشد چراکه نیروهای مذکور همسو نمیباشند؛ در این راستا و به منظور کاستن از ضریب خطا، ضمن بهرهمندی از تحلیل تکنیکال بازار مسکن، فرضیه کاهش یا تثبیت قیمت مسکن رد و فرضیه افزایش قیمت مسکن تایید شد.
    بخش مسکن با دارا بودن ارتباط گسترده با سایر بخشهای اقتصادی، بر آنها تاثیر گذاشته و از آنها تاثیر ميپذیرد؛ بر این اساس پیشبینی بخش مسکن با دارا بودن عوامل فراوان موثر بر آن، دارای خطاي (انحراف معیار) بالایی ميباشد. عدم اطمینان در وضعیت این عوامل به گونهای است که موجب پیشبینیهای متنوع و گاه متناقض فعالان در خصوص قیمت مسکن ميشود. در سال جاری مجموعهاي از عوامل اقتصادي و سياسي بر رفتار قيمتها در بازار مسکن تاثير ميگذارد، اما اينكه در زورآزمايي فاكتورهاي موثر بر قيمت مسكن، كدام یک بر بازار مسلط خواهد شد، نيازمند بررسي است؛

متن کامل مطلب را در روزنامه دنیای اقتصاد مطالعه فرمایید

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

به نظر در چند روز قبل سیگنال فروش داده! هم میانگیم هم مک اند دی!!!
      ولی خودم مجددا به قصد مجمع وارد شدم به نظرم این سیگنال فرو ش هم قبل مجمع طبیعی باشه. با این پی به ایی مفته!
      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
        ثشرق :
        به نظرم شاهد یک اصلاح کوتاه مدتی فرسایشی باشیم که زمان این اصلاح یک ماه می باشد و سپس شاهد یک حرکت شارپ تا محدوده 265 تومان خواهیم بود.

لینک تصویر
        زمانش را پر کرد و رالی بعدی را شروع نمود
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

دوست عزیز
          ثتران هم یک نگاه بندازید ممنون میشم
          این دو تا سه دیگه خیلی مفتن !
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• mobin
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 590

فعلاً بجز فردا فرصتی برای حرکت شارپ نداره و احتمالاً یا این حرکت رو بعد از مجمع انجام خواهد داد یا باید منتظر اتفاقات جالبی در مجمع سهم باشیم

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

ثشرق رو سفیدم کردی! خرید دیروز در کف قیمتی حدود 207 (خروح از تمام قندی ها و ورود به ثشرق)! ببینیم کدوم بیشتر سود میداده!

نظر

• esi_mohammadi
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 1105

اینقدر نماد هایی بودند که به مدت طولانی به هر دلیلی بسته شدندکه دیگه کسی اسمه مجمع یا بسته شدن یا شفاف سازی میاد سریع فروشنده میشه
                اعتماد از بورس رفته
                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

مگه این سهم تا چهارشنبه نباید بره مجمع چرا پس امروز باز بود؟ کسی میدونه چرا؟

نظر

• mobin
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 590

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                    مگه این سهم تا چهارشنبه نباید بره مجمع چرا پس امروز باز بود؟ کسی میدونه چرا؟
                    امروز بسته شد

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

دو روز قبل از مجمع (اگر 4 شنبه بره مجمع باید دو روز قبل یعنی 3 شنبه و 2شنبه) بسته باشه که! شاید قانون عوض شده که یکروز قبل مجمع میبندم و ما نمی دونیم!!!

نظر

• behnam1480
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 432

دولت قيمت ساخت مسکن مهر را تا ۱۳درصد افزايش داد
                        خراسان - مورخ سهشنبه 1391/09/21 شماره انتشار 18289

رسول نيا -وزارت راه و شهرسازي با توجه به مصوبه هيئت وزيران و اصلاحيه آن، دستورالعمل نحوه محاسبه مابه التفاوت هزينه هاي ساخت پروژه هاي مسکن مهر را ابلاغ کرد، با ابلاغ قيمت جديد توسط وزير راه و شهرسازي نرخ دولتي واگذاري مسکن مهر حداکثر ۱۳درصد افزايش يافت.

به گزارش مهر، اين دستورالعمل فقط پروژه هاي مسکن مهر که در اراضي دولتي در حال احداث هستند را در بر مي گيرد و مبناي محاسبه مابه التفاوت موضوع آن تسهيلات پرداخت شده توسط بانک عامل از محل تسهيلات مسکن مهر تا تاريخ 1391.7.1 است.همچنين دستورالعمل جديد وزارت راه و شهرسازي شامل قراردادهايي مي شود که قيمت ساخت هر مترمربع زيربنا در آن ها از ۳۳۰هزارتومان، بدون احتساب هزينه آسانسور، بيشتر نباشد نحوه محاسبه و پرداخت مابه التفاوت هزينه احداث واحدهاي مسکن مهر با رعايت نکات پيش گفته و با تاييد مديرکل استان، مديرعامل شهر جديد و يا مديرکل بنياد مسکن انقلاب اسلامي استان و همچنين ميزان پيشرفت پروژه طبق جدولي به انبوه سازان و تعاوني هاي مسکن ابلاغ مي شود.

طبق دستورالعمل وزارت راه و شهرسازي آن دسته از واحدهايي که تا تاريخ 91.7.1 قسط اول تسهيلات بانکي را دريافت نکرده اند، حداکثر مابه التفاوت قابل پرداخت به ازاءهر مترمربع زيربنا ۴۰۰۰۰۰ريال مي باشد که طي ۳قسط به سازنده پرداخت مي شود.

همچنين آن دسته از واحدهايي که تا تاريخ 91.7.1 قسط اول تسهيلات بانکي را دريافت و قسط دوم را دريافت نکرده اند، به ازاء هر مترمربع زيربنا ۴۰۰۰۰۰ريال طي ۳ قسط به سازنده پرداخت مي شود.

آن دسته از واحدهايي که تا تاريخ 91.7.1 قسط دوم تسهيلات بانکي را دريافت و قسط سوم را دريافت نکرده اند، به ازاء هر مترمربع زيربنا ۲۵۰۰۰۰ريال طي ۲ قسط به سازنده پرداخت مي شود و آن دسته از واحدهايي که تا تاريخ 91.7.1 قسط سوم تسهيلات بانکي را دريافت و قسط چهارم را دريافت نکرده اند به ازاء هر مترمربع زيربنا ۱۵۰۰۰۰ريال به سازنده پرداخت مي شود.

نظر

• mobin
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 590

دوستان از مجمع ثشرق چه خبر؟

نظر

• mobin
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 590

خوب گویا 40 تومان معادل 80 درصد سود محقق شده را تقسیم کرده و ظاهراً برنامه افزایش سرمایه 100 درصدی در حال گذراندن مراحل اداری میباشد

نظر

• dpi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 578

دوستان ثتران چند روز بعد ازمجمع سود رو به پرداخت میکنه؟

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

افزایش سرمایه چکونه پیشنهاد داددن؟ از محل اورده نقدی یا انباشته؟ یا ...؟

نظر

در حال کار...
                                X