چيني ايران ( كچيني )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omid_erfanimanesh
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 238

پاسخ : چيني ايران ( كچيني )

درود

دوستان 7 بهمن ماه "
    پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1392/12/29 بر اساس عملكرد واقعي دوره 6 ماهه _حسابرسی شده)" کچینی رو کدال موجوده،یه بار این گزارش رو با دقت بخونید!!!
    بند دوم اشاره به تسعیر نرخ ارز ناشی از فروش صادراتی داره (قابل توجه دوستانی که میگن صادراتش ریالی بوده!!!) که اینجور اومده:

"طبق صورتحساب فروش، خريدار مکلف به پرداخت ارزي (دلار آمريکا) بوده و حدود مبلغ 6/214 هزار دلار در 6 ماهه ابتداي سال مورد گزارش، به صورت ارزي از مشتريان دريافت و با نرخ مبادله‌اي هر دلار 730ر24 ريال در دفاتر ثبت شده است. دراين‌خصوص مبناي تعيين نرخ تسعير ارز پيش‌بيني شده در بالا (هر دلار معادل 417ر20 ريال) و علت عدم دريافت مبلغ فروش صادراتي به ارز برمبناي صورتحساب‌هاي صادره براي اين سازمان مشخص نيست."

یعنی در دفاتر شرکت هم در فروش 6 ماهه به نرخ مبادله ای 24730 اومده!!!

و نکته جالب تر پیشبینی سود هست که تو گزارش حسابرسی شده شش ماهه 967 ریال اومده!اونم بدون در نظر گرفتن افزایش سود حال از سرمایه گذاری های (کساوه)
    که مطمئنا با تعدیل های پی در پی کپارس که رو کساوه تاثیر داره و خود کساوه بیشتر از اینم میشه...

نمیدونم،شاید شرکت گذاشته بعد از افزایش سرمایه رو کنه همه چیو،ولی این پیش بینی جدیدش جوکه!!!
    من که رو 950 خرید داشتم (قبل از افزایش تا 1250) و همچنان با سهم هستم...

نظر

• محمدرضا 87
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1522

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      یه دودوتا چارتای سرانگشتی کردم چند وقت پیش برای یکی از دوستان نزدیک که این سهم رو داره،سود امسالش بین120 تو بدبینانه ترین حالت و 165 تو خوشبینانه ترین حالت میشه به نظرم!

ولی گزارشش واقعا نامردی بود لااقل باید سود کساوه رو تو گزارشش میاورد که خودش یه تعدیل مثبت خوب میشد برا سهم!
      خوب حقوقی اومد بالای 1 درصد احتمالا گزارش افتضاحش به خاطر خرید این حقوقی و البته بیشتر پر کردن کدای شخصی بود.

باید دید اط شنبه بازیشون تموم میشه و میزارن سهم حرکتشو شروع کنه؟!

p/e سهم شده 5 واقعا خنده داره 60 درصد افزایش سرمایه داره از اندوخته.

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
        خوب حقوقی اومد بالای 1 درصد احتمالا گزارش افتضاحش به خاطر خرید این حقوقی و البته بیشتر پر کردن کدای شخصی بود.

باید دید اط شنبه بازیشون تموم میشه و میزارن سهم حرکتشو شروع کنه؟!

p/e سهم شده 5 واقعا خنده داره 60 درصد افزایش سرمایه داره از اندوخته.
        به نظرم کف سهم همینجاهاست،حالا شاید بالای چندانی رو براش تصور نکنم اما خوب دیگه از این پایین تر بی معنی میشه،تو بدترین حالت هم حتی اگه بخواد سود 120 تومنی رو بسازه الان پی بر ای میشه 7 که با توجه به بحث افزایش سرمایه اش به نظرم معقوله و خوب اگه بتونه بهترین سناریوی بنده رو سود بسازه باید قیمتش برگرده به حوالی 1200!البته صرفا بنیادی و صرفا با دید اینکه پی بر ای بالای 7 نره این رو عرض میکنم!!!هم ممکنه تخمین سود من اشتباه باشه و بیشتر بسازه و هم ممکنه بازار پی بر ای بیش از 7 بهش بده،و قیمت از اونچه من انتظار دارم بیشتر بشه،پس دوستان خدایی نکرده از دست من ناراحت نشن اگه میگم بنیادی از دید من 1200 میارزه!!!

پ.ت:نه کچینی دارم و نه قصد ورود دارم،صرفا پیگیرشم به خاطر یکی از دوستانم...
        تمام سال من بی تو...

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

شرکتهای کاشی سرامیکی مصرف کننده انرژی هستن و طرح هدفمندی رو داریم
          با توجه به رکود ساختمان سازی اومده پایین مسکن مهر هم که به مشکل خورده
          این شرکت به مشکل فروش خورده و تو گزارش نه ماهش تعدیل منفی داده و برای سال دیگه سود خوبی اعلام نمیکنه
          هر مثبت شدنی فرصت خروجه
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مسعود تحلیگر
            عضو جدید
            • Feb 2014
            • 4

سلام

نظر

• محمدرضا 87
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1522

یکسری نوابغ وارد بورس شدن از بد حادثم تو کچینی هم هستن.
              دیروز تو صف خرید خریدن و امروز تو صف فروش فرختن.

واقعا دیگ داره خسته کننده میشه روندی که این نوابغ به وجود آوردن سهمو خوراک نوسانگیرا کردن.

حقوقی هم که که کلا شوته تو این سهم، فقط اون زمان که می خواستن بخرن خوب بلد بودن قیمت سهمو بیارن پایین. اما الان که باید حمایت کنن خوابن.

نظر

• محمدرضا 87
                عضو فعال
                • May 2012
                • 1522

واقعا برام جای سوال داره این دوستان که اردرای 12 تایی 15 تایی میزارن صفو فروشو میچینین اولا هدفشون چیه؟

دوما اینا چه زمانی و رو چه قیمتی خریدن که الان رو این قیمت اینجوری حاضر بفروشن؟ قیمت سهم رسیده به قیمت شهریور.

سوما آیا میدونن سود سهم 150 تومن به بالاس وقتی تعدیلی که کساوه داد لحاظ شه حتی تو 92 هم نده تو اولین پیشبینی 93 مجبور بده و نرخ تسعیر ارز واقعی بیاد تو گزارش؟

سهم امروز با p/e 4 معامله شد.

این حقیقی هایی که در این حد فروشنده بودن چرا رو قیمتای بالا 1200 1100 نفروختن به صف خرید جای حقوقی؟!!

نظر

• omid_erfanimanesh
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 238

واقعا برام جای سوال داره این دوستان که اردرای 12 تایی 15 تایی میزارن صفو فروشو میچینین اولا هدفشون چیه؟

دوما اینا چه زمانی و رو چه قیمتی خریدن که الان رو این قیمت اینجوری حاضر بفروشن؟ قیمت سهم رسیده به قیمت شهریور.

سوما آیا میدونن سود سهم 150 تومن به بالاس وقتی تعدیلی که کساوه داد لحاظ شه حتی تو 92 هم نده تو اولین پیشبینی 93 مجبور بده و نرخ تسعیر ارز واقعی بیاد تو گزارش؟

این حقیقی هایی که در این حد فروشنده بودن چرا رو قیمتای بالا 1200 1100 نفروختن به صف خرید جای حقوقی؟!!

منم واقعا موندم اینا سهم رو تو چه قیمتی خریدن که تو این قیمتا میفروشن!!!
                  احتمالا سهم 670 رو ببینه..
                  با سهم هستم تا گزارش 12 ماهه...

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

در اصل توسط omid_erfanimanesh پست شده است View Post

منم واقعا موندم اینا سهم رو تو چه قیمتی خریدن که تو این قیمتا میفروشن!!!
                    احتمالا سهم 670 رو ببینه..
                    با سهم هستم تا گزارش 12 ماهه...
                    منم چندروز پیش مث شما فکر می کردم امروز فروختمش خدارو چی دیدی شاید چند روز دیگه 20% زیر قیمت امروز بشه خریدش؟

نظر

• محمدرضا 87
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1522

ایشالا میریم برای 100 تومن قیت هر سهم. اگه 100 تومن شه میزان 20 درصدم میکنم 100 درصد و تک سهم میشم.

واقعا چجوری این پولای حرومو میتونن بخورن موندم؟!!!

نظر

• محمدرضا 87
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 1522

چه خبر از این سهم؟!

تا اونجایی که من شنیدمو دوستان گفتن سهم برا اولین پیشبینی 93 سود 175 تومنی اعلام کرده بوده یعنی تقریبا 100 درصد تعدیل مثبت ولی اینجور که معلومه سازمان گیر داده نمیزاره نماد باز شه مثل اینکه سود و تا حوالی 160 پایین آوردن. ولی بازم نمیزارن باز شه.

یه روایته دیگم هست که میگن سود 170 تومنی 93 اوکی هست و منتظره تایید افزایش سرمایه 60 درصدی هستن که تا قبل مجمع 92 انجام بشه. و اینجوری که میگن سود 92 هم تعدیل داره.

اینا شنیده ها بود راست دورغ نمیدونم. ایشالا همش درست باشه. و به حق واقعیمون برسیم ما سهامدارای جز.

نظر

• محمدرضا 87
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1522

آقا هیچکس از سهم مادر مرده خبر نداره ؟؟؟؟؟

2 ماهه الکی بستس. گزارشم که دادن چرا بازش نمیکنن؟؟

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

تعدیل 139 درصدی کچینی برای سال 93

کارخانه چینی ایران سود هر سهم سال مالی 93 را با 139 درصد تعدیل مثبت مبلغ 1287 ریال اعلام کرد . ( سود سال 92 ، 538 ریال اعلام شده است ) .

شرکت مطابق اطلاعيه اخير شرکت اعلام نموده در سال 1393 به پيشنهاد هيئت مديره از محل مطالبات و آورده نقدي سهامداران و اندوخته طرح و توسعه جمعا ّبه مبلغ 96,000 م.ريال اقدام به افزايش سرمايه نمايد. مطابق اطلاعات ارسالي اولين پيش بيني منابع و مصارف ارزي شرکت در سال مالي 93 شامل: فروش صادراتي به مبلغ 13.060.000 دلار با نرخ برابري هر دلار 25.000ريال (معادل 326.500 ميليون ريال) و خريد مواد اوليه به مبلغ 2.600.000 دلار (معادل 68.900 ميليون ريال) و هزينه هاي سرمايه اي به مبلغ 2.668.000 يورو (معادل 93.380 ميليون ريال) با نرخ برابري هر يورو 35.000 ريال و هر دلار 26.500 ريال اعلام نموده است. شرکت براي سال مالي منتهي به 29/12/93 پيش بيني نموده است مقدار 34 ميليون متر مکعب گاز به مبلغ 35.000 ميليون ريال و مقدار 29 ميليون کيلو وات ساعت برق به مبلغ 23.000 ميليون ريال مصرف نمايد.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

تبریک دوستان اینم از کچینی. 129 تومن سود 93 . جا برا تعدیلم داره کلی..

نظر

• محمدرضا 87
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 1522

ایشالا با بازاگشایی کچینی کل گروه حرکتشو شروع میکنه.

تعدیل 140 درصدی سهم کم نیست یه تکون اساسی میده به گروه. تا بازیشون چی باشه؟!!

زنگ زدم شرکت گفتن سود سال 93 رو 167 اعلام کرده بودیم سازمان گیر داد 129 تومن اعلام کردیم یه تعدیل 50 درصدی ایشالا تو گزاش 3 ماهه داریم.

گفتن سود 92 رو شرکت می خواست 608 ریال اعلام کنه و بعد تو گزارش حسابرسی تا 72 تومن تعدیل بده سازمان گیر داد برا همین 538 اعلام کردیم.

نظر

در حال کار...
                                X