کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شما که اطلاع ندارید پست اشتباه نزنید تا دوستان را به اشتباه نیندازید
اولا که مجمع کچینی همیشه چند روز بعد از کساوه هست که ببینه چقدر سود کساوه تقسیم میکنه بعدش هم من با خود مدیر امور مالی صحبت کردم و گفت تغییر سود کساوه رو در گزارش 9 ماهه خود خواهند دید . مهم میزان سود تقسیمی است که کساوه در گزارش خود 100 درصد دیده است .
مجمع کساوه در حدود
1393/04/15 و مجمع کچینی
1393/04/19 شبیه مجامع پارسال می باشد
خواهشمندم دوستان قبل از ارسال پست از صحت آن اطلاع داشته باشند تا عده ای رابه اشتباه نیندازند
سلام و دروود
جناب بابک خان
من نمیدونم شما چند وقته تو بورس فعالیت دارید.اصلا سهمی رو که میخواهید بخرید به گزارشاتش نگاه میکنید یا نه.شما اگه زحمت بکشید که گزارشهای اخیر و دوره های گذشته رو مطالعه کنید حتما به اشتباه خودتون و اون اقای واحد سهام پی میبرید.
با سلام
کچینی رو بررسی کردم بنظر یه موج 3 در تایم هفتگی کامل کرده و بنظر داره موج 4 (و شایدم شروع کرده )می چرخه
حدود 1080 یه سقف داره دو بار نتونسته رد بشه و فعلا احتمال افت تا 870 داره (دوستان خودشون هم بررسی بفرمایند)
[SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]
با سلام و وقت بخیر خدمت عزیزان
کچینی با خریدی که از طرف حقوقی صورت گرفته و خارج شدن عده ای ازسهمابازان و خبرهای خوب و خوشی که بنده اطلاع دارم در کوتاه مدت به امید خداوند بزرگ سود بسیار خوبی را نصیب سهامداران خودش خواهد کرد با جو هیجانی که در بازار حاکم هست مراقب باشید و به بنیادی بودن سهمی که می خرید دقت کنید بنده تبلیغ کچینی را نمی کنم ولی خواهشی که از شما دارم به سودی که از اطراف و خود شرکت محقق می شود دقت لازم را داشته باشید
به امید سلامتی و روزهای خوب و خوش برای همه
نکته : کهرام را هم زیر ذره بین بگیرید هر لحظه احتمال برگشت و صف خرید وجود دارد
/:.sadsmiley.:/ اصلا فکر نمی کردم بگذارن به 1000 برسه ! من البته خودم ندارم، ولی با این حساب فردا هم سهم منفیشو ثبت میکنه. اونوقت در بازی پس فردا مشخص میکنه که این واقعا اصلاحه ! یا یک استراحت کوتاه بود برای یک صعود بلند تر ...
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر