کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کچینی
سال 91 میتواند 80 تومان سود بسازد
برای سال 92 میتواند حدود 100 تومان سود داشته باشد که در اولین پیش بینی 85 تومان اعلام کرده است
قیمت سهم 310 تومان
سهم اگر در مجمع پیش رو 80 تومان تقسیم کند به سود 100 تومانی سال 92 نسبت پی به ای 2.3 خواهد داشت
سهم قابلیت رشد تا 450 تومان را خواهد داشت
چینی ایران
امروز در کنار کسعدی به پورتفوی اضافه کردم
به این دلایل
خرید 305 تومان
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
سلام دوستان یه سوالی داشتم کچینی امسال سودشو نداد نهایت تا 8ماه فرصت داره که سود سهامداراشو پرداخت کنه زنگ زدو به امور سهامش گفتند برای کارخونه ماشین آلات میگیرم سودشو نمیدیم مگه میتونن همچین کاری بکنن؟؟اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم
دوست عزیز این کار غیر قانونیه و غیر ممکنن...اصلا نمیتونن این کار رو انجام بدن
بعضی شرکت ها منابع شرکت رو تا جایی که ممکن باشه نگه میدارن ...مثل شرکت رتکو ...
شما باید پیگیر از شرکت باشید
و همینطور از سازمان بورس پیگیر باشید
ممنون از راهنمایتون من شکایتنامه ای نوشتم و به بورس دادم البته قبل از این کاراز شرکت پیگیری نمودم که گفتند میخواهیم ماشین آلات بگیریم واقعا معلوم نیس کی به کیه
[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
ممنون از راهنمایتون من شکایتنامه ای نوشتم و به بورس دادم البته قبل از این کاراز شرکت پیگیری نمودم که گفتند میخواهیم ماشین آلات بگیریم واقعا معلوم نیس کی به کیه
دوست عزیز جای نگرانی نداره ...سود سهام رتکوی من بعد یک سال پرداخت شد
اما چون سهم بعد از مجمع رشد خوبی کرده بود زیاد بهش اهمیت ندادم
با پیگیری حتما واریز خواهد شد
..
جسارتا یک سوال ...
قیمت خرید شما در سهم کچینی چه تاریخی بوده ؟؟؟ رو چه قیمتی ؟؟آیا هنوز سهامدار هستید؟؟
ممنون
دوست عزیز جای نگرانی نداره ...سود سهام رتکوی من بعد یک سال پرداخت شد
اما چون سهم بعد از مجمع رشد خوبی کرده بود زیاد بهش اهمیت ندادم
با پیگیری حتما واریز خواهد شد
..
جسارتا یک سوال ...
قیمت خرید شما در سهم کچینی چه تاریخی بوده ؟؟؟ رو چه قیمتی ؟؟آیا هنوز سهامدار هستید؟؟
ممنون
[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
کچینی داره فرصت خرید میده
در 3ماهه سوم بالای 30 تومن ساخته.ای در حالی هستش که دلبر رو 1630 گرفته
p/e=4.3 هست(پایین ترین در گروه) و پوشش 86% در گزارش 9ماهه
تعدیل + در گزارش 12 ماهه قطعی است و امسال در بدبینانه ترین حالت 80-85 میسازه
سود سال بعد اگر دلبر رو حتی 1800 هم بگیره 110 تومنه
برنامه تقسیم سود نقدی بالای 90% هم در مجمع داره
واقعا تو این قیمت ها مفته...
جانم گروه کاشی به لیدری کچینی.... بعد کساوه
کم کم بعد 360 بازار میاد پشت این گروه . یه گین سنگین تو کچینی هست که حقوقی سهم اینطوری سهم رو تو مثبت رنج میکنه و گروهی هم مدتهاست میخرنش
کچینی :
این سهم به ترندلاین صعودی بنفش خودش همچنان پایبنده.
+ داخل یه کانال صعودیه که اخیرا روی سقف کانال در برخورد با مقاومت 330 کم آورد. اما از میانه کانال باز خودشو به سقف کانال رسونده
+ احتمال شکل گیری الگوی هارمونیک AB=CD در سهم هست
+ مقاومتهای سهم در 330 ، 343 و 360 هستند. بعد اون فیبوی 127% و هدف الگوی هارمونیک در 400 انتظار سهم رو میکشه :
سلام
گروه کاشی و سرامیک تو این چندوقته بواسطه خریدهای عمدتا گروهی کم کم رو میان . لیدرگروه کچینیه. کچینی و کساوه و کهرام رو خیلی میپسندم
کچینی اگه امروز مثبت بمونه ، مقاومت 330 رو میزنه و میره برای 360 . بعد 360 تازه سهم روند صعودی به خودش میگیره...
نظر