چيني ايران ( كچيني )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

کچینی در این قیمت ها ارزنده هست
    هم دیروز و هم امروز دارن سهم رو جمع میکن
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• satyr
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1229

بنده امروز قسمت اخر کچینی هامو دادم رفت سهم خوبی بود و خواهد بود مبارک خریدارها

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

معاملات این روز های این سهم نشون میده به زودی یه حرکت صعودی خوب اتفاق میفته ( امروز گذاشتمش تو واچینگ لیستم فردا به احتمال زیاد وارد میشم)

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
          بنده امروز قسمت اخر کچینی هامو دادم رفت سهم خوبی بود و خواهد بود مبارک خریدارها
          قطعا باید یه گزینه مناسب تری سراغ داشته باشین که سهم با نسبت پی به ای 2.2 رو فروختین
          سودتون مبارک باشه

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            کچینی
            سال 91 میتواند 80 تومان سود بسازد
            برای سال 92 میتواند حدود 100 تومان سود داشته باشد که در اولین پیش بینی 85 تومان اعلام کرده است
            قیمت سهم 310 تومان
            سهم اگر در مجمع پیش رو 80 تومان تقسیم کند به سود 100 تومانی سال 92 نسبت پی به ای 2.3 خواهد داشت

سهم قابلیت رشد تا 450 تومان را خواهد داشت

چینی ایران
            امروز در کنار کسعدی به پورتفوی اضافه کردم
            به این دلایل

خرید 305 تومان

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

امروز کمی کچینی اضافه کردم تو محدوده 308 تومن
              تکمیل خرید کچینی در 306 تومان و کسعدی در 215 تومن

هیچ سهم و هیچ گروهی به مانند کاشی و سرامیک ها رو مستحق رشد نمیدونم ...

کمی صبر میخواد

نظر

• علیرضا1
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 853

افسوس که نقدینگی ندارم وگرنه کچینی رو روی هوا میخریدم
                "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• reza ourom
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 165

سلام دوستان یه سوالی داشتم کچینی امسال سودشو نداد نهایت تا 8ماه فرصت داره که سود سهامداراشو پرداخت کنه زنگ زدو به امور سهامش گفتند برای کارخونه ماشین آلات میگیرم سودشو نمیدیم مگه میتونن همچین کاری بکنن؟؟اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم
                  [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط reza ourom پست شده است View Post
                    سلام دوستان یه سوالی داشتم کچینی امسال سودشو نداد نهایت تا 8ماه فرصت داره که سود سهامداراشو پرداخت کنه زنگ زدو به امور سهامش گفتند برای کارخونه ماشین آلات میگیرم سودشو نمیدیم مگه میتونن همچین کاری بکنن؟؟اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم
                    دوست عزیز این کار غیر قانونیه و غیر ممکنن...اصلا نمیتونن این کار رو انجام بدن
                    بعضی شرکت ها منابع شرکت رو تا جایی که ممکن باشه نگه میدارن ...مثل شرکت رتکو ...
                    شما باید پیگیر از شرکت باشید
                    و همینطور از سازمان بورس پیگیر باشید

نظر

• reza ourom
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 165

ممنون از راهنمایتون من شکایتنامه ای نوشتم و به بورس دادم البته قبل از این کاراز شرکت پیگیری نمودم که گفتند میخواهیم ماشین آلات بگیریم واقعا معلوم نیس کی به کیه
                      [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط reza ourom پست شده است View Post
                        ممنون از راهنمایتون من شکایتنامه ای نوشتم و به بورس دادم البته قبل از این کاراز شرکت پیگیری نمودم که گفتند میخواهیم ماشین آلات بگیریم واقعا معلوم نیس کی به کیه
                        دوست عزیز جای نگرانی نداره ...سود سهام رتکوی من بعد یک سال پرداخت شد
                        اما چون سهم بعد از مجمع رشد خوبی کرده بود زیاد بهش اهمیت ندادم
                        با پیگیری حتما واریز خواهد شد
                        ..
                        جسارتا یک سوال ...
                        قیمت خرید شما در سهم کچینی چه تاریخی بوده ؟؟؟ رو چه قیمتی ؟؟آیا هنوز سهامدار هستید؟؟
                        ممنون

نظر

• reza ourom
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 165

خواهش میکنم رو قیمت 2900ریال تقریبا فکر کنم خردادماه بود الان نه دیگه ندارمش فقط باهاش مجمع رفتم سود سهمش فکر کنم 750ریال بود
                          در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          دوست عزیز جای نگرانی نداره ...سود سهام رتکوی من بعد یک سال پرداخت شد
                          اما چون سهم بعد از مجمع رشد خوبی کرده بود زیاد بهش اهمیت ندادم
                          با پیگیری حتما واریز خواهد شد
                          ..
                          جسارتا یک سوال ...
                          قیمت خرید شما در سهم کچینی چه تاریخی بوده ؟؟؟ رو چه قیمتی ؟؟آیا هنوز سهامدار هستید؟؟
                          ممنون

نظر

• arashaj74
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 88

در اصل توسط arashaj74 پست شده است View Post
                            کچینی داره فرصت خرید میده
                            در 3ماهه سوم بالای 30 تومن ساخته.ای در حالی هستش که دلبر رو 1630 گرفته
                            p/e=4.3 هست(پایین ترین در گروه) و پوشش 86% در گزارش 9ماهه
                            تعدیل + در گزارش 12 ماهه قطعی است و امسال در بدبینانه ترین حالت 80-85 میسازه
                            سود سال بعد اگر دلبر رو حتی 1800 هم بگیره 110 تومنه
                            برنامه تقسیم سود نقدی بالای 90% هم در مجمع داره
                            واقعا تو این قیمت ها مفته...
                            فروش 150.000 تا کچینی به صف خرید;)

نظر

• توتونچی
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 38

دوستانی که میخوان به خواسته عدم پرداخت سود نقدی از شرکت شکایت کنند میتونند از لینک رسمی زیر اقدام کنند.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

جانم گروه کاشی به لیدری کچینی.... بعد کساوه
                                کم کم بعد 360 بازار میاد پشت این گروه . یه گین سنگین تو کچینی هست که حقوقی سهم اینطوری سهم رو تو مثبت رنج میکنه و گروهی هم مدتهاست میخرنش

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                                کچینی هم امروز نزدیک مقاومت برداشتم.اگر چه میدونم ریسک بزرگی کردم. ولی حس کردم مقاومت 340 شکسته میشه
                                کچینی رو تو پست بعدی بررسی میکنم
                                کچینی :
                                این سهم به ترندلاین صعودی بنفش خودش همچنان پایبنده.
                                + داخل یه کانال صعودیه که اخیرا روی سقف کانال در برخورد با مقاومت 330 کم آورد. اما از میانه کانال باز خودشو به سقف کانال رسونده
                                + احتمال شکل گیری الگوی هارمونیک AB=CD در سهم هست
                                + مقاومتهای سهم در 330 ، 343 و 360 هستند. بعد اون فیبوی 127% و هدف الگوی هارمونیک در 400 انتظار سهم رو میکشه :

سلام
                                گروه کاشی و سرامیک تو این چندوقته بواسطه خریدهای عمدتا گروهی کم کم رو میان . لیدرگروه کچینیه. کچینی و کساوه و کهرام رو خیلی میپسندم
                                کچینی اگه امروز مثبت بمونه ، مقاومت 330 رو میزنه و میره برای 360 . بعد 360 تازه سهم روند صعودی به خودش میگیره...

نظر

در حال کار...
                                X