پاسخ : چيني ايران ( كچيني )
درود
دوستان 7 بهمن ماه "
یعنی در دفاتر شرکت هم در فروش 6 ماهه به نرخ مبادله ای 24730 اومده!!!
و نکته جالب تر پیشبینی سود هست که تو گزارش حسابرسی شده شش ماهه 967 ریال اومده!اونم بدون در نظر گرفتن افزایش سود حال از سرمایه گذاری های (کساوه)
که مطمئنا با تعدیل های پی در پی کپارس که رو کساوه تاثیر داره و خود کساوه بیشتر از اینم میشه...
نمیدونم،شاید شرکت گذاشته بعد از افزایش سرمایه رو کنه همه چیو،ولی این پیش بینی جدیدش جوکه!!!
من که رو 950 خرید داشتم (قبل از افزایش تا 1250) و همچنان با سهم هستم...
درود
دوستان 7 بهمن ماه "
پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1392/12/29 بر اساس عملكرد واقعي دوره 6 ماهه _حسابرسی شده)" کچینی رو کدال موجوده،یه بار این گزارش رو با دقت بخونید!!!
بند دوم اشاره به تسعیر نرخ ارز ناشی از فروش صادراتی داره (قابل توجه دوستانی که میگن صادراتش ریالی بوده!!!) که اینجور اومده:
بند دوم اشاره به تسعیر نرخ ارز ناشی از فروش صادراتی داره (قابل توجه دوستانی که میگن صادراتش ریالی بوده!!!) که اینجور اومده:
"طبق صورتحساب فروش، خريدار مکلف به پرداخت ارزي (دلار آمريکا) بوده و حدود مبلغ 6/214 هزار دلار در 6 ماهه ابتداي سال مورد گزارش، به صورت ارزي از مشتريان دريافت و با نرخ مبادلهاي هر دلار 730ر24 ريال در دفاتر ثبت شده است. دراينخصوص مبناي تعيين نرخ تسعير ارز پيشبيني شده در بالا (هر دلار معادل 417ر20 ريال) و علت عدم دريافت مبلغ فروش صادراتي به ارز برمبناي صورتحسابهاي صادره براي اين سازمان مشخص نيست."
یعنی در دفاتر شرکت هم در فروش 6 ماهه به نرخ مبادله ای 24730 اومده!!!
و نکته جالب تر پیشبینی سود هست که تو گزارش حسابرسی شده شش ماهه 967 ریال اومده!اونم بدون در نظر گرفتن افزایش سود حال از سرمایه گذاری های (کساوه)
که مطمئنا با تعدیل های پی در پی کپارس که رو کساوه تاثیر داره و خود کساوه بیشتر از اینم میشه...
نمیدونم،شاید شرکت گذاشته بعد از افزایش سرمایه رو کنه همه چیو،ولی این پیش بینی جدیدش جوکه!!!
من که رو 950 خرید داشتم (قبل از افزایش تا 1250) و همچنان با سهم هستم...
نظر