کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چه حالی داد صف فروشش کچینی امروز وارد شدم از صف فروش.
هدف 1500 تومن.
امروز همه اندیکاتورا یه جورایی به حمایتشون رسیدن.
ببینیم شنبه چی میشه پایینترم میزاره اضافه کنیم .
چه حالی داد صف فروشش کچینی امروز وارد شدم از صف فروش.
هدف 1500 تومن.
امروز همه اندیکاتورا یه جورایی به حمایتشون رسیدن.
ببینیم شنبه چی میشه پایینترم میزاره اضافه کنیم .
امروز تو کف قبمتی اضافه کردم و خریدم کامل شد.
با مفروضات فعلی 150 تا 160 تومان توانایی ساخت داره که با تعدیل کساوه و کپارس باز هم تعدیل داره.
امروز تو کف قیمتی اضافه کردم و خریدم کامل شد.
با مفروضات فعلی 150 تا 160 تومان توانایی ساخت داره که با تعدیل کساوه و کپارس باز هم تعدیل داره.
تو گزارشش 6 ماهه اول کساوه تعدیل داد و بعد کپارس.
از هر 33 تومن تعدیل کپارس کساوه 102 ریال تعدیل داره.
و از هر 102 ریال تعدیل کساوه ،کچینی 25 ریال تعدیل داره.
کساوه تعدیلی که تو گزارش 6 ماهه داده و سودشو از 1639 ریال به 2554 ریال رسونده. و تقسیم سود 100 درصدی در نظر گرفته.
کچینی سود کساوه رو در گزارش 6 ماهه خودش 130 تومن در نظر گرفته تا اینجا 1254 ریال تفاوت که میشه به ازای هر سهم کچینی 307 ریال تعدیل.
سوده کپارس در گزارش 6 ماهه کساوه 769 ریال در نظر گرفته شده در صورتیکه بعد تعدیل 1099 ریال اعلام شده. کساوه از این محل 102 ریال تعدیل داره. در نتیجه کچینی 25 ریال تعدیل خواهد داشت.
سود کچینی نسبت به گزارش 6 ماهه پرتفوش :
307 + 25 + 920 = 125.2 تومان
کچینی یه تعدیل بالای 20 درصد تو گزارش 9 ماهش بابت تعدیل 6 ماهه کساوه و کپارس داره حالا بماند تعدیلای 9 ماهه کپارس و کساوه. و همچنین تعدیل های ناشی فروش محصولاتش.
کچینی داره با p/e پایین تر از هم گروهیاش معامله میشه.
پر سود باشید.
کچینی 27 درصد کساوه رو داره و با قیمت 2150 تومنی که کساوه داره ، کچینی به ازائ هر سهم فقط 525 تومان کساوه داره پس اگه قیمت روز کچینی که 980 تومنه را از 525 کم کنیم در واقع برای خود کچینی 455 تومن می پردازید!!!
این شرکت در مقایسه با سایر کاشی سازها از جمله کسعدی ، کپارس، کلوند، کساوه و... و با مقایسه سرمایه و مبلغ فروششان حداقل باید 900 تومن قیمت خود شرکت باشد که با 525 تومان کساوه حداقل قیمت مورد انتظار از سهم 1425 تومنه البته در مقایسه با سایر هم گروهی ها
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
امروز در محدوده حمایتی قوی قرار گرفته است/ فروشنده انچنانی ندارد/ حقیقی ها فقط میفروشند
تا دیروز حقیقی میفروخت ههیجانی.
امروزم که فروش حقیقی تموم شد حقوقیش رنج منفی زد.
البته این نشون میده خبریه تو سهم و می خوان فعلا رو این قیمتا بخرن.
ما هم می خریم پس :D
نظر